Je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být jejich přítelem je smrtící (1.část)

Rešerše je sestavená z informací a deklarací mediálně známých a převážně prověřených i časem. Jejich puzzle  lze složit do souvislostí s přípravou zástupné války ovlivňující světovou politiku. Dozvíme se, jak byla energetická krize v Evropě USA plánována a jak se daří plnit proklamaci Henri Kissingera, poradce amerických prezidentů, že: „USA nemají trvalé přátele nebo nepřátele, jen zájmy, přičemž je nebezpečné být jejich nepřítelem, ale být jejích přítelem je smrtící“.   To lze sledovat v přímém přenosu.

Petr Vavruška
Petr Vavruška

Američtí zpravodajci si vytvořili systém pokrývající celý svět, na všech dostupných kanálech komunikace a přisvojili si moc zaznamenávat, analyzovat, navždy využívat všechna data ze života každého politika, jednotlivce či organizace ve světě. Tak se každý dotčený stává korumpovatelným digitálním otrokem. To detailně popisují dva nové pojmy autorem nazvané zetaware a zetakorupce, vysvětlující bezhraniční servilitu mnohých politiků se zadáními loutkovodičů, i jejich stádovité chování. A podle Bidena disponují USA i kyber. prostředky k nabourání životně důležitých infrastruktur, prakticky kdekoliv a kdykoliv ve světě.

Spojené státy musí zůstat jedinou světovou supervelmocí

Podle zdroje z USA je  americký národněbezpečnostní establishment téměř jednomyslně oddán tvrzení, že Spojené státy musí zůstat jedinou světovou supervelmocí. A i do povědomí Američanů, podobně jako kdysi Němců, je s pomocí neomezené propagandy vtloukáno, že jejich země je povolána vládnout světu a ten vést. Většina Američanů se narodily, žily a žijí ve válce všude a s každým. Válka koluje v žilách této země, takže její obyvatele žádné boje nepřekvapí. Jakýkoli konflikt je řazen ve sledovanosti na druhé místo za americký fotbal, hokej a dokonce i za kuchařské pořady. Jaké jsou metody k prosazování současné hegemonie USA? Ty na základě vyjádření vrcholných amerických politiků a v souvislosti s viditelnými důsledky jejich činností, analyzuje tato rešerše, která vysvětluje mj. i bezhraniční servilitu se všemi jejich činy. dodávám, že prakticky všechny informace a deklarace z této rešerše jsou mediálně známé a většinou i prověřené časem, ale málokdo je schopen uvést je v současnosti do přímých souvislostí.

Wolfowitzova doktrína z r. 1992 úhelný kámen politiky USA

Jedna ze základních doktrín, na kterých dlouhodobě stojí americká zahraniční politika, je tzv. Wolfowitzova doktrína z r. 1992  definující světovládní pozici USA a právo zničení každého, kdo se pokusí jim konkurovat v nadvládě nad všemi národy a všemi státy ve světě. P.C.Roberts, bývalý prezidentský kandidát zdůraznuje, že jde o úhelný kámen americké zahraniční politiky sdělující světu, že stát který by chtěl provádět svou vlastní nezávislou zahraniční politiku, se stává pro USA hrozbou. Historie si prý vybrala Spojené státy k tomu, aby vládly světu /Hitler to nazýval prozřetelností/. Proto Washington nedovolí žádnému státu, aby v tomto bodě stál USA v cestě. Samotné kořeny války na Ukrajině sahají až do r.2000, kdy Paul Wolfowitz spolu se Zbignewem Brzezinskim ve Washingtonu, za účasti ukrajinských nacionalistů, se zavázali podpořit nezávislou Ukrajinu, vyprovokovat Rusko k válce a s ní financovat zničení vzmáhajícího se rivala USA. V červnu 2009 pak Brzezinski, americký poradce pro národní bezpečnost a hlavní ideolog NATO uvedl: “Tato krize v USA nikdy neskončí, dokud nedosáhneme našich cílů. Naše cíle jsou dobře známy – to je jedna světová vláda. Nyní nám v tom Čína a Rusko brání. Společnost musí nyní nejen přijmout myšlenku jedné světové vlády, ale také v ní vidět svou jedinou spásu. K tomu potřebujeme války, hladomory a epidemie po celém světě.” Generace Američanů se narodily, žily a žijí ve válce všude a s každým. Válka koluje v žilách této země, takže její obyvatele žádné boje nepřekvapí. Jakýkoli konflikt je ale řazen ve sledovanosti na druhé místo za americký fotbal, hokej a dokonce i za kuchařské pořady.

Deklarace cílů USA

Musíme mít nejsilnější vojenskou sílu světa, řekl exprezident Obama pro vydání VOX, a příležitostně zkroutit ruce zemím, či srazit do kolen země, které by nebyly ochotny dělat to, co potřebujeme. Kdyby nebylo ekonomického, diplomatického, někdy i vojenského znásobení síly, ničeho bychom nedosáhli.  V popisu mé zahraniční politiky je víra, že nemáme vojenská řešení pro každý problém 21. stol. Ale nemáme sobě rovného ve smyslu státu, který by se chystal nás napadnout či nás přechytračit. K tomu  by se svým nukleárním arzenálem mohlo mít nejblíž Rusko, ale všeobecně řečeno, nemohou nic takového projektovat v měřítku celého světa, což my  ano. A nemůže to udělat ani Čína. Na naše vojenské výdaje dáváme víc prostředků, než dalších 10 zemí dohromady“. A při projevu ve West Pointu Obama tento princip zpřesnil. „USA budou používat vojenskou sílu jednostranně, bude-li to nezbytné, pokud to naše trvalé zájmy vyžadují: pokud budou naši lidé v ohrožení, pokud je ve hře naše živobytí, a pokud je bezpečnost našich spojenců v nebezpečí. Za těchto okolností, upřednostňujeme jednat společně se spojenci a partnery. Pokud naše zájmy nejsou v přímém ohrožení, je práh pro vojenskou akci vyšší. V takovém případě se je budeme snažit mobilizovat, aby sdíleli ono břemeno a dosáhli trvalých výsledků .“ K tomu je dnes třeba dodat nezbytné „přenesení  břemena fyzické podpory Ukrajiny na naše evropské partnery“.

Uhasit dluhy USA bez radikálního pádu životní úrovně je realizovatelné jen na cizí účet, jakkoliv cynicky to zní, sděluje i Paul Christie ředitel „Institutu globálních perspektiv“ při Kolumbijské univerzitě. Proto je třeba organizovat události tak, aby celý svět, každá strana v té či oné míře, se účastnila na řešení finančních problémů Ameriky. To prý povede k gigantickým vkladům kapitálu do amerického zkapalněného plynu a k vytvoření mocné infrastruktury pro jeho zpracování a dodávky do Evropy. USA jde tedy o záchranu amerického krachu. Závazky striktně vyžadované USA od evropských partnerů, aby zavedli a udržovali sankce, jsou značné a  uznáváme, že mnohé zemně, s nimiž počítáme, musí pokračovat se sankcemi, i za cenu určitých obětí ve své vlastní ekonomice“. To jsme v EU a ČR už udělali , navíc tak servilně, že jsme si už nenávratně rozvrátili vlastní průmysl, export a prosperitu.  To za stavu, kdy vzájemný obchod USA – Rusko se za poslední rok údajně zvýšil, i  přes sankce, o 38%. Zadání Jeffrey D. Sachse ředitele Centra pro udržitelný rozvoj v Institutu Země na Kolumbijské univerzitě zní jednoznačně. „USA musí mít vojenskou moc v každém regionu světa a musí čelit rostoucím regionálním mocnostem, které by mohly zpochybnit globální nebo regionální dominanci USA. Za tímto účelem by americká vojenská síla měla být předem rozmístěna na více než 900 vojenských základnách po celém světě a USA by měly být připraveny vést války dle vlastního výběru!!  OSN používat jen v případě, že jsou užitečné pro účely USA“.  To se už stalo.   

Rusofobní kampaně

Doslova útokem na rusofobní body je instalace na Rakušanově budově MV ČR, znázorňující trojici vlajek – českou, ukrajinskou a vlajku s vyobrazením ruského prezidenta ve vaku, který se používá na přepravu mrtvol. Je zcela zřejmé, že mnozí čeští politici z vládní koalice, podobně jako Zelenský, si dovolí cokoliv, protože za zády cítí silnou podporu z USA a vědí, že momentálně nemohou být sestřeleni ze svých politických pozic.

Západ udělal co mohl, aby proti sobě Ukrajinu a Rusko postavil, ve snaze vyčerpat oba národy a oslabit je.  Podle amerického republikánskeho kongresmana Gosara je největší lež, že invaze Ruska byla nevyprovokovaná. Ukrajinci se dlouho chystali na válku, dobře věděli že přijde, vždyť se ji celých 8 let pokoušeli na základě tlaku USA vyprovokovat. Rusko se dlouho vyprovokovat nenechalo,  ale neustálé a opakované každodenní útoky v posledních 8 letech na civilní obyvatelstvo Donbasu a jejich dramatický nárůst koncem února 2022 a hrozící genocida rusky mluvícím  občanů Donbasu způsobilo, že trpělivost přetekla a to způsobem, který všechny doslova šokoval. Papež František to komentoval slovy “nedokáži říct, zda byl tento hněv vyprovokován, ale je možné, že „štěkání NATO u bran Ruska“ mohlo vést vládce Kremlu ke špatnému rozhodnutí“.

Jen několik z mnoha českých štěků zveřejněný dlouho před ruskou agresí, rámovaných  vyjádřením šéfky pidi strany TOP 09 Markéty Adamové Pekarové, v současnosti i předsedkyně poslanecké sněmovny jásající už v r. 2021 že je to čest, když je ČR po boku USA jediná na ruském seznamu nepřátelských zemí. Hloubku jejího myšlení dokresluje  primitivní slogan .”Ani Washington, ani Moskvu’ = Máme rádi Moskvu.”.

K tomu cituji lokajské rusofobní útoky jako např. Miroslava Pašková, šéfredaktorka oficiálního portálu Ozbrojené složky MO a bývalá podřízená „Saši“ Vondry, bývalého velvyslance v USA. Výrok: Nějaký virus z Putinovy laboratoře, prý ovládl “rusofilní“ jedince.Zdraví zůstávají lidé s vysokou imunitou vůči blbosti, srozumění s historií (nikoli té z předrevolučních učebnic). Pokusy o racionální diskuzi, věcná a logická argumentace, zdají se být krmí pro cizopasné ruské houby, usídlené v mozcích nemocných. Nekomunikovat s “rusofilními paranoiky“ není řešením, jelikož by se “nákaza“ mohla přesunout na “tupé“. Hrozilo by tak vytvoření většiny “rusofilních paranoiků“ ve společnosti, kteří by posléze pozvali Putina a byli by tak ohroženi imunní lidé.”

Pašková vyzývá stát, aby v zájmu své suverenity a existence zasáhl proti těmto “nemocným”. Je prý třeba “oprášit pojmy jako vlastizrada“. Je třeba aktivizovat policii a soudy k potírání trestného činu rozvracení republiky, a to už ve stadiu pokusu. “Nemáme-li zatím na ruskou epidemii lék, je třeba nemocné alespoň izolovat.“ Aktualizovala tato šílená militaristka these Reinharda Heydricha z r.1941? – Úkol „nepřítel všech nepřátel“ obsahuje hlavní směrnici pro naše policejní a bezpečnostní úkoly, nejen v užším, ale i v širším smyslu slova. Nevidím v tom jen úkol zatýkat a předávat k odsouzení a dohlížet, ale chápu to jako systematické zkoumání nepřátelských vlivů. U špatně smýšlejících nezbude nic jiného, než převychovat jejich smýšlení nebo, když to nepůjde, nemocné izolovat.“ Jak si představuje zaměstnankyně MO Pašková izolaci těch nemocných rusofilních paranoiků od těch zdravých, srozuměných se současně formulovanou historií, kteří už konečně pochopili, že 2. světovou válku začali „Rusáci“ společně s Němci? Obohatí demokracii popíše-li jak by takové internační tábory měly vypadat. Ptejme se co vede šílené české militaristy k přejímání thesí Reinharda Heydricha z r.1941  /viz. str. 436 knihy Od telegrafu k informační pandémii/. A kde se asi inspirovala křesťanka a matka 2 dětí Helena Langšádlová, dnes  ministryně ve vládě Petra Fialy známá výrokem, že „v případě obsazení Pobaltí bychom měli vstoupit do války s Ruskem. To i kdyby se mělo jednat o válku jadernou! Ano, bylo by to naší povinností. Byl by to prý boj i o naši svobodu“.  Napadá mne jen hrůzný fanatismu Magdy Goebbelsové a osud jejich 6 dětí.

Kořeny války na Ukrajině

Země zdědila po SSSR jednu z největších světových zemědělských a průmyslových základen. „Ocelárny produkovaly miliony t oceli, a uhelné doly byly hlavním dodavatelem pro ocelárny a elektrárny Sovětského svazu. Také různé vojenské vybavení, včetně tanků, raket a proudových stíhaček. Ocelárny produkovaly miliony tun oceli, a uhelné doly byly hlavním dodavatelem pro ocelárny a elektrárny Sovětského svazu. Ukrajina se vzdělaným obyvatelstvem mohla stát jednou z evropských ekonomických mocností. Bohužel ukrajinští vůdci vydrancovali většinu sovětského dědictví, zatímco nyní válečné pustošení dále nahlodalo to, co z něho zbylo. „Mluvíme o zemi, kde extrémní míra korupce, která z potenciálně blahobytné země učinila ostrov chudoby a ještě v r. 1990 měla  55 milionů obyvatel, ale  jen do r. 2014 z ní emigrovalo 6,5 milionů lidí, tj. 12% populace. Před ruskou invazí zbývalo  jen 37 milionů a nyní už jen 25–29 milionů,“. Přitom šance se vrátit zpět do země pro 8 mil. Ukrajinců, kteří odešli po ruské invazi je minimální. .

Kořeny války ale na Ukrajině sahají mnoho let zpět a rozklíčovat příčiny konfliktu i jeho aktuální průběh je dnes pro běžného člověka v ČR potažmo v celé Evropě, téměř nemožné. To tzn. že pokud vycházejí z toho, co jim nabízí mediální mainstream v Česku, EU v Anglii, v USA, tak šanci nemají, protože tam jsou informace pod kontrolou,“ říká prof. Drulák. Z ruské strany se k nám toho dostane žalostně málo a hlavně ve formě: „Podívejte se, jak lžou!“ Cituji entomologa a pedagoga Martina Konvičku. V podstatě se nám zde vyprofilovaly dva „narativy“. Podle prvního věrolomní Rusáci, primitivní agresivní hordy žijící ve fašistické diktatuře vedené šílencem, bezdůvodně napadli zaručeně civilizované, demokratické a proevropské Ukrajince, kteří se jen brání, povahu mají holubičí a nepřejí si nic jiného, než se těšit z bezmezného dobra demokratického západu. Druhá verze zní zhruba tak, že ve fašistickém režimu žijí oni Ukrajinci, že Ukrajincům vládnoucí režim od r.2014 se střídavým nasazením zabíjí a šikanuje ony Rusáky, kterým nezbylo než oplatit ránu ranou. Tragické je, že žádný novinář či komentátor se neodváží ty dva narativy poměřit. A média nám zatajují a převracejí informace, a vnucují co si máme myslet a že kdokoli si to nemyslí, že je vyvrhel a ruský šváb.

Žádný západoevropský spojenec USA se v příštích desetiletích neodváží mluvit o míru s Ruskem a úplné zastavení nejen obchodních, ale i jakýchkoli hospodářských vztahů bude skutečností. Na příkladu vyhozených Severních proudů jsme již viděli, že spojenci USA v Evropě odmítají vidět přesvědčivé důkazy o tom, že zločin spáchaly Spojené státy, a raději “podezírají” Rusko, i když je zločin spáchán proti nim. Zároveň se mnozí bojí mít jiný názor a svůj nesouhlas si jen šeptají na chodbách mezi zasedáními. že zločin spáchaly Spojené státy, a raději “podezírají” Rusko, i když je zločin spáchán proti nim. Válečná novinářka Petra Procházková byla hostem podcastu Spotlight. „Máme tady černobílou část války, kdy je jasné, kdo zaútočil, a zcela jasné, kdo se brání. Ale všechno ostatní má milion odstínů šedi. A myslím si, že teď už je čas na témata, která více poodhalí příčiny toho konfliktu, i určité jaksi chyby, problémy, které Ukrajina měla, ale nic z toho neopodstatňuje ten ruský útok, to pořád musíme opakovat,“ zmínila mj. Procházková.. Případně jakýkoli zločin je pak ale stejně vždy svalen na ruskou stranu. , Protiruské sankce spolehlivě zničily ekonomiku západní Evropy, která je v naprostém rozkladu. Přesto neomalený Zelenského tým připravuje půdu pro „věčnou válku“, protože Západ je zřejmě už odhodlán udělat vše, co Zelenskij řekne a chce. Ten  se sám chová jako pán západního světa. A jeho min. zahraničí Kuleba: Až vyhrajeme, řeknu, že jsme měli dost zbraní. Ale do té doby nebude stačit nic, ať už jich pošlou kolikkoli, protože pokud nedojde k vítězství, znamená to, že to nestačilo,“. 

Genocida rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině

Je důležité znovu a znovu se vracet k příčinám toho, že vývoj na Ukrajině přerostl až do válečného konfliktu. Jednou z příčin nich ovšem jsou i doložitelné a masové případy nacionálně motivované diskriminace přerůstající v genocidu rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině. Tím to přece všechno začalo. Přitom v EU jsou jazyková práva menšin, natož pak většin, brána jako samozřejmost. Tady ovšem nešlo jen o jazyk, ale o diskriminaci obyvatelstva, které bylo v řadě velkých regionů většinové. K té vyzývali i naši politici. A když Zelenskyj otevřeně řekl, že na Minské dohody kašle, euroreprezentace mlčela.. Rusko zdůrazňuje, že  nejde pouze o mrtvé od 2022, nýbrž o všechny oběti Majdanu či tisíců civilistů z Donbasu, které za osm let trvání konfliktu povraždila pravidelná i nepravidelná ukrajinská armáda. Kdyby na Západě fungovali zodpovědní politici, kteří by ve jménu svých vlastních geopolitických zájmů řadu let nehnali Ukrajinu do fatálního nepřátelství s Ruskem, k té válce vůbec nemuselo dojít!!

Podle Gosara zaznamenala OBSE přes 4000 porušení příměří. Vše ze strany Ukrajiny. Lež je, že na Ukrajině po 2.SVV nejsou žádní nacisti. Část východní Ukrajiny je totiž pod tlakem oddílů napojených na organizovaný zločin, kriminální gangy organizováné už v soukromé armádě Kolomojského a po Majdanu se staly základem pro vytvoření tzv. dobrovolnických nacistických praporů jako Dněpr, Donbas, Tornádo a zejména Azov. Ty byly určeny pro terorizování odbojného civilního obyvatelstva., požadujících aby celá Ukrajina mluvila ukrajinsky a nechce, aby ruština, v zemi kde žije přes 7 milionů  Rusů, byla druhým jazykem. Gosar tvrdí, že je zdokumentované, že Ukrajinu řídí a podporují z velké části neonacisti. Podle průzkumu ze září 2022 přiznalo „kladný vztah“ k banderovcům /po boku německých nacistů na Uk masakrující Židy, Poláky a Čechy/, 43 % dotázaných oproti 22 % z r. 2013. A „fejk“ to asi nebude, když tuto informaci přinesli Ukrajinci sami. Provokace USA a lokajských zemi NATO vyvrcholily „Majdamem“, symbolem rozvratů v řadě zemích. V zemi za rádoby demokratickou fasádou vládne hrstka oligarchů, která se o oddíly banderovců opírá, terorizuje obyvatelstvo a vyprodává zemi do ciziny. Kyjevský režim který režim použil proti vlastním občanům armádu, 8 let terorizoval ruskojazyčné obyvatelstvo na východě země a pak si stěžoval, že na něj Rusko nakonec zaútočilo, říká americký kongresman. To potvrzuje dnes i bývalý premier Ukrajiny Jacenuk, kterého po Majdanu dosadila Nulandová.  V jeho videu s názvem: “Na Ukrajině je genocidní nacistický režim.” je dost obrázků ukrajinských nacistů s fašistickými symboly. Ty se objevují i na zbraních dodaných jako pomoc z ČR. I zástupci Kongresu označili Azov za „odpornou nacistickou formaci“ Nicméně fašismus a jeho symboly jsou z pohledu amerických kongresmanů, tudíž i naší vlády už překonané, jak poučuje čtenáře mluvčí  a tiskové informační důstojnice Vojenské policie ČR: „Píši Vám na základě Vašeho mailu z 2.11.22.. Na zaslaných fotografiích nejsou žádné fašistické znaky. Ano pluk Azov byl kdysi považován za kontraverzní, ale dnes už je to jen mýtus podporován ruskou propagandou.

 Masová vražda v Oděse

Nelze nepřipomenout deváté výročí masové vraždy v Oděse připomíná, novinářka a humanitární pracovnice  Petra Procházková. V květnu 2014 byli v Oděse ukrajinskými nacisty zaživa upáleno a ubito 52 civilistů ruského původu, kteří se nechtěli smířit s krvavým Majdanem v Kyjevě podporovaným USA. Ukrajinská nacistická junta dodnes nenechala vyšetřit okolnosti zločinu a potrestat viníky. Zatímco vyhlazení Lidic se už v průběhu 2.SVV stalo mementem nacistických zločinů a v Norimberku bylo odsouzeno jako genocida, pachatelé masakru oděských civilistů nebyli ani po devíti letech souzeni a potrestáni. Tento zločin proti lidskosti chválil i bývalý český diplomat Václav Bartuška od r. 2006 zvláštní velvyslanec ČR pro otázky energetické bezpečnosti v EU! Brutální vraždění ruského etnika v Oděse komentoval takto: „Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid! A nám  je  vnucováno konflikt dvou diktatur jednostranně podporovat.

Užiteční idioti

už nikdy nevrátí, nikdo za ní nebude v USA nic požadovat, svět ji nadále bude používat jen ve vzájemném obchodu mimo USA. Ale, kdo chce opravdu profitovat, neobejde se bez Číny. Proto má Západ sice plnou hubu sankcí, ale v pozadí se západní země předhánějí, kdo ty sankce lépe, rychleji a efektivněji obejde.

Minsk – lest Západu kryjící přípravy na zástupnou válku

V Praze neví snad nikdo, kdo na Ukrajině provedl státní převrat, jak se vyzbrojila a vycvičili banderovská armáda. Nikdo nemá dnes odvahu vyprávět co a jak se opravdu na Donbase událo. V r.2015 měl mít Donbas status autonomního regionu, místo bombardování. Dohody MINSk 1 a 2, které to měli garantovat nebyli nikdy uvedeny v činnost. Jak prozradila Merkelová byla to jen lest kryjící přípravy na občanskou válku. Navíc USA, z jejich nadhledu nadřazenosti a beztrestnosti, Ukrajincům nařídily, aby se nikdy nevzdávali a nestáhli se, i kdyby to znamenalo obrovské ztráty na jejich  živé i palebné síle. To stále trvá Američané nadále pobízejí Zelenského, a přidělují mu další a další  peníze, aby pokračoval v posílání svých vojáků do první linie.

Porovnejme si rétoriku zástupné války, která se vede na území nešťasné Ukrajiny, a která se nechala do války dvou jaderných velmocí vtáhnout. Kdyby se Ukrajnici dohodli na nezávislém federálním státu s plným respektováním práv národnostních komunit, jazykových, kulturních, vzdělávacích a náboženských, v němž by volení vůdci byli suverénní v rozhodování, tak by s největší pravděpodobností k žádnému konfliktu nedošlo a statisíce lidí mohlo žít a nemuselo se stát invalidy!!.Tady měla  česká diplomacie působit příkladem pokojného rozdělení, a bratrského soužití ­­Česka a Slovenska. Místo toho se staly dodavately smrtících zbraní, které jen přiložily k bezvýslednému konfliktu. Rozhodující byl ale záměr zneužítí Uk k oslabení Ruska s důsledky tvrdě dopadajícími na EU. Tedy v plné míře i na ČR.  Stovky miliard z daní západních občanů jdou na zbrojení a „rozpočtovou podporu“ nejzkorumpovanější zemi planety, aby vedla válku, kterou nelze vyhrát – to vše pod záminkou oslabení Ruska a nakonec dosažení změny režimu, ukradení a ovládnutí ruských zdrojů, ruského bohatství – a přiblížení se o krok blíže k Jednotnému světovému řádu. O omezování svobody projevu v České republice nedávno psal i britský týdeník The Spectator, který v článku nazvaném „Podpora Ruska je v České republice nelegální“ napsal, že „nejednoznačné zákony jsou náhle používány ke kriminalizaci názorů významné části obyvatelstva.

Role Zelenského

Američané  chtěli  Putina donutit k invazi na Ukrajinu. Vytvořili si velkého obránce západní civilizace herce Zelenského, který po puči na Majdamu nastoupil místo ortodoxního fašisty Porošenka. Ještě než se stal prezidentem byl příznivě nakloněn usmíření mezi Ukrajinci a Rusy. Dokonce i hájil ruské spoluobčany, když Porošenko zakázal ve školách a na úřadech 7 milionům ukrajinských Rusů žijících na východě Ukrajiny a na Krymu zákonné právo mluvit rusky. Jazyk by prý neměl Ukrajince rozdělovat. Rusové a Ukrajinci jsou bratři. Máme stejnou barvu, stejnou krev, dobře si rozumíme, nezávisle na jazyku kterým mluvíme. Můžeme spolu žít. Jazyk by nikdy neměl rozdělovat naši zemi. Když byl zvolen prezidentem, jeho první slib byl, že ukončí válku na Donbasu !!!

Amici ale Zelenskému promptně vysvětlili, že na Ukrajině nevelí on, ale oni a zabránili mu udržoval jakékoliv vztahy s Ruskem protože chtěli Putina donutit k invazi na Ukrajinu.. Ale ještě 2 týdny před invazí dostal Macron na Zelenském slib, že  konečně oživí Minské dohody. Zelenský tak boje mohl ukončit. Stačilo by, kdyby přestal bombardoval Dombas a útočit  na obě autonomní republiky Donbasu.  Přitom zde podle Roberta F. Kennedyho juniora existovalo ze strany Ukrajiny skutečně snadné řešení, a sice vyvarovat se snahám vstoupit do Severoatlantické aliance. „Zelenskyj mohl téměř jistě zabránit válce se statisíci obětí s Ruskem v r. 2022 pouhým vyslovením tří slov: „Nevstoupíme do NATO“.!! Ale v noci 8. února náhle změnil názor.  To se událo pouhých 20 hodin po společné tiskovce s Macronem na níž bylo oznámeno, že Ukrajina ..začne plnit Minské dohody na nichž závisí řešení problému. Byla to lež.  Zelenský to neudělal, protože mu bylo „vysvětleno“ že to odporuje dlouhodobým cílům Američanů. Tak byla zrežírovaná bezprecedentní informační tsunami hvězdy všech salonů, čestného hosta všech parlamentů světa a vykonavatele vůle USA. A chápavý, dnes už multimilionář,  Zelenský, se tak stal, už prakticky mluvčím vlády Spojených států a neudělá nic co by mu jeho protektoři neschválili,.  Podle odhadů analytiků CIA bylo v loňském roce zpronevěřeno nejméně 400 milionů USD americké pomoci. Zdroje sdělily, že ukrajinští představitelé se také „předhánějí“ v zakládání krycích společností pro vývozní kontrakty se soukromými obchodníky se zbraněmi po celém světě.  Otázka korupce byla nastolena během lednového setkání ředitele CIA Williama Burnse se Zelenským. Pracovník zpravodajské služby, který byl o schůzce přímo informován, řekl že Burns Zelenskému předal zprávu že: „Vysocí generálové a vládní úředníci v Kyjevě byli rozzlobeni tím, co považovali za Zelenského chamtivost, a tak Burns ukrajinskému prezidentovi řekl, že ‘si bere větší podíl ze skoupých peněz, než jaký připadá generálům. Ke dnešku vlastní jen Zelenský přes 12 nemovitostí, 8 aut, 5 luxusních jachet,  hotovostní rezervy ve výši více než 75 milionů ,  investiční portfolio 15 akcií v hodnotě 60 milionů $, soukromé tryskáče, 5 soukromých jachet, 15 zámků a vil atd.  Při kandidatuře na prezidenta a během prezidentského úřadu dostával  drahé dary od bohatých podnikatelů a oligarchů. Jeho čisté jmění nehledě na majetek jeho rodiny, podle  agentury Forbes činilo v r. 2021 596 milionů USD. Dnes je to již výrazně výše.

900 vojenských základen ve 130 zemích

Přiznejme si, že neokonzervativci chtěli válku s Ruskem, stejně jako chtěli válku s Irákem,“ komentuje situaci   Robert F. Kennedy junior. Sledujeme zoufalou snaha USA zachovat si po rozpadu SSSR již neudržitelnou výhradní moc nad světem. V rozporu s mezinárodním právem a jinými dohodami s jinými státy se rozpínají do celého světa. Jenže stále více států a národů má jejich často arogantní nadvlády, zastrašování a vykořisťování už plné zuby a zasazuje se za vytvoření spravedlivějšího multipolárního světa. To dokumentuje přání dnes už 24 zemí připojit se k organizaci BRICS. A jistě přibudou další, uzavírá Kennedy „Většina lidí planety nás má oprávněně za agresory a zločince Jsme ve 130 zemích /které zdá se ČR brzy rozšíří/ a máme tam 900 vojenských základen, říká Ron Paul bývalý kandidát na prezidenta USA. „ Spojené státy už mají dlouhý seznam států, kde mělo jejich zasahování nezvratné následky“. Stačí jen připomenout Kuvajt, Somálsko, Bosnu, Kosovo, Afghánistán, Irák, Libyi, Sýrii, a teď i Ukrajinu. Spojené státy páchaní svých zločinů po celém světě „přerozdělily“ mezi své lokajské státy. Takto se vyhýbají spravedlivému soudu. Co bychom udělali, kdyby to samé udělala jiná země, řekněme Čína, nám ptá se Paul.? Nikdo nám nedal právo být policií světa a pohrávat si z cizími národy a myslíme-li si, že to můžeme dělat bez hrozby jejich odplaty, tak si lžeme.

 Česko má vládu dosazenou formou doložitelné koordinace nepřípustných zásahů do podmínek suverénního státu, které jsme si připustili. Protože osoby, které byly do vlády dosazeny, jsou tak vyprázdněné, že nejsou schopny zpětné vazby vůči těm, kteří je ovládají, činí svým chováním čitelné, o co jde. Zelenský v drzosti svých požadavků překonal sám sebe a požaduje na Slovensku a Česku ještě dodat po jedné obrněné divizi. Stovky miliard z daní západních občanů jdou na zbrojení a „rozpočtovou podporu“ nejzkorumpovanější zemi planety, aby vedla válku, kterou nelze vyhrát – to vše pod záminkou oslabení Ruska a nakonec dosažení změny režimu.

Statisíce mrtvých a miliony uprchlíků

Devoluce Zelenského. V dubnu 2019 Ukrajina překypovala optimismem, když zvolila prezidentem Zelenského, který sliboval mír, ukončení vládní korupce a ekonomickou prosperitu. Dnes: občanská válka v oblasti Donbasu se změnila v evropskou válku zuřící na ukrajinském území, která zničila infrastrukturu země, zabila statisíce jejích občanů a vytvořila miliony uprchlíků. Vládní korupce je historicky nejvyšší a země je ve stavu naprosté materiální bídy. Když Ukrajina získala nezávislost v r. 1991, její státní dluh činil 0,4 miliardy dolarů; r. 2023 dosáhl  120 mld USD.

Ukrajina je dnes největším dlužníkem MMF na světě a její dluhové břemeno pravděpodobně povede k dalšímu tlaku věřitelů, držitelů dluhopisů a mezinárodních finančních institucí na způsob poválečné obnovy, jejíž náklady se odhadují na 750 miliard USD. Ukrajina potřebuje 5 miliard EUR měsíčně a při současném ratingu žádná západní banka Ukrajině nepůjčí ani vindru. USD a dnes je jednou z nejchudších zemí na světě. Na kterých účtech peníze  skončily táže se Svoboda?“. Afghánistán nyní žádá OSN o pomoc, protože 23 mil. obyvatel se nachází pod hranicí chudoby a země je ohrožena ve své existenci po 20 letech přítomnosti USA. I zde jsme, podobně jako dnes, na Ukrajině podporovali „boj za Prahu“. Nejvýznamnější ekonomiky EU měly před začátkem války na Ukrajině velmi silné ekonomické vazby s Ruskem, což také znamená, že jejich ekonomická stabilita do značné míry závisela na dobrých vztazích s Moskvou. Ty jsou dnes vážně a snad nenávratně poškozeny. De Montbrial tvrdí, že Evropě vážně hrozí zbídačení, zatímco USA by mohly být z ekonomického hlediska „velkým vítězem této války. Namísto závislosti na energozdrojích z Ruska se už EU dostala do totální závislosti na USA a nezbývá ji, než dodržovat nařízené sankce a platit násobné vyděračské ceny za odidealizovanou energetiku.

Koloniální servilita EU

Naprosto přesný příklad “poslušnosti” je stát, kterému “někdo” vyhodil do povětří investici za miliardy a ani necekne, naopak s radostí nakupuje produkt, který je několikrát dražší a ještě za to poníženě poděkuje, že byl zbaven “závislosti”. To by snad vysvětil psychiatr, anebo je to 100 procentní závislost, dříve se takovým státům říkalo “kolonie”. Rozpad vztahů s Ruskem zasáhl EU nejen prostřednictvím rostoucích cen energií. Mnoho Evropanů utrpělo ztrátou významného trhu – Ruska. Podle výpočtu Financial Times přišlo od začátku SWO na ruském trhu zhruba 176 evropských společností o 100 miliard eur. Musely prodat, zavřít nebo zmenšit ruské podniky. Obzvláště Česko je zasaženo a přichází ročně o stovky miliard korun. Důvodem je, že čeští politici jsou zbabělí amatéři, kteří nechtějí jít do konfliktu s nadnárodními korporacemi a EU konstatuje  ekonomka Švihlíková.

Pokud dojde ke konfliktu Ruska a NATO, budeme od první chvíle jeho součástí. Naše teritorium se z pohledu Ruska stane cílem zbraní, které na naše území dosáhnout již nyní. Rusko nebude čekat, až se zorganizujeme. Bude reagovat hned. Život každého vojáka i občana se okamžitě obrátí naruby. Stát bude muset přistoupit k mobilizování materiálu i lidí, zní z našeho gen. štábu. Likvidace (nejen) naší země (patrně jadernými zbraněmi) má přitom alternativu pozitivního řešení: Vrátit se tam, kde se to pokazilo. Tam, kde došlo k porušení samotného základu soužití mezi zeměmi –  vzájemné vytváření vyvážených bezpečnostních záruk na základě principu rovnoprávnosti. Jiná cesta k přežití neexistuje. Ukazuje se a bude se ukazovat stále více, že jednostranné porušení tohoto základního principu na základě chybného odhadu domnělé jednostranné převahy je slepá ulička dějin směřující ke katastrofě.

Ukrajinci dlouho věděli že válka  přijde, vždyť se ji celých 8 let pokoušeli na základě tlaku USA vyprovokovat.. Západ udělal co mohl, aby proti sobě Ukrajinu a Rusko postavil, ve snaze vyčerpat oba národy a oslabit je. V zemi za rádoby demokratickou fasádou vládne skupina několik oligarchů, která se opírá o banderovské zabijáky, zbídačuje a terorizuje obyvatelstvo a vyprodává zemi do ciziny. Kyjevský režim použil proti vlastním občanům armádu, léta terorizoval ruskojazyčné obyvatelstvo na východě země.  Ale neustálé a opakované každodenní útoky v posledních 8 letech na civilní obyvatelstvo Donbasu a jejich dramatický nárůst koncem února 2022 a hrozící genocida rusky mluvícím občanů Donbasu způsobilo, že trpělivost přetekla a to způsobem, který všechny doslova šokoval. Rusko se dlouho vyprovokovat nenechalo. Papež František to komentoval slovy “nedokáži říct, zda byl tento hněv vyprovokován, ale je možné, že „štěkání NATO u bran Ruska“ mohlo vést vládce Kremlu ke špatnému rozhodnutí“. A když Zelenskyj řekl, že na Minské dohody kašle a servilní  euroreprezentace mlčela. Rusko zdůrazňuje, že nejde pouze o mrtvé od 24. února 2022, nýbrž o všechny oběti Majdanu, či 14000 civilistů z Donbasu, které za 8 let trvání konfliktu povraždila pravidelná i nepravidelná ukrajinská armáda. Jednou z příčin jsou i doložitelné a masové případy nacionálně motivované diskriminace přerůstající v genocidu rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině. Tím to přece všechno začalo. Přitom v EU jsou jazyková práva menšin, natož pak většin, brána jako samozřejmost. Tady ovšem nešlo jen o jazyk, ale o diskriminaci obyvatelstva, které bylo v řadě velkých regionů většinové. A diskriminace od počátku přerůstala v projevy protiruské genocidy. Já vím, že se těžko říká: „Rusko vniklo na východní Ukrajinu a obsadilo ji, tak spravedlnost musí být dokonána tak, že je vyženeme“, říká  Gen. Pelzl:. Ale vždyť to je ale přece jinak. Protože ruskojazyčné obyvatelstvo na východní Ukrajině vlastně bylo v nebezpečí nějakého opravdu ubližování této menšině – tam to beze sporu bylo. Tak si ověřte, jestli má na Ukrajině ruská menšina stejná práva jako ukrajinská většina. Nebo jestli v té zemi, které vládne pět oligarchů, panuje cosi jako právní stát, když nejsou spojenecké síly ani schopny své humanitární a zbrojní dodávky dovézt dál než na hranice Ukrajiny, protože tam už čekají překupníci a rozprodávají to místním organizacím s vysokými přirážkami. Takže my svými dodávkami jen živíme černý trh na Ukrajině.

Podle ministra zahraničí Lavrova, má ruská armáda nové poslání, a sice ukončení dominance USA ve světě a aby skoncovala s bezohlednou expanzí a směřováním USA k úplné dominanci na mezinárodní scéně, a pod nimi i zbytku loutkových západních zemí.  A ruská strana konstatuje, že USA připravovaly Ukrajinu na zástupnou válku proti Rusku 8 let. Moskva poukazuje na 900 vojenských základen situovanými převážně u ruských hranic. I na desítky laboratoří /na území USA zakázáných/, zkoumající prý obranu proti bojovným chemickým a biologickým látkám. A to nejpodstatnější – Rusko nepřípustí existenci základen NATO s jadernými raketami na ukrajinském území, s doletem 7 minut do Moskvy! K tomu Putin prohlásil, že Rusko už obnovilo svůj status světové velmoci, což odráží jeho roli v současných mezinárodních vztazích. A že je povinností ukončit 8leté bombardování revoltujícího ruskojazyčného Donbasu a Luganska s 14 000 jejich obětí, včetně 11000 civilních, které za ta leta povraždila pravidelná a zejména nepravidelná ukrajinská armáda.. Takže podle Medvěděva teď už Rusku nezbývá než usilovat o „úplnou porážku nepřítele a konečné svržení nacistického režimu v Kyjevě s úplnou demilitarizací celého území bývalé Ukrajiny “; a pokračovat v represáliích proti klíčovým postavám Zelenského vlády, „ať jsou kdekoli a bez omezení.

Je skutečně příčinou ukrajinské tragédie chování Ruska, Západem označovaným za zločince? Nebo Je touto příčinou chování USA, NATO a EU na Ukrajině a vůči Rusku, a chování Ruska je pouze důsledkem tohoto chování? A tím pravým zločincem, kvůli němuž pro jeho egoistické mocenské zájmy na Ukrajině umírají tisíce lidí, je někdo úplně jiný? A do této tragédie jsou stejně bezohledně zatahovány i další státy a národy? Pohřbilo například tzv. Minské dohody, které mohly této ukrajinsko-ruské tragédii zabránit, Rusko? Nebo to byly USA a některé evropské státy, jak to nedávno veřejně přiznali nejvyšší němečtí a francouzští politici?

Žaloba u  Mezinárodního trestního soudu v Haagu?

Nepochybně se vlády obou zemí dopouštěly a dopouštějí trestného činu agrese a patrně i genocidy a jejich vyšetřování spadá pod jurisdikci Mezinárodního trestného soudu v Haagu. Bylo by skvělé je k tomuto soudu dostat.  Problémem je, že obě velmoci tento soud /podobně i Ukrajina/ neuznávají. USA dokonce proti němu vedou útočnou kampaň a vyhrožují uvalením sankcí vůči činitelům tohoto soudu, kteří by se pokusily vyšetřování údajných zločinů USA jen zahájit. Alfred de Zayas, profesor mezinárodního práva a bývalý tajemník Komisie OSN pro lidská práva a vysoký expert OSN, nedávno řekl, že z pohledu mezinárodního práva ruské vojenské akce na Ukrajine sice porušili Chartu OSN, ale USA a NATO tak často historicky porušují mezinárodní právo, že se proto současné kroky Ruska ve smyslu mezinárodního obyčejového práva vytvořily precedensy přípustnosti. Ty aplikují USA, jak si dále ukážeme, i v IT. Západ v čele s USA má nejdelší seznam závažných porušení mezinárodního práva od konce 2. světové války.. Vnutí všem  svým loutkovým vládám  dlouhodobé a jednostranné smlouvy o „spolupráci“, připravující je o nezávislost a ty pro ně nevýhodné /např. MINSK 2/ přestanou dodržovat. Jak toho dosáhnou? K tomu používají strach o své blízké, servilitu, podplácení. Pak stačí jediný pokyn ochránce a rázem může být světová veřejnost zaplavena jakoukoliv primitivní lží vytvořené speciálními službami, na jejichž základě lze začít válku.

Obě strany vzájemně obvińují za úmyslné, nebo inscenované raketové údery z obou stran na kritickou civilní infrastrukturu Ukrajiny, tedy na nemocnice, elektrárny, mosty, na přehrady či plynovody s příznakem genocídy.  Vzájemně se obviňují i z mučení a poprav zajatců i civilistů, z využívání živých štítů /podle průzkumu AI/, z používání zakázaných zbraní a z inscenovaných genocíd, obchodu s dětmi, paradoxně i z pálení jinojazyčných knih jako boj proti zlu. Vvyhrožují si vzájemně i taktickými jadernými zbraněmi. A kazetovou municí.  Al-Džazíra má za to, že Rusku a Spojeným státům je společná i další věc. Když se pro něco rozhodnou, ignorují mezinárodní právo a jdou si za svým cílem. Rusům a Američanům je společné i to, že se oba státy spoléhají na bojovníky ze soukromých armád. U Rusů to jsou Wagnerovci, u Američanů šlo o skupinu Blackwater.

Úloha tajných služeb

Zde je namístě varování už Dwight Eisenhowera, že vojensko-průmyslový komplex odvozuje legitimitu svých aktivit z toho, že stále vytváří nové konflikty a je schopen vytvořit stát ve státě – moc v pozadí, která vše ovládne. A o CIA řekl Harry S. Truman – prezident USA 1945-1953. “Pokud do toho vidím, nespokojují se tito chlapci ze CIA s tím, aby informovali o válce a podobných událostech, ale jdou dále a dělají své vlastní války. Vydávají miliardy dolarů, aby kdekoliv podněcovali neklid. Tato služba se vyvinula ve vlastní vládu, která operuje zcela v tajnosti. Tito lidé n ikomu nepotřebují skládat účty. To je v demokratické společnosti velmi nebezpečné. Americká zpravodajská komunita vytvořila systém pokrývající celý svět, zaměřený na stopování identifikátorů všemi dostupnými kanály elektronické komunikace. Amerika je hegemonem a její tajné služby jí dovolují zmanipulovat cokoliv. Přisvojila si i moc zaznamenávat, analyzovat, a navždy ukládat data ze života kohokoliv ve světě a následně s nimi ve prospěch USA i pracovat! Hrozí toto nebezpečí i v ČR? Jednoznačně. Vše nasvědčuje tomu, že jsou to naši „spojenci“, kteří nás a naše politiky nejméně 8 let sledují a odposlouchávají, mají pod palcem naši klíčovou infrastrukturu, ale my servilně předstíráme boj proti někomu jinému.

Historie ukázala, že USA si ve většině států s vyjimkou Číny a Ruska, mohou dělat co je napadne. Stone cituje Snowdena co zažil ještě jako zpravodajec NSA v Japonsku. NSA jim chtěl ukázat naše možnosti. Nadšení jim vyprchalo po žádosti o pomoc při sledování jejich obyvatelů. Prý je to nezákonné. „Tak jsme si napíchli celou zemi. A šli jsme dál. Jakmile nám patřil jejich komunikační systém, zaměřili jsme se na infrastrukturu. Nainstalovali jsme malé spící programy do rozvodných sítí, přehrad, nemocnic. A kdyby přestali být našimi spojenci, všechno by zhaslo. A nešlo jen o Japonsko“. „S naším malwarem jsme pronikli např. i do Mexika, Německa, Brazílie, Rakouska. V Číně, Rusku, Iránu. Ve Venezuele to lze pochopit. Ale v Rakousku, Holandsku, Dánsku a dalších „spřátelených zemích?  Sledovat jsme měli i hlavy států i významné průmyslnílky. Cílem elektronické špionáže se stala ministerstva, ambasády, firmy, univerzity i novináři. Mapovat obchodní dohody, sexuální skandály, diplomatické depeše.“ Němečtí ex.perti se shodují na tom, že aktivní špionáž USA v Německu a dalších zemích bude pokračovat, nelze ji totiž nijak objevit a kontrolovat. Pravda je, že každá takto napíchnutá země se stává americkou loutkou a rozšiřuje její kompars. Bývalý vysoce postavený americký senátor se nechal slyšet že  „Edwarda Snowdena musíme pověsit na soudním náměstí.

Hrozbu světu odhaluje WikiLeaks, který zveřejnil 8000 stránek o špehovacích zařízeních CIA. A díky knize Edwarda Snowdena Nesmazatelné záznamy a nabubřelých vyjádření amerických politiků, si už můžeme představit, jak systém pracuje. NSA pomocí programu PRISM umožňuje běžně získávat data od MS, Yahoo, Google, Facebooku, YouTube, Skype, AOL, a Apple, včetně e-mailů, foto, audií, obsah brouzdání na webu, a všech dat uložených v cloudu. Tak NSA přetváří dotyčné firmy v ochotné spojence. Sbírání informací z vyšších serverů je ještě agresívnější. Umožňuje zachycovat data přímo z infrastruktur – z přepínačů a routerů po celém světě prostřednictvím satelitů a zejména vysokokapacitních optických kabelů natažených na dně oceánů. Navíc všichni sw výrobci sídlící v USA jsou nuceni do svých čipů a operačních systémů zabudovávat “zadní vrátka” pro využití NSA, CIA, které umožní do systémových aplikací zanést úmyslně chyby. Kancléřce Merkelové spadly růžové brýle, když se dozvěděla že špiclové z amerického konzulátu ve Frankfurtu poslouchali a zaznamenávali její telefon. A pro zkorumpované politiky EU už 8leté šmírování milionů světových politiků korumpovaných ve prospěch USA není téma.. To je starost Special Sources Operation Unit jednotka, která vytváří utajená sledovací zařízení, a instaluje je do firemních prostor úslužných poskytovatelů služeb po celém světě. Řekněme si jaká je praxe u šmírování páteřních optických sítí .

Klíčová funkce National Security Agency

National Security Agency – NSA je vládní kryptologickou organizací MO USA. Jejím úkolem je sběr a analýza zahraniční komunikace, získávání zpráv rozvědek a ochrana inf. systémů vlády. K tomu slouží obří datové centrum NSA  kde systém ukládá a analyzuje podle W. Binleye, odposlechnutá data v řádu nepředstavitelných zetabajtů /10na23/! Podle Nejvyšší soudu je tajným službám USA povoleno nabourávat se do jakéhokoli počítače ve světě. K tomu byla zřízena divize kybernetických operací CIA UMBRAGE, která provádí i tzv. mimicking, maskující průniky jejich hackerů za útoky jiných států. Umí připravit kybernetické útoky, ukrást informaci a zanechat stopu země či osoby, kterou z činu obvinila, může generovat jednu falešnou kauzu za druhou. To se také neustále děje. Z dokumentů, Snowdena vyplývá, že britské výzvědné středisko GCHQ je trvale nabouráno do stovek páteřních světových kabelů a monitoruje, kopíruje a ukládá z nich obrovské toky citlivých informaci. Ty jsou sdíleny pomocí programu Tempora, prolamujícího hesla rychlostí až bilion kombinací za sec. a analyzující obsah a metadata s americkým partnerem – NSA. Kritérii výběru tohoto gigantického systému, jsou prý bezpečnost, terorismus, organizovaný zločin a hospodářský blahobyt“ /rozuměj – průmyslová a obchodní špionáž/. Jen tato síť dodává internetová data z více jak 27 podmořských kabelů a získala přístup k neuvěřitelným 21 600 terabajtům denně. Platí ročně miliony liber tajným týmům, které instalují ukrytá spojení, nebo odposlechy optických kabelů bez vědomí, ale i s vědomím jejich vlastníků. A napojení na páteřní kabely operátorů optických sítí je často, podmíněno udělením či odebráním licence i společnostem působících mj. i u nás. Těm nezbývá než spolupracovat. Nabourávaná data ze satelitních, mobilních a především optických sítí se koncentrují v ohromné databázi sloužící ve prospěch USA. K pochopení tohoto systému je nezbytné se s ním alespoň orientačně seznámit. i když vím, že jen přečíst tyto stránky a vstřebat další možné důsledky je velmi náročné a vyžaduje čas /viz. kniha Od telegrafu k informační pandémii/. Teprve potom lze pochopit bezmeznou servilitu řady politiků umožňující snímat tajně a nesmazatelně ukládat a vyhodnocovat telekom. provoz v reálném čase najednou z celých států, proti čemuž není běžné obrany.

Známe-li „schopnosti“,  NSA lze předpokládat, že umí zinscenovat téměř cokoliv, např. vložit podvržené dokumenty, či třeba dětskou pornografii do mobilů a počítačů kterékoli země, společnosti, významné osoby ve světě. Celá represivní mašinérie zaměstnává desítky tisíc specialistů. Vražedná pole na Ukrajině jsou dějištěm ještě větší války, války propagandy. Je zcela mimořádné, jak velká část toho, co čteme v britském tisku, pochází z propagandistické kanceláře v Kyjevě financované Spojenými státy, a to do té míry, že se stalo normou, že se o události „referuje“ na základě toho, co prezident Zelenskyj pouze řekne. Je neuvěřitelné, jak média a politici manipulují s myslí věřících, že je pro nás Rusko zásadní hrozbou a Američané na našem území ve zbroji spasitelem. Ve skutečnosti se stáváme další americkou vojenskou kolonií, v níž mají tito predátoři výsadní práva povýšená nad české zákony. Média hlavního proudu budou i nadále dělat to, co dělají už mnoho let – bezmyšlenkovitě opakovat oficiální narativ a podkopávat každého, kdo se mu odváží oponovat scénáře, podle nichž byly napadeny na základě vykonstruovaných afér Vietnam, Irák,  Irán,  Afganistán, Libye, Jugoslávie a řada dalších s  miliony genocidních obětí.

Znáte větší ohrožení demokracie ve světě když už nemůžete ani vědět, zda předkládaná svědectví nebo informace pro veřejnost nejsou podvržená?

Navíc podle svědectví Udo Ulfkotta, dnes již nežijícího německého novináře, léta spolupracujícího se CIA a autora knihy Koupení novináři, se podle pokynů tajných služeb, připravují účelové mediální kampaně, které jsou zveřejňovány pod jmény „renomovaných“ novinářů. A podle News Weeku, Pentagon vytvořil tajnou sílu 60 tis. vojáků, s vojenskou i civilní identitou a mnoho z nich pracuje s identitou falešnou. Řeší domácí i zahraniční úkoly na pomezí „míru a konfliktu“!! Obvinění není třeba nijak prokazovat, stačí spekulace typu “patrně, podle vysoce důvěrných zdrojů, vědci tvrdí /kteří a kolik/, pravděpodobné, téměř jisté” atd, ale vždy se rozpoutá „bezpochybná“ mediální kampaň, proti které není obrany. Pak se rozhořčeně vyhlašují sankce v důsledku „ochrany demokracie“. Nesčíslněkrát přetiskovaná lež „renomovanými médii“ typu agentury Bloomberg, pandemicky zaplaví miliardy lidí 200 obměňovanými slovy na celém světě, pro něž se stane nediskutovatelnou pravdou. Znalá servilní média i politici se připojí automaticky. Silně zapůsobí i autocenzura. A když už mediální manipulaci nelze ututlat, vyhlásí se do světa zcela falešné řešení. Pozornost veřejnosti se svede jinam, nebo časem vše vyšumí a zapomene se. Nebo se popírání obludné lži stane stíhatelé. Dramatické  vyřešení 7 let neřešené  kauzy Vrbětice  muselo  překrýt čerstvě odkrytý vládní puč v Bělorusku.

Dálkové ovládání infrastruktur států

Němcům začíná docházet, že operace „Ukrajina“ není namířena jen na utlumení rozvoje Ruské federace, ale daleko více na podmanění si západní a střední Evropy. Proto Američané učiní cokoli a ničeho se nebudou štítit. Jednoznačně první roli na tom všem hrají zvláštní služby USA a Británie. Mimochodem, všechno, co se dosud stalo, zcela zapadá do koncepce Pentagonu o válkách v budoucnu, kdy se hlavní břemeno přenáší na zvláštní služby a skupiny speciálního určení, schopné utajeně provádět přípravu diverzí a zasahovat. Nutno vzpomenout, že už v r.2017 se tehdejší president Trump „ukecl“, že hackeři sponzorovaní jeho vládou, úspěšně instalovali škodlivý mikrokód fungující jako “killswitch”, pro náhlé a nečekané vypnutí ruské elektro sítě. Jde prý o umístění ochromujícího sw do řídících systémů elektráren a rozvoden, s agresivitou, o kterou se nikdo předtím nepokusil. A nyní registrujeme zpřesnění od současného prezidenta Bidena: USA disponují kybernetickými prostředky k nabourání životně důležitých infrastruktur, vojenských a bankovních systémů prakticky kdekoliv na světě a použijí je pod záminkou o které nehodlají diskutovat a v čase, který si sami určí, sestřel cvilního letadla, vyhození tří podmořských plynovodů, vyhození přehradních hrází, upálení 50 civilistů a mnoha  dalších.  Tedy v případě, když se jakékoli vlády ve světě, dokonce i jejich spojenci, nebudou chovat dle představ americké vlády, jim hrozí mj. zlovolný blackout. To už bylo např. podle venezuelských odborníků nejen ve Venezuele otestováno. Prohlášení výslovně uvádí, že kybernetické útoky proti Rusku budou útočné, nikoli obranné operace“ a lze je synchronizovat s vojenskou intervencí. Digitální otroci v nejvyšších funkcích tak musí žít ve stálých obavách za svěřené struktury s tím, že je každý jejich krok bedlivě sledován z USA, jestli plní co se od nich očekává! K tomu mohou žít v obavách o své blízké, servilitu, podplácení.

Před r. 1989 jsme byli průmyslovou velmocí. Strojírenství mělo špičkovou úroveň, naše výrobky se nevyvážely jen do východního bloku, jak tvrdí naši odpůrci, ale československé obráběcí stroje šly do západní Evropy, Spojených států, do celého světa. A skutečnou velmocí jsme byli, na investiční celky. Na relativně malý stát byl rozsah a struktura vyvážených investičních celků impozantní. Byly to cukrovary, pivovary, rafinérie, elektrárny a další. Pracoval jsem krátkou dobu ve Zbrojovce Brno právě ve vývozu investičních celků, vzpomíná Jiří NUSSBERGER. Dělali jsme montovnu traktorů v Iráku, pneumatikárnu v Barmě, továrnu na propanbutanové lahve v Nigérii… Naše podniky zahraničního obchodu měly každý své pole působnosti, na investiční celky byl specializován např. Technoexport, Škodaexport, Strojexport a další. Ale stavěly se třeba i nemocnice na náročných trzích v bohatých arabských zemích. Ve srovnání s touto minulostí je současný stav tristní. Nyní jsme překladiště Evropy a montovna Evropy. Zatímco dříve se dělaly finální výrobky, dnes jsou to z 90 procent jen subdodávky. Mimo Škodu Auto, to je jediný nosný program v průmyslu, ale i její zisk odchází mimo republiku. Dělá se u nás jen práce ve mzdě, subdodávky. Tedy – má-li se ČR dostat zpět na světovou špičku, musí se sama stát křižovatkou (hlavní křižovatkou Evropy, v dopravě, v energetice, v inovacích a v kultuře)…Biden, Macron, Scholz a všichni šílenci opilí rusofobií nejsou nic jiného než mizerní řezníci, kteří bez obav obětují ukrajinský lid. Historie je bude soudit. Chovají se jako Římané, kteří pohybem palce rozhodovali, aby viděli, jak gladiátoři umírají v aréně. A celý tento masakr se odehrává pod rouškou obrany demokracie!

Naším problémem je také to, že si nedovedeme představit, že svět v jiných koutech vypadá jinak než z Evropy. Svět nebere ani to, jakým způsobem mu nutíme ukrajinskou agendu, protože z africké nebo asijské strany slyšíme: jak to, že vám nevadilo 220 tisíc mrtvých civilních obětí v Afghánistánu? To jste neviděli těch 650 tisíc mrtvých civilních obětí v Iráku? To vás nezajímalo? Vy jste neviděli téměř půl milionu mrtvých v Sýrii? Neviděli jste mrtvé v Jemenu? Nedávno jsem četl, kolik dětí bylo zabito v Afghánistánu s tím, že tři čtvrtiny z toho v důsledku akcí spojeneckých vojsk. Všechno tohle jsme ignorovali. Nejde o zpochybňování toho hrozného, co se děje na Ukrajině, ale o to, že z jiných koutů světa to vidí jinak a nechápou, proč nám to nevadilo. Významný americký názor Afganců na Rusy a Američany vypadá  takto – Rusy jsme nenáviděli, protože byli bezbožní, a popravovali zajatce. Ale jejich silnice shrnul, mosty, školy a další stavby, které u nás postavili, jsou dobré a slouží dodnes. Američany nenávidíme, protože sice nepopravovali zajatce, ale stříleli bez výstrahy a tak divoce na všechny strany, že zabíjeli nevinné víc než Rusové. Navíc Američané stavby silnic a mostů a dalších budov pro lidi jen slibovali, a po jejich odchodu po nich zbyly jen ruiny jejich základen. Na setkání předsedů parlamentů zemí NATO ve Vilniusu naše další přihlouplá  rusofobka Pekarová-Adamová z nás, holubičích Čechů, udělala nejostřejšího jestřába v NATO. Jako první ze všech politických činitelů zemí NATO,  navrhla, že zakládající akt NATO – Rusko z r. 1997, ve kterém se obě strany zavázaly nepovažovat se za protivníky a budovat mír v Evropě, se musí zrušit“!

Dálkové ovládání politiků, tvorba kampaní

Rozvoj internetu priniesol CIA nové príležitosti na rozvracania štátov a zinscenovanie politických problémov. CIA sa podieľala na zvrhnutí alebo pokuse o zvrhnutie viac ako 50 zákonných vlád iných krajín – prostredníctvom kyberútokov, čo spôsobilo nepokoje v príslušných krajinách!!! V máji t.r. bola zverejnená správa o vyšetrovaní CIA, ktorá odhaľuje „impérium amerických hackerov“ a ich podiel na organizácii prevratov po celom svete.

Jak vás metadata svlékají donaha

Zvykejme si, že v podstatě jakákoli informace, na kterou v hlavních médiích dnes ohledně Ukrajiny sáhnete, je buď silně manipulativní nebo rovnou lež a záměrná dezinformace na které se podílí speciální služby. Nebo je to otočeno a zločiny jsou připsány druhé straně, i když to nedává žádný smysl. Křišťálově průhledné neofašistické zpravodajství nám ukládá akceptovat dětinské lhaní vlád, na  zástupnou válku USA – Rusko. To je v povinné lži bezvýhradně akceptovat. Soudným lidém silně vadí lidská tupost, myšlenková lenost i to, jak jednoduše dokáží globalističtí psychopaté manipulovat davy k  vytváření zločínného nepřítele, představujícího  jen samotné zlo. Podle Petra Saka mají hybridní války celou řadu dimenzí. Nejúčinnější jsou ty, o nichž se ani neví, že existují. Jejich rozsah je ale nekonečný. Je to soubor nástrojů vyvinutých pro implementaci světovlády. Odhalení praktik jejich použití je hlavním smyslem této rešerše. Bez jejich poznání  nelze skládat puzzle současné reality světa. Je to systém bleskové „propagandy“, kterou primitivně a jednostranně přebírají média, umělci, celebrity i politici.  .

Co všechno se děje při vašem prvním a dalšími kontakty s internetem.  Otevřete prohlížeč a váš požadavek se vydá pátrat po cílovém serveru. Předtím projde skrz systém TURBULENCE, což je jedna z nejúžasnějších zbraní NSA. Vaše žádost proletí několika servery. Ty jsou instalovány v budovách předních telekom. společností po všech spojeneckých zemích, ale také na US ambasádách a vojenských základnách a v nich fungují dva kritické nástroje. TURMOIL je jako stráž, přes kterou musí projít veškerý internetový provoz. Když zaregistruje váš požadavek, zkontroluje jeho metadata, zda obsahuje selektory, či kritéria která si zaslouží prozkoumání. Tím může být cokoliv, co si NSA usmyslí. Označí-li vaši zásilku jako podezřelou předá ji na servery NSA TURMOIL. Zde se rozhodne, který z vytěžovacích nástrojů – čili mw programů proti vám bude použit. Zvolený nástroj se zašle programem QUANTUM, zpět do programu TURBINE, který jej naočkuje do komunikačního kanálu a dopraví vám jej společně s www stránkou, kterou jste navštívili. Analytické rozhraní o vás vytvoří profil, vaše zvyky, kam chodíte, co kupujete, s kým se stýkáte. Rozvětvená síť vazeb, GPS souřadnic, platebních údajů, SMS zpráv a emailů potom nabídne tajné službě a vládě kompletní rekonstrukci vašeho soukromí a rodinných vztahů, včetně fotografií a videí. Umožňuje číst i vaše e-maily, historii brouzdání po internetu, prohlížet vše co bylo umístěno na sociálních sítích, prostě cokoli. Lze nastavit upozornění, které vyburcuje, když nějaký člověk nebo přístroj, který analytika zajímá, bude aktivní, a vidět jaké zadání napsal do vyhledávače. Také vytvořit si souřadnice geoplotu, kterým ho analytik obehnal, aby se zjistilo, jestli se z něho nevzdaluje kdo do něho vstoupil a mnoho dalšího..To vše platí ve zvýšeném rozsahu i pro infrastruktury zemí. Požadované spojení se uskuteční za 687 ms, za které se doživotně napojíte na sledovací systém amerických tajných služeb a NSA, který získal přístup nejen k vašim datům ale i metadatům. Big Data jsou obrovský trychtýř, do kterého spadne úplně vše co se vás týká. O tom se nikdy nic nedozvíte, ale od této doby jim patří celý váš digitální život.

Funkce metadat. Technické a sw vybavení, nutné k trvalému shromažďování ukládání a analýze miliard každodenních telefonátů a internetových spojení mezi miliardami lidí se zdá naprosto nepochopitelné. Základem je práce s metadaty.  Metadata, data o datech získaná z jiných dat umožní zadolovat do minulých odposlechů kohokoliv. Je možné špehovat každého, kdo má telefon či počítač, zjistit, kde se nachází, co s kým dělá a co dělal kdykoliv v minulost. K tomu výše uvedeného mohou zahrnovat datum, čas hovoru, jeho délku, číslo odkud se volalo, volané číslo a místa, kde se v té době nacházely  oba přístroje.  Metadata e-mailů mohou obsahovat údaje o typu počítače na kterém informace vznikla, kde a kdy, komu počítač patří, kdo e-mail odesílal, kdo byl adresátem, kdy a kde byla zpráva odeslána, kdo další k ní měl přístup. Špiclujícímu prozradí adresu, kde jste minulou noc přespali, v kolik jste vstávali. Sdělí mu všechna místa, kam jste se dostali během dne, i délku zdržení. Ukážou, s kým jste byl v kontaktu, a kdo kontaktoval vás. Při omračujícím množství digitálních propojení v celém světě zkrátka nelze odposlechnout každý telefonát, nebo přečíst všechny e-maily. Komunikace se prohání důkladným sítem. Metadata jsou pro sledujícího hlavním zdrojem informací.. Vy je však nemáte pod kontrolou, ta se tvoří automaticky činností strojů bez vašeho přispění a vědomí. Další stroje tato data sbírají, ukládají a analyzují.  Vaše přístroje neustále komunikují za vás, ať chcete či ne a vaše data už ve skutečnosti nejsou vaše. Také mohou i vymazat data, která se jim příčí a trvale změnit, o tom dále. A odposlech jakkoliv zašifrované dokumentace není problém. Každý váš kontakt s jakoukoliv síťovou elektronikou vygeneruje až stovku uvedených metadat. A všechny vaše kontakty a aktivity se doživotně ukládají v databází US tajných služeb. Jde o to uchvátit víc než vaše slova, a převzít úplnou kontrolu nad vaším zařízením, Podobnými digitálními otroky se stávají miliardy osob a zejména množství politiků po celém světě. Zpravodajské agentury se tedy daleko více zajímají o metadata. To jim dovoluje zpracovat mapy, časové linky a synapse kontaktů, pojící se k životu každého člověka, z nichž se dají extrapolovat předpovědi chování dané osoby. Metadata k tomu mohou vyzradit prakticky vše co o vás potřebuje vědět. Zatím snad ještě s vyjímkou toho, co se odehrává jen ve vaší hlavě. K čemu byl ale takovýto systém vůbec vytvořen? K pochopení dosahu US tajných služeb do celosvětové a tudíž i české infrastruktury a politiky a obranou proti primitivní propagandě je třeba pochopit praktiky typu Amerika first.

Jak byl odposloucháván Donald Trump

V tom nám, kromě nepokrytého vychloubání US politiků, napomáhají odhalení WikiLeaks, Edwarda Snowdena a Olivera Stonea. Nicméně značná část infrastruktury internetu – kabely a satelity, servery a komunikační věže, cenzurní pátrací stroje, souhvězdí národních satelitů, poskytující GPS, spadá pod americkou kontrolu, takže 90% světového internetového provozu prochází přes techniku vyvinutou v USA, říká Snowden. Jde také o sw, /Microsoft, Google, Oracle/ i hw /HP, Apple, Dell, i všechno od čipů /Intel, Qualcomm,/ přes routery /Cisto, Juniper/ až po platformy, zajišťující  e-mailový provoz, chod sociálních sítí a cloudová úložiště /Google, Facebook, Amazon/, poskytující služby i americké vládě i polovině internetu. Zopakujme si že: To vše umožňuje vládě USA sledovat prakticky každého, kdo se kdy dotkl počítače nebo zdvihl telefon. Vždy ani americký president, který by měl mít svrchovanou moc, si nezatelefonuje, aby tomu 17 tajných služeb nenaslouchalo a okamžitě nepředávaly všecko co řekl, tisku. Stejně tak nemůže zakročit proti CIA, protože ti mají aspoň padesát způsobů, jak ho zničit. To se týká jakéhokoliv politika, osoby, organizace či vlády. Ministrině zahraničí USA se dokonce chlubila jak jí to  usnadňuje jednání, např. i v OSN ovlivňovat téměř každého. Chceme-li porozumět chování většině současných politiků je nutné mít to neustále na vědomí. O podobnou pozici usilují i naše tajné služby.

Např. procesory INTEL mají na úrovni hw backdoor, instalovaný výrobcem ve spolupráci se CIA. Ten pak v počítačích, mobilech a jiných přístrojích nelze smazat. Přitom už vůbec nezáleží na operačním systému. NSA pronikla i do platebního styku Swift. Existuje i svědectví, kde pracovník INTELu popisuje spolupráci CIA a INTELu na vytvoření zranitelností a backdoorů v čipu IME, skrze které byl odposloucháván i Donald Trump. Říká „Vím přesně, jak to udělali, protože jsem strávil 3 roky přidáváním backdoorů do Management Enginu. Rozhraní IME běží na chipsetu základní desky a dokáže spouštět zakryptované programy v jakémkoliv kódu. Pokud je kompromitovaný hw, celý stroj je kompromitovaný. Máte-li procesor řady INTEL i3, i5 nebo i7, tajné služby vás mají“. Démonizace Huawei je dána zejména tím, že její zařízení nenechává zadní vrátka pro špionáž americké NSA.

Jak nabourat páteřní optické sítě ?

Páteřní telekomunikace dnes probíhá skoro výhradně po optických sítích! Svět je dnes zasíťován statisíci km dálkových optických kabelů položených v zemi, v moři, v oceánech. Každý kabel má mnoho desítek optických vláken, z nichž každé je schopno přenášet data rychlostí stovek gigabit/s. A právě páteřní optické systémy, které ve standardech Synchronní Digitální Hierarchie /SDH/ a Ethernet over SDH, multiplexují a přenášejí drtivou většinu světových telekomunikací – od internetu až po páteře mobilních sítí a jsou dnes hlavními zdroji odposlechů. K nabourávání do nich slouží propracované korupční a analytické systémy. Min. 80% světových páteřních optických kabelů prochází USA, tvrdil už v r.2017 bývalý technický ředitel NSA William Binney. USA to umožňuje sledovat všechny přicházející komunikace. Páteřní podmořské kabely jsou dnes nezbytné pro fungování všech digitálních odvětví. Přes tyto kabely prochází 97 % telefonního a internetového provozu a 10 bilionů dolarů v denních finančních transakcích a vše je nahráno a uloženo v USA. Podle Guardianu už z r.2018: „NSA bude brzy schopné sbírat ročně 966 exabajtů, celkových internetových přenosů.

Na území ČR je dnes položeno nejméně 30000 km páteřních optických kabelů asi s 1 500 000 km optovláken. Cca 98% optických páteřních sítí je privátních a většina v úplném, nebo částečném vlastnictví zahraničních společností. Mapa jejich průběhů a vzájemných průniků, která by měla spadat do kompetencí ČTÚ, pokud je mi známo, neexistuje. Běží-li po takových páteřních sítích strategické okruhy státních institucí, což pro ČR platí v plné míře – tedy vlády, tajných služeb, ministerstev obrany, zahraničí, vnitra, energetiky, průmyslu, financí a dalších, či komunikace týkající se infrastruktury /dopravy, rozvodů VN, ropovodů, plynovodů, energetických zásobníků, vodovodních sítí, nebezpečných výrob/, jakož i výzkumu a významných obchodních informací /např. stav tendru dostavby JE/, existují desítky míst, kde je možné tuto komunikaci“ napíchnout“. To zejména v uzlech, v kterých se signály větví, nebo kvůli útlumu optického signálu opakují. Provozní bezpečnost páteřních tras je zajišťována tzv. „kruhovými spoji“. Tzn., že každý páteřní okruh je zálohován jinou cestou. Komunikující nemají ani tušení kudy jejich komunikace probíhá. A zde je řada možností celé informační toky jednoduše a nekontrolovaně, často i mimo území republiky napíchnout a získané informace odeslat na patřičná místa ke „zpracování“. O tom se nikdo a nikdy nic nedozví.. Jako mnoholetý manager konstrukce optických okruhů a autor jejich rozsáhlé databáze vím o čem píši. !“ Ale obávám se, že  od druhé strany hrozí katastrofická odveta přerušení mohutných optických kabelových svazků položených v Atlantiku mezi EU a USA.

 

Obsah – Je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být jejich přítelem je smrtící

1.část

Spojené státy musí zůstat jedinou světovou supervelmocí ….1

Wolfowitzova doktrína z r. 1992 úhelný kámen politiky USA…..2

Deklarace cílů USA…-..1

Rusofobní kampaně…..2

Kořeny války na Ukrajině…..3

Genocida rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině ……3

Masová vražda v Oděse ……..4

Užiteční idioti ………4

Minsk – lest Západu  kryjící přípravy na zástupnou válku …..5

Role Zelenského-..…5

900 vojenských základen ve 130 zemích

Statisíce mrtvých a miliony uprchlíků……6

Koloniální servilita E……..6

Žaloba u  Mezinárodního trestního soudu v Haagu? …..7

Úloha tajných služeb ……….8

Klíčová funkce National Security Agency…….9

Dálkové ovládání infrastruktur států…….10

Jak vás metadata svlékají donaha…….. 11

Jak byl odposloucháván Donald Trump….. 12

Jak nabourat páteřní optické sítě ? …….12

3.4 5 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 4 měsíci

Vynikající článek ! Je třeba děkovat a šířit tento článek mezi lidi. Je třeba vytvořit masový informační prostor. Největší strach má Amerika z dedolarizace a deuropeizace ! Tam to totiž nejvíce bolí ze všeho, ani válka tak nezabolí jako dedolarizace ! Až to přijde, a ono to přijde, Amerika se stane obyčejným státem s obyčejnými… Číst vice »

cablik
cablik
před 4 měsíci

Divoká zvířata strachy nadobro zešílela: Zavražděte ho! Nejvíce pravděpodobné “řešení”, říkají experti. K volbám nesmí dojít! Už ani podvody zvolení Trumpa nezabrání. Američané ho chtějí. Vyvolá Deep state raději občanskou válku?
https://protiproud.info/politika/7629-divoka-zvirata-strachy-nadobro-zesilela-zavrazdete-ho-nejvice-pravdepodobne-reseni-rikaji-experti-k-volbam-nesmi-dojit-uz-ani-podvody-zvoleni-trumpa-nezabrani-americane-ho-chteji-vyvola-deep-state-radeji-obcanskou-valku.htm

cablik
cablik
před 4 měsíci

Jo fakta jsou jasná ale stále jsou velmoci tři Čína má nejlepší ekonomiku Rusko zbraně a USA největší dluhy. Šmírování je naprosto šílené hlavně přes chytrý mobil vše zaznamenávají. Ale to všechno jim k úspěchu nepomůže svět se změní.