Jsme čím dál blíž totálnímu průšvihu (nasazení)? Skoro to vypadá, že jo

Válečná rétorika a hysterie se stupňuje. Nevěřím, že je to náhoda.

Jana Marková
Jana Marková
V tomto náhody prostě skutečně neexistují. Denně čteme x titulků ve všech médiích a pomaličku polehoučku nás připravují na to, že naše generace a naše děti v míru žít nebudou. Zároveň s tím jsou totiž všichni odpůrci války dehonestováni a vysmíváni a pomaličku, potajňoučku jsou připravovány zákony na jejich kriminalizaci.

A já se ptám. Kam až teda chceme zajít? To jste se opravdu přišli o rozum? Chápete vůbec, co je to válka vy všichni, co byste tam nejraději vyrazili už dnes? To jsou utrhaný ruce a nohy, statisíce mrtvých lidí a nenávratně zničených osudů. To jsou zničený města a na desítky let zničená půda. To je konec všeho, co jste znali. A je to evidentně něco, co si vy neumíte ani představit. To není počítačová hra. To je rozvrácený hospodářství, zdravotnictví, to je všeobecná bída pro ty, co nezdrhnou nebo nemají poslanecké a jiné imunity.

Ukrajina nevyhrává a je na hraně svých lidských možností. Už nemůžete posílat od svých klávesnic další a další Ukrajince jako potravu pro děla, protože vám prostě brzy dojdou. Vy nejste schopný zvednout zadek z gauče abyste šli k volbám a tak musíte mít elektronický hlasování, vy se chcete cítit jako květina ve větru, vy řešíte jestli budete studovat genderovou orientaci chrousta, plastový brčka, do pětatřiceti bydlíte u maminky a chcete táhnout na Rusa? Fakt vám „hráblo“? To jste tak mimo?

My jsme se aktuálně zbavili skoro všeho funkčního, co naše armáda ještě měla a to nový budeme mít s trochou štěstí na několik let. My nemáme ani ty vysmívaný polní lopatky a starý tanky pro tuhle opotřebovávací válku. A hlavně, my nemáme ty vojáky, kteří by tam šli. Myslíte, že nás to torzo, co tu z armády zbylo spasí? Kolik jich je z těch 28 000 víceméně úředníků takzvaně bojeschopných? 7000? Víte kolik lidí se přihlásilo do toho slavného přeurčení? Pár stovek. Pomocí woke ideologií jste udělali z chlapů mamánky a sněhové vločky. A já se znovu se ptám, s tím chcete táhnout na Rusa? Na jadernou velmoc?

Ztráty na životech Ukrajinců je třeba podle polského generála Rajmunda Andrzejczaka počítat v milionech, a ne statisících. Prohlásil to v rozhovoru pro TV Polsat. Američtí zbrojaři si mnou ruce a deep state se směje, až se za břicho popadá. Oni jsou připravení východní Evropu obětovat. Jste připraveni na to samé?

**

Jana Marková, zdroj

4.6 10 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Franta Jetel
Franta Jetel
před 1 měsícem

Skvělý článek. Doufám, že co nejdřív se těch pár stovek, dobrovolně předurčených, přesune na Ukrajinu. O pár blbů bude aspoň, voličů fialového hnusu, míň.

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Den, kdy byla jmenována tato vláda, by měl být připomínán jako jeden z tragických dnů našeho národa.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Je to vše jen planý blábol a vytahování nic takového nebude článek pod tímto to vysvětluje a čas chciválům už došel. USA jdou do kytek a s nimi i tyto nastrčené figurky.

standa
standa
před 1 měsícem

Jen blbové uvažují jako naše armáda a vládní politici. Jedna z nejnovějších zpráv říká, že Rusko začalo v  ú n o r u  sériovou výrobu FAB-3000 !! To znamená opravdu strašnou bombu. Z toho plyne, že bude samozřejmě použita proti vojákům NATO, Ukrajince nevyjímaje – to armáda neví ? To ti čeští pitomci co… Číst vice »