Je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být jejích přítelem je smrtící (2)

Český premier Fiala přišel s novým pojmem, že občané mají právo na „korigované“ informace, protože svět prý čelí dezinformační kampani cizí velmoci. Nesděluje ale, kterou velmoc má na mysli. Ani kdo bude zprávy korigovat.

Petr Vavruška
Petr Vavruška

Zetaware

I já jsem se pokusil v tomto materiálu o definování nového pojmu. Mě k tomu ale nestačily 2 řádky, ale pro vysvětlení jeho funkce a důsledku mnoha tisíců aplikaci jsem potřeboval přes 18 tis. slov. názvu zetaware /zkráceně zw/ mne inspiroval obří systém amerických tajných služeb disponujících neomezenými prostředky pro aplikaci nejrůznějších typů korupcí. Jak je tomu dosaženo? NSA, organizace CIA, se snaží sesbírat všechno a schovávat to navždy, chlubil se už v r. 2013 šéftechnik CIA Hunt: A už se téměř podařilo zpracovat všechny informace vytvořené lidmi.“ Vytváří se jakýsi sledovací stroj času, umožňující se vracet k událostem v životě kteréhokoli člověka, k nimž před měsíci či roky došlo. Američtí zpravodajci si tak vytvořili korupční systém pokrývající téměř celý svět, na všech dostupných kanálech elektronické komunikace.  To umožňuje, zatím jen vládě USA, sledovat prakticky každého, kdo se kdy dotkl počítače nebo zdvihl telefon a každý dotčený se stává jejím korumpovatelným digitálním otrokem. K tomu slouží databáze v obřím datovém centrum v Utahu, která odposlechnutá data, podle W. Binleye, systém ukládá a analyzuje, v řádu nepředstavitelných zetabajtů /1023/! Pro porovnání – bývalý šéf Googlu Eric Schmidt konstatoval, že celkový objem vědomostí od začátku lidstva do r. 2003 se rovná jen pěti exabajtům.

.

A je neuvěřitelné, jak se Američanům ve spolupráci s Anglosasy podařilo zotročit a zmanipulovat celou Evropu a vehnat proti sobě do války dva největší slovanské národy. Žasneme, že synové a vnuci hrdinů Ruska a Ukrajiny kteří v boji proti hitlerovským zrůdám společně umírali, dnes zabíjí jeden druhého jako nesmiřitelní nepřátelé. Jak se mohlo stát, že i zbývající slovanské národy stojí na straně nejděsivějšího predátora světa USA a v roli užitečných idiotů eskalují válku zasíláním zbraní a bojové techniky. A Amerika si nad svým zvráceným dílem mne ruce v bezpečné vzdálenosti od válečné zóny. Válka, v níž umírají Slované, přináší USA bohatství, zatímco Češi a další nejen slovanské země budou za zájmy Ameriky umírat, v lepším případě zchudnou a stanou se na USA totálně závislé. /Skvělá definice z diskuse/.

A samozřejmě všechna opatření jsou nepochybně masivním porušením mezinárodního práva. A téměř jistě existují válečné zločiny – a také na obou stranách. Tato smutná realita je nedílnou součástí zástupné války. Žádný západoevropský spojenec USA se v příštích desetiletích neodváží mluvit o míru s Ruskem a úplné zastavení nejen obchodních, ale i jakýchkoli hospodářských vztahů bude skutečností. Na příkladu vyhozených Severních proudů jsme již viděli, že spojenci USA v Evropě odmítají vidět přesvědčivé důkazy o tom, že zločin spáchaly Spojené státy, a raději “podezírají” Rusko, i když je zločin spáchán proti němu. Zároveň se mnozí bojí mít jiný názor a svůj nesouhlas si jen šeptají na chodbách mezi zasedáními. že zločin spáchaly Spojené státy, a raději “podezírají” Rusko, i když je zločin spáchán proti nim. Petra Procházková

Ve vojenské nejaderné části konfliktu má Rusko určitou převahu, ale v informatice veřejnosti  a v propagandě USA dlouho katastrofálně prohrával. Jednou z hlavních částí války páté generace je práce s informacemi, která  se snaží sofistikovaně znásilňovat křehkou lidskou mysl. Je to systém, umožnující „propagandu“, kterou primitivně a jednostranně přebírají média, umělci, celebrity i politici. To se Američanům daří.  Podle chorvatského prezidenta Milanoviče „se členové NATO vzdali své suverenity, poslušně poslouchají Washington a v každém jejich vyjádření primitivně kopírují každé vyjádření USA a dokonce soutěží v rychlosti a četnosti jeho opakování“. V osočování Ruska a Číny vyniká zejména česká politika. Kde pramení servilita mnoha politických špiček, ve věci sankcí proti všem a kdo se odváží zpochybnit vedoucí úlohu USA ve světě? Snad to alespoň trochu osvětluje tato rešerše.

Spojené státy zatlačily Evropu do sankční války proti Rusku. Ta se už stala politicky a dnes už i ekonomicky plně závislá na USA. V západní koalici, jsou USA jediným a neomezeným vůdcem a ostatní jen loutkami bez otázek plnícími rozkazy. Americký deep state má zájem na oslabení Evropy a na vytvoření řízeného chaosu v ní. Možná nechápete proč vrcholní politici mnoha zemí se bez rozmyslu předhánějí, aby co nejrychleji vyhověli přáním či jenom náznakům vysloveným USA. Jak je to možné? Ono je totiž velice obtížné zaujmout realistický postoj pro naprostou většinu západních “vůdců” z jednoduchého důvodu – nejsou to vůdci, ale loutky o kterých jejich „řídící“ všechno ví, které jen odezírají ze rtů představitelů jednoho známého centra moci.  To nám pomůže osvětlit praxe zetakorupce .

Zetakorupce

Typický produkt zetakorupce, s dosud v historii neexistující mediální podporou, představuje dosazený prezident Zelenský. Je ukázkou celosvětové kampaně “Héros de la liberté“. Média a představitelé už nevědí, jakými superlativy ho opěvovat tak moc je fascinuje „úžasná odolnost“ komika, který se zázračně proměnil ve „vojevůdce“ a „zachránce světové demokracie. Jak je možné že se v poslední době ukrajinská hlava státu objevuje na titulních stranách novin, zahajuje zprávy, zahajuje filmové festivaly, obtěžuje parlamenty, napomíná své kolegy v čele desetkrát mocnějších států, než je on sám a to tak, jak to nepoznal žádný filmový herec ani politický vůdce před ním. Je to důkazem rozsahu mediálního informačního monopolu, kterým disponují pouze USA. Stal se výhradním tlumočníkem mocenských pokynů USA. Tak lze pomocí dalších digitálních otroků v řadách řízených vrcholových politiků a médií, bleskově a dramaticky zrežírovat celosvětové kampaně, které nelze nijak oponova., Vzpomeňme např., přiznání ombudsmanky Ukrajiny: „Připravovala jsem fake news dvakrát denně – v 10:00 a 17:00.“ Taková velkovýroba lží pro veřejnost je pak bez jakéhokoliv ověření celosvětově šířena zetakorupočním systémem a rozhořčeně přijímána parlamenty a špičkami EU jako nediskutovatelný fakt. A to 2x denně.

Systém zetakorupce nabízí nespočet možností jak kohokoli zkorumpovat, zničit případně prosadit. Jde o to nejprve nastolit libovolné a USA podřízené vlády. Popišme si jeden ze stovek možných scénářů: Představme si politického kandidáta s ambicemi třeba senátora, který tuší pod jakým dohledem je. Ale o svou karieru se musí nějak zasloužit u svého vševědoucího protektora, který o něm ví mnohem víc než on sám. Pak se musí zapojit do světového loutkového divadla a začít sbírat proamerické body. Horlivost jeho vystupování, nebo kontakty se vhodnou osobou či organizací mu, bez jeho vědomí, sumarizují proamerické, nebo i americkofobní body.  Automat vybere podle zadání analytika vhodné osoby. Ten zjistí slabé i finanční stránky osloveného i jeho nejbližších a dá najevo, že je dobře zná a naznačí jejich možné využití. Následně požádá o nějakou službu, třeba je pověřen zorganizováním kampaně. Nějaký čas se ověřuje jeho servilita. Neomezené aktivity pro prospěch USA jsou bonusem. Je-li politik odsouhlasen je mu elektronicky nabídnuta účast v nějakém nadnárodním týmu, na konferenci, stáž na zahraniční universitě, /nejlépe třeba v souběhu s poslaneckým mandátem jeho země/, udělena medaile /třeba tajné služby/, posílení jednostranného mediálního monopolu, či placená funkce v neziskové organizaci financovaná natištěnými dolary. Takto připravení lokajové pak mohou být i pověřeni organizací, třeba barevného převratu řízeného z něčí ambasády.  Výhodou takovýchto praktik je, že jejich iniciátor stojí v pozadí a může se odkazovat na rozhořčené veřejné mínění, šířené unifikovanými médii. Zkorumpovaný politik nemá kam ustoupit a stává se dalším z milionů digitálních otroků zapojených ve službách geostrategických zájmů velmoci.

Pojem zetakorupce /zetkor/ vysvětluje  i stádovité  chování veřejnosti, zejména pak významných osob a politiků. Popisuje i bezbřehou lichvu světového harpagona, ničící i všechny své „přátele“. To tak že Evropa krvácí, a Američané se smějí zbabělé servilitě Evropanů vedoucí k destrukci jejich ekonomik. Podle prezidenta Bidena disponují USA i kybernetickými prostředky k nabourání životně důležitých infrastruktur, vojenských a bankovních systémů prakticky kdekoliv na světě a použijí je v čase, který si sami určí. Tedy i tehdy, když se jakékoli vlády ve světě, dokonce i jejich spojenci, nebudou chovat dle představ americké vlády. To je nepokryté vyhrožování celému světu!! V rozhovoru Stone – Putin byl zmíněn malware, který měl zničit elektrárny, komunikace, vyřadit zemi z provozu. Musíte si přeci býti vědomi těchto rizik. Putin: „Tomu možná nebudete věřit. Na počátku 90. let jsme měli za to, že studená válka skončila a že není důvod přijímat nová obranná opatření.. V našich závodech na výrobu jaderných zbraní byli přímo v provozu do r.2006 američtí pozorovatelé. Důvěra a otevřenost Ruska byla bezpříkladná. Až po útocích na Irán pomocí viru Suxnet a na Rusko v r. 2006-10 jsme si toto nebezpečí uvědomili a začali budovat ruský systém.

Bez tohoto hlubšího poznání lze těžko pochopit současné dění ve světě. Jste-li běžný občan, politik, finančník, vědec, spisovatel, soudce tuzemského či Haagského, delegát OSN, poslanec EU a jiných  organizací,  sportovec, umělec, pedagog, student, veřejný pracovník,  zdravotní , voják, či dokonce  operátor nějaké důležité státní infrastruktury a čtete tuto rešerši, všichni jste se s vysokou pravděpodobností   stali  digitálními otroky amerických tajných služeb a tudíž i americké vlády.. A co horšího jste adeptem nejrozsáhlejšího korupčního systému na světě, který o vás ví všechno, dokonce i to, co sami o sobě nevíte. Politici nejrůznějších zemí, nejrůznější organizace včetně těch v OS i v  Europarlamentu jsou  pod stálým dohledem.  Nulandová prozradila, že USA mají na různých místech Evropy výcvikové tábory, kde školí své digitální otroky – novináře. Všichni ví, kdo je pachatel útoku na Nord Streamu ale nikdo se neodváží ani pípnout. Kdo tedy řídí ukrajinskou loutkovou vládu? Ukrajinci neumírají za svobodu, jak nám bulíkují naše média, nýbrž za americké velmocenské a obchodní zájmy,“ USA vložily do krvavého převratu na Ukrajině 5 miliard dolarů a to se nedělá z lásky k demokracii, ale jako investice. Jejím cílem je za každou cenu vytvořit podmínky pro zabránění spolupráce ekonomik zemí Evropy a Ruska a následně jejich ovládnutí..

Vzpomeňme 5.2.2003, kdy tehdejší US min. zahraničí Powell prezentoval lahvičku s tím, co bylo později zjištěno jako prací prášek.  Měl to být důkaz existence „zbraní hromadného ničení“ vyvíjených v Iráku. Touto sprostou lží se nestyděl oslovil RB OSN. Později se ke lži doznal. I přes nesouhlas RB OSN následovala vojenská agrese USA a jejich vazalů proti Iráku. Irák to stálo téměř milion mrtvých, ohromné hmotné ztráty, pád do chronické chudoby a vzestup islámského terorizmu v celém regionu! A nikdo se ani neodvážil tuto genocidu ani žalovat.. Al-Džazíra má za to, že Rusku a USA je společná i další věc. Když se pro něco rozhodnou, ignorují mezinárodní právo a jdou si za svým cílem. Rusům a Američanům je společné i to, že se oba státy spoléhají na bojovníky ze soukromých armád. U Rusů to jsou Wagnerovci, u Američanů skupina Blackwater.

Informační válka

Nutnost utajení nebyla při privatizaci telekomunikací, našimi naivními vládami nikdy brána v úvahu. Nicméně odposlechy nejvyšších představitelů EU ukázaly, jak i zde byla tato pravidla, v naivní důvěře ke spojenectví, zanedbána. Už v r. 2005 jsem, dnes už neexistující  ministerstvo informatiky, na tento problém z pozice managera konstrukce okruhů v telekomunikační společnosti, při osobní návštěvě upozorňoval. Bezvýsledně. Nikdo se totiž tehdy ani neodvážil pomyslet, že je vůbec něco takového ve spojeneckých vztazích možné. Přitom dnešní internet, je nástroj neomezeného sledování. Každé vaše vyjádření v mobilu či internetu se nahrává, sumarizuje daleko za hranicemi a v případě potřeby, nejprve elektronicky a později i fyzicky vyhodnocuje. Na Zemi už zbývá málo států, jejichž představitelé si dovolují jen připomenout USA platnost mezinárodně-právních norem. Ale státy EU mezi ně nepatří!

V PS ČR prošla novela telekomunikačních zákonů, která dala vojenské kontrarozvědce neuvěřitelné pravomoci. Bez souhlasu soudu bude moci vojenská tajná služba hromadně sbírat nebo kopírovat veškerá data o českých občanech a jejich komunikacích. Informaci přinesl iDnes. Dovoluji si spekulovat, že sběr dat a jejich analýza budou zpracovávána programy XKeyScore a Prisma vyvinutým pro popsané americké tajné služby. Je to počátek vzniku policejního státu, který bude nejen číst vaše emaily a esemesky, sledovat vaše kontakty a bude je i archivovat po dlouhá desetiletí. A dovoluji si i odhadnout, že hlubokou i historickou analýzu vybraných dat bude patrně pro ČR provádět cizí zahraniční tajná služba. Analytické rozhraní  o vás vytvoří již popsaný profil tedy  vaše zvyky, kam chodíte, co kupujete, s kým se stýkáte. Rozvětvená síť vazeb, GPS souřadnic, platebních údajů, SMS zpráv a emailů potom nabídne tajné službě a vládě kompletní rekonstrukci vašeho soukromí a rodinných vztahů, včetně fotografií a videí. UZSI  prý disponuje obrovskými technickými možnostmi, jako třeba odposlechy téměř kohokoliv a kdekoliv na světě. To může ale získat pouze od  tajných služeb USA. A rozhodně ne zdarma. Podle Miroslava Macka se stáváme politicky nejlokajštějším americkým státem. Podobným systémem k sledování svých občanů na vlastním území pravděpodobně disponuje patrně už jen Čína.

A že nejde o spekulaci dokazuje zjištění, že NSA prováděla špionáž proti podnikům švédského a dánského obranného průmyslu, jak uvádí v 11/2020 Pledge Times.. Zdroje tvrdí, že americká agentura získala přístup k informačním sítím a datovému centru na dánském území, což jí umožnilo sledovat datové podmořské kabely Nizozemska, Norska, Německa, Dánska, dánské politické instituce a švédská vojenská zařízení. Paradoxem je, že to vše za spolupráce dánského vojenského zpravodajství. Nepřipomíná vám to něco?

Plukovník Foltýn na parlamentním semináři vysvětloval, že v informačním prostředí jsou ohroženy „naše mozky“. Kognitivní schopnosti, jinak nazývané také jako poznávací funkce jsou ty, díky kterým můžeme zkoumat svět kolem nás, poznávat ho a adaptovat se na něj. V rámci kognitivního válčení se mozky v ČR stávají ohroženější než muniční sklady, tanky nebo vojenské zařízení,“ prohlásil. Ŕeditel CIA W.

.Jak je to možné? Pomůže nám to pochopit W Casey ředitel CIA. Popisuje, jak lze falšovat např. video, třebas s pokorným přiznáním politika k pedofilii. Stačí několik fotografií dotyčného, ze kterých uděláte trojrozměrný portrét a rozhýbete ho jako figurku v digitální hře. Pak si seženete jeho hlas a jeho projevy. Abyste vytvořili jeho hlasem úplně jiný projev. Protože stejným způsobem jako foto lze dnes falšovat audio – stačí k tomu hlasový vzorek o úplně jiném obsahu, o rozsahu několika minut. A stejným způsobem lze falšovat text jakéhokoliv autora, jen na základě dostatečně velkého vzorku jeho textu, z něhož budou jasné markanty, kterých se autor v minulosti dopustil a bude se dopouštět i nadále. Pokud sami nejste přítomni, nebo pokud si nejste 100% jisti autorem, kontextem a tím, že produkt souvisí s popisovanou skutečností, nevěřte ničemu a nikomu. I když jste si z 90% jistí, stejně nevěřte. Ve věku generativních modelů AI nemusí být pravda nic. A v mnoha případech takzvaných „ilustrativních“ obrázků to ani nikomu nevadí. Postupně si zvykáme na a postpravdivost  médií, postfakticitu .

Ziskem útočníka je totiž možnost ovlivňovat základní společenské vzorce, trendy, historickou paměť, přijímanou a dále sdílenou ideologii. Může tak narušit jednotu a soudržnost, vynutit změnu společenských norem či dokonce systémového nastavení společenské jednotky, která tyto vzorce smýšlení a hodnotový základ sdílí. Nebezpečnost oproti jiným formám psychologického válčení jako jedné části informační války spočívá v ovlivňování nikoli toho, co si cíl myslí, ale jakým způsobem myslí. Nic nového! Joseph P. Overton už v šedesátých letech  rozvinul myšlenku, jak mohou elity a jejich sluhové, pohodlně v masovém měřítku manipulovať lidmi.

Musíme mít neustále na paměti, že ve válce ž neexistuje nic jako krádež, lež a podobně. Všechno jsou to jen konstrukty. Všechno, co je užitečné k získání moci, je považováno za legitimní. Neužitečné je nelegitimní. Tak se dnes často definuje morálka. “Musíme si uvědomit, že v době války je to, co se říká na nepřátelské straně fronty, vždy propaganda, a to, co se říká na naší straně fronty, je pravda a spravedlnost, věc lidskosti a křížové tažení za mír.“shrnuje  – Walter Lippmann,

Kauzu Vrbětice cíleně zničila zbytky česko-ruských vztahů. 17. 4.2021 totiž  zveřejnila vláda, že za výbuchy muničních skladů ve Vrběticích stáli ruští tajní agenti. Bývalý velvyslanec ČR ve Francii prof. Drulák uvedl, že oběma zděšeným politikům prezentujícím zadanou kauzu, bylo nepochybně rychle připomenuto, že mohou do týdne skončit jako Petr Nečase, pokud  Westinghouse přijde o lukrativní zakázku na Temelín, neboť v řádné soutěži by nemohl uspět,“ Proto bylo nezbytné ze dne na den stádovitě odsouhlasit vyloučení Ruska z tendru. A to nás přijde velmi draze.. Někteří politici,  včetně prezident Zemana i ministryně spravedlnosti zpochybňovali,  že existuje jen jediná vyšetřovací verze. Čeští inkvizitoři z řad pravověrných novinářů a politiků ale dovolují mluvit jen o jediné verzi kauzy, která se stává slovem božím a je evidentně českým vkladem k započetí vojenského konfliktu. Arogantní lidé s morálkou všehoschopného prezidenského kandidáta gen. Pavla, nejprve slibujícho rychlé vyšetření kauzy a následně sdělujícího pomýlenému plebsu, že „konkrétní a detailní důkazy o zpravodajských zjištěních se z objektivních důvodů stejně nedozvíme. Je to prý věcí důvěry v instituce a jejich představitele, které musíte respektovat. To je příklad  s manipulací lidského vnímání, a ukotveních principů. Takové změny poté nezbytně  vedou ke změně chování jedinců a části lidské společnosti, jelikož cíle kognitivního působení svým chováním ovlivňují také další osoby, které jsou členy určité společenské skupiny. Od této doby se česká veřejnost neodváží o nedořešené kauze mluvit jinak než , že Rusové spáchali teroristický čin na občanech Česka ve Vrběticích . O dvojnásobném výbuchu muničního skladu plného střeliva z ochuzeného uranu a o zodpovědnosti za rozkrádání opakovaně nehlídaných skladů zbraní se už nesmí mluvit, jinak hrozí stíhání.

Na generála Pavla musí NATO a CIA vědět mnoho věcí, těch nejintimnějších a nejzavazujících. Proto je jimi absolutně kontrolován a úkolován, proto mu dali velitelskou funkci v NATO – když si byli naprosto jisti, že ho mají na 100% v hrsti. To, že se k tomu propůjčil, nebo o to dokonce usiloval znamená, že může  být pro budoucnost ČR velké  varování. Lapidárně to  k tomu vyjádřil   kardinál Dominik Duka během poutní mše, která je vrcholem Národní svatováclavské pouti ve Staré Boleslavi, když  zalitoval, že Česko nedokázalo využít 33 let svobody tak, jak nám byla darována. Kdo je slušný, byl slušný vždycky. Kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslel vždycky jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, žádnou víru nemá. Člověka nepředěláš, jen se ti vybarví,“ pronesl vysoký představitel české církve na akci, kde byl přítomen také český prezident Petr Pavel nebo předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS). bývalý prezident Václav Klaus a další senátoři či velvyslanci.,” uvedl Duka na závěr ceremonie.

Dopis vojenského experta Prof. Svobody ministryni obrany ČR

Opravdu ještě někdo věří, že EU pracuje prospěch Evropanů?  Jistě, ale jen těch vyvolených. USA a VB dosazení lídři EU i jednotlivých zemí byli vychováni v duchu likvidace EU jako konkurenta anglosaského světa. Jak může von der  Leyen pracovat ve prospěch evropských občanů, když tajně dohaduje dodávky pseudovakcín s šéfem Pfizeru, který zaměstnává jejího manžela? Americký expert Ritter: Cituji “V případě, že se Česká vláda rozhodne stíhačky F-35 nakoupit, pak se nemůže divit, že z ruské perspektivy bude ČR vnímána jako někdo, kdo disponuje „jadernou platformou” a je tedy, v případě boje, schopný shazovat na nepřítele jaderné hlavice. To je jediný účel, k čemu tyto letouny slouží. Pak by se ČR neměla divit, když se sama ocitne na předním seznamu cílů, v případě použití jaderných zbraní.“ Dále řekl: v případě pořízení F-35 se z vás stane pouze jaderný cíl. V případě vojenského konfliktu s Ruskem vaše krásná země jednoduše zmizí. A to jen proto, že se teď vláda nezodpovědně rozhodla hrát jaderné hry, na které ale nemá.” !!!

Možné tragické dopady odkrývá  dopis.  Jsem plukovník letectva ve výslužbě a věnoval jsem celý svůj život, (více než 40 roků), podle svých sil a schopností obraně vlasti. Představil jsem se hlavně proto, abyste věděla, že problematice, o které Vám budu psát, rozumím snad lépe jako Vy, protože nemáte pro svou funkci aprobaci, a žádné odborné vzdělání.

Prof.  Svoboda  se Černochové táže  na co bude naše armáda potřebovat nukleární zbraně a proti komu,?  A popište kdo,  jak a na jaký popud  je použije? Budete to Vy? Už jste se o to, naštěstí neúspěšně, pokoušela. Naše republika má každoroční deficit kolem tří set miliard korun a Vy jí chcete zvýšit dluh o desítky až sovky miliard? Však jste už rozdala ukrajinským nacistům dělostřelecké střelivo, tanky, obrněná transportéry a řadu válečných komodit za více než 47 miliard Kč. Jak uvažujete a kde je Vaše zodpovědnost? (Kdo chce mír, nerozdává zbraně.) Kdo Vám dal k tomu mandát? Voliči jistě ne. Pochlubte se! Proto s něčím takovým nemohu spolu s mírumilovnými voliči souhlasit a považuji to, se všemi, pro nás krajně nebezpečné důsledky, za vlastizradu. Bohužel to, co jsem dosud uvedl je pouhá maličkost proti tomu, že chcete nakoupit „údajně nejnovější a nejlepší americké letouny na světě, F-35.“ Na novou výzbroj z americké produkce nám milostivě půjčí USA a „naše“ armáda nebude smět kupovat to, co bude chtít ale jen to, čeho se potřebuje armáda USA zbavit. A my si budeme nuceni koupit právě od nich nekvalitní služby a náhradní díly, které si nebudeme smět vyrobit sami…. Nu a nyní se ptám, jestli jste si před svým rozhodnutím nějaké otázky položila a hledala si na ně odpověď.

Já jsem si přečetl informace o tomto letadle, a dobrý dojem to na mě neudělalo. Proto jsem se obrátil na odborníka, který bude nestranný a ví o tom víc než já. Je jím Scott Ritter, bývalý zbrojní inspektor OSN a přední vojenský expert. Byl americkým vojenským expertem, také zbrojním inspektorem OSN v Iráku, hlavním analytikem pro námořní pěchotu a pohovořil o plánovaném nákupu vojenských stíhaček. Svoje analytické poznatky pro ministryni obrany ČR shrnul do několika vět. Uvedu celou jeho analýzu Vámi nakupovaného letounu.

Zde je:

„F-35 je jedná z nejhorších stíhaček, které kdy Spojené státy vyrobily Jsou velice drahé. Jejich uvedení do provozu by vyžadovalo nesmírné náklady, mimo jiné. na výstavbu nového letiště.

  • Ekonomičtí experti odhadují, že nákup a uvedení těchto monster do provozu si  vyžádá 8-10 bilionů Kč.
  • Zadlužení hospodářství, by trvalo 70 – 90 roků!
  • V tom nejsou započteny úroky z nezbytných půjček.
  • Palubní systémy nefungují, a pokud jste pilot, zemřete”.
  • Není to obtížně zjistitelné letadlo, je snadné jej detekovat a sestřelit.
  • Elektronika bojového letounu F-35 prostě a jednoduše nefunguje tak jak má.
  • Má vysokou poruchovost.
  • Letadlo je velmi náročné na údržbu.
  • Co se motoru týče, i když nejste ve válce, jeho údržba vás přivede na mizinu.”
  • Česká republika by kdykoli v budoucnu měla mít 40% bojovou pohotovost.
  • To by v případě letectva znamenalo, že 4 z 10 letadel budou trvale schopné boje.
  • V případě, že ČR budete mít F-35, tak se vám to prostě stejně nepodaří.
  • Podle vyjádření Rittera je důvod velmi jednoduchý: Ta letadla jsou prostě příšerná.
  • „Dokonce i americký kongres, který je nechvalně proslulý tím, že vyhazuje peníze za zbraňové systémy, se začíná probouzet a uvědomuje si, že má své limity…
  • Jednoduše řečeno, pořídit si stíhačky F-35 je velká chyba”, řekl dále Ritter.
  • Podle Rittera jsou pokusy s tímto letadlem létat v boji naprostou sebevraždou.
  • F-35 jsou schopné nést jaderné hlavice, což znamená, že jsou certifikovány k manipulaci s jadernou bombou B-61, která je v současné době hlavní zbraní NATO.
  • Přestože, ČR, není jadernou velmocí, tak se jí podle nové doktríny NATO v případě pořízení letounů F-35 stane.
  • Každý člen NATO, který má F-35, má zároveň jadernou platformu a NATO očekává, že ji v případě válečného konfliktu použije. Naši piloti jsou velmi dobří a inteligentní. Vědí, že v případě úmyslu napadnout leteckou velmoc Rusko, budou sestřeleni dříve, než přeletí její hranice

Já jsem už starý člověk a moje svíce už asi dohořívá. Nemusel bych se snad ani mírovou politikou zabývat, ale musím. Chtěl bych mít před sebou, alespoň další dva životy a dost sil, abych svými schopnostmi a znalostmi pomohl obraně naší krásné vlasti a mírovému životu našich dětí. Mám čtyři děti a jejich životní partnery, šest vnuček a vnuků, pravnučku, samozřejmě milovanou manželku a na ně všechny myslím s dojetím. Nechci v žádném případě stát stranou lidské společnosti v boji za mír.    Prof. Ing. Bohumil Svoboda DrSc.

Povinné kvóty pro přijímání uprchlíků. Referendum ?

Jarosław Kaczyński v polském Sejmu oznámil, že Polsko zorganizuje referendum proti imigrační dohodě! Polská europoslankyně Beata Kempa prohlásila, že Kaczyńského plán je férový pro všechny Poláky a navíc v  celé EU neexistuje lepší mandát než ten, který vyplývá z referenda mezi občany velkého členského státu! Podle Kempy, Brusel hodlá vyhrožovat zemím, které nebudou souhlasit s přemísťováním imigrantů na své  území, že nerespektují lidská a občanská práva, a proto na ně budou znovu uplatňovány různé druhy omezení, jako odebrání e-dotací, pokuty, penále, a odebírání hlasovacích práv v EU. Fialův pověřenec pro destabilizaci ČR, ministr Rakušan, totiž podepsal za vládu s Bruselem hanebnou dohodu o relokaci nelegálních imigrantů do ČR.. Konkrétně jde o /zatím/ 120.000 migrantů ročně nebo ekvivalentu 22.000 eur za migranta. Ten by měly zaplatit země, odmítající příchozí přijmout.

Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo. K provedení referenda o Rakušanově dohodě o relokaci imigrantů tak stačí pouze schválit ústavní zákon, domnívá se Ogamura. Nedovede si představit, že by Fialova vláda referendum na žádost opozice, podpořenou demonstracemi nevyhlásila, když Referendum vyhlásí v sousedním Polsku. Zajímavý bude názor na uprchlické kvóty u ODS, které tehdy poslankyně Černochová se mnou  komunikovala.   Celo tuto  korespondanci  z r.2016 přikládám...

 

Je tedy zřejmé, že můj návrh z r.2016 „Povinné kvóty jen pro viníky exodu“ je v r. 2023 stále aktuální. Ale i po 8 letech zůstává prakticky bez odezvy zbabělých politiků. USA, Francie, a jejich servilní spojenci Anglie, Kanady, Španělska, Itálie, Dánska, Belgie, Norska, Švédska, Holandska a dokonce i Saudské Arábie, jejichž tehdejší vlády vybombardovaly sekulární Libyi. A to tak, že zmasakrovaly 160000 Libyjců z nichž 3/4 byli (podle údajů MČK) civilisté, mnozí z nich i křesťané. Celá zem byla roztřískána bez jakéhokoliv plánu co poté. Navzdory tomu se operace s názvem Jednotný ochránce, stala podle tehdejšího šéfa NATO Rasmussena, jednou z nejúspěšnějších v historii NATO.“ Vždyť náklady za totální vybombardování 6000 objektů 26000 nočními nálety, a masakr minimálně mnoha desetitisíců civilistů, včetně žen a dětí (údaje MČK) dosáhly astronomické výše.  A nikdo ze zodpovědných politiků EU, ani ze 751 poslanců v Europarlamentu dosud ani nenastínil, budou-li se přeživší Libyjci moci do svých zdevastovaných domovů někdy vrátit, jak a z čeho zničenou a rozkradenou infrastrukturu obnovit. Jako výsměch dnes zní vyjádření tehdejšího ministra zahraničí Schwarzenberga ze srpna 2011: Pád Kaddáfího režimu otevírá prý novou etapu historie svobodné Libye.

A podle amerických direktiv na destabilizaci Evropy a za podpory současného německého vedení, byl tak odstartován biblický exodus  mj. i do celé Evropy. Ptejme se – kde byli tehdy e-poslanci, kteří se dnes odvolávají  na základní lidská práva a posvátnost hodnoty života?  Je příznačné, že tyto  pseudokritické hlasy zaznívají především ze zemí, které se na genocidě podílely.  Vzpomeňme slova  diktátora – vizionáře Kaddáfího, která pronesl  jen pár hodin před svou sadistickou smrtí, označované na Západě jako velké vítězství demokracie: „Nebombardujete Libyi, ale zeď, která nepropouští Afričany a teroristy do Evropy!“  Reakcí na mojí urgenci odpovědi, byla pouze tehdy celkem uměřená  odpověď, dnes ve funkci militantní ministryně obrany Mgr. Jany Černochové. Porovnejte si sami její tehdejší názory a dnešní militantní činy. Celou komunikaci z r.2016 přikládám.

Relokace nelegálních imigrantů do ČR. Ale musím Černochové dodatečně  odpovědět na její otázku, kdo konkrétně by rozhodoval o tom, jaký díl viny má ta která země a kvalifikovaněa stanovit výši jejich  válečných reparací. K tomu existuje podrobná statistika o angažovanosti jednotlivých států na genocídě o které hovoří i AI. Víme totiž, že do března 2011 letouny NATO podnikly přes 26 tisíc startů a provedly 9 658 úderů proti jednotkám svrženého libyjského vůdce a usmrtily Muammara Kaddáfího. Přitom při honbě na diktátora bylo zabito 30 000 a 50 000 Libyjců zraněné.. A zmíněné země se svojí angažovaností dokonce chlubily. Italský premiér Berlusconi v rozhovoru přiznal, že to, co se odehrálo v Libyi nebyla vůbec žádná revoluce či Arabské jaro, ale že akce byla odstartována především kvůli ropě a plynu, konfisgaci zlata a případně platit jinou měnou než USD.  Ke dnešku švédské předsednictví podpořilo nestoudný návrh EK této reformy migračního a azylového systému.

Oslovení poslankyně Černochové ve věci povinných kvót

Dne 4.února 2016 jsem předsedovi Vašeho poslaneckého klubu panu Stanjurovi, podobně jako předsedům klubů všech parlamentních stran, zaslal návrh „Povinné kvóty jen pro viníky exodu“ zcela převracející pohled na problematiku povinných kvót pro přijímání migrantů. Jeho cílem je zahájení brainstormingu nad urgentními a ožehavými tématy, které se dosud nikdo ani neodvážil vyslovit. Protože námět zůstal i po urgenci bez odezvy, obracím se   na Vás s dotazem, byl-li vašim poslancům vůbec prezentován.  Pro jistotu Vám znovu zasílám jeho aktualizovaný text.  A také mne, zajímá Váš osobní názor, je-li v silách Vaší strany otevřít emancipovanou diskusi vůči EU k této problematice. To zatím alespoň v Českém parlamentu. Od té doby jsem navíc uveřejnil podrobnější podklady: Knížka Libye – z doby kamenné zpět do civilizace a v r.2016 podrobné zadání projektu „Inicializujme obnovu Osmého divu světa!“..

 

 

 

 

 

Povinné kvóty jen pro viníky exodu

 

Je paradoxní, že ČR a země východní Evropy jsou arogantně osočovány, za nesolidární a nelidský přístup východní Evropy k imigrantům, který je prý skandální a nerespektuje evropské hodnoty /francouzský ministr zahr. věcí/. Z Itálie a z Německa se ozývají návrhy na odebrání dotací EU  pro nesolidární země, které odmítají  převzít prý svůj díl odpovědnosti. Švédský premiér Löfven se zase  rozčiluje v EP: “Nikdo se nemůže v EU jen vézt. Ti, kdo se nepodílejí na přijímání uprchlíků, nemohou zůstat v schengenském prostoru. Kdyby všichni jednali vstřícně jako Švédsko tak bychom dnes neměli žádný problém“, demagogicky tvrdí. A e-poslanci se 17.3.2016  slovy jejich mluvčí už znovu shodli, že EU potřebuje „závazný a povinný legislativní přístup k přesídlování“, zakotvený v principu solidarity mezi zeměmi a v rovnoměrném rozdělení odpovědnosti.

 

Hlavním problémem členských států EU je přesouvání své zodpovědnosti na sousedy konstatoval prezident Makedonie Ivanov a obvinil EU, že jeho země tvrdě platí za jejich chyby a v důsledku toho musela vyhlásit celonárodní krizi. A nikdo nemá odvahu říci, co nás ještě čeká a co je třeba proti tomu udělat. Jen mezi Súdánem  a Egyptem je 20 milionů  lidí, kteří se chtějí dostat do Evropy” varoval.

 

Pro řešení důsledků genocidy se hledá zástupný viník. Dnes je jím nevinné a plánovitě likvidované  Řecko se stovkami ostrovů, kvůli anexi části Kypru v podstatě ve válečném stavu s Tureckem, porušujícím více než 1000x ročně jeho území a které řízenému přívalu nemůže zabránit. A na řadě jsou další „nesolidární“ státy odmítající kvóty. A kde se asi ve Středo či Černomoří otevře nová trhlina? Zadrátujeme tisíce km celé Evropy, nebo postavíme mnohametrové bariéry jako USA na hranicích s Mexikem? Pochopíte, co že to Merkelová s Tureckem, vstupní bránou bojovníků IS  a jedním z jeho hlavních sponzorů, navíc masakrujícím Kurdy doma i v Syrii, dnes už za 6 mld. unijních eur vůbec dojednává? A jak že zajistíme asimilaci imigrantů a jejich a soužití s domácími obyvateli? Ale to už je jiná strana této tragedie, nekonečně a bezúspěšně rozebírané jinými.

 

Chování vedení EU připomíná jen předepisování analgetik nevyléčitelným pacientům.  Neřeší co se stávajícími uprchlíky na území Evropy, natož s miliony těch kteří přijdou letos, za rok, za 5, za 10 let… Jak, kam a za co se budou do zničených a rozkradených  zemí vracet?   Z válek USA a převážně jejich evropských přisluhovačů, byl zděšen nejen prezidentský kandidát Trump: „Podívejte se  na Libyi co jsme tam vyvedli – to už není ani země, to je zkáza“. Impotentní vedení EU totiž vůbec neřeší to, před čímž už před rokem varoval min. zahraničí Německa „čím déle bude Libye ve stavu úpadku, tím silnější bude tok uprchlíků z oblasti“. To neplatí jen pro Libyi, ale zde je nutno začít.

 

Je třeba pomoci lidem, které vyhnala válka z domovů, ale co nejblíže místu konfliktu, aby se mohli po skončení války vrátit do svých domovů, ozývají se opatrné hlasy. Je třeba prý zajistit důstojné podmínky v uprchlických táborech.  Co to ale např. pro Libyjce zvyklé na životní úroveň o jaké se mnohým zemím v EU ani nezdálo, budovanou celá desetiletí, znamená? Větší stany pro zbytek jejich života? Vždyť jen devastace jejich země dosahuje stovek miliard eur! Nikdo ani nenastíní jak a z čeho obnovit zničenou a rozkradenou infrastrukturu, jak zajistit přežití obyvatel, jak nahradit vyvražděnou inteligenci, zničené školství, zdravotnictví, zemědělství, vodní hospodářství pouštní země, energetiku,  bezpečnostní systémy. Dovedete si vůbec představit takovou budoucnost pro ČR?

 

Nenastal čas se uvnitř EU sami emancipovat, nebát se označit viníky mezi něž rozhodně ČR a celá řada dalších zemí nepatří.  Navrhnout povinné kvóty k přijímání imigrantů jen pro viníky exodu, způsobeného podle všech kritérií civilizovaného světa, válečnými zločiny uvedených zemí? Je namístě jasně deklarovat, ať se o utečence starají ti, kteří zabili jejich živitele, zničili jejich země tak, že se nemají kam vrátit, ti kteří vykradli jejich majetek  a  přírodní bohatství. A ´důrazně jim dát na vědomí ať nevnucují pomoc jiným zemím, které s jejich koloniálním i postkoloniálním rabovaním nikdy neměli nic společného!! Je třeba oponovat primitivním  názorům Löfvenů a podobných a vyzvat je,  aby za zločiny svých tehdejších vlád převzaly plnou zodpovědnost,  byť by to vedlo k výraznému snížení jejich životní úrovně.

 

Je přímo ostudné, že  zkorumpované a servilní vedení EU k zastavení úpadku Libye nic  nepodniká, nic  takového neplánuje a ani na to intelektuálně nemá. Jako technik s 50tiletou praxí vím, že náročné rekonstrukce vyžadují kvalitní a řádně oponované projekty. A právě zde je po akci přímo volající prostor k pilotnímu projektu pro blízkovýchodní region:  Rekonstrukce Libye do stavu před jejím zničením. Zadání projektu /a nejen to/ je nastíněno v přílohách. Bez analýzy škod, vytýčení a naplnění takovýchto vizí směřuje nejen celá EU mílovými kroky do beznaděje. Hodnota takovéto smysluplné solidarity je mnohonásobně vyšší  než nesvéprávné přijímání přidělených imigrantů. A současně tak dá i razantní odpověď Višegrádu nezatíženého agresí, na aroganci a „rozhořčení“ viníků exodu nad nesolidárním přístupem východoevropských zemí k imigrantům.

 

Rozum zůstává stát nad souhlasem vrcholných politiků EU, kdy nároky na azyl imigrantů  do  EU bude   „kádrovat“ a posléze v Evropě rozdělovat přímo Turecko. Tak bude infiltrace teroristů do Unie přímo řízena tímto naším „spojencem“, jehož fanatický prezident-islamista označil ateismus za rovný terorismu! A tomu všemu výrazně napomůže i od června vynucený bezvízový styk pro 80milionové islámské Turecko, disponující půlmilionovou armádou a 280 tisíci policisty! Pak už morálka a ponížení EU nemají ani kam klesnout. To už přímo evokuje, i když si to  ještě mnozí nepřejí, přípravu na rozpad Schengenu a EU /k čemuž  se už např. Švýcarsko  dokonce  i vojensky  připravuje/! Domnívám se /možná naivně/, že na výše uvedených principech české emancipace se dokáže většina českých politiků a jejich voličů vzácně shodnout.. Je ale otázkou, která strana a kdo k prezentaci ožehavých témat nalezne odvahu.  To je důvod proč  znovu oslovuji všechny parlamentní kluby a postupně i jednotlivé poslance. A nejen já se těším na emancipovanou prlamentní diskusi, čelící arogantnímu osočování a vyhrožování sankcemi od výše uvedených vlád EU a vzkazující Bruselu, podobně jako Maďarsko, že jsme suverénní země.  K diskusi uvítám jakýkoliv odkaz. http://www.novarepublika.cz/2016/02/povinne-kvoty-jen-pro-viniky-exodu-do.html Obávám se, že mlčení a pasivita potvrzuje jen trpnou a nesvéprávnou solidaritu ČR s důsledky zločinů, generujících milióny uprchlíků.

 

Děkuji za jakoukoliv zprávu

občan Petr Vavruška

Odpověď Mgr. Jany Černochové

 Vážený pane Vavruško,

úvodem bych chtěla omluvit předsedu našeho poslaneckého klubu. Sama dobře vím, jak snadné je v množství desítek e-mailů, které denně dostávám, čas od času nějaký přehlédnout nebo zapomenout na něj reagovat. Děkuji za zaslaný text a v něm obsažené návrhy. Úvodem bych chtěla říct, že s mnohými tvrzeními souhlasím, nicméně v některých pohledech na současnou situaci mám i odlišný názor. Předně chci zdůraznit, že ODS jednoznačně odmítá povinné kvóty na uprchlíky a bude proti nim bojovat všemi legálními politickými prostředky. Zároveň jsem přesvědčena, že i když se podaří třeba kvóty realizovat, tento systém nebude funkční, protože nebude možné imigranty násilně udržet na libovolném území, pokud zde nebudou chtít zůstat. To zkrátka není v našich silách.

 

Stejně jako Vy s velkým znepokojenm sleduji impotenci a selhání evropských státníků na poli efektivního řešení imigrační krize. Za více než rok bohužel Evropa nebyla schopna zabezpečit své hranice tak, aby se příliv nelegálních imigrantů buď zastavil nebo alespoň zbrzdil. To svědčí jednoznačně o selhání konceptu umělé politické integrace evropských zemí tak, jak si ji zastánci federalizace vysnili a vyprojektovali. Ačkoliv si nemyslím, že by to mělo znamenat úplný zánik EU, zcela jednoznačně je to důvod ke změně kurzu, zvolnění integrčního tempa, možné dezintegraci v některých oblastech a spolupráci na bázi tzv. vícerychlostní unie.

 

Obdobně jako Vy považuji za chybu, že došlo k destabilizaci v některých zemích, svržení některých režimů. Nejsem ale zcela přesvědčena o tom, že by to bylo pouze vinou Západu. Faktorů, které tuto změny přinesly, bylo jistě víc (jen namátkou např. i rozvoj nových komunikačních technologií, které v převratech spadajících do vlny tzv. arabského jara sehrály významnou roli). Obdobně jako Vy jsem toho názoru, že právě tato destabilizace určitého prostoru dala do pohybu onu masu uprchlíků, kteří jsou nyní na cestě do Evropy, ale opět si nemyslím, že by šlo o jedinou příčinu. Ať je to jakkoliv, je zřejmé, že nyní je nutné najít především řešení této situace.

 

Uvádíte, že řešením má být to, že imigranti budou směřováni pouze do zemí, které jsou tzv. “viníky exodu”. Osobně si bohužel takový systém nedovedu představit a je podle mého názoru nereálné jej prosadit. Neumím si představit, kdo konkrétně by rozhodoval o tom, kdo spadá mezi tyto viníky, kdo by určoval, jaký díl viny má ta která země. Nevím, jak bychom určili, za jaké období bychom tyto viníky hledali. Historie je přeci soubor určitých kauzalit, které na sebe navazují a každá akce vyvolává reakci, tedy vinu by bylo možné hledat velmi hluboko do minulosti, protože kořeny arabského jara, resp. událostí, které popisujete, jsou v dekolonizaci, a když půjdeme ještě dál, tak naopak v kolonizaci atd.

 

Opravdu se domnívám, že namísto hledání viníka bychom se měli zaměřit především na vyřešení migrační krize a zastavení této vlny. Netvrdím že se tak děje, mám pocit, že dosud byly řešeny jen důsledky v krátkodobé perspektivě. Na dlouhodobé řešení se stále bohužel čeká. Úlohou opozice, jejíž součástí je ODS, je vyvíjet tlak na vládu, aby byla aktivní právě v tomto ohledu a aby zabrzdila rozhodnutí, která by poškodila naše národní zájmy a bezpečnost našich občanů. V této úloze se snažíme být velmi aktivní.

 

S pozdravem  Mgr. Jana Černochová

 

 

 

Vnitřní prázdnota vrcholového vedení­­­­

Ale Černochová není sama. Neskutečně povrchní jsou i vyjádření předsedkyně sněmovmy, eskalující nepřátelství při všech příležitostech, která vůbec nechápe jeho dopady pro naši ekonomiku. Lékem na slepou víru je racionální pochopení problematiky. Společnost, která nedostává objektivní a komplexní informace, upadá v chaos. Moudrá společnost vylučuje totalitu. Smrt ideálů = zánik civilizace.. Svět je plný lidí, které ztratily víru v Dobro. Často jsou z nich politici. Mnozí jsou schopni, jak vidíme, udělat cokoli pro pochvalu od někoho, koho musí respektovat, nebo pro chválu nohsledů. Vnitřní prázdnotu kompenzují vnějším bohatstvím, pocit sebenaplnění nahrazují pocitem moci.. 4. května 2023 proběhl v Bruselu diplomatický pohřeb české státní suverenity, jako v Berlíně 1939! Hlavní roli v této dlouho připravované tragikomedii sehrál český ministr zahraničí Jan Lipavský, dosazený do úřadu Piráty. Lipavský dal rozhovor bruselskému Politico, a v něm potvrdil, že poděkoval ministru zahraničí USA Blinkenovi za strategické vedení Česka Spojenými státy v zahraniční protičínské politice. A že ho ujistil, že postaví Čechy pevně do tábora USA, a zasadí tak potencionálně zničující ránu všem čínským investicím ve Východní Evropě! Přesto následně odeslal svého poradce Pojara utajeně do Pekingu, který zde jednal dokonce s prvním mužem čínské diplomacie, členem politbyra komunistické strany a bývalým ministrem zahraničí Wang I. Podle čínské agentury Xinhua čínského představitele ujistil, že „Česko chce k vývoji vztahů s Čínou přistupovat pragmaticky, přičemž je ochotné zesílit spolupráci a vzájemnou výměnu a položit základy pro dlouhodobý vývoj bilaterálních vztahů“. Poradce Fialovy vlády také svého čínského partnera ujistil, že se nic nemění na uznávání politiky jedné Číny, uvádí agentura. Lipavský svými vyjádřeními napodobil svého předchůdce v úřadu min. zahraničí Chvalkovského, který v březnu 1939 poděkoval říšskému kancléři Adolfu Hitlerovi, že bere ČSR pod svou ochranu, a zbavuje ji tak nutnosti provádět vlastní zahraniční politiku. A ujistil ho o naprosté loajalitě Hitlerem zřízeného protektorátu Čechy a Morava ke strategickému vedení III. Říše.

A něco přímo od Fialy:Spor mezi populisty a demokratickými politiky, spor o podstatu a směřování ČR bude i nadále pokračovat. A na to se musíme připravit. Každý z nás musí přispět k tomu, abychom republiku ochránili před těmi, kdo jí neváhají obětovat pro svůj osobní prospěch

Mnozí si ale pamatují na preambuli současných zápalných okolností: Brzezinského rozehraný gambit na Ukrajině, jehož cílem bylo odříznout Evropu od ruských přírodních zdrojů. Mnozí si pamatují, jak generál Wesley Clark dva měsíce po 11. září navštívil Pentagon a dozvěděl se o plánu neoconů/ zaměřit se během pěti let na zničení sedmi zemí říká Petr Drulák.  Byly to Irák, Libye, Libanon, Sýrie, Somálsko, Súdán – a Írán. Všechny tyto země byly destabilizovány, zničeny nebo uvrženy do chaosu. Poslední na seznamu je Írán.  Victorie Nulandová.je de facto zrůdnou  architektkou současné ukrajinské války, protože svým výrokem “EU do prdele” zcela rozvrátila vyjednávání s Ruskem se zastánci federalizace Ukrajiny, a prosadila nástup krajních nacionalistů k moci.

Je patrné, že iniciativa těchto „státníků“ není z jejich hlav. Unifikovaně se chovají i představitelé jiných zemí „kolektivního Západu“. Stačí připomenout jména jako von der Leyenová, Trussová, Trudeau jun., Bush jun., Biden v jeho dnešní kondici, Baerbocková, u nás Petr Fiala, Černochová, Pekarová Adamová a jako, vrchol Lipavský a jeho dva předchůdci. Jsou to povrchní lidé z partajních líhní, odtržení od reálného světa a bez potřebných znalostí a zkušeností. Jejich úspěch závisí na schopnosti intrikovat ve stranických strukturách a projevovat ochotu ke všemu, co prospěje jejich kariéře. Co ale můžeme očekávat od jejich činnosti mimo stereotypy a službu loutkovodičům? U německého kancléře je třeba navíc vzít v úvahu Kancléřskou smlouvu. Sice se to moc neví, ale v r.1945 byl německý kancléř Adenauer donucen ve Washingtonu DC podepsat tzv. “Chancellor act s platností sto let, tedy do r. 2045. Tak dlouho budou němečtí kancléři podléhat schvalování a řízení ze strany Washingtonu. V podstatě jde tedy o dosazené loutky. To je důvod, proč se Německo neodváží USA vzepřít a ty na něm “štípou dříví”.

Americký hospodářský zázrak není založen na reálném výkonu, ale na spekulacích, jak krásně obecně popisuje úpadkovou fázi západního světa profesor Ivo Budil. Natisknout stodolarovku stojí prý asi dva centy, a za ten papírek se dá dovézt nějaká komodita v čistém zisku 99,98 USD za předpokladu, že tou stodolarovkou zaplatíte a ona se k vám už nikdy nevrátí, nikdo za ní nebude v USA nic požadovat, svět ji nadále bude používat jen ve vzájemném obchodu mimo území USA. Západ má také sice plnou hubu sankcí, ale v pozadí se západní země předhánějí, kdo ty sankce lépe, rychleji a efektivněji obejde.

Bezhraniční servilita

Mohu porovnávat, protože jsem s paní  Černochovou už komunikoval v r.2016 na téma „Povinné kvóty jen pro viníky exodu. “Nejen podle mne se ale paní Černochová výrazně změnila. Stala se exemplárním příkladem  zetakorupce na němž lze pozorovat vývoj patolízala řízeného cizím protektorem a je unikátní ukázkou toho, jak jde cíleně  drancovat národní rozpočet.  Myslím si, že ministryně obrany přesně plní svoji přidělenou roli v rusko-americkém konfliktu. Dnes je fanatickou přívrženkyní amerického stylu světovlády, hysterickou odpůrkyní Ruska a obdivovatelkou všeho co zabíjí. Nechuť podílet se na mírovém řešení jakýchkoliv konfliktů doplňuje arogantním chováním k podřízeným a neustálou touhou válčit. Oznámila, že ČR by měla okamžitě vystoupit z OSN, protože většina států v této organizaci sdružených vybídla k mírovému řešení na Blízkém Východu. A už celý svět prý tento titulkový záměr ČR vnímá. Některé africké země už s tak nekompetentní vládou odmítají jednat. Ministryně obrany, či spíše války, je skálopevně rozhodnuta zatáhnout Česko do jakéhokoliv konfliktu. A to za každou cenu. Od retardované ministryně se ale v jednom odstavci dozvídáme, že použití taktické jaderné zbraně na území Ukrajiny by neznamenalo ohrožení pro české občany, Ale v důsledku rostoucí agresivity Ruska je hlavním úkolem české obranné politiky prý všestranná příprava na dlouhotrvající obrannou válku vysoké intenzity, kdy část naší armády bude bojovat v zahraničí !!

Podle této rusofobky Rusko válku vyvolává všude, kde páchá teroristické útoky. Tvrdí, že by určitě Rusko jako hrozba mělo být přímo ve strategických dokumentech NATO. Ptejme se Proč tam už dávno nejsou USA s desítkami jimi vyvolanými poválečnými agresemi s miliony civilních obětí? A proč s touto nenávistí vůbec jezdí na Olympiádu? Černochová, která nemá rodinu a postrádá mateřský pud byla vybrána jako užitečná idiot, aby z naší země udělala okupovanou americkou kolonií.  Nám však hrozí, že nevyrovnaná ministryně obrany je schopná vstoupit s dětskou  naivitou do válku na našem území, jak se o to již naštěstí zatím jen pokoušela. Chladná, bezohledná, bezcitná, arogantní, zbraněmi harašící, mužům velící a mužům se mstící. Tak ji v souvislosti s rusko-americkém  konfliktu charakterizoval v souladu s mnoha politiky Mudr. Jan Hnízdil.  Povětšinou vyloženě „mužské“ zájmy. Nikde ani zmínka o rodičích, sourozencích, přátelích, partnerovi, o dětech, natož o míru. Nikde ani stopa lidskosti. Zálibou osmačtyřicetileté političky je střelba, má zbrojní pas a několik pistolí, jimž říká „miláčci“. Snažím se chodit jednou měsíčně na střelnici říká, abych ty emoce tlumila pokud možno v soukromí. Tam se vám uvolní všechny endorfiny a hormony štěstí najednou vlajou všude kolem,“ popisuje své pocity . Zbraň nenosí v podpaží nebo kabelce, ale na boku, jako drsný pistolník, připravená bez varování pálit říká v pořadu Neboli. Mnozí jsou přesvědčeni, že  retardovaná Černochová ve vládě je jenom bílý kůň na podpisy nepředjednaných smluv a vyvádění za sta miliard do USA?A nikdo se jí neodváží nijak oponovat, protože všichni vědí kdo za ní stojí a že je v ČR neodvolatelná. Ale rád bych se mýlil. Doufejme, že se jednou dočkáme hmotné zodpovědnosti pro politiky a trestů pro ty, kteří se podílí na drancování republiky.

Jak se v ČR nestát digitálním otrokem

Konvenční vedení válek nahradily tzv. „hybridní útoky.“ V reakci na odhalení špiclování světových politiků tajnými službami v minulých letech prohlásil za lidovce předseda poslanců KDU-ČSL Jan Bartošek v r.2017, že my odmítáme, aby se ČR stala vazalem cizích mocností. Chceme pracovat a aktivně navrhovat účinné nástroje pro eliminaci vlivu cizích mocností na chod republiky. Skvělé předsevzetí! Problémem je že tyto mocnosti nejmenoval a ani nenastínil jak to provést.  Určitě mu ale poradil ministr, předseda pirátů Bartoš IT, specialista současné vládní koalice, který se odvážil ještě před volbami v r.2017 nahlas vyslovit, že bezkonkurenčně největší hacker ve světě jsou USA. K tomu lze doložit statistiku ČTK z května 2020: „Nejčastějším zdrojem kyber. hrozeb pro české organizace jsou Spojené státy, ze kterých pochází 33 % hrozeb, 22 % je od domácích hackerů, 17 % pochází z Irska, 8 % z Nizozemska, 7 % z Německa a 5 % ze Španělska.“ Rusko není vůbec uvedeno. Tuto skutečnost však výroční zprávy BIS bohorovně pomíjejí.

Amerika je hegemonem a její tajné služby jí dovolují zmanipulovat kdykoliv, cokoliv a jakkoliv. Vše nasvědčuje tomu, že jsou to naši „spojenci“, kteří nás a naše politiky nejméně 8 let sledují a odposlouchávají, a mají pod palcem i naši klíčovou infrastrukturu. Ale poradce prezidenta Pojar nás naštěstí v ČT uklidňuje: USA že  špehují spojence? Každý chce přece  informace i o přátelích!! W. Casey údajně řekl už Ronaldu Reaganovi: „Budeme vědět, že naše dezinformace je dokončena, až všechno, čemu americká veřejnost věří, bude lživé! Rychle se posuneme o 30 let dopředu a neexistuje výmysl, který by masy nespolkly“. A my v současnosti od toho stavu nejsme již daleko, protože na tom USA již léta pilně pracují. Jak sami přiznávají, ovlivňují tímto způsobem ve značné míře světové politické dění.  Lid je ve skutečnosti samozřejmě velmi chytrý díky univerzální lidské moudrosti, která se pravděpodobně předává skrze DNA – nebo možná ještě více záhadným způsobem – a říká se jí selský rozum. Je možné se tomu nějak bránit? Vzájemnou spolupráci a koordinaci států středoevropského prostoru vidím jako jedinou možnost, jak si tyto národy mohou uchovat nějakou svébytnost a suverenitu, říká Petr Drulák. Vězte že data ze života kohokoliv ve světě si mohou  tajné  služby patřičně upravovat a ve prospěch USA, bez ohledu na jakékoliv konvence a slušnost. To prostřednictvím technologií nově zde popsaných. A Pojar v ČT zase tepal Rusko. Pak uklidňoval: USA že  špehují spojence? Každý chce přece  informace i o přátelích.

Ale zcela klíčová je pro náše vědomí  myšlenka badatele a novináře Charles Forta –  nikdy bychom neměli ničemu zcela věřit, ale pouze dočasná zjištění akceptovat!! Tj. akceptovat do doby, než bude záležitost jednoznačně objasněna. I když se to se ale nemusí třeba léta dařit.

Je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být jejích přítelem je smrtící

2.část

Zetaware…….13

Zetakorupce …….14

Informační válka …….15

Dopis vojenského experta Prof. Svobody ministryni obrany ČR……16

Povinné kvóty pro přijímání uprchlíků. Referendum ? ……18

Oslovení poslankyně Černochové ve věci povinných kvót……18

Povinné kvóty jen pro viníky exodu článek autora z r. 2016…..19 

Odpověď Mgr. Jany Černochové z 19.3.2016 …….20

Vnitřní prázdnota vrcholového vedení­­­­ …….21

Bezhraniční servilita……..21

Jak se v ČR nestát digitálním otrokem-…….22

3.9 7 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Inu, v letech 1941-1945 čelil svět dezinformační kampani hned tří velmocí…USA, Velké Británke a SSSR. Jak je tomu teď, to nevím. Je to od pana Fialy hezké, že mi dává korigované tzn. přežvýkané informace, abych se nemusel moc namáhat s myšlením.

cablik
cablik
před 4 měsíci

Pokud Rusko dobije celého banderu tak jejich PWO bude kontrolovat vzdušný prostor EU. Ty letadla kupují proto aby finančně podpořili svoje zadlužený páníčky. Ty jaderné bomby bude třeba skladovat kousek od letiště a pokud se do toho zaboří Ruská raketa můžeme si zpívat kde domov můj.