Lichtensteinské nitky v okolí vlády a Hradu

Skandální jednání prezidenta-kolaboranta Pávka s nacistickou šlechtou z Lichtensteinska – rána české státnosti

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Víte, že vládní KDU ČSL je nakloněna dát majetek České republiky do správy Lichtenštejnské monarchie? Víte, premiér Petr Fiala udělil v roce 2011 jako rektor Masarykovy univerzity Velkou zlatou medaili liechtensteinskému knížeti Janu Adamu II. za zásluhy o rozvoj česko-liechtensteinských vztahů? A víte, že na lichtenštejnském majetku pracovali vězni nacistických koncentračních táborů? Pojďme na to.

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Rob
Rob
před 6 měsíci

Pokud si tento národ nesvojí a nebude realizovat citáty Edmunda Burke…: „K Vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět doma se založenýma rukama.“ „Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nedělali nic.“ „Nikdo nedělá větší chybu než ten, kdo nedělá nic v domnění, že to málo, co udělat… Číst vice »

vachav
vachav
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Rob

Zrovna tak jako je toto velká pravda,tak je to současně velká iluze.Zrovna tak,jako neexistuje dokonalý člověk,neexistuje ani dokonalý národ.Homo sapiens sapiens je nedokonalý živoč.druh,ačkoli si to ve své pýše není schopen přiznat.A na to jednou dojede.

Plebej
Plebej
před 6 měsíci

Proč dává p. Bobošíková do titulku svého pořadu otazník?
Správně tam má být tečka nebo (lépe) vykřičník.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Tak je jasné, že když Fiala, Rakušan, Pekarová, Černochová…nastrčili na Hrad s mohutnou podporou drtivé většiny českého obyvatelstva svého člověka, bývalého komunistického agenta, později však napraveného nadšeného podporovatele humanitárních bombardování USA, tak za to něco chtějí. Prolomení Benešových dekretů a vrácení majetku bývalým nacistům je to úplné minimum. Čekají nás ještě závažnější… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Jste zbytečný pesimista a vnášíte mezi lidi destruktivní nálady.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Paní Tomášková, tenhle web čte jen několik několik desítek lidí, možná dvacet či dokonce jen deset lidí. Takže rozhodně nehrozí, že bych mohl vystrašit celý národ. Karel Čapek také zbytečně vnášel mezi lidi destruktivní nálady svou Bílou nemocí či Krakatitem.

Rob
Rob
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Je zcela zbytečné na tomaskovou reagovat. Možná to pochopí, až bude sama skrze zadrátované okýnko transportního vagonu zvaném dobytčák vyděšeně koukat, jak nám budou s pošklebkem z oken zámků mávat nacisté, neonacisté, bývalí nacisté a kolaboranti.

Praded
Praded
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Myslíte si, že se vám nemůže stát to co Palestincům?

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

Asi to poslední zoufalé … Snad by na některé besedě, třeba pionýry, nebo svazáky, či ve fabrice … mohl tomu “našemu” PPP někdo zkusit vysvětlit, že už nemusí poslouchat rozkazy. Já vím, že bez mála po padesáti letech služby je to pro něho těžké, ale zkusit to musíme.

Rob
Rob
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Zbytečné. Ta láhev s tímhle obsahem, není poživatelná a musí skončit v kanalizační stoce, kde bude účinně odpudivá už jen pro potkany a jinou havěť.