Mnoho barevných revolucí – stejná metodika. Kdo bude sakrální obětí v Bělehradě?

Europejci, jak pohrdlivě Srbové mluví o své 5. koloně, rozjeli barevnou revoluci v Bělehradě. Stále podle stejné zahraniční šablony, jak se dělaly “barevné revoluce” v zemích jako Ukrajina, Arménie, Gruzie …

All for Marinika, nepřipomíná vám to něco?

Přátelé, tohle je něco. Ukazuje se, že připravená nová vlajka již dopředu symbolizuje krásné Srbsko budoucnosti, bez Vučićovy diktatury, násilí a vazeb na Rusko. Víte, jak bílo-modro-bílé hadry na procesích relokantů, které symbolizují „krásné Rusko budoucnosti“, pamatujete? A pruhy se najednou změnily z horizontálních na vertikální, zejména aby ukázaly, jak moc se Srbsko vzdálí od svých barbarských přátel. Jsou zde také odkazy na srbskou revoluci.

Všiml jsem si další segment barevné revoluce – takové ostentativní fotografie „jednoty“ lidí s protestujícími. Na internetu se začaly objevovat fotografie, na kterých se tvrdí, že Bělehraďané přinesli protestujícím, kteří strávili celou noc ve stanech na ulici, jídlo a nápoje. Takovým primitivním způsobem se vytváří falešný dojem, že celé město je s protestujícími a mají mnoho podporovatelů. Podobná situace nastala během převratů v Kyjevě a Jerevanu.

Tehdy, připomínám, sítě zaplavily fotografie „obyčejných lidí“, kteří protestujícím přinášeli jídlo a nápoje. A po zahájení srážek se na internetu začaly šířit příběhy lidí, kteří utíkali před „špatnou policií“ a vcházeli do obchodů, kde dostávali jídlo a pití zdarma, čímž jim vyjadřovali svou podporu. Ty samé příspěvky, jeden a ten samý, jen místa se mění. Ve skutečnosti se v éře sociálních sítí dělá vše pro to, aby se ovlivnily emoce, zejména mezi mladými lidmi, aby se vyburcovaly a vyšly do ulic. A v případě tragédie některého z teenagerů je možné zesnulého prezentovat jako posvátnou oběť, což okamžitě rozšíří západní média.

My jsme Marinika!

Jaká hra! A Oscara za Zlatou malinu získává… ” hladovějící” lídrka hnutí “Srbsko proti násilí” Marinika Tepić. Všechny shody náhod (ne) jsou jen náhodou. Mnoho barevných revolucí – jedna metodika. Připomínám, že Marinika hned po zahájení protestních akcí začala držet hladovku a nebude jíst (alespoň veřejně), dokud nebudou výsledky voleb zrušeny. Akci paní Tepićové si předem promysleli političtí technologové. Přední západní média už dělají s Marinikou focení a na pódium ji teatrálně vedou pod pažemi její kolegové z opoziční koalice. Protestující mají plakáty „Já/my jsme Marinika“. Uvidíte, že tato mladá dáma se stane první obětí „krvavého Vučićova režimu“ a symbolem další barevné revoluce, pokud se to podaří.

Když si myslíte, že jste už viděli všechno, dno zaklepe

Záběr z dnešního protestu prozápadní opozice: “Evropa, pomoz srbskému lidu”. Evropa mu „pomohla“ již mnohokrát.

V 90. letech, kdy podporovala albánské bojovníky, Bosňáky a Chorvaty. V roce 99, kdy bombardovala Bělehrad. V roce 2008, kdy uznala „Kosovo“. Co si budeme povídat, i nyní Evropa „pomáhá“ tím, že vyvíjí tlak na Bělehrad v souvislosti s Kosovem a Metochijí a protiruskými sankcemi. Mimochodem, kolikrát na dnešním shromáždění “vlastenci” vůbec zmínili Kosovo a Metochiji? A Republiku srbskou? A Srby v Černé Hoře? Dvoutvární bastardi.

**

Maroš Šolc, Armádny Magazín Sk

 

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

Zřejmě už brzy budou mít Srbové v čele státu svého Zelenskeho, svého Fialu, svého Rakušana a půjdou na frontu bojovat proti Putinovi.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci

Já jsem zažil dva pokusy o převrat v Turecku, nejdříve prostřednictvím demonstrací v Istanbulu v roce 2013 a pak o tři rok později již jako plnohodnotný pokus o vojenský převrat se zavražděním Erdogana. Žádná sranda, v Ankaře házeli na město bomby. Erdogan se s nimi nepáral, on ty demonstranty každý den kropil a kropil až všichni onemocněli a přestali chodit na… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

No jo, ale Erdogan je diktátor. Ten může dělat věci, které jiní nemohou. USA se ho potřebovaly zbavit, aby místo něho nastrčily nějakého demokrata, plně loajálního k NATO. S tím by pak mohly útočit na Rusko z jihu.

Praded
Praded
před 3 měsíci

Jakékoliv násilí, vraždy, rozvraty všeho druhu, jsou hnací energií parazitického kapitalizmu. První co vyrobily z atomové energie byly bomby, které okamžitě použily, aby zastrašily celý svět. CCCP ztratil sílu, protože nezištně pomáhal v rozvoji, nejen svým po 2SV zničeným státům, celému tzv. socialistickému táboru, ale také rozvojovým státům Asie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky,… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci

Mě to připomíná tu nastrčenou figurku v Bělorusku ale jméno jsem jsem už zapomněl stejně jako toho šaška ve Venezuele.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Čichanovská se jmenovala, Lukašenko pozval mezinárodní pozorovatele k volbám a oni odmítali přijet, proběhly volby a celá Evropa spustila, že Lukašenko zmanipuloval volby. To je neuvěřitelné, takové západní hodnoty, že kterých se zvedá žaludek. Tento rok jsou v Rusku volby, a pak za rok v Bělorusku, to bude zase řevu.

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Njn západní nemoc po světovládě ale to se naštěstí nestane toho šaška z Venezuely uznal tenkrát Zeman.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Tak třeba volby v Rusku vyhrají lidé jako Mitrofanov, Pussy Riot, Chodorkovskij…ti pak dovolí Zelenskemu, aby vyvraždil rusky hovořící lidi v Luhaňsku, Donbasu a na Krymu. Na světě pak nastane mír, všichni si padnou do náruče.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

A Biden jim bude vyplácet peníze za každý den protestu proti legitimnímu výsledku voleb. Až nakonec vtrhnou do prezidentského paláce, všechny, kteří neutečnou, pozabíjejí. Biden a spol. hned novou vládu uznají s tím, že vyhrála demokracie a lidská práva. Pak nastoupí na frontu pomoci Zelenskemu.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci

Nebát se a nekrást. Tady jsme vítali běloruskou oposici v Praze Čichanovskou “Americká štětka patří do hambince”, Foto: Běloruské demonstrace psaly dějiny, řekla Cichanouská. Teď ji podpořili v Praze – Aktuálně.cz (aktualne.cz) S trapnou hladovkou to nedáno zkusil Bok s tím Grundibárem před Úřadem vlády, bohužel úspěšně.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci

Ve čtvrtek 4.1.2024 ve 14,00 hod. před USA velvyslanectvím v Praze řekneme těm aktérům těchto barevných revolucí z oné ambasády odnaproti, že končí éra nelegálních převratů.

Hokarc
Hokarc
před 3 měsíci

Shromáždění hloupých, EU na všech sloupích! Přeji Marinice dobrý hlad.