Sionistický think-tank zveřejnil plán palestinské genocidy

Zatímco izraelské kobercové bombardování Gazy vstupuje do třetího týdne a zabilo více než 5 000 lidí a vysídlilo nejméně milion obyvatel, think-tank sídlící v Tel Avivu zveřejnil plán konečného řešení samozvaného židovského státu.

Na snímku stanové městečko v Khan Younis v Gaze pro Palestince, kteří byli nuceni uprchnout ze severních oblastí obleženého pásu

V bílé knize zveřejněné více než týden po překvapivém útoku Hamasu na izraelské vojenské základny a kibuce představil Institut pro národní bezpečnost a sionistickou strategii „plán konečného přesídlení a rehabilitace veškerého obyvatelstva Gazy v Egyptě“, založený na „jedinečná a vzácná příležitost k evakuaci celého pásma Gazy“, kterou nabízí nejnovější izraelský útok na obleženou pobřežní enklávu.

Sionistický extremista, vlivný člen vládní strany Likud, prosazující “konečné řešení” pro obyvatele Gazy – Amir Weitman

Dokument byl zveřejněn v hebrejštině na webových stránkách organizace a napsal jej Amir Weitman, „investiční manažer a hostující výzkumník“ Institutu, který také vede libertariánskou parlamentní skupinu Likud, vládnoucí strany v Izraeli. Dokument začíná poznámkou, že v sousedním Egyptě je 10 milionů prázdných domů, které by mohly být „okamžitě“ obsazeny Palestinci. Weitman poté čtenáře ujistil, že „udržitelný plán… je dobře v souladu s ekonomickými a geopolitickými zájmy Státu Izrael, Egypta, Spojených států a Saúdské Arábie“.

Weitmanův návrh na etnické čistky odráží plány na násilný přesun, které v posledních dnech prosadili bývalí izraelští představitelé, a zároveň těží z evakuačních příkazů vydaných izraelskou armádou celému civilnímu obyvatelstvu severu z pásma Gazy.

Jeden z letáků svržených izraelskými válečnými letouny

Právě jsme to dostali z Gazy. Izrael doslova požádal více než 1,1 milionu lidí ze severní a střední části Gazy, aby se přesunuli na jih. To je nezákonné a absurdní. Obyvatelé Gazy odmítají odejít.

Weitmanův zlověstný plán požadoval, aby Izrael koupil tyto nemovitosti za cenu 5–8 miliard dolarů, což je obrovská cena, která představuje pouze 1–1,5 % izraelského HDP.

„Tyto částky [potřebné k vyčištění Gazy] jsou ve srovnání s izraelskou ekonomikou minimální,“ říká Weitman. „Investice miliard jednotlivých dolarů do vyřešení tohoto obtížného problému je inovativní, levné a udržitelné řešení.“

Weitman uznává, že jeho plán se v podstatě rovná Izraeli „koupě pásma Gazy“, ale říká, že by to pro sionisty byla „velmi výhodná investice“, protože by „časem přidala hodně hodnoty“. Tvrdil, že „stav země“ v regionu poskytne „mnoha“ izraelským osadníkům vysokou životní úroveň, čímž umožní expanzi osad v Gush Dan poblíž egyptských hranic a dá „obrovský impuls pro kolonizaci v Negevu.

V prosinci 2021 Tel Aviv schválil plány na založení čtyř osad v Negevu, kde by žilo 3000 rodin osadníků.

Genocidní válka, která ukončí všechny války

Přestože Egypt dosud odmítal izraelský tlak na masový exodus obyvatel Gazy přes jižní přechod Rafáh, Weitman tvrdil, že Káhira bude hostit masový exodus palestinských uprchlíků jako „okamžitý stimul“, který „přinese obrovský a okamžitý prospěch všem v Sisiinovu režim.“

Weitman tvrdil, že hlavní věřitelé Káhiry – zejména Francie, Německo a Saúdská Arábie – pravděpodobně uvítají oživenou egyptskou ekonomiku, díky „izraelské investici“ do trvalého stažení Palestinců. Předpokládá, že západní Evropa uvítá “přesun veškerého obyvatelstva Gazy do Egypta”, protože to “výrazně sníží riziko nelegální imigrace… značná výhoda.” Dále očekává, že Rijád tuto iniciativu přivítá, protože „evakuace pásma Gazy znamená likvidaci důležitého spojence Íránu“.

Etnické čistky v Gaze by znamenaly konec „neustálých a opakovaných bojů, které podněcují plameny nenávisti vůči Izraeli“. Kromě toho „uzavření otázky Gazy zajistí stabilní a zvýšené dodávky izraelského plynu do Egypta a jeho zkapalnění“ z obrovských zásob ukradených Palestině Izraelem poblíž pobřeží Gazy.

Palestinci by mezitím měli využít šance, že budou násilně vyhnáni ze svých domovů, spíše než „žít v chudobě pod vládou Hamasu“. Je proto nutné, aby Izrael „vytvořil správné podmínky“ pro jejich „imigraci“ z Gazy do Káhiry. Weitman poznamenává, že dva miliony obyvatel Gazy „představují méně než 2 procenta celkové egyptské populace, která již dnes zahrnuje 9 milionů uprchlíků“. Kapka vody v oceánu.“

Noviny to zlověstně uzavírají: „Není pochyb o tom, že aby se tento plán uskutečnil, musí být současně splněno mnoho podmínek. V současné době jsou tyto podmínky splněny a není jasné, kdy se taková příležitost znovu naskytne, pokud vůbec. Nyní je čas jednat. Teď.”

„Pokud chceme zůstat naživu, budeme muset zabíjet, zabíjet a zabíjet“

Jakkoli se tyto návrhy mohou zdát barbarské, odrážejí to, co mnozí izraelští představitelé, jak se zdá, v soukromí mumlají a co alespoň jeden bývalý vládní mluvčí otevřeně prezentoval jako altruistické řešení palestinského „problému“.

„V Sinajské poušti, hned na druhé straně Gazy, je obrovská rozloha, téměř nekonečný prostor,“ zopakoval bývalý náměstek izraelského ministra zahraničí Danny Ayalon logiku genocidního sionisty za Weitmanovým návrhem v rozhovoru s Marcem Lamontem z Al Jazeery. Hill. „Myšlenka je – a není to poprvé, co se to stane – že půjdou do otevřených oblastí, kde my a mezinárodní společenství připravíme infrastrukturu – víte, 10 měst s jídlem a vodou – stejně jako pro uprchlíky z Sýrie.”

„V sinajské poušti je téměř nekonečný prostor… není to poprvé, co se to stalo… my a mezinárodní společenství připravíme stanová městečka.“ Danny Ayalon, izraelský politik, popisuje jejich vizi nové Nakby dnes v Gaze.

V roce 2004 předložil sionistický demograf Arnon Sofer z univerzity v Haifě podrobné plány izolace Gazy přímo vládě Ariela Sharona. To zahrnovalo úplné stažení izraelských sil z regionu a zřízení přísného sledovacího a bezpečnostního systému, který měl zajistit, že nic a nikdo nevstoupí ani neodejde bez sionistického souhlasu. Předpovídá věčné krveprolití:

„Když bude 2,5 milionu lidí žít v uzavřeném pásmu Gazy, bude to lidská katastrofa. Tito lidé se stanou ještě většími zvířaty, než jsou dnes… Tlak na hranici bude strašný. Bude to hrozná válka. Takže pokud chceme zůstat naživu, budeme muset zabíjet, zabíjet a zabíjet. Celý den, každý den… Jediná věc, která mě zajímá, je, jak zajistit, aby se chlapci a muži, kteří budou muset zabíjet, mohli vrátit domů ke svým rodinám a stát se normálními lidskými bytostmi.“

Ústav navrhl jednoduché a jasné řešení k dosažení stejného cíle jako Sofer. K úspěchu stačí, aby Palestinci složili zbraně a zamířili do pouště trvalého exilu.

**

Kit Klarenberg, zroj: The Grayzone, překlad Zvědavec

3.9 7 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 6 měsíci

Od samého začátku této další vyprovokované akce je průhledné,že v tom opět mají své špinavé prsty ti pruhovaní parchanti a možná s jediným důvodem-Ruská federace!!

Praded
Praded
před 6 měsíci

Takhle to, jednou ve větší, nebo menší míře probíhá už skoro sto let a nemůže to skončit dobře. Co zaseješ, to sklidíš.

pzdm
pzdm
před 6 měsíci

Tohle je otřesné. Smutné navíc je, že se o tom nesmí mluvit nahlas, protože současný fašizoidní režim nerozlišuje mezi antisionismem, což upřímně je rovné pojetí sionismu a nacismu, a antisemitismem, což proti semitským národům nic nemám… Konečné řešení, je mi stydno, stydno za to, ke kterému náboženství (ne, etnikum to fakt není, to… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Americký prezident Biden i náš premiér Fiala s genocidou souhlasí, tak to bude asi v pořádku. Nemusíme se znepokojovat.

standa
standa
před 6 měsíci

Německý nacistický plán konečného řešení.

Ludvik
Ludvik
před 6 měsíci

“A podstatou té akce Hamásu provedené 7. října vůbec nebyla likvidace vojenského potenciálu Izraele, ale výslovně provedení takových zločinů, aby vyvolaly co největší ohlas ve světě, aby celý svět ustrnul nad nestvůrností zločinů Hamásu. A potom už jen stačí lidem podsunout, že „všichni Palestinci jsou taková zvířata, takoví nelidé“, a místo boje s terorismem… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Ano, zdá se to jako další z řady FalseFlagOps., které pak mají (mediálně atd.) podšprajcovat jinak neprůchodné politické řešení problému. Anglosionisti tak činí s obzvláštní chutí a vynalézavostí. Celá staletí. — Dočišťování Palestiny od Palestinců je ostatně součástí dlouhodobého programu uloupení země pro židovskou komunitu. Programu, jehož krédo vyslovil dávno předtím jistý reverend… Číst vice »