“Etnický Žid kryje glorifikaci nacismu” – Vladimir Putin o Zelenském

Na závěr zasedání organizačního výboru Vítězství se Vladimír Putin ještě jednou vrátil k tématu nacismu na Ukrajině a samostatně se vyjádřil k tomu, proč západní kurátoři potřebovali postavit Zelenského do čela kyjevského režimu.

Vladimir Putin:

Myslím, že je důležité to zopakovat, a sice to, že západní kurátoři postavili do čela současné Ukrajiny člověka – etnického Žida, s židovskými kořeny, s židovskými předky. A tím podle mého názoru zakrývají samotnou antihumánní podstatu, která je vložena do základu, do základů současného ukrajinského státu. O to víc je celá situace nesmírně nechutná, etnický Žid kryje glorifikaci nacismu a kryje ty, kteří holocaust na Ukrajině prováděli, což bylo vyhlazení jednoho a půl milionu lidí. Víte, nejlépe to chápou obyčejní izraelští občané. Podívejte se, prosím, co říkají na internetu.

**

5.září 2023, 18:07 Novosti, RT, první kanál, z ruštiny přeložila: PhDr. Jana Görčöčová

3.9 18 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 7 měsíci

Netřeba nikam daleko chodit. Co byla celá charta a její pomocníci v disentu. Co byla celá vláda po 89 a její elitní rádci. Kdo jsou v současnosti 100 našich nejbohatších spoluobčanů. Nejde o to, ale o rozumné rozdělování skutečné nadhodnoty práce, její rozumné využívání v prospěch celé společnosti a omezování parazitizmu zákony na co nejnižší možnou míru. Jak řekl… Číst vice »

cablik
cablik
před 7 měsíci

Jo pravda se nedá okecat je to opravdu šílené že žid vládne nacistickému státu no všeho do času i na něj dojde.

JK
JK
před 7 měsíci

Kdo financoval Hitlera? Jakého etnika ti bankéři a průmyslníci byli? Leží Fialovi na srdci Češi? Leží Scholzovi na srdci Němci? Leží Bidenovi na srdci Američané?

unkas
unkas
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  JK

přesně!

Prodost
Prodost
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  JK

Ještě otázečka: kdo byl samotný Hitler, kdo byl Rudolf Hess, Heinrich Himmler, Reinhard Heidrich? Kdo tehdy ovládal Ameriku? Kdo jí ovládá dnes? Přečtěte si tento článek Nekorektní TOP-CZ – nejnovější informace z domova i ze světa (topcz.net)