Opavský elektrikář už neví, jak lidem otrávit život

Přišel totiž s neuvěřitelným nápadem, že nejen, že zruší školkovné, ale zdaní firemní školky, mnohdy suplující ty chybějící státní, jako benefit jako takové.

Jana Marková
Jana Marková

Milý Zbyňku, tak my tady v ČR máme zoufalý nedostatek školek, často se čeká v dlouhých pořadnících, a někteří rodiče nemají své děti pod 3 i 4 roky v podstatě kam umístit, i kdyby se na hlavu stavěli.

Tak to vyřešíme tím, že zrušíme školkovné, asi aby se ty školky vyprázdnily, protože ten odpočet od daně není zrovna malý a může být i 16 tisíc ročně, což je pro normální rodinu v dnešní době opravdu dost peněz.

A jako bonus zdanit ještě ty firemní školky? Mnohdy pro někoho jediná šance, jak se do práce vrátit. Tak tomu říkám mega rána pod pás. Takže ty maminky které jsou rády, že jim firma dá možnost pohlídat svou ratolest a díky tomu chodit do práce, tak budou za to vlastně potrestané.

Opravdu pod vedením takového ministra je radost žít, a politiku celé této vlády bych shnula asi takto: Čím víc pracuješ, tím hůř na tom budeš, čím víc řveš, tím víc budeš moct čerpat. Další jasný důkaz, proč je popularita této vlády na bodu mrazu. A to, že jsou ostatní kolaliční poslanci najednou děsně udiveni, pro co, že to vlastně zvedli ruku, to už je jen taková třešnička na dortu jasně ukazující to, jak moc jim na schvalovaných věcech záleží, a jak moc se jede jen dle stranické linie stůj co stůj. Nás. Je to totiž jestojí vůbec nic.

**

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 5 měsíci

Myslel jsem si, že větší blb než Laudát už nemůže přijít. Přišel.

Vlastimil
Vlastimil
před 5 měsíci

To není blbost, ale plnění dlouhodobého bruselského cíle našimi poslušnými slouhy: zničit přirozenou reprodukci původního evropského obyvatelstva a nahradit ji invazisty z Afriky, Afganistánu a dalších muslimských zemí.

cablik
cablik
před 5 měsíci

To není jen elektrikář ale celá vláda neúmětelů kovových kteří jen dostali trafiky podle příslušnosti ke straně a zásluh. Na odbornost se v dnešní době kašle a podle toho to vypadá.