Brusel uvalí daně a poplatky na účty Čechů a Slováků v bankách! Válka na Ukrajině potrvá ještě 4 roky! Češi a Slováci budou platit dluhy Italů a Španělů! O tom všem se včera domluvili ministři států EU na dvou oddělených schůzkách!

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Od 1. září letošního roku rozdává Putin všem ruským školákům od 1. do 4. třídy 1 teplé jídlo zdarma. Děti z nízkopříjmových rodin mají nárok na druhé jídlo zdarma. V ruských školách jde typicky o snídani a oběd. Všechny náklady na tato jídla platí ruský stát. V ČR je to naopak. Profesor Fiala nedokáže nejen zajistit dostatek míst ve školách, aby do nich české děti mohli chodit studovat, ale ještě neustále vymýšlí, jak by dětem jídlo zdražil, aby měl na zbraně pro paní Černochovou a další euro-nesmysly pro paní Pekarovou – Adamovou! 
Letos nastoupí do škol 118 tisíc prvňáčků, to znamená že v prvních 4 ročnících základních škol se bude učit kolem 450 tisíc dětí. Na každého českého školáčka se uvaří za rok zhruba 200 školních obědů, v hodnotě ceny obědu asi 40 korun za suroviny. Vydřiduch Fiala tedy nemá 3.6 miliardy korun, aby nejmenší české děti měly zadarmo stejnou teplou stravu jako mají nejmenší ruské děti díky Putinovi! A vůbec mu nevadí, že rodiče 20 000 českých školáků si už nemohou dovolit kupovat dětem školní obědy, a rodiče 35 000 českých školáků nemohou kupovat svým dětem obědy pravidelně! 5% českých dětí nechodí na obědy, protože jejich rodiče nemají na jejich zakoupení!
Kdyby Fiala chtěl aspoň v něčem trumfnout Putina, stálo by to jeho kasu pouhých 10 miliard ročně – to je částka, kterou loni rodiče zaplatily za všechny školní obědy + letošní fialová inflace + 5% navíc za ty děti jejich rodiče na teplý oběd ve škole nemají! +
Proč to Fiala neudělá, má důvod, a ten je pro Čechy i Slováky děsivý! 

Včera, 31. srpna se totiž v Ponte de Barca v Portugalsku, kde bruselská komise EU nějakou náhodou letos provozuje svou obdobu sovětského pionýrského tábora Artěk pro vyvolené, sešli ministři Francie, Německa a Portugalska, a po besedě s vyvolenými evropskými studenty se usnesli, že v EU budou uvaleny na všechny občany nové daně, které zaplatí náklady války na Ukrajině a náklady na Green Deal.

Tyto daně bude Brusel vybírat od všech obyvatel EU přímo do své kapsy

Německá ministryně Anna Lührmannová včera vymyslela, že nové daně budou kreativní, a budou vybírány ze všech finančních transakcí. Tedy, jakoukoli částku na svůj účet přijmete, nebo cokoli z něj zaplatíte, bude Bruselem řádně zdaněno! Francouzský ministr Laurence Boone oznámilže takto se bude muset vybrat na zaplacení dluhů Bruselu za COVID, (750 miliard EUR), dluhů za GREEN DEAL, (zatím 300 miliard EUR), a dluhů za válku na Ukrajině, (? miliard)!

V Toledu se včera usnesli ministři zahraničí EU, že válka na Ukrajině potrvá ještě 4 roky, a Ukrajina na její vedení dostane z těchto nových kreativních daní za finanční transakce od Bruselu dalších 20 miliard EUR!

Připravte si peněženky – loupeživá výprava Fialy, Pirátů a bruselských úředníků proti Vašim bankovním účtům právě začíná!

Vše má být podle plánu shromážděných Euro-potentátů schváleno v roce 2024, ihned po volbách nového Euro-parlamentu! Aby se akce zdařila, je třeba mobilizovat mladou generacioznámil včera portugalský ministr Tiago Antunes. V Toledu samozřejmě na jednání Euro-loupežníků nechyběl ani pirátský ministr Lipavský ,(viz foto z Toleda). Je tak zajímavé, že Vás ještě česká fialová média neinformovala, na čem se tam s ukrajinským ministrem Kulebou usnesli!!

Pravdu tak má Babiš, který do volebního programu nechal nově napsat – ani korunu ČT, ani halíř ČRo!

Češi a Slováci mají nyní z daní na své finanční transakce zaplatit 750 miliard EUR dluhů Bruselu za COVID Recovery Fund, úplně stejně jako ostatní občané EU! Jenže ze 750 miliard EUR tohoto dotačního programu dostala ČR na každého občana jen 2 178 korun, kdežto Itálie na každého Itala 81 271 korun! Slováci sice dostali dvakrát tolik co Češi, jenže Španělé dostali 39 421 korun na občana!

Teď budeme za ně platit daněmi dluhy i s úroky, ač jsme dostali skoro 40 krát míň na občana!!!! 

Kdo by ještě byl na pochybách, že se členství v EU Čechům a Slováků vyplatí, tak hned uvidí, k čemu EU slouží. Ve městě Brusel, které má jen necelých 190 tisíc obyvatel 18. září slavnostně zprovozní 13-tý veřejný vyhřívaný bazén i s atrakcemi financovaný EU! Akce to bude velkolepá – vystoupí akvabely, potápěči, podvodní hokejisté, vodní gymnastky a místní celebrity budou provádět komentované prohlídky zrekonstruovaných zařízení tohoto bazénu.

Další dva bazény se ještě rekonstruují, aby měli Eurokraté potřebné zázemí s vyhřívanou vodou. V Bruselu tak bude celkem 15 veřejných vyhřívaných bazénů – jako bývalý Plzeňák tuším, že v Plzni jsou takové bazény 3, a Plzeň má 180 tisíc obyvatel!! V Bruselu je jeden dotovaný Euro-bazén na 12 666 obyvatel, většinou úředníků a imigrantů. Ostrava by tak měla mít 22 bazénů, tak mi někdo napište, kolik jich tam je! Brno dokonce 31! Bánská Bystrice 6!

Jak vidíte členství v EU se vyplatí jen Západní Evropě! Východní jen platí!

Ostatně právě proto soudím, že Bruxelae a jeho domácí přisluhovači musí být v příštích volbách zničeni!! Proto vstupujte do politiky a staňte se novými politiky a podporujte nové a opoziční politiky, zastavit fialové šílence je ještě šance!

**

Autor:  Michael Svatoš, zdroj: MaP 1772 

Nejnovější video – moji besedu s panem Hájkem na Protiproudu ze středy 30. srpna najdete zde.

3.3 18 hlasy
Hodnocení článku
14 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Plebej
Plebej
před 7 měsíci

Pokud by se onen EU-nápad na zdanění bankovních účtů i uskutečnil, vzniká pro mnohé otázka, proč ještě (v těchto inflačních dobách) držet větší peníze na účtu. Aby se staly dalším zdrojem státních či eurounijních příjmů pro živení jejich svaté války proti Rusku? Pak ovšem – při masovějším “odklonu” úspor z bank pod matrace – by… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 7 měsíci

Výborně. Naděje na rozpad EU se výrazně zvýšila.

Hokarc
Hokarc
před 7 měsíci

Vstoupili jsme do jaké si Evropské unie, dnes jsme členy Evropského utrpení a pokud nechceme ztrouchnivět, spolu s Evropskou mumií, vystupme !

Plebej
Plebej
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

… jsem pro! To znamená, že jsme již dva. A jistě nejsme posledními, kdo o to stojí.

cablik
cablik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

Bude nás více v národě určitě většina.

SunTzu
SunTzu
před 7 měsíci
mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci

Velice výživné. Tak nevím jestli to té nezkušené zblblé omladině, co volí tuhle pakáž, mám přát, nebo je litovat, jako lituji těch dnešních padesátníků až šedesátníků co v dobré víře, nadšení a entuziasmu, před třiceti léty cinkali klíči a teď ty samé klíče se skloněnou hlavou odevzdávají exekutorům.

cablik
cablik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Já jsem necinkal ale to je strašné co se děje jak dlouho si to nechají lidé líbit a že budou blbnout hlavy mladým je pochopitelné rozumní lidé už pro ně nejsou.

Anonym
Anonym
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Ani já…

Praded
Praded
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Tu nezkušenou zblblou omladinu jsme si pomocí našeho idiotizmu pomohly vychovat. Sklidíme co jsme zasely a nevidím nic , co by nás z toho dostalo. Jedině nový Hvel.

Ludvik
Ludvik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

A co by jim ten “nový Havel” slíbil, aby si je získal ? Základní nepodmíněný příjem 3000 Euro/měsíc pro každého z rodiny ?!

Praded
Praded
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Přečtěte si jeho projev z Melantrichu. Nebo takový Klaus s neviditelnou rukou trhu. Sliby se slibují, blázni se radují. No až je všecky předeženem, to teprve budou čumět na náš holý zadek.

mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

S tím vychováním máte svatou pravdu.

cablik
cablik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

To nemyslíte vážně nechci už žádného vencu flašku.