Fico porazil mainstream

Všichni komentátoři připuštění do „objektivní, nezávislé a vyvážené“ České televize se předhánějí ve zdůrazňování, že parlamentní volby na Slovensku proběhly svobodně a demokraticky. Je to lež, protože ke skutečné demokracii patří objektivní informování veřejnosti a nikoli extrémní jednostrannost, která se stala normou v procesu abnormalizace společnosti.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

A zejména ke skutečné demokracii patří svobodná a vyvážená veřejná diskuze občanů a jejich zvolených reprezentantů. Tomu je praxe „veřejnoprávních“ médií na hony vzdálená.

Takže Fico vyhrál volby navzdory manipulaci veřejností ze strany těch, kteří ovládají mainstreamová média. Jinak řečeno, za podmínek skutečné demokracie a bez pokusu o jeho kriminalizaci by vyhrál daleko větším rozdílem a Slovensko by mělo šanci být řízeno svobodnou vůlí jeho obyvatel a ne masou podrobenou trvalé manipulaci. A připuštění komentátoři ještě drze trvají na tom že je třeba veřejnou diskuzi omezit i na prostoru, který jí zbývá, tedy sociálních sítích. Chtějí určovat, které názory jsou správné a které informace budou tajeny, a to je zásadní znak totalitní společnosti.

Proto jsem podpořil návrh na udělení Sacharovovy ceny v Evropském parlamentu Elonu Muskovi, který odmítá cenzuru, a umožňuje svobodnou diskuzi. Cenu samozřejmě nezíská, neboť většina poslanců Evropského parlamentu má hluboce zakořeněné totalitní myšlení.

4.7 30 hlasy
Hodnocení článku
26 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 7 měsíci

…a ono to pokračuje dál. Média nejsou schopna přiznat svou porážku. Tak nyní radí Slovákům jak vyšachovat Fica, Slovensko bude mít novou vlajku bez státního znaku( zřejmě pokus o vtip), urážky a pomluvy jdou dál. Dříve se říkalo tisku sedmá velmoc, dnes je to tak akorát sedmá nemoc…

Primak
Primak
před 7 měsíci

Americký veľvyslanec priznal zasahovanie do predvolebnej kampane na Slovensku. Blaha: Čo si to dovoľuje?
https://www.hlavnespravy.sk/americky-velvyslanec-priznal-zasahovanie-do-predvolebnej-kampane-na-slovensku-blaha-co-si-to-dovoluje/3271592

cablik
cablik
před 7 měsíci

Pan Fico a Smer o dokázal což zatím u nás nehrozí protože má většinu Babiš pan Okamura a pan Raichl by se měli spojit jinač budeme opět v(_!_)

cablik
cablik
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  MUDr. Ivan David, CSc.

Pane Davide já nejsem proti SPD právě naopak ale bez spojení pro Českých stran to nepůjde. Čas už také není agenda 2030 se blíží.

Hokarc
Hokarc
před 7 měsíci

Jak se říká, nestačí být první v cíli, je třeba zvítězit ! Teď musí ti ostatní vyložit karty na stůl. A národ se dívá!