Putin a jeho agenti v Čechách

Černochová s Lipánkem jsou symptomem pyšné ubohosti myši, která řvala.

Naše drahé zbraně zabíjejí chudé Rusy v Belgorodu a budou zabíjet dál bůhví koho. Jenže o mužiky Černochové nejde. Černochové jde o Izrael, USA, demokracii a další vznešené hodnoty Země. Člověk s tím nemá nic společného.

Máme to v Čechách, na Moravě a v Slezsku štěstí na moudrou a starostlivou vládu. Z médií nás z děsu před válkou uklidňují vojáci, atombaba Drábová, politici i námi placené profesionální týmy jako např. Krizový informační tým Ministerstva vnitra České republikyZDE. Z jeho materiálu vyjímám:

Při vzrůstajících obavách z možného použití jaderných zbraní se jeví jako nezbytné uklidnit českou společnost, předejít možné panice – jež by se mohla projevit například vykupováním lékáren, otravami jódem nebo ozbrojováním – a ujistit občany České republiky, že jim nehrozí žádné nebezpečí, respektive nejsou ani v případě použití jaderných zbraní ohroženi na životě a zdraví.

„Mluvící hlavy“ k tématu –
• genpor. Vladimír Vlček, HZS ČR
• Dana Drábová, SUJB
• policejní prezident genmjr. Martin Vondrášek

Pokud by Putin skutečně použil na Ukrajině taktické jaderné zbraně, Česká republika a její obyvatelé nebudou přímo ohroženi.
Ruské jaderné zbraně naší zemi přímo neohrožují. Musíme zabránit tomu, aby jejich případné použití vyvolalo paniku, strach a nejistotu mezi našimi spoluobčany. Naším největším nepřítelem totiž nejsou jaderné zbraně, ale strach a slabost.

Ano, netřeba vyvolávat paniku. Pokud Rusko použije taktické jaderné zbraně, bude to přesně podle instrukcí KRITu. Tedy jenom taková malá bombička, která ovšem neposkytne Rusku nějakou zvláštní výhodu, protože Ukrajinská armáda je prozíravě prořídlá a tak taková mini bomba zabije jen několik tisíc, možná desítek tisíc Ukrajinců. To nám samozřejmě umožní přijmout řadu opatření od zakroucení krkům dezolátům po zakotvení vedoucí úlohy Národní fronty zvané aktuálně “Pětikolalice” do zbrusu nové Ústavy nazvané po Otci zakladateli novodobého demokratického práva v zemích Koruny české, Pavlu Rychetském. Tedy nejen Letiště Václava Havla, ale i Ústava Pavla Rychetského.

To bude poslední hřebíček do rakve všem dezolátům, rusofilům a dalším přisluhovačům ruské pseudokultury. Pryč s Čajkovským, pryč s Gagarinem, Netrebko neprojde! Volby budou napříště prováděny výhradně korespondenčním způsobem, abychom se zbytečně neshlukovali a neriskovali masakr obdobné intenzity jako na pražské “fildě”. A nebo se vyhnuli útočným ruským raketám. Každopádně sčítací stroje mají vyzkoušeny v USA, takže se na spolehlivost můžeme spolehnout. To vše samozřejmě předpokládá, že Putin použije zbraně v rozsahu a způsobem určeném KRITem. Tedy bomby spadnou maximálně na prořídlé řady ubohých Ukrajinců, nikoliv na chytré hlavy Čechů v Praze. Vždyť za námi stojí USA. Podobně jako v roce 1938 za námi stála Anglie a Francie a v roce 1939 stáli za Polskem. Říkalo se tomu podivná válka. Němci přepadli Polsko, Anglie a Francie formálně vyhlásily válku Německu, ale ve skutečnosti neudělali nic až do doby, kdy to Adolfa přestalo bavit a vydal se na výlet do Paříže.

Je česká vláda líhní ruských zpravodajských služeb?

Tak si tak říkám, že Majdan, totiž násilné svržení demokraticky zvoleného prezidenta Ukrajiny má ve skutečnosti zřejmě na svědomí Putin. Zdánlivě to vypadalo na práci CIA, už i podle doznání Nulandové (kterak USA investovaly do převratu 5 miliard dolarů), ale podle dnešních událostí to vypadá na práci Putinovy tajné služby. Pokud totiž stál před úkolem obnovit slávu a hranice Ruského impéria, potřeboval především souhlas obyvatel Ruské federace. Přesněji řečeno nejen souhlas, ale i souhlas s oběťmi, které tato cesta přinese. A jak podnítit lid, aby vedl válku? Jak utužit ducha? Vzkřísit, zažehnout či posílit nenávist a pohrdání k těm, které chci zotročit. To znamená např. najít nějakou křivdu. Může být i stovky let stará, ale dá rozum, že čerstvá bude lepší.

A tak nevím, zda AZOV a další neofašisté nebyli vyvinuti v Rusku, podobně jako Hamás v Izraeli. Gauneři házející bomby na civilní budovy Doněcka a vraždící v Oděse udělali pro posílení ruského nacionalismu nekonečně více než všechna propagandistická ruská média. A svým skrovným dílem Putinovi pomohli i jeho agenti původem z České republiky. Kocáb, Schwarzenberg a lidé organizace „Člověk v tísni“. Podporovali Majdan, pomohli Putinovi. Možná, že nebyli agenty, ale jen „užitečnými idioty“ V. I. Lenina. Tak dlouho „bojovali“ za demokracii na Ukrajině, až pomohli k jejímu zániku. Zatím je pro Ukrajinu ztraceno kolem 20 % území, bude-li podpora EU a USA trvat déle, nezbude z Ukrajiny nic. Možná nějaký státeček kolem Lvova, který na sebe přijme jako nástupnický stát všechny dluhy. Splacení se jistě dočkáme.

Kdyby Putin chtěl obnovit slávu Ruského impéria

Potřeboval by k tomu
a) sjednotit lid Ruské federace (vraždění Rusů a Západem organizované každodenní „chvilky nenávisti“ k Rusům tomu dost pomohly);
b) vyvinout zbraně umožňující vedení války (nerozuměl jsem Putinovu radostnému předvádění raket Kinžál, dnes už každý, včetně mě, rozumí);
c) osvobodit se z ekonomické nadvlády západních korporací (To korporace provedly samy, Rusko hodili do vody v mylné naději, že se utopí. Jenže Rusko se naučilo plavat. Západ se bleskově tzv blitzkriegem zbavil možnosti ovlivňování, vydírání a manipulace);
d) nahradit ideje „západní civilizace“ jinými hodnotami (K tomu mu dopomáhají největší obdivovatelé Západu z řad Rusů. Buď utekli, a tak jsou v očích veřejnosti zrádci a nebo zůstali a pořádají divoké mejdany předčící naše „dozimetrové“ konzumenty kokainu z holých zadnic o celé kilometry. V Rusku je vše tak nějak větší.)

Aktuálně, v předvánoční čas, ruské celebrity pořádaly party s dress-code „co nejvíce nazí“. Vstupné milion rublů. Nu, dovedete si představit, co to s většinovou společností po zveřejnění záběrů z takového večírku udělalo. Vlastně nedovedete. To byste museli vidět. Tyto celebrity udělaly pro diskreditaci západní ideologie takový kus práce, který žádný ruský KRIT nesvede. Zrušené koncerty, zrušená vystoupení, daňové kontroly, hrozby lynčem i mnohaletým vězením. Za daňové úniky, propagaci LGBT apod.

Pořadatelka se v minulosti vyjadřovala proti Putinovi, podpořila Navalného, vyjádřila se proti útoku na Ukrajinu a nic se jí nestalo. Ale nahá se producírovat nebude, to jí lid neodpustí. Přesněji, nahá ano, ale s drahokamy na zadku za 23 milionů a s příjmem milion rublů denně? Tohle už není ani veřejné mlaskání. Pořadatelka pláče, prosí ruský lid za odpuštění a popisuje tvrdý pád z výšky na zem ZDE. Není vyloučeno, že fakt nekecá a něco jí opravdu došlo.

Posun v ruské společnosti

Rusové se cítí být součástí velkého světa a nejvíce Evropy. Ruská kultura je tak provázána s kulturou evropskou, že rozvázat toto propojení může jen fialový genius Lipánka, Černochové a Pekarové. Ještě před 110 lety ruská šlechta mluvila stejně dobře francouzsky jako rusky. Kultura i věda dosahovala světovou úroveň. Bída také, samozřejmě.

A nyní, (tedy v roce 2022, nyní se potichoučku vracejí. Pssst) západní automobilky odešly z Ruska a tím přinutily Rusy rozvinout svůj automobilový průmysl. A tak je to se vším. To, co by musel Putin dělat a nevěrohodně vysvětlovat prostřednictvím obstrukcí, omezením přílivu kapitálu a deformací trhu, udělaly západní korporace za nadšeného aplausu médií. Putin nemusel vysvětlovat a vnucovat svou vizi soběstačného Ruska bez západního „pozlátka“. Tuto vizi prosadili vrazi z Oděsy, pochodující v Kyjevě pod fašistickým symboly stejně jako mezinárodní sportovně-politické organizace ostrakizující ruské sportovce.

Naši „užiteční idioti“ či Putinovi agenti zakázali v naší Státní opeře Čajkovského a tím udělali Putinovi ať už vědomě nebo nevědomě velkou službu. Podobně jako žhář, který podpálil Říšský sněm, pomohl Říši. Nemylme se, že by o takových krocích v Rusku nevěděli. Naopak, Putin podobné kroky ukazuje v ruské televizi. Jak to působí na Rusy, se můžete jen domyslet.

Vzpomínám, že v roce 2018, kdy ještě hysterie zdaleka nebyla na dnešní úrovni, se mně žena v muzeu v Petrozavodsku po informaci, že jsme z Čech, zeptala „proč nás tolik na Západě nenávidíte“? Přivedla mě do rozpaků, něco jsem blekotal, ale ta nenávist k Rusům je opravdu zcela iracionální, šílená, nesmyslná a hloupá, že se nedá na tom nic vysvětlovat. Proč nenávidíme Rusku v Petrozavodsku? Proč se posmíváme “mužikům,“ kteří vyvinuli jadernou bombu, postavili naší jadernou elektrárnu a jako první na světě vylétli do kosmu? Proč se posmíváme národu, který obývá největší kus Země?

Protože jsme pyšní. Tak měla znít moje odpověď. Postavili jsme Rusy za trest do kouta. Poukazujeme na třísky v očích Rusů a břevna v očích Západu velkomyslně přehlížíme. Těžíme z práce našich předků, rasistů, kolonizátorů a otrokářů. Našim krédem je: „Více!“ . Více všeho. Drancovat Zemi. Indiánům rezervace, černochům bídu a otroctví, Palestincům nic. Jsme stále panskou rasou. Hordy z východu, Rusové, se musí podřídit jako černoši, indiáni a Palestinci. Naděje na spolupráci národů z doby dialogu Reagan – Gorbačov a později Bush st. – Gorbačov jsou dávno pryč. Černochová s Lipánkem jsou symptomem pyšné ubohosti myši, která řvala. Naše drahé zbraně zabíjejí chudé Rusy v Belgorodu a budou zabíjet dál bůhví koho. Jenže o mužiky Černochové nejde. Černochové jde o Izrael, USA, demokracii a další vznešené hodnoty Země. Člověk s tím nemá nic společného.

**

Pavel Letko, eRepublika

Související články:

**

Chcete-li podpořit Novou Republiku, její web a překlady, její akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

*

4.7 13 hlasy
Hodnocení článku
36 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci

Já mám Rusko a Rusy rád, ale Putina bych požádal, aby zveřejnil dokumenty o tom, jak zde Gorbačovova KGB organizovala Havlistický převrat v 1989, to je původ té nenávisti, Gorbačov nás prodal jako staré děvky, nahoru se dostali ti, co by měli být Gorbačovovi vděčni, a oni to převrátili na nenávist proti Rusku. Jak… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Proč nemáme Rusy rádi? Né proto, že jsme pyšní. Ale proto, že nám prodávají zdroje které mají. To je drzost. Musíme jim vysvětlit, že až nám jejich zdroje budou prodávat jiní (ti správní) lidé, budeme je mít rádi.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci

Putin a jeho agenti jsou největší hrozba, je to tak a vidět to lze z každé zprávy, mě v současnosti zaujaly tyto: 1) Druhá šokující předpověď pro rok 2024: Svět zasáhne velká zdravotní krize, MacDonaldu a Coca cole už teď stoupají příjmy: https://faei.cz/druha-sokujici-predpoved-pro-rok-2024-svet-zasahne-velka-zdravotni-krize-kvuli-lekum-na-obezitu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1222230&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1222230&dop_vert_id=int1&dop_req_id=MPgVmF4awRI-202312270144&dop_id=25084177 2) Evropu v prosinci(!) a v lednu(!) trápí povodně,hmm… Mě se vybavily povodně tzv. středoevropské(!), které… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-dok- Povodně tehdy přišly v době, kdy ve dnech 7.-8. července 1997 v Madridu probíhal summit NATO a kde se jednalo především o středoevropských zemích, konkrétně šlo o přijetí Česka, Polska a Maďarska https://en.wikipedia.org/wiki/1997_Madrid_summit Tak já jen, že se mi na e-republika líbí odkaz “Znamení doby” a že tímto přidávám svůj postřeh, který mi tak nějak nejen symbolicky,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Psala mi známá, která se pod pseudonymem zúčastňuje obdobných diskusí, že byla předvolána na policii, kde jí bylo předloženo několik jejích peprných textů na vládu, na její politiku k Rusku a Ukrajině aby k nim podala vysvětlení. Krátce tam řekla, že nic podávat nebude a jestli tomu nerozumí jejich problém. Jinak právní zástupce atd.,… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Tak, tak…vládu je třeba milovat. V opačném případě skončíme na vyšetřovně. V Praze vládu milují a tak s policií problémy nemají.

skeptik
skeptik
před 3 měsíci

Kde se bere ta nenávist k Rusku? Je to díky všudypřítomné západní propagandě.
Časem některým dojde, že podlehly propagandě, ale mezitím vyroste nová generace vycvičená k nenávisti k Rusku.
Nekonečný příběh.

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

My žádnou západní propagandu nepotřebujeme,můžeme svou vlastní rozdávat.Jen se vymlouváte a hledáte někoho,na koho to shodit.Objevuje se to stále dokola,jáJE nevolil,já nic,já muzikant.To oni mě ovlivnili,oni mi lhali,stále oni.

skeptik
skeptik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Jaksi nechápu co tím chcete říct. Jelikož se ČR dobrovolně přiřadila k západu, je tudíž i naše vlastní propaganda západní.
Já o voze, vy o koze.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

Kde se bere? To je přece zřejmé. Dvě okupace. První v roce 1945, osvobození nebylo osvobozením od nacistů, ale pro změnu ruskou (komunistickou) okupací. Rusové byli přímo zodpovědni za zvěrstva 50.let, 40 let nesvobody, komunistické koncentráky a bídu. Druhá okupace…v roce 1968, když se český národ chtěl osvobodit od komunismu, vrátit kapitalismus a zbavit… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

To je sice hezké, ale otázka zní, proč zločiny kapitalismu nevadí. A že jich je! Proč když tak vadí údajná okupace Československa, nevadí, že se ČR podílí na okupaci pod hlavičkou NATO. Proč nevadí, že nás Německo napadlo a chtělo nás vyvraždit a převychovat. Proč nevadí, že nás Západ zradil a předhodil Hitlerovi. Nevadí… Číst vice »

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

To, co nám kdy udělali Němci, nám nevadí, hned po válce jsme tam utíkali, jen jsme mohli (do toho západního, záp. Němci nám nevadili, východní jó). Ale to, co nám udělali Rusové v 50.letech (nebyli to náhodou Češi, co to dělali? – a co vlastně to tak strašného bylo?), to nám vadilo víc,… Číst vice »

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

To je právě ten dvojí standard, někdy nám něco vadí, jinde zase ne. Záleží, jak se na to díváme. I u našich kulturních idolů: na některejch nám něco vadí, u jinejch to nevidíme. Třeba odposlouvávání: pamatuji si, že lidi si telefonovali z práce kamarádům, nebo uteklým milencům, milenkám, jedna radost. Že se odposlouchává na… Číst vice »

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

A vedle nám připomínaj, že Rusové nám nepředávaj žádné rozumy, tak jako jsou dostupné z amerických pramenů. Už se zapomnělo na Ruskou Knihu na Václaváku, roh Vodičkové. Naši vědátoři z výzkumných ústavů tam byli pečený vařený, dostali se tam nejen vědecké knihy v ruštině, ale i přeložené do angličtiny. Nebo i originál anglický. Sám jsem… Číst vice »

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Jako ironie hezké…

vaclav
vaclav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Ani jako for to nestojí za odpověď

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

To jsou bláboly že souhlasím s vámi.

Pavel 1964
Pavel 1964
před 3 měsíci

Skandál “s nahými umělci” v Rusku sice je, ale vypadá to, že za tím nestojí hněv lidu. Zajímavé ovšem je, kolik ruských kanálů si dovolí to označit za vládní pokus “postavit do latě” i ty umělce, co nepodporují operaci, ale tamní Rakušanovo komando je ještě nezakázalo.

kolokol
kolokol
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pavel 1964

Protože to jsou odvážní lidé. Takové není snadno zakázat. Já bych se například se svým pinďourem neodvážil nahý ani do sauny. Dokonce i kdybych byl umělec. Natož na večerinku…

Pavel 1964
Pavel 1964
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kolokol

Tak ten hrdina už sedí ve vězení. Ale já nemluvil o umělcích, ti už brečí ve videích. Psal jsem o těch, co všechno, co se stalo pak, komentují a obviňují vládu.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

Zákaz Čajkovského naší státní operou z toho důvodu, že byl možná už tehdy Putinovým agentem a že podporoval ruský imperialismus (ten se datuje už od Rurika) může být brán i jako diskriminace. Čajkovskij byl totiž homosexuál.
Chuck Berry ve skladbě “Roll over Beethoven”, zazpíval tyto verše: “Zabal to Beethovene, zabal to Čajkovskij”.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Neviděl jsem jediný protiruský krok ,,naší” vlády, který by nepoškodil více naši zem. Já myslím, že Rusové vědí, že obyčejní normální občané nepovažují Rusko za svého nepřítele. Osobně jsem jsem jim vděčen za to že žiju, nebo nerubu dřevo někde na Sibiři pro velkoněmeckou Říši, ten 68 rok to trochu… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Znovu a nestále opakuji a budu všem vždy opakovat, že jsem tedy vděčný vojskům Varšavské smlouvy a Sovětské armádě za to, že od r. 1968 jsem měl šťastné dětství, rodiče zajištěnou práci, všichni kvalitní bezpoplatkovou lékařskou péči, jako stát jsme byli naprosto soběstační ve výrobě kvalitních potravin, vlaky a autobusy jezdily pravidelně i do každé… Číst vice »

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

A jak jsme se ošklibovali nad Akce “Z”, to by jsme okrašlovali své okolí pro komunisty, ne pro sebe, že? Na Západě je to jako houska na krámě, kdybys nepřišel v sobotu na vyhlášenou akci v obci, tak by se na tebe sousedi né pěkně dívali. Ale oni tam na Západě nemají… Číst vice »

vachav
vachav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Rok 68 nic nepokazil.Celá snaha v šedesátých letech o vytvoření tzv.”socialismu s lidskou tváří” nebyla nic jiného,než pokus velké části společnosti o restauraci kapitalismu v Čechách.V kontextu tehdejší doby(tvrdá studená válka) mezi dvěma velmocemi ,nemohl SSSR nic jiného dělat než zasáhnout.Je to paradoxně paralela s tím ,co musel udělat Putin v únoru 22.-nebyla jiná možnost.Ostatně – z představy,že… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

To je zajímavé, že se pořád brečí nad “okupací” v r.68, ale nikoho nenapadne, že nebýt železné opony a štvaní KoZa proti SSSR hned po skončení války, tak by žádný 68. nebyl. Někde jsem narazil na informaci, že Západ začal okamžitě škodit státům spolupracujícím se SSSR uvalením sankcí. Je to stejné jako v současnosti, kdy… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Ano pamatuji se TV – čtyři voli u kofoly!!!!!!!!

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Rok 68 to pokazil? Mě nepřestává udivovat, jak je vždy zmiňován srpen 1968, ale vůbec není zmiňován 5. leden 1968, tzn. den, kdy byl Dubček uveden do funkce, čímž to Pražské jaro začalo. Samotný Petr Pithart o tom řekl, že v ten den došlo k nejrychlejší předpovědi invaze: “„Věděl jsem, že Mlynář je vždy dobře… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-dok- V 89. už doba uzrála a žák Mlynáře, Gorbačov, dovedl do finále likvidaci SSSR (plus na “čestné” slovo Západu i likvidaci Varšavské smlouvy s tím, že NATO se neposune ani o píď) a teď máme to, co máme a Praha jako vždy Česku velí (velela i za Gottwalda). Koho by o 68. v ČSSR, ale také celkově o kulturní revoluci 60. let, spojenou… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Děkuji za připomenutí…

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Je pravdou, že se Nixon s Brežněvem (úhlavním nepřítelem českého národa) spřátelil. Radili se spolu i o svých rodinných záležitostech. Nixon se spřátelil i s Maem, který se na Brežněva zlobil, že pořád nedostatečně rehabilitoval Stalina. Od té doby pozbyl Tchaj-wan na významu. Nixon pozvedl Maovu Čínu. Tenkrát to byl pat. Proto se kamarádili viz… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Na té fotce je nejvíce výmluvná účast Kissingera (jak se říká, hlavní zjevně prezentované tváře globální politiky). Kissinger byl hlavním loutkovodičem Nixona (a spousty jiných prezidentů) a přes Nixona začal v 1971 vyvážet americké technologie do Číny – moc dobře o tom kdysi napsal Erik Best:” Spojené státy musí zachraňovat samy sebe, ne svět- proč se… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Mám v paměti květen 2017 https://www.idnes.cz/zpravy/nato/nato-rusko-velitel-atlantik-logistika-kyber-obrana-ministri-evropa-usa-stoltenberg.A171108_220729_zpr_nato_inc Psala jsem o tom i s videí zde: https://aeronet.news/ucel-akci-novicok-vyhosteni-ruskych-diplomatu-chemicky-a-vojensky-utok-v-syrii-rozpad-nato/ K čemuž znova opakuji, že dokud NATO není rozdělené, tak jsem klidná. Ačkoliv ten nový nárůst anitisemitismu mi nějak říká, že historie se má zopakovat. Na druhou stranu jsem optimista-Putin je šachista= vidí na několik tahů dopředu. Ba co víc… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

K čemuž dodávám, že jen jednou za 26 tisíc let míří zemská osa k  Polárce,což je hvězda v souhvězdí Medvědice (!) a v takové fázi “medvěda” (ruského medvěda?) je lidstvo právě teď, něco o tom ve videu zde https://www.youtube.com/watch?v=qlVgEoZDjok&t=155s Kdo chce více, tak zde https://aeronet.news/jak-nahore-tak-dole-aneb-co-prinese-rok-2100-a-hrozi-lidstvu-kolaps/ Tak to jen taková moje ještě novoroční vsuvka, byť… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Já ještě k roku 68. Žili jsme tenkrát v ulici, která byla a stále je 1km dlouhá. Když vás ráno vyžene z postele burácení motorů pod okny, vy vykouknete a od začátku ulice až na její konec tanky s bílým pruhem, navíc smrad ze spálené nafty a hlavně, když tohle všechno nečekáte? To je opravdu velmi nepříjemný zážitek… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci

Pokud někdo shodí taktickou jadernou bombu dostane svůj díl celý svět počasí to roznese všude. Navíc to můžou státy brát jako napadení takže s tím nemůže nikdo spekulovat. Rusy nemohou vyřadit ze světa a z Evropy a geopolitické změny nenávistí neodvrátí.