Rozhovor Tuckera Carlsona s Putinem očima běsu Clintonové, který otřásl se západní (ne)civilizací! (video)

Do chvíle uveřejnění tohoto článku vidělo video s rozhovorem Tuckera Carlsona s Vladimirem Vladimirovičem Putinem před 100 ilionů diváků na celém světě! Váleční gangsteři v čele s babou Clintonovic vyšilují…

Avatar
Petr Pokorný

To, co se stalo dnes v noci, se dá snad přirovnat k jaderné bombě shozené zločinci z USA na Hirošimu a Nagasaki.  A šílenství americké propagandy je v extázi jako po drogách! (České titulky)

Desítky milionů Američanů si už nedočkavě poslechly originál a pak přešly k tématu masmediálního běsu o Carlsonovi jako užitečném idiotovi. A Amerika – západní (ne)civilizace se otřásla v základech.

Není dnes důležité sledovat celý rozhovor Carlsona s Putinem. Na to bude čas v příštích dnech a měsících. Ale to, co se děje kolem. Co se strhlo kolem. Clintonová propadla běsu, telefonovala Carlsonovi, urážela ho, špinila ho, nenávist z ní tekla jak z Pekarové a Černochové u nás a poslechnout si video v přímém přenosu stojí za to.

Americká propagandistická média nemohla zastavit originální rozhovor, takže už po několika minutách to začala stříhat, překládat z angličtiny do angličtiny způsobem, jaký známe u nás, a miliony Američanů je zděšeno, protože ten hnůj zažili poprvé v životě: výklad, jak si mají vykládat rozhovor novináře Carlsona s prezidentem Putinem.

Samozřejmě výsledek je opačný a tak miliony Američanů, možná desítky milionů Američanů už v tuto chvíli otevřelo oči nad cenzurou a manipulací západních masmédií. A tak jenom pár ukázek přeložených do češtiny, abyste viděli, jaké reakce jsou nad zvěrstvy Clintonové a dalších manipulátorů v USA.

Fantastic interview. You learn more about Eastern Europe in 2 hours than you do with any history class in the west does in a year.

Fantastický rozhovor. Za 2 hodiny se dozvíte více o východní Evropě, než kdybyste se naučili v jakékoli hodině dějepisu na západě za rok.

Nebýt mnoha, mnoha tisíců, kteří zemřeli – a dalších tisíců, kteří trpěli na obou stranách, považoval bych Carlsonův rozhovor za zábavný. Tak jak to je, je to děsivé… Všimněte si, v tomto videu Clintonová ukazuje, jak je neschopná vládnout, protože Carlson dělal svou práci – čistě a jednoduše. V jaké strašné době žijeme…

Dobrá práce, Tucker Carlson, pro vás čtení těchto komentářů tento rozhovor rozhodně stojí za zhlédnutí pro každého, kdo sleduje CNN Putin je extrémně inteligentní
Muž. Sledujte, jak se média, jako je tato, teď úplně zhroutila, ani se neobtěžujte sledovat, koukám na rozhovor pro sebe.

Právě jsem dokoukal celý senzační rozhovor. Nejtěžší je první půlhodina historických informací. Ale tato půlhodina je cenná, protože můžete pochopit ruskou strategii. Ukrajinu a Rusko spojují velmi hluboké historické kořeny a ruský prezident o tom podrobně hovořil. Vzpomínám si také na kompliment Elonu Muskovi. Ale nejdůležitější je prezidentův vzkaz elitním skupinám, které řídí svět. Prosím, neveďte situaci k jaderné válce. Vždy se dá dohodnout! Osobně chápu, že spolupráce je lepší než konkurence. Protože konkurence již znamená poraženého, ​​ale spolupráce nikoli.

Tento typ touhy máme v naší současné liberální vládě v Kanadě My Kanaďané velmi dobře víme o nebezpečích tohoto…

Není to kontroverzní, RT International má úžasné novináře-zpravodajské-dokumenty. Otázky a odpovědi prezidenta Putina jsou velmi zajímavé, 90 % zemí obchoduje s Ruskem. Studená válka nebyla o komunismu, Ukrajině na ? Oliver Stone.

Na každou válku existují dva protichůdné názory, proto existuje válka. My na západě si vždycky myslíme, že jsme ti dobří, to nejsme. Většina novinářů na Západě má velké potíže s pochopením obou stran politického sporu, zejména tam, kde jde o demokracii a ekonomiku. Proč by Putin chtěl, aby s ním dělal rozhovor novinář se zablokovanou myslí. Osobně si myslím, že je načase, aby novináři s jasnou a přehlednou myslí začali zpovídat podobně obdarované občany ohledně toho, jakou demokracii má Amerika s prezidentem, který má kognitivní problémy, často ztrácí kontinuitu řeči a dívá se daleko a zmateně, symptomy klopýtání pravidelně indikující raná stádia zhoršení mysli. Připouští, že má krátkodobou ztrátu paměti, tato nedostatečnost je jistě více než dostatečná k tomu, aby nebyl vhodný jako prezident. Opravdu jsem to řekl minulý týden. Nejenže tento prezident nestřílí na všechny láhve a nedělá zásadní rozhodnutí týkající se života a smrti pro tisíce lidí, ale chce znovu kandidovat jako prezident a zdá se, že proti silně podezřelému zločinci.

 Great job Tucker and Mr Putin. Great interview, 2 hours of dialogue that the world needed to see other than the collective west’s narrative.Gonzalo Lira was an american citizen journalist who died in an Ukranian prison about few weeks ago, he would be proud of Tucker.RIP Gonzalo Lira

Skvělá práce Tuckera a pana Putina. Skvělý rozhovor, 2 hodiny dialogu, který svět potřeboval vidět jinak, než je vyprávění kolektivního západu. Gonzalo Lira byl americký občanský novinář, který před několika týdny zemřel v ukrajinském vězení, byl by na Tuckera hrdý. RIP Gonzalo Lira

Nemá cenu sem dávat tisíce dalších podobných vzkazů. Každopádně zuřivost Clintonové, Bidena a dalších ukazuje, že jim Tucker Carlson s necenzurou načůral do mraveniště. A díky Elonu Muskovi to mohou sledovat bez dalších keců a udělat si skutečný obraz o střední a východní Evropě.

Tuckere Carlsone, skvělá práce. V České republice nás dnes masírka teprve čeká. Votápek už je v extázi…

**

Petr Pokorný, Skrytá Pravda

4.6 18 hlasy
Hodnocení článku
14 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
shoty
shoty
před 2 měsíci

Putinovi nadávajú do diktátorov, Rusi aspoň vedia, kto im velí. V USA nemajú o čomsi takom potuchy.
No sleepy Joe to určite nie je. Zvlášť po tých srandovných voľbách, po ktorých sa stal prezidentom. Amerika je už len zhnité hovno. Bohužiaľ.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Přesně tak je dobře že to pustili lidem v USA aby nevolili demokratické fašisty co by je nahnali do 3 sv. To bude zase v maistreamu nablito ale pravda se nedá ukřičet nebo umlčet.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Je dobré, že si lze přečíst Putinův rozhovor bez příkras. Budou nám vrážet klíny do hlav jak lže atd., atd. Díky, udělám si názor sám a oni ať se ve své nenávistí třeba udusí. Jsem připraven na ověřitelné protiargumenty, Nikoli na výmysly, urážky a demagogii nepřátelů Ruska. To zas bude trapas…

danny
danny
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Už se to rozjíždí! V USA, Bruselu i u nás. Němcová je zase v hysterii. A to je teprve začátek. Prý je sledovanost desítky mil. Tvrdí Novinky. Ale už jen anoncování dosáhlo přes 100 mil. diváků a samotný rozhovor ještě více. A další desítky mil. si ho pustí ze záznamu a znovu! Šídlo a spol. se mohou pominout. A Džamila!

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Tak jsem se na Aktualně od světoznámé novinářské extratřídy, chlapce jménem Martin Novák (znáte ho někdo?) dozvěděl, jak tu novinařinu Tucker Carlson dělá mizerně. Dokonce nám prozradil, že se nechce Carlsonovi posmívat. Myslím, že tenhle “náš” Martin, Carlsona ranil tak, že až se bude zítra pídit po tom, jak jeho výkon… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 měsíci uživatelem mikkesh
kolokol
kolokol
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Tohle už nevymlčí ani neodkopnou minutovou reportáží o tom, že Putin opakuje své lži. Toto je začátek konce těch skutečných lhářů! Brzy dosáhne sledovanost miliardy. Tohle už pod žádný koberec nezametou.
Že vůbec něco takového mohlo spatřit světlo světa ukazuje na mocné síly, které daly věc do pohybu a zaštítily ji.

Naposledy upraveno před 2 měsíci uživatelem kolokol
Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Asi jako když Šimek a Sobota říkali, že po jejich kritice hodí Lendl rakety do kanálu a zavře se ve svém 42+1 na Floridě a nebude už vycházet. 🙂

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Tady u vámi jmenovaných a ostatních nejde ani tak o to, co Putin řekl, ale co tím myslel a co tím chtěl vlastně říci. A to vědí jen oni naprosto ale naprosto přesně….

Ludvik
Ludvik
před 2 měsíci

Rozhovor s Tuckerem Carlsonem

Vladimir Putin odpovídal na otázky Tuckera Carlsona, novináře a zakladatele videoplatformy Tucker Carlson Network.

9. února 2024
07:00
Moskevský Kreml
http://kremlin.ru/events/president/news/73411

Celý rozhovor. VIDEO + text (lze přeložit pravým tlačítkem myši do češtiny)

Naposledy upraveno před 2 měsíci uživatelem Ludvik
Primak
Primak
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

To jsem tedy nepochopil, jak to lze přeložit pravým tlačítkem. Z videa? Nebo z toho textu? Ten se dá překopírovat do nějakého překladatele a pak to jde. A pokud se to najde v YT, tam se daj nastavit titulky české – ne moc přesné neb automaticky. Případně když otevřeno v Yandexu, tam texty jsou automaticky přeloženy… Číst vice »

Primak
Primak
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

Přičemž dnes je už více česky otitulkovaná videa, třeba na Protiproudu.

Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Profesionalita a odvaha, tak to má vypadat. A všem hlupákům a přizdipsáčům přeji pořádnou křeč a ať třeba prasknou.

Už kálejí, už kálejí
hlupáci v áleji.
Už vypouští, už vypouští
výkaly do houští.

danny
danny
před 2 měsíci

Masírka už začala. Ale rozjíždí se pomalu 1) těžko se hledají argumenty a 2) ještě nepřišly noty z Brusele a Washingtonu. Tam se teprve vzpamatovávají a sjednocují do jednotné fronty lži. Aby byla co nejsilnější a a neměla díry. Tedy aby všichni mluvili stejně. Zatím zuří samostatně a roztříštěně, ale to se brzy změní. Teprve probíhají redakční… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Ale přijdou s tím s křížkem po funusu. Už jsme slyšeli a viděli originál a cokoliv oni řeknou bude lidem jen k smíchu (tedy těm myslícím). Zmanipulovaní chudáci pojedou ty nesmysly s nimi, protože by jim jinak hrozila mrtvice.