„Lidé“ v ulicích, 61% Němců se domnívá, že demokracie je v ohrožení

Tak jsem se dnes dočetl, že „lidé“ v Německu protestují proti pravicovému extrémismu. První o tom informovaly České noviny, které vyjadřují „politický názor“ původně tiskové agentury ČTK. Od nich to v rychlém sledu opsali opisovači ze Seznam Zprávy, Novinky.cz, Forum24, IDnes, ČT24 i portál CNN Prima News.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

ČTK opsala zprávu od agentury DPA. Všechny zmiňované zdroje obsahují stejné věty. To je dnešní mainstream. Kde jsou ty časy, kdy mělo smysl čerpat z více domácích zdrojů?

Co si přejí, abychom si mysleli? Z primitivně manipulativní zprávy to přímo čiší. Takže pro německou demokracii je ohrožením pravicový extrémismus, Pravicový extrémismus rovná se AfD. K tomu je připojena možná pravdivá informace, že 61% Němců si myslí že je v Německu ohrožena demokracie. K tomu připojeno tvrzení, že „lidé“ jsou pobouřeni „informací investigativní společnosti Correctiv“, podle níž se vloni v listopadu sešli zástupci krajní pravice v Postupimi „a jednali tam i o tom, že by Německo měly opustit velké počty lidí s přistěhovaleckými kořeny“. Tedy spiknutí! Bojte se, protestujte!

Tuto informaci označil poslanec Evropského parlamentu Gunnar Beck z AfD na veřejně streamované schůzi naší politické frakce Identita a demokracie za vyfabrikovanou provokaci a jmenoval další podobné útoky na AfD.

Zpráva, která je velmi manipulativně připravena uvádí, že protestují „lidé“. Jistěže ne orangutani. Tito lidé jsou ovšem nepochybně voliči současných stran německé vládní koalice a jsou tedy spokojeni s její politikou. Ti, kteří přijeli do Berlína traktory, byli asi také „lidé“, ale přijeli, protože spokojeni naopak nejsou. Možná mezi 61% „lidí“ s obavami o demokracii byla velká většina těch, kterým se nelíbí současná německá vláda, cenzura a manipulativní chování médií hlavního proudu v rukách oligarchů, pro které současná vláda pracuje.

Na německé vlády včetně zemských padá hrůza z toho, že AfD by nyní volila většina občanů ve východoněmeckých zemích, a je druhou nejsilnější v celoněmeckém měřítku. Na postgraduálu jsem skládal zkoušku ze statistiky, a tak se mi nějak nezdá, že by velké procento mohlo tvořit extrém. V takovém případě se průměr posunuje směrem k silně zastoupeným objektům.

Extrémní přání AfD je, aby Německo hospodářsky prosperovalo, zatímco současná „neextrémní“ vláda dosahuje „záporného růstu“, je zřejmě spokojena s růstem cen s problémy zemědělců, které způsobuje a rostoucí bídou.

Ačkoli v Evropském parlamentu sedím úplně vpravo, pokládám se za člověka s levicovými názory, protože si myslím, že by každý měl mít příležitost k uplatnění a dosažení společenského vzestupu. Naopak si nemyslím, že by společnosti prospívala dědičná privilegia, a také si například myslím, že majetek nabytý nepoctivě by neměl být nedotknutelný.

Za levici nepokládám Zelené a současné socialisty a velkou většinu frakce Levice. Pokládám je za levičáky ovládané bizarní ideologií. A tak mám v mnoha ohledech blíže ke konzervativní pravici. Spolu s ní se nedomnívám, že bychom měli jásat nad hospodářskými a sociálními důsledky šíleného Green Dealu, nemyslím naší národní komunitě prospívá příval imigrantů, kteří nás nemíní respektovat, a už vůbec nelze podporovat válečný konflikt v Evropě, ostatně i kdekoli jinde. Socialisté a Zelení jsou nadšeni pro zbrojení a válku. Příčinou není vidina jejich prospěchu, ale jejich blbost.

Poslanci AfD nehlasují pro válku ve východní Evropě, na rozdíl od levičáků nejdou ve šlépějích Hitlera v tažení na Rusko. Chtějí spolupráci, nejsou nadšeni úspěchem neznámého pachatele, který zlikvidoval Nord stream, nejsou nadšeni nákupem předražených energetických surovin a zbraní od hlavního spojence, který má v Německu skoro 80 let vojenské základny.

Úspěch AfD není založen na extrémních názorech, ale právě naopak. Chtějí prosperitu, mír, spolupráci. Nechtějí občanskou ani jinou válku, nechtějí konflikty, které přináší masová imigrace, nechtějí ožebračování občanů ve jménu údajné záchrany planety, nechtějí cenzuru a slídění policie na každém kroku. A to je prý extrémismus.

4.5 24 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 měsíci

KLAUS SCHWAB A WEF PEČUJÍ O NAŠI BUDOUCNOST BUDOUCNOST … PO SVÉM
https://pravyprostor.net/klaus-schwab-a-wef-pecuji-o-nasi-budoucnost-budoucnost-po-svem/

cablik
cablik
před 2 měsíci

AfD přeji výhru protože to pomůže všem v Evropě pryč s zeleným blábolem, migrací a s 150 pohlaví. Tvůrce NWO nelze nazývat levicí to jsou ti nejbohatší kteří chtěj svoji diktaturu.

Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 2 měsíci

Propaganda je holt mocná čarodějka, pane doktore. Nutí lidi, aby ve volbách hlasovali v rozporu se svýmy skutečnýmy zájmy. Dále to pak pokračuje tím, že se dehumanizuje určitá skupina a nastolí se “narativ”, že je v pořádku tuto skupinu vyvražďovat. Sleduji na FB skupinu, která dokumentuje oběti t.zv. pochodů smrti, z konce války, kdy… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Jen pro zajímavost. Před hadrákem existovala taky ČTK a její zprávy doslovně přepisovaly Rudé Právo (KSČ), Lidová demokracie (Socani), Svobodné slovo (ČSL), Obrana lidu (Armáda), Práce (Odbory), trochu se škubala Mladá fronta a bulvárek v mezích zákona Večerní Praha, alias Pražská drbna. Demonstrace proti AfD jsou podle mne organizované a hojně podporované zejména imigranty,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

No a když se podívám na ilustrační foto, vidím též mladé árijce, kteří dnes ještě nevědí co pro sebe činí

Georg
Georg
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Nechci s Vámi polemizovat. Říkáte cit.: “Demonstrace proti AfD jsou podle mne organizované a hojně podporované zejména imigranty”, nic proti tomu je to Váš názor, ale zajímalo by mě, odkud berete ony informace, že to organizují právě imigranti ? Vyslovím se takto, kdo to zřejmě může také organizovat, mohou to být i “neziskovky”,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Georg

Máte pravdu. Na organizování takovýchto akcí mají své organizace. Např ,, náš” Člověk v tísni učí lidí, zejména v postsovětských republikách demonstrovat. Z Ruska a Běloruska byli vykopáni. Když nejsou kloudné informace tak se člověk domýšlí. A ať mě někdo přesvědčí o tom že si domýšlím nesprávně a třeba že tam ani žádní imigranti nebyli. Budu jedině… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 měsíci

Že je politika v dnešní době divná je známá věc ,zřejmě v ní hrají peníze rozhodující názor.Idee jsou přežitkem a “tahounem” jsou fráze ve prospěch “podnikatelů” ,dnes i s válkou.