Ministryně války Černochová tropí další hlouposti (plus veselé video 1:41)

S příchodem nového měsíce, listopadu, kabinet ministryně války Černochové posiluje o dalšího „experta“. Neudrželi se, a k dalšímu kousku ministryně války a korupce Černochové napsali Miroslav Kavij, plk. Jaroslav Štefec a nakonec je připojené krátké veselé video od slovenských komentátorů, kteří k tomu mají také co říci…

Tím není nikdo jiný než bývalý ministr obrany SR Jaroslav Naď, který za svoji politickou karieru stihl vystřídat tři politické strany, což je jev, který je i v českých poměrech bohužel zcela normální, stačí si jen projít seznam současných poslanců pravicových stran.

Děje se tak v době, kdy vláda tahá z kapes občanů další peníze, kdy díky nedávno schválenému tzv. konsolidačnímu balíčku budou naši občané v příštích letech oškubáni o další desetitisíce Kč ročně.

Ponechme stranou, v které hlavě se zrodil tento šílený nápad. Jako by v ČR nebylo dost politických odpadlíků, kteří v minulosti všemi způsoby podlézali velkému bratru ze Zámoří. Každopádně politické angažmá slovenského „vysloužilce“ pomyslně oceňovaného za nadstandardní rozvoj slovenské vojenské spolupráce ve prospěch USA plně zapadá do současného agresivního militantního kurzu nejenom Černochové v čele silového ministerstva, obrany ČR, ale české vlády jako celku .

Do válečného kurzu, který zatím vláda ČR přes zesilující odpor veřejnosti tvrdě prosazuje. Na rozdíl od většiny slovenských občanů, kteří exministra obrany SR Jaroslava Nadě zrovna v oblibě neměli, viz jeho vystoupení, v té době s pověřeným ministrem zahraničních věcí SR Rastislavem Káčerem v Michalovcích, kde na průběh diskuse musely dohlížet bezpečnostní složky.

https://www.noviny.sk/slovensko/762915-vypiskali-kacera-a-nada-v-michalovciach-museli-na-priebeh-diskusie-dohliadat-bezpecnostne-zlozky?fbclid=IwAR1xf5vP3YvgxliwlQGCGh3KTf9S8MD309oIeoJZdtur4T4ZJW7oqt6yw1U

Jaký bude jeho přínos pro naši republiku ukáže čas. Osobně se domnívám , že v osobě nového poradce na ministerstvu obrany  dochází k posilování poradního týmu našeptávačů Jany Černochové, s cílem nadále udržovat „vylepšovat“ bezmeznou pomoc  současnému vládnímu ukrajinskému fašismu na úkor našich občanů, stejně jako prosazování dalších nákupů vojenské techniky, které budou prvotně určeny pro potřeby NATO, nikoliv k zabezpečení naší obrany, pokračovat tak v další kolaboraci s NATO a plnění jeho příkazů.

Pokračovat v politice, která je v ostrém kontrastu s novým kurzem politiky sousedního Slovenska, kde s příchodem staronového premiéra Roberta Fica dochází k obratu v zájmu prosazování pronárodního, vlasteneckého a protifašistického směřování Slovenska, v zájmu jeho občanů, kdy již první kroky nového slovenského vládního kabinetu způsobují  „vyrážky“  nejen naší české pětidemoční vládní tlupě, ale i samotné předsedkyni Evropské komise, pozvolna se rozpadající EÚ, Ursule von der Leyenové.

K nejdivočejším a absurdním nápadům naší vlády se kterými se roztrhl v poslední době pytel, nejenom tedy k nejčerstvější armádní personální posile, přidávám na závěr jeden z mnohých galantních, a tedy bez politické korektnosti, citátů  ex-prezidenta Miloše Zemana.

„ Mám pocit, že sleduji divadelní hru, kterou napsal idiot a kterou režíruje kretén“.

**

Miroslav Kavij, Parlamentní listy – blog

***

Neudržel se a své napsal i plk. v.v. Jaroslav Štefec:

Tak tohle se opravdu povedlo! Moji přátelé na Slovensku říkali, že „zmizení“ Jarka Nadě ze země čekali, protože se nad ním vznáší vidina trestního stíhání za „kšefty“ ministerstva obrany Slovenské republiky během „vlády“ kabinetu premiéra Eduarda Hegera. Nečekali ovšem, že se přesune hned vedle, do „bratrské“ ČR.

Má to ale svou logiku! Připravované obří „nákupy“ naprosto nesmyslného vybavení pro AČR, počínaje kulomety Minimi, přes vrtulníky Viper, tanky Leopard a obrněné transportéry CV90 až po „superstíhačky“ F-35 je přece třeba řádně ošetřit a nasměrovat provize a „marže“ do správných kapes. Kdo by to dokázal lépe, než velezkušený Jaroslav Naď!

No, a až se dílo podaří, mohou do Ameriky, země zaslíbené, kam moji přátelé čekali, že se pan Naď přesune, odcestovat s paní Černochovou společně. Vláda USA je jim už teď za mnohé vděčna.

Osobně začínám mít stále neodbytnější pocit, že je nejvyšší čas začít uvažovat nad článkem 23 součásti ústavního pořádku České republiky, Listiny základních práv a svobod. Očekávám, že ta večerní výzva k vystoupení ČR z OSN ji definitivně zlomí vaz.

**

plk. v.v. Ing. Jaroslav Štefec, Facebook

***

a totéž okomentovala Skrytá Pravda:

Je retardovaná Černochová ve vládě jenom bílý kůň na podpisy smluv a vyvádění sta miliard do USA?

Je sice otázkou, kdo je víc retardovaný, protože Pekarová si také s přemýšlením moc netyká, ale šílené smlouvy tato selka bez mandátu podepisuje jak na běžícím pásu, a bude to hrát na obecního blba, až se začne soudně zodpovídat?

A Fiala s dalšími od toho dají ruce pryč?

Není dne, aby tato retardovaná osoba neudělala ostudu, nechovala se jako dement, a přesto ji celá ODS toleruje. A nyní dodala další palebný materiál pro psychiatrii.

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) vyzvala v sobotu večer na sociální síti X k vystoupení České republiky z OSN, za což sklidila velkou kritiku a posměch.

Ani to jí ovšem nezabránilo, aby ve svých proklamacích proti OSN pokračovala, když jí naposledy vadilo, že Radě pro lidská práva prý bude předsedat Írán.

Na sociální síti X napsala: „Tak tento režim nám bude v Radě OSN od čtvrtka kázat o lidských právech. Gratuluji. Na Chartě OSN se musí rozpouštět inkoust.“ 

Jak se ovšem ukázalo, Radě pro lidská práva předsedá shodou okolností Česká republika a Černochová si připsala na své konto další ostudu.

Příspěvek po pár hodinách raději smazala.

Ministerstvo zahraničí na to zareagovalo vysvětlením. „Stále platí, že Radě OSN pro lidská práva předsedá Česko. Írán bude pouze předsedat Sociálnímu fóru, což není orgán ani mechanismus OSN, ale každoroční dvoudenní akce,“ zaznělo z Černínského paláce na sociální síti X.

Kde jsou ti, co tyhle retardované politiky volili? Poškození image naší vlasti s dalším z ODS Řeporyjcem je brutální!

***

Krátké video slovenských komentátorů, které duo Černochová – Naď velmi pobavilo bohužel nemůžeme splnit, protože cenzoři z YouTube nás na týden zabanovali za příspěvek o genocidě v Gaze. Takže doplníme, až po vypršení zákazu.

Nakonec díky kolegům můžeme uvést ono veselé video ze Slovenska. Zde:

 

 

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

Nejhorší je, že stále existuje plno lidí, kteří tyto politické kůrovce volí. Pokud se těchto kůrovců nezbavíme, budeme krvácet. A to doslova.

Praded
Praded
před 6 měsíci

Osobně si myslím, že Naď je tam úplně k jinému účelu, než radit Paní Černochová mák tomu všechny předpoklady a snad jí to i zklidní.

cablik
cablik
před 6 měsíci

Vůbec nejde o válečný šrot ale USA melou z posledního a jejich poskoci jim rádi pomůžou protože si myslí že je chrání. Černochová s Pekarovou jsou opravdu výstavní kousky České vrcholové politiky.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Mí známí mně upozornili, že Černochová je mimořádně inteligentní, protože byla v minulosti zvolena lidem starostkou na Praze 2. Na Praze 2, 1, 6…žijí prý ti nejinteligentnější lidé v republice, ti se určitě nemohli zmýlit, když zvolili Černochovou starostkou. Černochová vyhrála i parlamentní volby v roce 2021, Černochové kandidát na úřad prezidenta Pavel se… Číst vice »

vachav
vachav
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Také si myslím ,že to je v relaci.Dekadence a degenerace úspěšně pokračuje.Polovina národa má podprůměrnou inteligenci a třetina jsou pitomci.

tomaskova
tomaskova
před 6 měsíci

No mně to zase tak komické nepřipadá. Co ti dva vymyslí nás může stát další miliardy.

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

Buzíci ze spřátelených ambasád si z nás už nepokrytě dělají srandu. Zasloužíme si to.