Fico porazil mainstream

Všichni komentátoři připuštění do „objektivní, nezávislé a vyvážené“ České televize se předhánějí ve zdůrazňování, že parlamentní volby na Slovensku proběhly svobodně a demokraticky. Je to lež, protože ke skutečné demokracii patří objektivní informování veřejnosti a nikoli extrémní jednostrannost, která se stala normou v procesu abnormalizace společnosti.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

A zejména ke skutečné demokracii patří svobodná a vyvážená veřejná diskuze občanů a jejich zvolených reprezentantů. Tomu je praxe „veřejnoprávních“ médií na hony vzdálená.

Takže Fico vyhrál volby navzdory manipulaci veřejností ze strany těch, kteří ovládají mainstreamová média. Jinak řečeno, za podmínek skutečné demokracie a bez pokusu o jeho kriminalizaci by vyhrál daleko větším rozdílem a Slovensko by mělo šanci být řízeno svobodnou vůlí jeho obyvatel a ne masou podrobenou trvalé manipulaci. A připuštění komentátoři ještě drze trvají na tom že je třeba veřejnou diskuzi omezit i na prostoru, který jí zbývá, tedy sociálních sítích. Chtějí určovat, které názory jsou správné a které informace budou tajeny, a to je zásadní znak totalitní společnosti.

Proto jsem podpořil návrh na udělení Sacharovovy ceny v Evropském parlamentu Elonu Muskovi, který odmítá cenzuru, a umožňuje svobodnou diskuzi. Cenu samozřejmě nezíská, neboť většina poslanců Evropského parlamentu má hluboce zakořeněné totalitní myšlení.

4.7 30 hlasy
Hodnocení článku
26 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 7 měsíci

Chtělo by se říci: Máme kam emigrovat. Ale pozor, Pekari už asi má zprávy z Amrdolstanu a je možné, že Čapíča pověří sestavením Pablba. I Fico čeká na výzvu.

Jarin G.
Jarin G.
před 7 měsíci

Všimli jste si, že premiér “fialového hnusu”, prezident PePa, předsedkyně Senátu blbka P.-M. a další “čelní” (čti zaprodaní) politici, do této chvíle (neděle, 18 hod.) nepogratulovali Smeru a jeho předsedovi Ficovi k vítězství ve volbách? Většinou jen doufají, že se na Slovensku, podaří sestavit tu “správnou” vládu a to takovou, která bude ctít ty… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Jarin G.

Zřejmě věří, příp. je jim známo, že i na Slovensku se bude opakovat situace z voleb u nás v roce 2021, kdy vítěz voleb Andrej Babiš pověření jmenovat vládu odmítl a přenechal je druhému v pořadí Petru Fialovi. Důsledky jeho jednání pociťujeme dodnes…

mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Jarin G.

Tím, že ti nýmandi ani nejsou schopni pogratulovat vítězi … značí čiré zoufalství a nejen u Pekari-Adamové a Petra Pavla Pávka i o nedostatečném IQ ostatních.
Dodám – dobrý postřeh. I když smutný.

Naposledy upraveno před 7 měsíci uživatelem mikkesh
Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Někdy je to jenom o slušných mravech… 😐

adam
adam
před 7 měsíci

Pan David má s Ficem pravdu. Sledoval jsem velmi pozorně vývoj na Slovensku a zejména celou volební kampaň. Ať si myslí každý co chce, ale jedno Smeru-SD snad nelze upřít – byl to doslova koncert! Oni nastolovali témata, oni projeli Slovensko křížem krážem, oni své protivníky dokázali každý den “svlékat” v přímém přenosu… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  adam

A proto je pro mně zklamáním nízká volební účast, i samotný výsledek Smeru a dalších snad vlasteneckých uskupení.Souhlasím s tvrzením, že jednostranná propaganda obzvláště našich žumpoidních médií byla hluboce opovrženíhodná. Ani jeden hlas na obranu Fica, ani jako objektivní vyvažování. Prostě demokracie a objektivita je naprosto vyprázdněný pojem a je třeba to říkat natvrdo bez… Číst vice »

Pavel 1964
Pavel 1964
před 7 měsíci

Potom, co se na Slovensku od jara 2020 událo, je výsledek docela smutný Jestliže v nesrovnatelně konzervativnějším slovenském prostředí získají šílenci z PS tolik procent, jak to asi dopadne u nás. Navíc u nás s heslem “jen ne Babiš”.

Praded
Praded
před 7 měsíci

Slovensko je na východ od nás, tudíž tam nemá LGTB+ ,mimo blavu, tak hodně příznivců a Fico je skutečný levicový politik. Tolik pokryteckých parazitů jako v česku, je jen na okrajině a  Amrdolstanu.

vachav
vachav
před 7 měsíci

To že v takové silně zmanipulované atmosféře Fico přesto volby vyhrál,svědčí jednoznačně o tom ,že obyčejní lidé na Slovensku musí být značně více-omlouvám se-nasraní,než my v tomto českém obludáriu.

Vlastimil
Vlastimil
před 7 měsíci

Naše vždy objektivní ČT nám to ústy (jako vždy) vyvážených pozvaných určitě vysvětlí. Konkrátně Magda Vašáryová, Grigorij Mesežnikov (politolog), Laura Kello (Aktuality.sk) a Martin Šlosiarik (Focus, předpověděl víztězství PS). Ach jo … a za to si od příštího roku ještě připlatíme.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 7 měsíci

Ano, píšu jinde, že veřejné mínění na Slovensku bylo médií silně ovlivňováno proti Ficovi. Dokonce některé průzkumy ho dávaly až na druhé místo, přestože před tím vedl o parník. Ty chválené hlasy ze zahraničí, (cca 57 tisíc) pro něho taky nebyly a plný vlak nadšených slovenských studentů z Prahy ho taky nejel určitě… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Dodrží nepochybně to, co lze v našem současném zvráceném světě dodržet.

Lubez
Lubez
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Anonym

???
Co tak něco konkrétního!

Lubez
Lubez
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Lubez

A na rozdíl od vaší anonymní přítomnosi mám na profilu svoji fotografii .
K tomu odvahu samozřejmě nemáte.

Plebej
Plebej
před 7 měsíci

Příznivou zprávou je to, že vzdor masovému ohlupování to jde. Uspět.
Jen tak mít ve zdejší republice více politických osobností porovnatelných se slovenským R. Ficem či  Ľ. Blahou, a minimum těch 5koaličních aj. pseudovlasteneckých kreatur ..

mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci

Ač pana doktora Davida obdivuji za jeho pracovitost a považuji jej za čestného chlapa, tady s ním nesouhlasím. Za to, že Musk cenu nedostane není na vině “hluboce zakořeněné totalitní myšlení”, ale peníze. Bez poskytnutí peněz (někým) by se ty loutky do Evropského parlamentu nedostaly. Jsou vyjimky, určitě jsou, ale to už… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Ano, E. Musk se netají tím, že své projekty buduje pro zisk. Coby podnikatel, však veřejně a opakovaně hájí své přesvědčení, že “flotila” jeho satelitů by měla sloužit mírovým účelům. Nikoliv válce. Dlužno připustit, že Musk tváří v tvář tlaku US DeepState, který jej nutí umožnit válečné využití systému StarLink, tomu tlaku… Číst vice »

reproduktor
reproduktor
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

No? Je to trochu jinak. Elona dotuje6 CIA …..