Vstali a otočili se zády. Rada OSN projev amerického velvyslance bojkotovala – těžká porážka USA Západu na zasedání Rady OSN pro lidská práva v Ženevě

Při rutinní kontrole jsem právě našel mém  oblíbeném ukrajinském portálu Strana.ua tohle:

Встали и повернулись спинами. В Совете ООН бойкотировали выступление американског

podle překladače

Vstali a otočili se zády. Rada OSN projev amerického velvyslance bojkotovala. Video

Mnoho účastníků zasedání Rady OSN pro lidská práva v Ženevě bojkotovalo projev americké velvyslankyně Michelle Taylorové.

Odpovídající video zveřejnil novinář Suleiman Ahmed.

Video ukazuje, jak zástupci několika zemí vstávají a odvracejí se, když mluví americký zástupce.

Výstřižek

„Spojené státy ztrácejí respekt po celém světě,“ napsal novinář k videu.

To video naleznete na originální straně Strana.ua -pozn.vlk

Předtím západní diplomaté řekli Financial Times, že západní podpora Izraeli „otrávila úsilí“ přitáhnout země z „globálního jihu“ na stranu Ukrajiny.

Západ je obviňován z pokrytectví, protože Izrael jasně porušuje pravidla války , ale dostává podporu od Spojených států a evropských států.

*

Více není třeba dodávat.

**

Petr Vlk, Kosa Zostra

4.3 6 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Ale proč, vždyť si Palestinci schválně upalují své ženy a děti, aby to mohli svést na Izrael, který je přece vzorem nenásilného chování? Hlavně musíme věřit prezidentu Bidenovi, který je vzorem pravdomluvnosti.

Prodost
Prodost
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Zbývá snad jen dodat, samozřejmě ve stejném duchů. “Co tam ti Palestinci vůbec pohledávají, když od nepaměti, snad od úsvitu dějin tam nebyl nikdo jiný, než Izrael, zejména pak a to snad úplně především prostřednictvím chazarských konvertitů k judaismu?” Teď však úplně vážně: I první Izraelský prezident David Ben Gurion byl přesvědčen, že… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

Palestinci jsou zřejmě Židé, kteří po potlačeném povstání Bar Kochby neodešli do světa, ale zůstali dál ve své zemi a později později byli přinuceni přijmout islám.

cablik
cablik
před 6 měsíci

No jo muslimové zjistili kdo je pro ně největší nebezpečí že prý Írán chce napadnout US základny v Iráku. A že se lidé odvrací je správné jejich politika je odporná.