Jindřich Rajchl je škodná v opozičním hnutí

Stále mám před očima výsledek minulých voleb do Poslanecké sněmovny, kdy rozkouskovanost opozice způsobila propad přes 1,5 miliónu hlasů, díky kterým dnes pětikolka vládne a 60 % z nás trpí.

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil

Zatímco pětikoalice se umí takřka hermeticky propojit a Fiala vědomě přijímá každého, bafunář Rajchl nepřipustí na svá shromáždění, ani jediného zástupce mimo jeho skupinu.*)

Kdyby pozval Babiše, Okamuru i stoupence sympatizujících opozičních proudů, např. Konečnou,  Paroubka a další, mělo by to smysl, ale takhle je to jen plácnutí do vody a voda na mlýn zájmů Fialovy vlády.

V zemi je ve skutečnosti velmi zle, a lidé ve stejnou dobu vyjadřují podporu agresivnímu paktu NATO a válce proti Rusku. Neskutečné.

Takže si to shrňme : Už nikdy samostatná one man show pro Jidřicha Rajchla. Až se soustředí na spojování sil a nebude myslet jen na svůj prospěch, mohl by pomoci

Potřebujeme celonárodní frontu všech opozičních sil, od těch parlamentních (ANO, SPD) po mimoparlamentní a potom tento nedemokratický moloch porazíme.

A RAJCHL SI MUSÍ UVĚDOMIT, ŽE SÁM ZA SEBE JE PŘÍLIŠ SLABOUČKÝ, ABY COKOLIV PROSADIL.

**

Autor: Jiří Vyvadil, zdroj: Vaše věc

*) vystoupení poslance Jaroslava Foldyny (SPD) na Rajchlem organizované demonstraci 16.9.2023 je po několika Rajchlových demonstracích první a možná i poslední výjimkou.

2.8 22 hlasy
Hodnocení článku
29 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lubez
Lubez
před 7 měsíci

Tady se sešla pěkná snůška myslitelů teda pomatených myslitelů.

Jarin G.
Jarin G.
před 7 měsíci

Jindřich “Zlatoústý” je hlavně “skvělá Mluvící hlava= slibotechna”, která slíbí i to, co evidentně není v možnostech” strany PRO. Řečník je skutečně skvělý.Ve skutečnosti tuto stranu ovládá 1. místopředseda JUDr. Petr Vacek. A o jeho prohlášeních o NATO, EU apod. netřeba se dále rozepisovat. Vše je známo. Přestože podporuji jakékoliv demonstrace proti fialovému hnusu a to strana… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 7 měsíci

Jde o to, že by Babiš ani Okamura jeho pozvání nepřijali.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Jak to víte? On to ani nezkusil a navíc dávno předtím deklarova, že SPD zničí.

Rob
Rob
před 7 měsíci

Myslím, že Rajchl je zase jen Jourová v kalhotách…