Hosté Nové republiky, tentokrát s Ladislavem Větvičkou

Lenka Procházková
Lenka Procházková

Redakce Nové Republiky – MUDr. Ivan David, CSc. a Mgr. Lenka Procházková pořádá v pondělí 6.11.2023 od 19:00 hod. ve vinotéce 2 deci v Praze na Vinohradech, v Americké ulici 39 další stream-pořad HOSTÉ NOVÉ REPUBLIKY, tentokrát se

slavným blogerem, cestovatelem, spisovatelem, glosátorem událostí, fotografem a IT odborníkem Ladislavem Větvičkou

Beseda je veřejná a může se jí zúčastnit kdokoli na Facebooku i mimo něj

Moderovat bude Lenka Procházková, spisovatelka a publicistka.

V debatním večeru přijde řeč nejen na literární tvorbu a komentování politických událostí, ale i na postřehy a zážitky z Izraele, Ukrajiny, Gruzie, Náhorního Karabachu a z dalších zemí, které Ladislav Větvička procestoval.

Ladislav Větvička je autorem třinácti knih. U čtenářů se největší oblibě těší Zrnko písku, Některe baby su všecky stejneOsudové setkání 1913.

Host je devítinásobným držitelem ceny zlatý bloger roku iDnes. V současnosti už sice nesmí na iDnes publikovatjeho 1 300 blogů zveřejněných za 15 let bylo cenzorem smazáno včetně unikátních fotografií, ale autora to neodradilo od další tvorby a jeho nové texty psané ostravským dialektem čtenáři nacházejí na jiných serverech…

Debata proběhne již tradičně na vinárně 2 deci na Vinohradech, dopravní spojení metrem stanice Náměstí míru a tramvajemi (4, 10, 13, 16, 22) a autobusem  (135).

V průběhu večera si můžete zakoupit i některé autorovy knihy a dát si je podepsat.

Program večera:

19.00 příchod hostů a účastníků debaty
19.30 první část debety
20.15 – 20.30 přestávka
20.30 druhá část debaty, prostor na dotazy
21.15 – 22.00 volná diskuze

!!! PRO VELKÝ ZÁJEM REZERVACE NUTNÁ!!!

Vstup na debatu je volný pouze pro účastníky, kteří si předem zerezervují místo. Rezervace buď telefonicky, nebo formou SMS na čísle 731 155 047. Vstup dalším osobám bez rezervace bude zpoplatněn částkou 200 Kč a to přímo na místě ve vinárně 2 deci Vinohrady. Vstup může být odepřen v případě naplněné kapacity míéstnosti.

3.4 5 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci

Bude to s překladatelem…? Vtip…