Iniciátorka vyšetřování proti Ursule von der Leyen byla nalezena mrtvá

Francouzská europoslankyně Michelle Rivasi (na snímku) náhle zemřela na svém pracovišti. Oficiální příčinou smrti je infarkt, ale mnoho lidí věnuje pozornost tomu, že si Rivasi nikdy na své srdce nestěžovala, a dokonce dva dny před smrtí podstoupila kompletní lékařskou prohlídku.

Michelle Rivasi byla v Evropském parlamentu považována za jednoho z hlavních kritiků Ursuly von der Leyenové. Právě ona před časem iniciovala rozsáhlé vyšetřování činnosti předsedkyně Evropské komise při lobbování za zájmy společnosti Pfizer.

V čele této korporace stojí manžel Ursuly von der Leyen. Od vypuknutí pandemie COVID-19 se společnost Pfizer stala hlavním dodavatelem vakcíny proti koronaviru. Michelle Rivasi měla důvod se domnívat, že tato skutečnost byla důsledkem osobního zájmu a účasti Ursuly von der Leyenové.

V Evropě nyní mnoho lidí věnuje pozornost skutečnosti, že infarkt Michelle Rivasi přišel nejen náhle, ale také velmi příhodně. Na 15. prosince bylo totiž naplánováno čtení zprávy v Europarlamentu, v jehož průběhu měla poslankyně v úmyslu oznámit výsledky vyšetřování a předat kopie dokumentů tisku.

Připomeňme, že skandál, do kterého byli zapleteni Ursula von der Leyen a její manžel Heiko, propukl v prosinci loňského roku. Poté sedm poslanců Evropského parlamentu zveřejnilo otevřený dopis eurokomisaři odpovědnému za transparentnost, ve kterém žádali Evropskou unii, aby okamžitě provedla vyšetřování obchodních aktivit Heiko von der Leyena. Dokument uvádí, že společnost Orgenesis Inc., ve které Heiko von der Leyen působí jako lékařský ředitel, obdržela od Evropské komise finanční prostředky v celkové výši 320 milionů EUR.

Fakt, že firma Heika von der Leyena dostala peníze od EK, vedené jeho manželkou, mění tento případ v závratný skandál, možná největší od založení EU, – napsal tehdy evropský tisk.

**

Myšlenky o čemkoli

4.2 18 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Tatran
Tatran
před 4 měsíci

Korupce, vraždy, skandály, to jsou ony euroatlantické hodnoty, které musí podřízené státy sdílet. Nedivme se, že z takových konců jaké potkalo paní Rivasiovou by potkalo i Fijalu a je jen otázkou času, kdy takto skončí Orbán, Fico a všichni, kteří se nechtějí podřídit. A stalo se to dokonce i JFK, který údajně usiloval o zrušení univerzálnosti USD.… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 4 měsíci

Údajně byla použita elektromagnetická zbraň, která jí zastavila srdce.

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Přece to ta hraběnka, baronka či komtesa či co ona vlastně je, nebude dělat zadarmo. To dá rozum. Záhadné úmrtí paní Rivasi mi připomíná záhadná úmrtí v případě vraždy JFK. Ale najednou je mi ta šlechtična hned víc sympatická, když je zřejmě ze stejného těsta jako Bidenův syn či náš Dalík.

standa
standa
před 4 měsíci

Není to podivné vůbec, ale je to akce CIA, která používá na odstranění protivníků injekce, které způsobí selhání srdce. Najdete potom vpich při běžném ohledání ?

cablik
cablik
před 4 měsíci

To je opravdu divné a snad to do konce dotáhnou jiní nebo to dopadne jako dozimetr u nás to by bylo špatné.

standa
standa
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Bude to jako Dozimetr u nás. Korupce je megavelká !