Hlasy z Václaváku – videa projevů poslance Jaroslava Foldyny, blogera Daniela Sterzika alias Vidláka a studenta Matěje Gregora, zakldatele hnutí CzExit

  1. Jaroslav Foldyna – poslanec SPD (video 3:44):

2. Populární bloger Daniel Sterzik alias Vildák (video 6:27):

zdroj zde: https://youtu.be/qpQ6yDXXiBI

 

3. Matěj Gregor – student z Ostravy, zakladatel hnutí za vystoupení z EU CZEXIT (video 5:46)

 

3.4 21 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
reproduktor
reproduktor
před 7 měsíci

Pan Dvořák fakt prebral podle chyb v názvu. I zmrzlina ma špatný vliv.

reproduktor
reproduktor
před 7 měsíci

He he …. A kdy končí vláda zmrda Fialenka? Do té doby budou v Česku skodit. Nemam z toho radost, ake tak to je. Češi si nechali sr.t na hlavu už v roce 1918, když vzniklou republiku kontrolovali vojenští atašé z Francie, pak znalci ze Sov. svazu po 2. válce. Divny, že v obou pripadech byl u toho Eduard… Číst vice »

Naposledy upraveno před 7 měsíci uživatelem reproduktor
danny
danny
před 7 měsíci

“Jistěže pravda zvítězí. Ale až dokáže to, co dokáže lež!” (Vladimir Vysockij)

kutnohorsky
kutnohorsky
před 7 měsíci

Buďme národ a nedopusťme, abychom byli jen strany. I když budeme mít strany spolupracujme. Už konečně musí zmizeti to staré pokoutní pečení bývalých politických rutinérů, chlebíčkářů a amatérů. Dejte hlavy od sebe a nechte šuškání, myslete na národ a vlast celým svým srdcem.(básník KNN r.1945)

Ludvik
Ludvik
před 7 měsíci

PIETNÍ AKT U PAMÁTNÍKU ČS. LETCŮ V ŽATCI…http://cssl.cz/2023/09/15/pietni-akt-u-pamatniku-cs-letcu-v-zatci/ Projev předsedy ČsSL plk. v. v. Ing. Václava Vaška  “Nikdo z nás, dnes přítomných u Vašeho památníku, nemůže predikovat, co bude touto dobou za rok. Můžeme jenom ve skrytu duše doufat, že se té dnešní militaristické vládě jejími odpornými kroky nepovede náš národ vtáhnout do… Číst vice »

Primak
Primak
před 7 měsíci

Jenom 3 tam mluvili?

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 7 měsíci

Novinky.cz, to je hnůj. mně stačilo, když na naší demonstraci na Malostranské náměstí v květnu minulého roku přišel ožralý Kalousek a my ho naivně pustil k mikrofonu a on nám za naši dobrotu ještě vynadal do debilů a NOVINKY.cz z toho ožralého idiota udělali hrdinu, jak tam rozprášil 15 zoufalých demonstrantů. Já tam včera na té… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 7 měsíci

Levicový server (aspoň dříve to byl levicový server) novinky.cz napsal, že na Václavském náměstí bylo jen 10000 odpůrců vlády, ale zato na dnech NATO bylo 100000 příznivců vlády, NATO, USA a Zelenskeho. To prý je 10x více. Tak co mi k tomu napíšete?

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Václavské náměstí bylo zaplněno až po linii Jinřišská_Vodičkova, tj. odhadem 50-65 tisíc. V Mošnově se nejedná o žádnou podpořu vlády či NATO, ale o byčejné očumování letadéle, jako na každém leteckém dni. Jsou to militária, kerá lákají kluky všeho věku a ženské to musí s nii vydržet. …a Karle, proč vy pořád píšete nesmysly. Kdy byly Novinky (lidově Hovínky)… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Já jsem tam včera nebyl. Ale na dřívějších demostracích, kam počet účastníků dosahoval k linii Jindříšská, Vodičková..jsem byl (např. září roku 2022). Váš odhad 50-65 tisíc je tedy reálný. Asi 21. listopadu 1989 byl počet demonstrantů odhadován na 100000 a linie sahala až po Můstek, automat Koruna. Já nepíši apriori nesmysly, naznačuji vám, jak to… Číst vice »