Dilema

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.
3.2 9 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 3 měsíci

Dostali jsme se do Západní zóny vlastní hloupostí. Jedem ke dnu jako Titanic. Východ a Globální Jih jsou na tahu. Oni již Západ nepotřebují a to ta příšrně štve Západ až je schope kvůli tomu zahájit jadernou válku !!!

cablik
cablik
před 3 měsíci

Přesně tak svět na ty hlupáky zvysoka kašle ale bohužel jsme součást jejich impéria a mohou mám udělat ze života peklo. Češi spojme se a braňme se pokud tu navozí migranty bude s námi ámen.

Hornik
Hornik
před 3 měsíci

Je jen jediná cesta a to v praxi znamená aby vlastenecké – pokrokové politické strany a osobnosti vyhrály volby. Letos to jsou volby do EU parlamentu a Senátu ČR.

maxim
maxim
před 3 měsíci

V předchozím článku píše R.Iščenko o Ukrajině a jejích politicích jako o odumřelé větvi Homo, to bude asi i náš problém ….
Jenom dobří lidé mohou věci změnit, ale stále ubývají, a příchozí generace mají za vzory a autority většinou vyšinuté šmejdy …

dorotik
dorotik
před 3 měsíci

Prvním krokem je získat neutralitu jako má Rakousko od II. sv. války, garantovanou Ruskem. Podmínky pro to dnes jsou nebývalé. Musíme ale masově projevit svou národní vůli, a tak přetlačit zlovůli dosazených zkorumpovaných, zločineckých pohůnků, kolaborantů a vlastizrádců. Každá krize je především krizí morálky. Pokud v prvé řadě nesvedeme boj sami v sobě, co vlastně… Číst vice »

vachav
vachav
před 3 měsíci

Pokud nemůžeme změnit systém,je třeba alespoň skoncovat s americkými zaprodanci a vlastizrádci. Slovan k Slovanu je blíže!

dorotik
dorotik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Nemůžeme, protože ti byli vybráni, vyškoleni, zkorumpováni a dosazeni. Pokud by se i podařilo je odstranit, tak budou nahrazeni jinými, už připravenými – vybranými, vyškolenými, zkorumpovanými. Problém musíte řešit identifikováním a odstraněním jeho kořenové příčiny. Pokud se nevymaníme z koloniálního područí USA a jejich výkonných protektorů v Evropě, tak nic se nezmění. Naopak bude hůr, protože… Číst vice »