Jindřich Rajchl je škodná v opozičním hnutí

Stále mám před očima výsledek minulých voleb do Poslanecké sněmovny, kdy rozkouskovanost opozice způsobila propad přes 1,5 miliónu hlasů, díky kterým dnes pětikolka vládne a 60 % z nás trpí.

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil

Zatímco pětikoalice se umí takřka hermeticky propojit a Fiala vědomě přijímá každého, bafunář Rajchl nepřipustí na svá shromáždění, ani jediného zástupce mimo jeho skupinu.*)

Kdyby pozval Babiše, Okamuru i stoupence sympatizujících opozičních proudů, např. Konečnou,  Paroubka a další, mělo by to smysl, ale takhle je to jen plácnutí do vody a voda na mlýn zájmů Fialovy vlády.

V zemi je ve skutečnosti velmi zle, a lidé ve stejnou dobu vyjadřují podporu agresivnímu paktu NATO a válce proti Rusku. Neskutečné.

Takže si to shrňme : Už nikdy samostatná one man show pro Jidřicha Rajchla. Až se soustředí na spojování sil a nebude myslet jen na svůj prospěch, mohl by pomoci

Potřebujeme celonárodní frontu všech opozičních sil, od těch parlamentních (ANO, SPD) po mimoparlamentní a potom tento nedemokratický moloch porazíme.

A RAJCHL SI MUSÍ UVĚDOMIT, ŽE SÁM ZA SEBE JE PŘÍLIŠ SLABOUČKÝ, ABY COKOLIV PROSADIL.

**

Autor: Jiří Vyvadil, zdroj: Vaše věc

*) vystoupení poslance Jaroslava Foldyny (SPD) na Rajchlem organizované demonstraci 16.9.2023 je po několika Rajchlových demonstracích první a možná i poslední výjimkou.

2.8 22 hlasy
Hodnocení článku
29 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lubez
Lubez
před 10 měsíci

Tady se sešla pěkná snůška myslitelů teda pomatených myslitelů.

Jarin G.
Jarin G.
před 10 měsíci

Jindřich “Zlatoústý” je hlavně “skvělá Mluvící hlava= slibotechna”, která slíbí i to, co evidentně není v možnostech” strany PRO. Řečník je skutečně skvělý.Ve skutečnosti tuto stranu ovládá 1. místopředseda JUDr. Petr Vacek. A o jeho prohlášeních o NATO, EU apod. netřeba se dále rozepisovat. Vše je známo. Přestože podporuji jakékoliv demonstrace proti fialovému hnusu a to strana… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 10 měsíci

Jde o to, že by Babiš ani Okamura jeho pozvání nepřijali.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Jak to víte? On to ani nezkusil a navíc dávno předtím deklarova, že SPD zničí.

Rob
Rob
před 10 měsíci

Myslím, že Rajchl je zase jen Jourová v kalhotách…