Zaujímají postoje místo aby stáli: Zavraždění dvou Švédů v Bruselu.

Dnes 17. 10. 2023 promluvila předsedkyně EP a zástupci všech frakcí o zavraždění dvou švédských fotbalových fanoušku v Bruselu.
Většina podporuje imigraci bez rozdílu, ale vyslovuje lítost nad důsledky. Na „bezpečných cestách pro všechny imigranty nehodlá měnit nic.
Video sdílejte, jeho šíření bude totiž „umělou inteligencí“ velmi silně zabrzděno.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

V třináctiminutovém videu jasně uvidíte rozdíly mezi politickými frakcemi.
Lidovci, Socialisté, Liberálové, Zelení a Levice vyjadřují lítost, pozastavují se, zapřísahají se, že se to nesmí opakovat. Hlavně je tabu říci, kdo byl vrah. Ale přesně tito hlasovali pro neomezený vstup imigrantů skrz vnější hranici do EU a zákaz omezení na vnitřních hranicích.

Zástupci konzervativců a naší frakce Identita a demokracie poukázali na konkrétní příčiny a navrhli řešení. Smutné obličeje, lítostné tváře a minuty ticha nic nevyřeší.

„Extrémismus a terorismus nesmí infiltrovat naše společenství, máme právo na pocit bezpečí a bezpečný život…“, říká předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metsola. Ale oni infiltrují emigrací extrémismus a terorismus. „Právo na pocit“ nám není nic platné, když do EU vpouštějí každého a například tohoto Tunisana usvědčeného ze spojení ISIS vyhostili, ale po tři roky nebyli schopni ho deportovat. Řešení? Předsedkyně konstatuje zesílená bezpečnostní opatření v budově Evropského parlamentu v Bruselu. Ale obyvatelé Bruselu zůstávají pod hradbami.
„Evropská lidová strana“ a její švédský poslanec pan Tobé prohlašuje, že „my nikdy neustoupíme teroru a budeme se zasazovat za svobodu, demokracii a naše hodnoty,… miluji Švédsko a miluji Evropu“.

Paní Fritzon za „Socialisty a demokraty“ potěšila informací, že také chodí na fotbal. „Přestřelku zaplatili fanoušci životem“. Přestřelka se sama jaksi udála a dva při tom zemřeli… Je to prý útok na demokracii, tedy motivem bylo asi zastřelit demokracii, ne nevěřící psy. „Nenecháme se porazit.“

Švédka Abir Al-Sahlani za Liberály řekla, že“ fotbal jako svátek radosti se včera změnil na smutek“. „Jsme sjednoceni a teroristé nám nemohou vzít naši svobodu a bezpečnost.“ A soucítí.

Švédka Kuhnke za Zelené: „Jsou lidé, kteří nemají rádi naši otevřenou společnost, dva lidé za to zaplatili životem…“ Ne snad, že by někdo vraždil… Fotbaloví fanoušci ukázali solidaritu. „Jsme sjednoceni ve své rozmanitosti. To je naše Evropa.“

Švéd Weimers za Konzervativce a reformisty: ..“Kondolence nestačí… Vrah, tuniský občan byl v minulosti několikrát odsouzen a žil 3 roky v Belgii nelegálně… Tolerance vůči islamismu musí skončit tady a teď.“

Za naši skupinu ID promluvit poslanec Anemans z Belgie. „Belgie je země, kde i když někdo nemá právo tam zůstat, tak tam zůstává…. Dokonce si mohou opatřit zbraně.“

Śvédka Björk za Levici: Je obtížné najít slova, ale náš soucit jde k rodinám…. Je nutné, aby se nešířila tato nenávist… Musíme vybudovat demokratické společnosti, které budou svobodné, otevřené a inkluzivní a osvobodí nás od nenávisti.

Proč Švédové? Tam je muslimských radikálů statisíce a tvoří uzavřené komunity do nichž se bojí policie. A Švédové jm samozřejmě překážejí, ve Švédsku se roztahují, jako by bylo jejich.

**

Zdroj: https://www.facebook.com/MUDrIDavid/videos/6936706599720262/

4.1 9 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

…poslanci páté morální skupiny, v hlavě maj bláto, ve svědomí pukliny !

spartak
spartak
před 6 měsíci

Zvrácenost EU je pekelná.Kdo řídí migraci arabů do Evropy? Co za to mají? Chtějí rozvrátit Evropu ,tak jak se děje ve Francii nebo Švédsku? Mnoho otázek pro následující vládu po katastrofě současné fašistické.

cablik
cablik
před 6 měsíci

Slovenský expert varuje Prahu: Co udělal Pavel byl naprostý vrchol. Fico ať raději jede do Budapešti
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Slovensky-expert-varuje-Prahu-Co-udelal-Pavel-byl-naprosty-vrchol-Fico-at-radeji-jede-do-Budapesti-744576

cablik
cablik
před 6 měsíci

No jo liberální šílenci neumí přiznat chybu ti lidé se do žádné společnosti nikdy neintegrují. Uznávají jen korán a islám a domorodce nenávidí. Kolik bude muset ještě zemřít normálních lidí než je kopnou do (__!__)