Otevřený dopis premiéru Fialovi už může podepisovat širší veřejnost

Lenka Procházková
Lenka Procházková

Milí čtenáři, otevřený dopis Společnosti pro obranu svobody projevu (SOSP) adresovaný premiéru P. Fialovi, který jsme na NR zveřejnili 10. prosince text zde , byl včera převeden coby petice do elektronické podoby. Takže, pokud s textem souhlasíte, můžete připojit svůj podpis ZDE. V současnosti už podepsalo více než dva tisíce občanů…

3.9 12 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Sat
Sat
před 4 měsíci

Jaký smysl má psát petice akademickému blbovi?
Navíc blbovi zcela jasně sloužícímu jiné moci…

demstav@volny.cz
demstav@volny.cz
před 4 měsíci

Demonstrace a stávky jsou na dvě věci! Chce to revoluci a bez sametu, protože po dobrém se se zloději a vlastizrádci zn5 kolky jednat nedá! Pohnat je k zodpovědnosti, k náhradě škod a posadit do kriminálů. Za své činy se musí zodpovídat! Jsou to arogantní šmejdi, kteří patří před lidové soudy.

Hokarc
Hokarc
před 4 měsíci

Já taky. Bez váhání !

cablik
cablik
před 4 měsíci

Já jsem to podepsal a dal jsem tu i odkaz dříve u Vidlákova článku kde to mohou lidé podepsat je lepší dělat něco než nic.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci

Každá akce proti vládě zrádců a zaprodanců se cení. Ale jak vidno, podpisy proti nim nic nezmůžou. Už je opravdu potřeba přitvrdit. Generální stávka, občanská neposlušnost a další akce odporu . Vím, že potom pracující inteligence a dnes ani studenti na barikády nepolezou. Aby potom situace nezneužila tzv.  ,,lúza” a pak teprv bude šrumec.… Číst vice »

vera havrankova
vera havrankova
před 4 měsíci

Podepsáno!

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Ptal jsem se pár lidí, jestli to podepíší, ale všichni mají strach. Že je vyhodí z práce jako Ševčíka či z nějaké strany jako Václava Klause ml. (největšího Fialova soupeře, proto zlikvidovaného) nebo půjdou rovnou do vězení jako Čermák. Nebo jim děti vyhodí ze škol. Vláda podporuje udavačství, šmírování kvůli odlišným názorům. Už… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Těžko někdo někoho vyhodí z firmy, když majitel je taky nemůže ani cítit. A mít strach z těchto politických a lidských primitivů? Tak to už by bylo to poslední. Nebojme se jim vyhrožovat i násilím jak to oni dělají (Novotný a spol.). Podívejme se na náš vzor, demokratickou Ukrajinu, kdy člen strany Zelenského hodil do zastupitelstva… Číst vice »

toto
toto
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

NIKDO NEBUDE KVŮLI PETICI VYHOZEN Z PRÁCE, PROTOŽE POKUD BUDETE CHTÍT, NEBUDE UVEDENO VAŠE JMÉNO. TO BUDE ULOŽENO MIMO DOSAH BĚŽNÝCH ČTENÁŘŮ.

Jarin G.
Jarin G.
před 4 měsíci

Podepsáno. Trvá to minutku.
Proč? Protože koalice, které spolu nezískaly ani náhodou mandát většiny voličů, tu zavádějí jakousi diktaturu, cenzuru atd. pod heslem: “My máme 108 a můžeme cokoliv a vše si protlačíme silou”.