Jdu zvracet…

Promiňte, ale já jdu zvracet: SVOBODNÍ představili svou kandidátku do EU. První tři kandidáti: Libor Vondráček, Matěj Gregor a Karel Diviš.

Klára Samková
Klára Samková

Ne že bych proti pánům něco měla (kromě p. Diviše, který stejně jako další dva miliardáři se v prezidentských volbách zachoval jako debil, který nebyl schopen se dopočítat padesáti tisíc, i když všem přece muselo být jasné, co na ně Vnitro chystá…)

Ale hleďte: bývalý předseda Svobodných, Petr Mach, vede eurokandidátku SPD. Což je dle mého názoru plivnutí do tváře Ivana Davida, který pět let poctvivě maká.

U Petra Macha jsme už viděli že dokázal, co dokáže… Tady jdou samostatně Svobodní. Jsem zvědavá, co spáchají Beránkovci – Soukromníci, dále tady máme Přísahu, PRO, monarchisty… a pozitivně vím ještě o jedné „pravicové““ straně „In statu nascendi“ (ve stavu zrodu), která se do euvoleb chystá…

…a určitě jsem ještě zapomněla na řadu dalších „pravicových subjektů, třeba Národní rada obnovy další. Konečná je vlevo, tu sem nepočítám (i když to bych neměla počítat ani SPD, ale ta je v Parlamentu, takže trochu jiná liga…) A copak ještě Volný blok a nesmrtelná teta Jana Volfová.

Fiala může být naprosto v klidu, nohy na stole, kávička a přímá linka k Barmským ženám… Gratuluji všem zúčastněným (již nyní) ke grandiózním výsledkům, kdy opět vybijí sami sebe navzájem a posílám klíčenku…

**

Klára Samková, Litterate, grafika se snaží na hradech z písku a utíkajícím čase symbolizovat do nebe volající hloupost trpasličích opozičních seskupení, jejichž lídři v nekritickém sebestředném egoismu uberou hlasy funkční parlamentní opozici a dovolí tak i po příštích volbách vládnout protinárodní zkorumpované 5.koloně vlastizrádců

4.4 14 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 4 měsíci

Njn bohužel s naši opozicí to vypadá špatně tak to opět vysaje většinu Babiš pokud se lidé nezmátoří. Pan David dělal svoji práci dobře a proto jsem ho též volil pravidelně nás informoval o zrůdnostech v EU a hlasoval proti jejich blbým nápadům..

Jana
Jana
před 4 měsíci

A s vámi souhlasím, paní Samková. V álejích bude fakt nablito. Opozice se nám p…la. To se chlapi v hospodách ožerou a budou řvát: Nač jsem na ty demonstrace jezdil? Ale, co se divím? Zástupce SPD na radnici v našem městě je aktivní pouze před volbami. Musí vylepit plakáty se svou tváří. A dělá to pro… Číst vice »

adam
adam
před 4 měsíci

Osobně mám podezření, že ta roztříštěnost mimoparlamentních stran není jen důsledkem nezřízených ambicí a narcismu jejich představitelů, ale zejména produktem systematické práce příslušných speciálních orgánů…

Jana
Jana
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  adam

Ano, myslím si to také. Už návrh pana Bašty na prezidenta byl zcela “mimo mísu”, Okamura se nepoučil, naopak. Proboha, kdo by mohl pracovat líp než Ivan David. Jednak má zkušenosti i přehled v tom ohromujícím marasmu, jednak má pevné morální zásady i odvahu, o čemž nemají druzí poslanci ani páru. Promiňte, ale tak… Číst vice »

jbskalensky
jbskalensky
před 4 měsíci

Jakkoliv mám k paní Samkové, čas od času výhrady, v tomhle má nejspíš hodně pravdy. Pokud je pravda, že P.Mach “právě vstoupil” do SPD, což jsem někde zaznamenal, pak je to až ostudné. Pokud je tam jako zástupce Trikolory, na základě volebního spojení, pak to, se skřípěním zubů lze spolknout. U těch ostatních… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  jbskalensky

Petr Mach, libertián, žák Václava Klause. V SPD se setká s lidmi, kteří přišli z ČSSD.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Není to ten Mach, který vedl svého času modrou zálohu příznivců ODS, sršel aktivismem a svazáctvím? Nebo jde jen o čistě náhodnou shodu jmen?
Jde o dobu tak před 12-15 lety…
Pokud ano, je totálně nedůvěryhodný politický turista.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  jbskalensky

Ohledně pana doktora Davida souhlasím. Všude kde byl čestně a poctivě makal. Ale nevím, zda v tomto případě by chtěl pokračovat, nebo si chce trochu vorazit. Ohledně pana Macha, asi se to nebude líbit, ale neměl špatné věci. Snad jen, pokud doktor David vyjádřil přání končit, měl by se do EU poslat… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Ale Payne tam není. Mně se vždycky chtělo zvracet z Payneho.