POLITICKÉ PELEŠENÍ NA HRADĚ – ABSOLVENTI ASPENU

Vítejte u Aby bylo jasno. Víte, že kancléřka Vohralíková budovala u prezidenta pelíšek moci? Víte, že nový kancléř Vašina hovořil o navýšení věku odchodu do důchodu o osm let? A víte, že vzdělávacími kursy amerického Aspen institutu pro mladé leadery prošli Markéta Adamová Pekarová, Vít Rakušan a Jan Farský?

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

4.3 6 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Pokud se jednou zbavíme nepřítele, musí se absolvování ASPENU, považovat za přitěžující okolnost.

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Ano do Aspen institutu jsou vytipováni jedinci, nikoliv nahodile jako do VUMLu, kteří jsou banálními nic neříkajícmi kravinami a společnou hrou testováni nikoliv jak jsou schopni řídit, (na to se studuje Všeobecná teorie řízení, či Dostatečně všeobecná…) ale jak jsou schopni poslouchat, plnit příkazy autority … A protože jsou vybráni vesměs nedovzdělanci, kteří… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

schopni uvědomit, že ubližují, ničí, dokonce i zabijí (jak dokázal Milgram) pokud jsou v područí šílenců, satanistů … A nejhorší věc je, že to ani neví. Odpovědnost je přeci přenesená na někoho jiného, dokonce i abstraktního. EU to chce … Ambasáda to chce … Jediné co eliminuje tyto jedince je trest. Né nějaké ty,… Číst vice »

toto
toto
před 2 měsíci

ASPEN: Dita Charanzová (EU), Mikuláš Bek (ministr) , Petr Dvořák (ředitel ČT), Petr Fiala (premiér), Tomáš Halík (kněz), Věra Jourová (EU), Marian Jurečka (ministr), Jakub Landovský (velvyslanec při NATO), Robert Plaga (ministr), Petr Pavel (prezident), Jana Vohralíková (kancelář prezidenta), Jan Lukačovič (Seznam), Aleš Michl (guvernér ČNB), Danuše Nerudová (kandidátka na prezidenta),… Číst vice »

toto
toto
před 2 měsíci

Za komunistů existoval jakýsi žebříček pro nástup do funkcí. Říkalo se tomu nomenklatura. Znamenalo to, že pokud jste byli zařazeni do nomenklatury třeba na úrovni kraje, mohli jste dostat funkci ředitele podniku, řízeného krajem atd. Dnes nomenklatury neexistují, ale bylo nutné vytvořit nové seznamy lidí, kteří budou mít přístup do… Číst vice »

Primak
Primak
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  toto

Jestli dřív ti ředitelé, ministři, etc., byli zařazováni dle jejich pozice v nomenklatuře nebo v čem, nicméně, většině těch komunistických ministrů – ať už byli, co byli – ti dnešní gauneři nedosahují ani po kotníky. Např.: srovnejte dlouholetého min. zahraničí Chňoupka s tím dnešním chňoupečkem. A jak se Werich jednou přiznal, že si pěkně popovídal… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  toto

Ano, přesné. Nomenklatura byla jak píšete na různé úrovně. Ale byla dvojí. K řízení podniků (od 1980) odborná, prověřená praxí a politická, pěstovaná pro ideologické řízení ti kovaní (od podniků – OV KSČ, KV KSČ, ÚV KSČ). No a dojelo to na to, že u té druhé grupy normální lidé dokázali eliminovat ty primitivy… Číst vice »

Primak
Primak
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

No,o tom by se dalo diskutovat. Sice nemám žádné insider informace o té jejich personální politice, ale jak jsem to viděl zvenčí, žádné blbce si tam dlouho nenechali a nepěstovali, přece by si nenechali sjáti do vlastního hnízda. Když někdo přerůstal červenou čáru, tak ho pěkně vykopli. I takovej “negramota” jako Jakeš to… Číst vice »