Leyenová a Jourová mají pravdu… a strach

Jestliže obě ženy prohlašují, že dezinformace jsou největším rizikem, větším než klimatické změny, mají pravdu. Je však třeba doplnit jednu definici a informaci, pro koho je to riziko.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Z jejich projevů a z projevů jejich stoupenců lze dovodit, že „dezinformace“ je nikoli informace úmyslně nepravdivá, ale informace, která škodí jim. Škodí jim proto, že se jí lidé neměli vůbec dozvědět, aby to neohrozilo protagonisty plánů světového zla, nebo vlastně nejde o informaci, ale názor, nezávislý úsudek zlu nepříznivý.

Konstatují, že „dezinformace“ je největší „krátkodobé riziko“. Lidé se rozhodují podle informací, které se k nim dostaly, ať už jsou pravdivé, nebo nepravdivé. Pravdivé informace představitele světového zla ohrožují dlouhodobě. Jestliže „dezinformace” pokládají za „krátkodobé“ riziko, zřejmě předpokládají, že se s demokracií rychle vypořádají, takže pak už občané o ničem rozhodovat nebudou.

Mají strach, ovládá je panika, protože lidé rozpoznávají, že oni (ony) činí zlo. Jejich cílem nutně musí být, aby lidé nerozpoznávali. Například smlouvy s firmou Pfizer jako celek nebyly veřejnosti zpřístupněny, rozhodující údaje v nich jsou začerněny. Kdyby tomu tak nebylo, hnila by už paní Leyenová v kriminále. Kdyby neměla co tajit, tak by netajila.

Leyenová v Davosu konstatovala, že „elity Světového ekonomického fóra musejí nyní všechny spolupracovat na obnovení důvěry a boji proti dezinformacím, které by mohly vést voliče k tomu, že by volili špatné strany“. Obnovení důvěry je zcela nereálné, ledaže si Leyenová myslí, že ji lze obnovit cenzurou, která je ovšem nejen reálná, ale už je realizována. Jejich média se již dlouho činí, aby hanobila strany oponující globálnímu zlu. Média hlavního proudu jsou totiž zcela jejich a ostatní mají být „vyhladověna“, jak stále opakuje Jourová, v naději že nezávislé hlasy zemřou hladem.

Navzdory davoské „elitě“ „špatné strany“ získávají příznivce. V některých zemích Německa mají většinu navzdory demonstracím užitečných idiotů. Globalizované zlo, které se snaží zlikvidovat demokracii a ovládnout svět, je novou reinkarnací Hitlera.

Dalším krokem k ospravedlnění cenzury je nedávné schválení zprávy o potlačování nenávistných projevů. V rozpravě ke zprávě ze strany zastánců tohoto nápadu zaznělo nebývale mnoho nenávisti. Ale oni nenávidí tu nesprávnou nenávist, zastávají nenávist správnou, která samozřejmě trestána nebude. Zpráva byla schválena tříčtvrtinovou většinou. Tolik je teď v Evropském parlamentu darebáků + užitečných idiotů.

Omlouvám se, nehlasoval jsem vůbec. Na začátku hlasování jsem zjistil, že nemám hlasovací kartu, než jsem si ji z kanceláře přinesl, byla tato zpráva schválena. To se mi ještě nestalo.

4.1 28 hlasy
Hodnocení článku
21 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 3 měsíci

Tyto k… a jejich předchůdkyně krvavá Madla to je ukázka té ženské mírumilovnosti.

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Vzpomínám na ty žvásty o tom,jak ŽENY chybí v  politice,chybí jejich empatie,mírnost,ano mírumilovnost,solidárnost,nablábolily toho spoustu.
Zajímalo by mě,jestli ty fůrie,z nichš nenávist jen kape,kdy jedna nakupuje útočná letadélka,druhá by bombardovala jadernými zbraněmi jsou ty,o kterých se fantazírovalo!

Praded
Praded
před 3 měsíci

Pane David perfektní popis současného stavu a nedivím se Vám, že jste v tom depresivním prostředí zapomněl kartu. Je zázrak tam vydržet a nepřijít o rozum.

kolokol
kolokol
před 3 měsíci

Já dnes pocítil následky jejich opatření na ochranu demokracie přímo. Chtěl jsem si poslechnout blogera Злoй Экoлoг na Dzenu, a ono nic. Prej – Hmm, tuto stránku se nám nedaří najít. A tak, že si tedy poslechnu Andreje Fursova. A opět stejné – Hmm, tuto stránku se nám nedaří najít. Všechny další zdroje… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kolokol

Vážený Kolokole, ale i vy další, kterým Fialova administrativa cenzuruje a blokuje přístup k růným zdrojům informací: cenzura se technicky dá obejít docala jednuduše, protože zatím postihuje pouze uživatele českého prostředí internetu. Služba/funkce VPN vás představí, jako občana cizího státu, který kouká na internet z nějaké Tramtárie. Při nastavování VPN všek nedoporučuji využívat jiné, než… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Díky za objasnění. Sám jsem přišel jen na to, že je za tím můj Firefox (nebo spíš Jourová), páč na mobilu problém s připojením nemám. Pokud to Firefox bude dál blokovat, zkusím ten návod s Operou.

jbskalensky
jbskalensky
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Právě teď mi nejde spustit NR na doméně online ale jde na původní cz. Netuším v čem to vězí. Něco jsem přehlédl?

jbskalensky
jbskalensky
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  MUDr. Ivan David, CSc.

Díky za informaci, už jsem asi trochu paranoidní.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci

Neměly ty dvě čůzy na mysli klimakterické změny? To by mohlo leccos vysvětlovat…
Proto teď ztratily klimatické (klimakterické) změny poněkud na významu a do popředí vystoupila, cenzura, udavačství, trestání za názory a jiné výdobytky té pravé západní liberální demokracie.

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Haskuv Duch
mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Pane doktore, ano trefil jste to. Mají strach. Velký strach. Rozcházíme se v názoru, kde já jsem přesvědčen, že jsou to hloupí primitivové, kteří mají opravdu panický strach z toho, kam až se sami natlačili. Naše chyba možná je to, že se s nimi jako s pitomcemi nejednalo a soustavně nedostávali varování, že nic není… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Vy tomu nesmyslu o odpovědnosti opravdu věříte?

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Nesmysl to není, spíš jde o to jestli věříme, či nevěříme. Já věřím, možná přesnější doufám. Vy nevěříte a já se Vám nedivím.

Georg
Georg
před 3 měsíci

Ode mne máte omluvu i v tom případě, kdyby jste zapomněl , že je hlasování, myslím, že na Vás a p.Konečnou je spolehnutí, hájíte nejen české zájmy. Ale bohužel je Vás málo….

spartak
spartak
před 3 měsíci

Abych se přiznal ,tak se částečně řídím sumou pocitů spolu s tím jak je pravda presentována. Proto jsem od první vlády Klause v pernamentní opozici proti vládám a patřím do minoritní skupiny. Nedokáži totiž pochopit ,že se politické strany mohou chovat tak destruktivně vůči vlastnímu státu a Vidlák v dnešním článku dokonce uvěřejnil další Bílou… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Na mě to vcelku pravidelné střídání vlád ODS / ČSSD dělalo místy dojem, že každá z nich dostala za úkol vymršit nějakou sféru života v ČSFR / ČR. Vždyť Klaus se z počátku podepsal jako velký destruktor – zničil Československo, rozehnal OF (toho škoda nebyla), optimalizoval, reformoval… Vždy na úkor lidí v tomto státě.… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Neuvěřitelné kolik lidí stále věří mýtu jak nás ČSSD zadlužovala na rozdíl od pravicových vlád ODS. https://www.spisovatelskelisty.cz/stanislav-hudsky/ktery-ministr-financi-nejvic-zadluzil-cr/ Ale co je nejdůležitější je to, na co stát ty vypůjčené peníze vynaložil. Jestli je zbůhdarma rozfrcal (prožral) nebo je použil na něco smysluplného. A že za vlád ČSSD ekonomika rostla už dnes nikdo… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Ony jsou dezinformace a dezinformace. Jedny jsou ty pravdivé, pro režim škodlivé a odsouzeníhodné a ty druhé naprosto lživé, režim podporující. Protidezinformační centra navíc šíří nejvíce dezinformací na podporu ,,vládnoucí třídy”. Tady opět zloděj křičí, chyťte zloděje. Navíc jejich práce je naprostá fušeřina, které snad nemůže věřit ani nenormální člověk. Že označená dezinformace… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Věří tomu převážná většina lidí,žijete v nějaké jiné zemi.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

Myslim,ze to pan David rozsekl.
Dezinformace je informace,ktera ohrozuje ” nase” papalase…Celkem presna definice

cablik
cablik
před 3 měsíci

Přesně tak oni představují zlo kdo četl plán NWO tak musí mít jasno teď lidem cenzurou ukázali že žádná demokracie neexistuje. Je třeba se jich zbavit nebo se oni zbaví nás.