Erik Best se pomalu stává Čechem

David Dvořák
David Dvořák

Češi = smějící se bestie – tak nás někteří častují. Nutno uznat, že jako rozpoznávací znak pro „echt“ Čecha to nemusí být špatný nápad.

Erik Best tady žije už celkem dlouho, jeho čeština je obstojná, nicméně posledním nápadem se tak nějak přesvědčivěji stává Čechem i myšlením.

Vo co gou? … no dostal výborný nápad pro korespondenční volbu :-). A nejlepší na tom je, že předlohou mu bylo dění na samotné Ukrajině. Takže, korespondenční volbu lze přece pokrokově využít k registraci Čechů žijících na neznámých místech v cizině k zaevidování do seznamu možných odvedenců do libtardy uvažované (a vítané) války s Ruskem.

Mechanismus naprosto jednoduchý – jsi Čech? … není ti lhostejno, co se v ČR děje? … chceš ovlivňovat dění v ČR? … oukhej, tak my ti umožníme hlasovat, ale protože ti zájmy a osud ČR leží očividně na srdci, pak si tě současně zaregistrujeme pro případný odvod do hrozící války se zlým Ruskem.

Doufám, že nejsi proti?! … na UA taky požadují, aby se dostavili bojovat za svůj stát i ti, kteří žijí za hranicemi … a co UA činí, dobře činí … nicht wahr?? Zároveň by se ověřilo, jak je to reálnou existencí korespondenčně hlasujícího voliče.

P.S. Libtardy trefí šlak …

**

Autor: David Dvořák, odkaz na článek Erika Besta: ZDE

4.3 18 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 3 měsíci

Best je mi sympatický, i když kolují pověsti o napojení na tajnou službu.

dorotik
dorotik
před 3 měsíci

Demokracie nám tady rapidně ubývá a deformování svobodných, přímých, rovných a tajných voleb je přímo ranou do jejího zátylku Uplatnit své právo volit má mít každý občan ČR, ale jen před svou místně příslušnou volební komisí, v místě trvalého bydliště – svobodně, tajně, přímo, rovně. Kdo v ČR nežije a nedostaví se do místa svého… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci

Žádný občan který neplatí daně v ČR, by neměl mít po ten čas volební právo.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

A tím šmahem vyloučíte z voleb např. všechny důchodce!

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

No tak to by byla katastrofa kdyby u nás volili jen mladí hlavně Babiš by se kroutil.

standa
standa
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

O Babiše nejde, jde o vyhození téhle vláda na smetiště a Češi se kroutí jako červ na udici ! Volit v Česku má jen ten, kdo je osobně přítomen a je známá jeho totožnost. Ostatní nemají nárok a je to třeba dát do ústavy ! Cizinci nesmí získat právo volit, jen po 10 letém žití v Česku… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Bohužel realita v Česku je že vyhraje Babiš pokud se lidi nezmátoří je třeba se spojit jak to dělají oni.

Anonym
Anonym
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Já zase nemohu strávit fakt, že volební právo mají i vrazi v kriminále. To nepřipadá divné jenom mně?

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

není pravda, že jako důchodce žijící v ČR neplatím žádné daně, platím třeba daň z majetku, ale lepším kritériem je, ten, kdo má české státní občanství a má zde trvalé bydliště. Řada lidí žijících trvale v zahraniční může být agenty CIA, a nebo nás Čechy prostě jen nenávidí a chce se nám mstít. To bude snad… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Myslíte, že u nás nežijí agenti CIA? Že ve vysoké politice a mezi novináři nejsou agenti CIA? 🙂

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Fiala s Pávkem mají díky Rychetskému většinu 108:92 (proto dostal Rychetský vyznamenání). Takže můžou všechno. Volit tedy budou militantní pravičáci českého původu z Kanady, USA, Austrálie atd., kteří by to jinak měli na česká zastupitelství daleko. Volit budou děti, řádně poučení svámi učiteliz ODS, STAN atd., koho mají volit. Volit půjdou Ukrajinci,… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 3 měsíci

Výborný nápad pane Best.