Šokující data CIA a Kyjeva – Chudí Ukrajinci si letos nakoupili už 5krát více drahých elektromobilů, než bohatí Češi!

Ukrajinců žije podle CIA nyní na Putinem neokupovaném území pouhých 19 milionů, a vlády zemí EU jim posílají desítky miliard EUR ročně jen ve formě finanční pomoci!

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Sami Ukrajinci nyní vyžebrávají po zemích EU dalších 38 miliard EUR pro příští rok, aby měli na důchody a výplaty úředníků, učitelek a zdravotníků. Něco tady ovšem smrdí!! 
  1. Kyjev včera zveřejnil, že dovoz osobních elektromobilů na Ukrajinu se letos zvýšil o 270% oproti loňskému roku, a celkem si Ukrajinští občané letos na Ukrajině nakoupili a zaregistrovali 28 700 osobních elektromobilů!
  2. Praha tento týden oznámila, že Češi si letos nakoupili a zaregistrovali o 156% více osobních elektromobilů, celkem 5 363!!
  3. Češi by přitom museli nakoupit 14 350 elektromobilů, aby byli stejně bohatí a úspěšní jako Ukrajinci!!

Český ministr financí Zbyněk Stanjura se loni v prosinci chlubil, když EU půjčovala bezúročně Ukrajině 18 miliard EUR, (úroky z půjčky platí jednotlivé země EU, a ty také ručí bankéřům za její splacení!):  Ukrajina se může spolehnout na EU. Ukrajinu budeme nadále podporovat, a to i finančně, jak dlouho to bude potřeba!!

Teď, přesně po roce, Ukrajina vymáhá od EU dalších 29 miliard EUR výpalného za válku. Orbán pomoc VETEM zablokoval, ale Brusel vymyslel právní kličku, podle které by tzv. ochotné země EU poskytly Bruselu vlastní peníze, a vlastní záruky na půjčky od bankéřů, a Brusel by celých 29 miliard EUR výpalného obratem předal Kyjevu. Některé země EU jsou podle diplomatických zdrojů při prosazování tohoto plánu obzvláště aktivní – Česko?!

Proč mají Češi, kteří trpí fialovou bídou a drahotou kvůli sankcím na Rusko, platit miliardy Ukrajincům, když ti mají evidentně peněz dost, když si na počet současných obyvatel Ukrajiny kupují 3 krát více elektromobilů, než Češi! Proč česká vláda finančně podporuje Kyjev, když je nad slunce jasnější, že na Ukrajině je EUR a dolarů dost, když si mohou její zbohatlíci a korupčníci dokonce bez dotací nakupovat drahé elektromobily!! Co dělají čeští politici, že jim nevadí, že si Ukrajinci nakupují 3 krát více elektromobilů než Češi, kteří je zvolili, a ždímají Čechy, a posílají jejich peníze na Ukrajinu !!?? Proč si Ukrajinci radši místo drahých osobních elektromobilů nekupují zbraně pro své vojáky chudáky na ruské frontě?

**

Michael Svatoš, MaP 1830

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

No vida, těm Ukrajincům, co zbyli a neemigrovali, se válka mohutně vyplácí. Jsou mnohem bohatší než Češi. Přitom Ukrajina spolu s Moldavskem byly daleko nejchudšími zeměmi Evropy. Patřily také k nejchudším na světě, i když zde měly konkurenci např. v Sudánu, Somálsku, Bangladeši a Haiti. A kdo je v ukrajinské armádě, dostává žold cca 100000 kč. Přitom vůbec nemusí být… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Omyl, Ukrajina po roce 1991 patřila k těm bohatým. Měla ze všech post sovětských států největší potenciál. Dokonce nejvíce univerzitně vzdělaných na 1000 obyvatel v Evropě. Vyráběli vlaky, letadla, elektrárny, auta, autobusy, zámořské koráby, elektroniku, ocel, koks, uhlí, motory kosmických lodí … no a dorajtovali to k tomu Somálsku, Bangladéši. Zůstala jim slunečnice. Tu nikdo… Číst vice »

Naposledy upraveno před 8 měsíci uživatelem mikkesh
Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

No já nevím, Mikkeshi, Ukrajinu znám docela dobře, mám tam i známé, kterým jsem si dovolil v minulosti radit, co mají dělat, aby se Ukrajina stala číslem jedna na světě. Neuvěřitelná korupce tam kvetla už v době komunismu. Ti vaši univerzitně vzdělaní Ukrajinci se na své vysoké školy dostali jen díky korupci, jejich… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Věřte mi, že Ukrajinu znám velmi dobře. O korupci žádná. Tam máte pravdu. Jinak by to nedorajtovali kam to dorajtovali. Ohledně vyskokých škol je to krapet jinak. Fungovalo tam totiž jednoduché kriterium, ostatně jako v celém sajůzu. Jednoduché a geniální. Ze středních škol se dostávali studenti na univerzitu přes celostátně vyhlášené zkoušky, poměrně… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 8 měsíci

Třeba to mají na leasing a pro splátku se zastaví každý měsíc u nás na úřadě.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Ohromná korupce u bandery je prokázána jenže to též není pro každého pouze pro zainteresované a přisáté na rádoby pomoc. Obyčejní lidé trpí a proč Němci co mají čtyřnásobně větší platy kradou Českou elektriku všechno to je zrůdnost a hloupost liberální diktatury.