„EU JE NEREFORMOVATELNÁ – VELITELSTVÍ ŠÍLENCŮ JE V BRUSELU “ Europoslankyně Christine Andersonová jasně a na rovinu (VIDEO)

Většině z vás jistě netřeba německou europoslankyni za AfD představovat. Je jednou z čelních představitelek tzv. „covidového výboru EP,“ přičemž spolu s kolegy již dlouhodobě upozorňuje nejen na nezákonnost restrikcí, ale i na nebezpečí genových injekcí.

V posledním proslovu se věnovala zejména německé a bruselské politice a na závěr potvrdila to, co musí být jasné každému: EU je nereformovatelná.

Tím tedy potvrdila, že EU je rychlou cestou do pekel.

Není tedy nic horšího než setrvání v EU, protože tato zločinecká organizace nás zničí s naprostou jistotou, zatímco destrukce EU nebo odchod je alespoň nějakou nadějí na možnou nápravu.

Europoslankyně však nevaruje jen před EU, ale také před WHO, která chce převzít kontrolu nad celým světem.

„Šílenci převzali kontrolu nad naší zemí a velitelství je v Bruselu,“ řekla europoslankyně Christine Andersonová na setkání strany AfD v Magdeburku.

„Vidíme, že řada věcí je prosazována na všech možných úrovních naší společnosti,“ řekla Andersonová.

„Konkrétně: útoky na svobodu, demokracii a právní stát, na naši národní, kulturní a dokonce sexuální identitu; mrzačení těl a genitálií našich dětí; a destabilizace naší země prostřednictvím dovozu milionů nelegálních migrantů.

Instituce EU pošlapávají demokratické principy jako demoliční koule útočící na ocelovou a betonovou budovu,“ tvrdí europoslankyně.

„Suverenita této země byla de facto zničena,“ zdůraznila.

„Zkorumpovaná WHO, která je kontrolována multimiliardáři a není odpovědná parlamentu, může přijmout a také přijme mnohem více totalitních opatření na „ochranu“ veřejného zdraví. Na to se můžete spolehnout!“

„WHO chce používat covid pas po celém světě. Je to první krok k peklu systému sociálního kreditu a totalitního dohledu a digitální kontroly,“ řekla Andersonová, která bude číslo 4 na kandidátce  AfD ve volbách do Evropského parlamentu v příštím roce.

„Co bude dál? Klimatické šílenství včetně omezení volného pohybu osob, digitálních peněz, digitální identity a toho všeho se urychluje – a to závratnou rychlostí,“ varovala. „A vše směřuje k tomu, aby se občan dostal mimo demokracii.“

Andersonová dále řekla, že EU nemůže být reformována.

„Je to tady jeden velký blázinec. Proboha, skoncujme s touto drahou institucí plnou levicově zelených ideologických nesmyslů jednou provždy.“

„Dexit, hned! Hotovo!“

**

Zdroj

3.6 20 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 8 měsíci

Euroatlantická civilizace jen potvrzuje platnost Calhounova efektu.