Největší stávka v historii Německa… domino se hroutí

V sousedním Německu probíhá generální stávka, jakou Německo za celou svoji historii ještě nezažilo, a česká média zarytě mlčí, v lepším případě vše bagatelizují.

V sousedním Německu probíhá generální stávka, jakou Německo za celou svoji historii ještě nezažilo, a česká média zarytě mlčí, v lepším případě vše bagatelizují. Vždyť stávky se účastní nejen farmáři a autodopravci s více jak 100.000, ano slyšíte dobře sto tisíci traktory a náklaďáky po celém Německu, ale i provozovatelé restauraci a hotelů, železničáři a je dle průzkumu veřejného mínění podporována 95% obyvatel Německa! Je to důkaz toho, že ve skutečnosti jde o jev zásadního historického významu. V roce 2015 se svět dozvěděl, díky uniklému videu z konference tajných služeb USA v Chicagu, že je v zájmu USA hospodářsky zničit Evropu. A že hlavní úder bude veden proti Německému hospodářství.

Dílčí úkoly byly rozpracovány a příslušné pokyny rozeslány na jednotlivé ambasády a expozitury příslušných služeben, (např. oddělení pro řízení a manipulaci volebních procesů se sídlem v Německu, které různými kejkly působí na ovlivňování volebních výsledků v jednotlivých zemích. Vzpomeňme na účelovou manipulaci s volebním zákonem v ČR zajištěnou agentem Rychetským s cílem dosadit k moci Fialovu pětikoalici.)

Nejen to, bylo také konstatováno, že na území Evropy budou cíleně vyvolávány válečné konflikty s cílem oslabit Evropu, rozbít EU a zabránit spolupráci mezí východem a západem. Žádné suroviny z Ruska a žádné obchody mezi Evropou a Ruskem. Je obdivuhodné, jak je tento satanův plán do detailu plněn. Velký protektor má ve většině zemí pod kontrolou justici, silové složky, většinu médií a neziskový sektor. V čele EU jsou lidé, vybraní pro tento úkol, kterým byla slíbena beztrestnost a jsou jim poskytovány pohádkové příjmy. Vzpomeňme na skandální nákup vakcín paní Von der Lejenovou, za který obdržela miliardové provize, jinak to není ani s rozkrádáním peněz posílaných na Ukrajinu, nebo třeba s násobně předraženým nákupem letadel pro Českou armádu. Válku na Ukrajině se jim podařilo rozpoutat přesně podle harmonogramu a ještě se při tom dokázali bavit nad prognózou, jestli Putin začne v pondělí nebo pátek. Dosazená protektorátní správa v jednotlivých zemích EU (většinou potomci nacistických funkcionářů např. Lajenová, Scholz,

Tusk ale i Rakušan), cítící se zcela beztrestně se pustila do plnění zadaných úkolů. K pomoci jim slouží aktivovaní agenti a předem vyškolení a placení novináři s nechvalně známými aktivisty z neziskovek. Jak nás poučil jeden bývalý poslanec Ukrajinského parlamentu, nejedná se o vlády v pravém smyslu slova, ale jde o „LIKVIDAČNÍ KOMANDA,“ tak jako tomu bylo v případě vlád Ukrajiny. Ale zpět k farmářům. Stávkujícím v Německu nejde jen o jakési zachování daňových úlev, ale o změnu sytému, tj. výměnu vládnoucího likvidačního komanda. Němci zpravidla držící hubu a krok, a byli vždy považovaní za disciplinované stádo ovcí, teď říkají dost! Německý ministr Hospodářství Habeck, jeden z hlavních likvidátorů Německa, (ten který zašantročil nelegálně 60 miliard euro ze státního rozpočtu SRN!) se v pocitu naprosté záštity ze strany Velkého protektora, rozhodl požadovat silové potlačení demonstrujících farmářů.

S argumenty že je to spodina, náckové a útok na demokracii doprovázený pokusem o politický převrat, požadoval silovou reakci. Jako přípravu na silový zásah proti stávkujícím spolková vláda dala vypnout všechny kamery na veřejných komunikacích. Na důkaz naprostého pohrdání většinou obyvatel a arogance moci, Scholzova vláda dokonce ještě v rychlosti a demonstrativně schválila všechno, proti čemu se dnes v Německu stávkuje. Jenže jak se zdá, objevují se první trhliny. Dnes mluvčí německých policejních odborů veřejně deklaroval, že němečtí policisté podporují požadavky stávkujících a stojí na jejich straně. Začíná to připomínat rok 1989.

Ukazuje se, že rok 2024 bude rokem, kdy Evropané buď povstanou proti satanským plánům Velkého protektora, zbaví se protektorátních správců a politicky se emancipují, nebo se svojí nečinností vydají na cestu sebelikvidace a Evropu čeká série krvavých událostí. Viz varování amerického profesora Jeffryho Sachse. Držme proto německým farmářům, ale i ostatním stávkujícím palce, ať vydrží až do vítězného konce, protože i když si to většina z nich asi ani neuvědomuje, rozhodují o budoucnosti celé Evropy.

**

Zdroj – přišlo emailem. Našel jsem text tady a tady (zde byl odstraněn), ale nepodařilo se mi najít autora.

*

Redakce Nové Republiky děkuje všem dárcům, kteří nám zaslali na účet zapsaného spolku Nová Republika peněžní dary.

2300 736 297 / 2010

Velmi si vaší pomoci vážíme. Zaslané prostředky slouží k realizaci našich seminářů a panelových diskuzí, k jejich audiovizuálnímu záznamu, tvorbě podcastů a zveřejnění a k rozšíření činnosti a působení spolku Nová Republika.

*

3.8 11 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 měsíci

Jo to potřebujeme velké země jako Německo a Francie musí rozdrtit globalizační šílence. Naše malá země se k nim musí přidat ať mají liberální bezmozci svůj 89.