NE NAŠÍM JMÉNEM, prohlašují izraelské mírové organizace

Organizace a politici sionistické lobby, jako jsou ADL, AIPAC a Netanjahu, vytvořili více antisemitizmu než všichni ti, kteří jsou právě oněmi shora uvedenými jako antisemité pomlouváni. Zcela otevřený a brutálně urážlivý způsob, jakým se AIPAC a Netanjahu chlubí tím, jak americkou vládu ovládají, mnoho Američanů uráží.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

A pomluva ADL vůči lidem, jako je např. prezident Jimmy Carter, kteří si dovolili některé aspekty izraelské politiky kritizovat, odpuzuje Američany další. Mnozí se diví, jak člověk může kritizovat politiku USA, Ruska, Číny a všech ostatních zemí, aniž by byl pomluven jako protiamerický, protiruský a protičínský, ale jste-li Izraelec, je takový zázrak možný.

Sionisté jsou chytří propagandisté. Podařilo se jim Američany přesvědčit o tom. že hovoří za všechny Izraelce a za všechny Židy, ale zdaleka tomu tak není. Existuje např. silná opozice vůči sionizmu mezi izraelskými Židy a mnozí z těchto Židů se staví i proti tomu, jak se zachází s Palestinci. Existují židovské organizace kritizující krádeže palestinské půdy na Západním břehu Jordánu a demolici zde stojících palestinských domů za účelem stavby bytových domů pro „osadníky“. Mnoho izraelských Židů se staví i proti současnému bombardování Gazy. V tomto ohledu je podpora Netanjahua menšinová a lze říct, že tento politik drží funkci jen proto, že dokázal sestavit koalici ultratrapravicových stran. A je to až dosud jen mylná víra, že sionisté mluví za Izrael a za všechny Židy, která způsobila, že republikáni jako Lindsay Graham, Mike Johnson, Donald Trump a Ron DeSantis jsou v současnosti tak přesvědčenými zastánci izraelského bezhlavého bombardování Gazy.

Mnoho amerických Židů je ve zbrani kvůli masakru Palestinců, který právě probíhá. A před několika dny dvě židovské mírové organizace, a to Židovský hlas pro mír a Kdy, když ne teď, pochodovaly na Kapitol USA, aby zde uspořádaly manifestaci „vsedě“. „Ne naším jménem“, prohlásili a požadovali okamžité příměří i spravedlnost pro Palestince.

Podle existujících informací bylo již 1,4 milionu obyvatel Gazy – více než polovina zdejší

populace – vysídleno, a to hlavně v důsledku izraelských leteckých útoků. Rabínka Alissa Wise sdělila televizi CNN: „Každé ráno se probouzím se slzami v očích a se vztekem v srdci a obojí usměrnuji do akce“. Tou poslední bylo nedávné obsazení Kapitolu a naléhání na příměří, což je mnohem víc, než činí kterýkoli církevní vůdce, či člen Sněmovny, Senátu či Bidenův režim.

Všimněte si, že jsou to Židé, kdo stojí v čele požadavku na příměří. CNN zveřejnila fotografie židovského mírového shromáždění na Kapitolském pahorku, zobrazující jeho účastníky s transparenty: Sionizmus je fašizmus, Stop genocidě v Gaze, Židé říkají: příměří okamžitě! Ne válce a apartheidu, Ne naším jménem a další strohá prohlášení.

Američané, Britové a Evropané jsou dnes konfrontováni skutečností, že propaganda sionistů, čili menšiny Židů, je proměnila v monstra, žádající si palestinskou krev. Tato poptávka po krvi může ovšem skončit jaderným Armagedonem.

Překlad: Lubomír Man

4.5 8 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Netanjahu má moc pevně v rukou, žádné volby tam teď nebudou. Že má tamnější opozice včetně různých mírových organizací v průzkumech většinu, to nehraje roli. Tady v Čechách má opozice v průzkumech celou dobu většinu, ale jak dojde ke skutečným volbám (prezidentským, senátním…), tak je ta naše opozice drtivým způsobem prohraje. Netanjahu je podporován… Číst vice »

Praded
Praded
před 6 měsíci

V roce 1928 žilo v Palestině víc jak milion křesťanů. Stálo tam 36 křesťanských kostelů a u nich školy. Po nástupu Hitlera k moci, první loď židovských přesídlenců v Haifě, vítaly Palestinci. Celé to je jako když vykládáte historii sudeťáků od června 1945. Tak to bude vykládáno, jako že jsme jim vyhnáním ublížily, všechno jim musíme… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 měsíci

Ano, ne ani našim jménem! Vyzývám všechny bezpečnostní složky aby s okamžitou platností zakázali akce jak na podporu Židů, tak Palestinců! Časem se do jejich střetů zamotá více a více českých obyvatel a budou další problémy. Máme svoje. Nedělejte nám tu bordel a chovejte se slušně! …

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ony ty bezpečnostní složky vás tak asi poslechnou. 🙂 Rozhudující je, co nám poručí si myslet Fiala, elektrikář Stanjura, agent Pávek, Černochová…A co já vím, tak Stanjura vyvěsil izraelskou vlajku, Fiala taky podporuje Izrael. Tím pádem i izraelskou genocidu všech Palestinců. První si přece začali Palestinci. Pokud se vám to nebude líbit,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle upřesním. Nepovažuji Rusko za svého nepřítele. Nic mi neudělalo, nic na mě nechtělo, nijak mě neohrožovalo. Válku mu vyhlásila vláda tak ať se zesměšňuje. Putin je mi fuck ale až skončí…

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Chce to čas. Ono když šéf Světového židovského kongresu už v roce 2018 hovořil o odpisu Izraele – byť mezi řádky: “Ale dnes mám starost o budoucnost země, již mám tak rád.” – https://zidovskelisty.info/2018/04/21/ronald-lauder-rany-ktere-si-izrael-zasadil-sam/ tak je jen otázkou času, kdy obrátí i česká vláda. Pro úplnost jen připomínám, že R. Lauder je ten, se… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 měsíci uživatelem Pozorovatelka
Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Dnešní česká politická reprezentace udělá vždy jen to, co chtějí Biden, Stoltenberg a šlechtična Von Leyenová. Pokud tihle obrátí a začnou zčistajasna milovat Palestince, naši vládní politici spolu s prezidentem je budou též milovat. Jen aby ještě nějaký Palestinec byl naživu.