“Etnický Žid kryje glorifikaci nacismu” – Vladimir Putin o Zelenském

Na závěr zasedání organizačního výboru Vítězství se Vladimír Putin ještě jednou vrátil k tématu nacismu na Ukrajině a samostatně se vyjádřil k tomu, proč západní kurátoři potřebovali postavit Zelenského do čela kyjevského režimu.

Vladimir Putin:

Myslím, že je důležité to zopakovat, a sice to, že západní kurátoři postavili do čela současné Ukrajiny člověka – etnického Žida, s židovskými kořeny, s židovskými předky. A tím podle mého názoru zakrývají samotnou antihumánní podstatu, která je vložena do základu, do základů současného ukrajinského státu. O to víc je celá situace nesmírně nechutná, etnický Žid kryje glorifikaci nacismu a kryje ty, kteří holocaust na Ukrajině prováděli, což bylo vyhlazení jednoho a půl milionu lidí. Víte, nejlépe to chápou obyčejní izraelští občané. Podívejte se, prosím, co říkají na internetu.

**

5.září 2023, 18:07 Novosti, RT, první kanál, z ruštiny přeložila: PhDr. Jana Görčöčová

3.9 18 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 10 měsíci

Netřeba nikam daleko chodit. Co byla celá charta a její pomocníci v disentu. Co byla celá vláda po 89 a její elitní rádci. Kdo jsou v současnosti 100 našich nejbohatších spoluobčanů. Nejde o to, ale o rozumné rozdělování skutečné nadhodnoty práce, její rozumné využívání v prospěch celé společnosti a omezování parazitizmu zákony na co nejnižší možnou míru. Jak řekl… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

Jo pravda se nedá okecat je to opravdu šílené že žid vládne nacistickému státu no všeho do času i na něj dojde.

JK
JK
před 10 měsíci

Kdo financoval Hitlera? Jakého etnika ti bankéři a průmyslníci byli? Leží Fialovi na srdci Češi? Leží Scholzovi na srdci Němci? Leží Bidenovi na srdci Američané?

unkas
unkas
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  JK

přesně!

Prodost
Prodost
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  JK

Ještě otázečka: kdo byl samotný Hitler, kdo byl Rudolf Hess, Heinrich Himmler, Reinhard Heidrich? Kdo tehdy ovládal Ameriku? Kdo jí ovládá dnes? Přečtěte si tento článek Nekorektní TOP-CZ – nejnovější informace z domova i ze světa (topcz.net)