“Politici nám dobré vztahy nemohou zhatit. Dnes tu jsou a zítra tu budou jiní”

Lenka Procházková
Lenka Procházková

“Politici nám dobré vztahy nemohou zhatit. Dnes tu jsou a zítra tu budou jiní,” řekl slovenský novinář Jozef Hübel v závěru včerejšího streamovaného pořadu Jany Bobošíkové “Vzkaz ze Slovenska.”  Tématem byly česko slovenské vztahy narušené premiérem Fialou.

Záznam celého pořadu si můžete pustit ZDE. Můj příspěvek je zařazený od cca 57 minuty.

A níže dáván odkaz přímo na můj příspěvek, který jsem redakci ABJ zaslala v textové podobě. Načetla jej zřejmě umělá inteligence, jejíž hlas je kultivovanější než můj, ale trochu mi v něm chybí prožitek. Ostatně posuďte sami:

Evropa ztratila paměť

4 9 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 1 měsícem

Západ by měl hodit ručník do ringu na Ukrajině ! Amerika říká, že tam nepošle vojáky(oficiálně, neboť tajně už tam pracujou). Ital tvrdí, že Polsko a Francie nemají právo mluvit za celé NATO ! Takže kdo tam pošle vojáky, jede v tom sám ! Po českých vojclech pak ani pes neštěkne, takoví volové… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Uz aby bylo zitra.Tihle nekompetentni neumetelove jsou schopni znicit vse

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Tady je to spravne pojmenovano…Co si to vubec dovoluji?

Primak
Primak
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Nicméně, správně pojmenováno je to zde: Je tragické, že necelých osmdesát let po skončení druhé světové války už Evropa ztratila paměť i pud sebezáchovy. Ústy svých místodržících šturmuje do války proti někdejší vítězné mocnosti. Varovné hlasy realisticky myslících občanů jsou umlčovány, dehonestovány a dokonce kriminalizovány. Státnické rozhodnutí slovenského premiéra, že Slovensko do vyprovokovaného… Číst vice »