Nemoc šílených …

V současné české vládě je jeden velký myslitel vedle druhého. Dnes paní šéfová Sněmovny – Markéta Dvousvetrová:

Přišlo do redakce mailem
Přišlo do redakce mailem

Markéta Pekarová na iDnes (posléze přejato) k cenám od roku 2024:

“Že vodné a stočné stoupne v některých regionech až o 40% je logickým krokem, lidé vodou plýtvají, je neekonomické splachovat třeba toaletu po každé akci, stejně tak je neekonomické koupání ve vaně. Minuta sprchy jednou za tři, čtyři dny a je po problémech”.

“Lidé pořád nechápou že tu vláda není od toho aby se o lidi starala, to že neumí šetřit, je jejich problém”.

K cenám energií:

“Je přežitkem svítit ve více jak jedné místnosti, vrátím se zpět k té toaletě, nebo koupelně, proč tam lidí svítí? Další možnost úspory je prostě nesvítit, když to není bezpodmínečně nutné”.

“K topení už se znovu vyjadřovat nemusím, každý zná můj názor, chápu že rodiny s malými dětmi topit potřebují, ale i to malé dítě ví, že čím více vrstev na sobě znamená úsporu energie”.

“Ušetřit se dá prostě na úplně všem, na vodě, elektřině, teple i potravinách, Češi prostě šetřit nechtějí. Chtějí mít jen vše co nejlevnější a chtějí po vládě aby jim to zabezpečila. To je ale přežitek, budu se opakovat, ale vláda tu není od toho aby vodila lidi za ručičku a sponzorovala je”.

Zdroj: Radiožurnál, iDnes.

**

Tak se nad sebou všichni vážně zamyslete a začněte žít nový úsporný život. Markéta Dvousvetrová to s vámi určitě myslí jen dobře. Ano vláda má určitě jiné starosti, než se starat o své voliče.

4.4 19 hlasy
Hodnocení článku
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Franta Jetel
Franta Jetel
před 4 měsíci

Já doufám, že tahle velmi chytrá dáma bude co nejčastěji vystupovat v TV a dostane co největší prostor prezentovat své nápady.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 4 měsíci

Teda Markéto, fuj!! Pokud se sama řídíš těmito radami, pak sedět vedle tebe v parlamentu musí být docela chuťovka. A pokud si i prádlo v rámci úspor vody na praní vyměňuješ jednou týden, nechtěl bych čmuchat tvoje feromony po 2-3 celodenních zasedáních po sobě. Ten medvěd vzadu na spoďárech!!! Když má Maki své dny, … no… Číst vice »