Seznam teroristů  vydláždil cestu k tyranii

Věděli jste, že na Seznamu tzv. teroristů, sledovaných americkou vládou, je 2 000 000 jmen? Národní bezpečnostní rada sice tvrdí, že většina lidí na tomto seznamu nejsou Američané, ale Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost k tomu uvádí, že na desetitisíce Američanů je, či v minulosti bylo pohlíženo jako na teroristy.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Národní bezpečnostní radu přitom ani nenapadne srovnat si do očí bijící nesoulad mezi počtem teroristických akcí a dvěma miliony teroristů, který sám o sobě dokazuje, že kdyby zde soulad byl, žily by Spojené státy ve stavu neustávajícího chaosu.

K čemu dobrému tedy seznam slouží?

Rozšiřuje moc bezpečnostní byrokracie. Tento seznam se z počátečního počtu 120 000 osob rozrostl na dva miliony, což je sedmnáctkrát víc, než jaké bylo původní číslo. Odpovídá to počtu teroristických akcí v poslední době? Vzpomenete si na některé?

Seznam je zde tedy pro cosi jiného. Umožňuje FBI vyvíjet tlak na lidi. Aby se např. stali informátory či falešnými svědky, a to s výhrůžkou, že když nebudou spolupracovat, budou jejich jména na seznam připsána.

Seznam umožňuje úřadům trestat a umlčet lidi bránicí pravdu a odhalující falešné vládní narativy jako lži, kterými skutečně jsou.

Vzpomeňte na fakt, že nacisticky znějící Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost i Seznam teroristů jsou výtvory 11. září, z něhož byli bez jakýchkoli důkazů obviněni tzv. muslimští teroristé, když  všechny důkazy naopak ukazovaly na činnost vnitřních amerických orgánů, vedených snahou proměnit Blízký východ ve stát Izrael.

A tak lze na závěr konstatovat: Seznam sledovaných osob je nástrojem k ovládání lidí, při čemž  jeho dalšími užitečnými funkcemi je aklimatizovat Američany na bezdůvodné narušování jejich soukromí, stejně tak jako přivykat je na svévolné rozkazy úřadů. Či řečeno ještě jasněji: Seznam je zde proto, aby Američany připravil na tyranii.

Vybral a přeložil Lubomír Man

4 4 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 4 měsíci

Prý demokracie tvrdý policejní stát a hodlají to udělat ještě horší Američané by je měli kopnout do [_T_] než to bude opravdu ztracené.

vachav
vachav
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Jací Američané? Nebuďte naivka.

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

I tam žijí normální lidé důkazem je že chtějí Trumpa.