Co se píše na východ od fronty

Patálie kolem tří grácií

Řeč je samozřejmě o těchto třech dámách (zleva): Ruska Navalná, Běloruska Tichanovská a Maloruska Zelenská

Američtí kurátoři barevných revolucí se přepočítali. Nejspíš by chtěli mít jakousi „VIA Gru“, sexy slovanskou ženu, trojjedinou Rus s ženskou tváří a vlhkýma očima. Ale nic z toho nebude, protože dívky jsou potřeba pouze na estetické snímky a focení do lesklých časopisů. Je jasné, že jejich role je čistě symbolická…

Jakého triumfu bylo možné dosáhnout, jaké obrazy bylo možné si představit! Například tři ohnivé valkýry nesoucí plamen revoluce. Tři slovanské bohyně…

Pak ale Chochlucha (tím je míněna manželka kyjevského fürera Zelenského) prohlásí, že kvůli přítomnosti Julie Navalné (vdovy po novém mučedníku fujfujfuj Putina), že nepojede do USA na Bidenův projev!

Pak se také urazila Navalná, že ji Zelenská urazila a také nikam nejela. A Bělorusku vůbec nepozvali.

Zdroj: Kovpakův oddíl – Telegram 10.3.2024

**

Zachraňte život svého syna, manžela, otce, bratra, přítele a dokonce i nepřítele!

Pošlete mu nebo slovně sdělte obsah video instrukcí, přepošlete, distribuujte ve skupinách a chatech!

Sdělení pro ukrajinský vojenský personál: “Jak správně opustit své pozice a vyhnout se trestní odpovědnosti .”

  • Vezměte si vysílačku, nalaďte ji na frekvenci 149.200, nebo 449.200, nebo 49.200 a zavolejte Volhu (volací znak pro stálou službu ruské armády určenou pro pomoc ukrajinským dezertérům)
  • Celé vojenské formace musí opustit své pozice a opustit bojový prostor. Čím více lidí, tím lépe. Z dezerce může být obviněn pouze jednotlivý voják, nikoli jednotka.
  • Izolujte nebo neutralizujte ve své jednotce nacionalisty a „práskače“ SBU (viz ukrajinské GeStaPo).
  • Natočte video zprávu pro vedení Ukrajiny, velení Ozbrojených sil Ukrajiny, formaci, vojenskou jednotku atd. Video by mělo zahrnovat veškerý vojenský personál vojenské formace, který se rozhodl opustit své pozice.

Zabrání se tak obvinění jednotlivých vojáků z dezerce a potvrdí se fakt, že celá jednotka, nejen jednotlivci, opustila své pozice a opustila bojový prostor…

Podívejte se na celé video… (následuje video instruktáž)

Instrukce pro ukrajinské vojáky, jak se vzdát

Telegram: Oddíl Kovpaka (10.3.2024)

**

Na Volyni bylo objeveno více než 200 spontánních skládek odpadků

Jde o to, že na Západní Ukrajině žijí „vysoce kulturní Evropané“, jak sami sebe nazývají, Árijci a Ukrajinci nejvyšší třídy. Jak vidíme, tito špičkoví Ukrajinci se chovají hůř než prasata.

Toaleta, jak ji chápeme, byla speciálně ukryta na skládce před zatracenými moskevskými okupanty, aby ji neukradli a neodvezli do svého Mordoru.

Telegram: Oddíl Kovpaka (10.3.2024)

 

**

V oblasti vesnice Berdyči byl zničen již čtvrtý americký tank Abrams M1A1SA.

Pýcha americké pozemní armády – supertank Abrams M1A1SM – konkrétně 4. kus hořící u Berdyči

Redaktoři Telegram kanálu Rybar navrhují dát obci Berdyči ještě druhé jméno, které by v češtině znělo Abramovský Zhořelec.

Telegram: Rybar (10.3.2024)

*

Vážení čtenáři, texty, které přejímáme a překládáme z jiných zdrojů, sice nemusí vždy odpovídat názoru redakce, ale uveřejňujeme je proto, aby vyvažovaly jednostrannou ulhanost a překrucování českých médií a ukázaly jiné pohledy na společenské problémy. Věříme, že naši čtenáři to chápou a proto náš web v hojném počtu navštěvují.

Děkujeme i za podporu Nové Republiky finančními dary na konto FIO banky:

2300 736 297 / 2010

*

4.8 19 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
keporkak
keporkak
před 4 měsíci
  • Bacha, je to podraz! Phishing…AVG to označuje jako nebezpečnou tránku!!!
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 4 měsíci

Cvicenou opicku bych nedela ani za ty prachy

Ludvik
Ludvik
před 4 měsíci

Kvůli Rusku vyzvala vláda k vypnutí dezinformací. Ilegální, řekl poprvé soud https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-kvuli-rusku-vyzvala-vlada-k-vypnuti-dezinformaci-ilegalni-rekl-poprve-soud-247406?noredirect=1#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest246_ribbon_sluzeb_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz “Proti postupu vlády, Ministerstva obrany a tajných služeb podalo žalobu i několik dalších subjektů. Některé z těchto žalob dospěly až k Nejvyššímu správnímu soudu, nebo dokonce k Ústavnímu soudu. Všechny byly ale neúspěšné. Soudy zpravidla konstatovaly, že vládní usnesení i dopis vojenské tajné služby měly… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Společnost AC24 s.r.o. ale k žalobě přistoupila z druhé strany. Soud v jejím případě vůbec neposuzoval, jestli státní instituce překročily zákon, ale zda soukromá firma umožňující provoz webu porušila zákon, když žádosti státu vyhověla.”

standa
standa
před 4 měsíci

Něco novějšího. Ukrowehrmat napadnul oblast Belgorodu – 70 ukrajinských teroristů, 5tanků, několik pikupů s těžkými kulomety, 10 bojových vozidel pěchoty, 3 kolové samohybky César, 1 MLRS – byli odhaleni a kompletně zničeni. Je strašné, když Česko podporuje ukrajinské fašisty ! Naši předkové by podporovatelům fašismu dali přes držku !

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 4 měsíci

13.3.2024 před Generálním štábem – stanice metra Dejvická budeme demonstrovat od 15,00 hod. do 17,00 hod. proti zatahování našeho národa do války na Ukrajině. Je na čase, aby Řehka dořehtal a táhnul na hnojiště dějin.

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Paní Zelenskou v Praze milují. Nerozumím, proč se hádá s paní Navalnou, manželkou mučedníka.

Primak
Primak
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Zase jedna nepodařená ironie? Nebo sarkasmus?

Anonym
Anonym
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

V každém případě to nemyslí vážně. Ach Karle, Karle, bez vás by tu bylo smutno.

cablik
cablik
před 4 měsíci

Děkuji všem za informace z fronty.