ŠOK! Kyjev najal a vyzbrojil džihádisty, aby rozvraceli Rusko, vyvraceli v něm křesťanství a všude na dobytém území zřizovali pravověrné kalifáty! Kdo vlastně nyní tahá za nitky světového terorismu!?

14. března 2024 byl Abdul Hakim vyfotografován v ukrajinské vojenské uniformě, jak ve společnosti islamistů s nápisy “Ansar” na uniformách řídí útoky proti ruským vesnicím v belgorodské oblasti. 

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Teroristický útok na největší ruské obchodní a nákupní středisko Krokus je zajímavý z řady aspektů, a ty všechny ukazují, že se nejspíš jedná o velice dalekosáhlou tajnou operaci, uskutečněnou islamistickými teroristy ISIL přesně v době, kdy kyjevský režim hromadně najal a vyzbrojil islamistické džihádisty ISIL, a jejich vůdcům udělil ukrajinskou státní příslušnost, a jmenoval je plukovníky, a vyslal je i s jejich tlupami na hranice s Ruskem. A nějakou náhodou zrovna poblíž místa, kudy se chtěli z Ruska evakuovat teroristé z moskevského Krokusu. Těch náhod je až přespříliš, aby nebyly alarmující. A je tak načase, se na celou záležitost podívat blíže. 

Česká i západní mainstreamová média začala jedno přes druhé o víkendu hlasitě vřískat, že je jasné, že teroristický útok na moskevský Krokus provedli džihádisté ze skupiny ISIL-K, že zapojení Ukrajiny nebo Západu do útoků je vyloučeno, a dokonce, že se jedná o útok pod falešnou vlajkou spáchaný Putinem! Komediální Forum-24 dokonce tím, že obvinilo Putinovy bezpečnostní síly – že se na místo teroristického útoku dostavily podezřele až hodinu po jeho začátku, a tak daly najevo, kdo za útokem stojí – všem Čechům odhalilo, kdo stál za střelbou na pražské Filozofické fakultě, protože i tam se Rakušanovy bezpečností síly nějakou náhodou dostavily se značným zpožděním.

Letos 7. března US generál Michael Kurilla na slyšení v Kongresu přiznal, že Pentagon nyní dělá vše proto, aby zajatí teroristé ISIS pocházející ze zemí Střední Asie byli, co nejrychleji propuštěni ze zadržovacích táborů v americké okupační zóně v Sýrii a Iráku, a odeslání do Tádžikistánu, Kyrgyzstánu, Uzbekistánu a Kazachstánu! Generál Kurilla se na slyšení pochválil, že se jen v táboře Al-Hawl v obsazené části Sýrie už podařilo snížit počet zadržených stoupenců ISIT ze 70 tisíc na aktuálních 43 tisíc. Tábor Al-Hawl spravují Kurdové sloužící USA. V táboře platí přísné vynucování pravidel šaríi, a každý, kdo by chtěl pravidla porušovat je ihned zavražděn. Generál Kurilla, hlavní expert Pentagonu na slyšení řekl, že ISIS se opět chystá dobíjet svět, že představuje hrozbu hlavně USA u Západu, a že do 6 měsíců na nás zaútočí. Podrobnější informace o chystaném útoku teroristů ISIS, ale odmítl kongresmanům sdělit! Slyšení se účastnil i generál Michael Langley, hlavní expert Pentagonu na zadržování Rusů a Číňanů v Africe, a ten přiznal, že obě mocnosti i Irán těží z toho, že USA nyní prohrávají svůj boj teroristy ISIS, a aktuálně Rusko deklasuje USA v Severní Africe 12 ku 1, a hrozí, že celý region jim padne do rukou. Oba generálové se shodli, že teroristé ISIS nyní pro Západ představují hrozbu, a hodlají na nás opět útočit, stejně jako v letech 2015 – 2018, ale že Rusko a Čína představují větší hrozbu, protože mohou ovládnout Severní Afriku a Blízký východ.

Hlavní expert na teroristickou skupinu ISIS-K, která měla podle Západu útok na moskevský Krokus spáchat, dr. Dr. Uran Botobekov , CEO Modern Diplomacy EU, ve své podrobné analýze posledního vývoje skupiny ISIS-K doložil, že skupina v posledních měsících značně změnila svoji rétoriku, a místo všeobecného “boje proti Židům a nevěřícím” začala hlásit hlavně konkrétní nenávist vůči USA. Podle Botobekovy analýzy se ISIS-K důrazně zaměřila na vykreslování selhání Joe Bidena, porážek USA, a na další velmi konkrétní americká a evropská témata, která šíří pomocí svých mediálních platforem. Botobekov tvrdí, že se ISIS-K začal takřka výhradně zaměřovat na získávání stoupenců mezi vzdělanými občany středoasijských republik, zejména mezi těmi, kteří mají schopnost žít nepozorovaně na Západě, a nebo tam už žijí. Podle Botobekova ISIS-K soustřeďuje nyní hlavní úsilí proti USA a Západu, kdežto činnost proti Rusku a Turecku a Iránu utlumuje. Dokonce ISIS-K začal rozšiřovat, že modloslužebníky Bidena čeká nový 11-9.

Pokud srovnáme slova experta Botobekova, a obou US generálů, je na první pohled nelogické, proč všichni tři shodně varují, že ISIS-K je západu nebezpečný, ohrožuje ho a chystá se opakovat velké teroristické útoky, kterými se v minulosti proslavil! Ale současně generál Kurilla dokládá kongresmanům, jak se mu nyní daří tisíce bojovníků ISIS-K úspěšně propouštět ze zadržovacích táborů na svobodu!! Odpověď dává generál Langley – USA prohrávají hybridní válku s Ruskem a s Čínou, a někteří propuštění bojovníci proti Rusům v minulosti bojovali. V hybridní válce, je každá zbraň dobrá, že?

Jsem islamista. Mým cílem je v celém světě zavést náboženství Alláha, aby se podle předpisů Alláha žilo všude.“, přiznal šokovaným americkým novinářům na tajné schůzce konané v okrajové istanbulské čtvrti Basaksehir, která je považovaná za hlavní útočiště islamistických teroristů v Turecku,  jeden z hlavních vůdců teroristické organizace ISIS, známý jako Abdul Hakim, který po porážce od Rusů opustil Sýrii, a potvrdil, že právě v úkrytu na bezpečném místě chystá i se svými stoupenci nové plány na odvetu proti nevěřícím. 9. ledna 2023 televize France 24 oznámila, že terorista Abdul Hakim byl spatřen v Kyjevu, a dal se i se svými bojovníky do služeb Ukrajiny. Od Ukrajiny dokonce obdržel občanství. 14. března 2024 byl Abdul Hakim vyfotografován v ukrajinské vojenské uniformě, jak ve společnosti islamistů s nápisy “Ansar” na uniformách řídí útoky proti ruským vesnicím v belgorodské oblasti.  V Sýrii byl přitom Abdul Hakim jedním z hlavních vůdců tzv. Armády dobyvatelů – Jaish al-Fatah – která dobyla syrské město Idlib, a spáchala na jeho obyvatelích ty nejohavnější zločiny jaké si lze představit. Abdul Hakim osobně řídil dobytí města, a je známo, že jeho bojovnici v průběhu bitvy se syrskými jednotkami používali americkou raketovou výzbroj. Vzhledem k hrůzám a vraždění civilistů i zajatců, které bojovníci Abdula Hakima páchali, byli označeni za jasné teroristy.

Není tak asi žádnou náhodou, že nyní jeden z vůdců teroristické organizace ISIS – Abdul Hakim, a jeho teroristé opět útočí na Rusko, tentokráte sice v ukrajinských uniformách, ale opět s americkými a západními zbraněmi! Vyzbrojit teroristy, kteří vraždili civilisty v Sýrii na potkání, a jejichž vůdce sní, že po celém světě pomocí zbraní rozšíří Islám, jako jediné náboženství, mohou jenom naprosto šílení politici a generálové. A když potom ruské bezpečnostní síly zadrží teroristy ISIS na jejich útěku z Moskvy, přímo na dálnici, vedoucí na ukrajinskou hranici, a do míst, odkud zrovna jiní teroristé ISIS útočí na ruské vesnice a města, je na průšvih zaděláno! A média to nepřekřičí!

V každém případě je však okamžitě, podle varování generála Kurilly, naprosto nutné zatarasit hranice, a přestat přes ně pouštět uprchlíky. To je jediná cesta, jak zabránit podobným teroristickým útokům i v Evropě! Řadu z těchto útoků, jak máme na paměti spáchali právě teroristé zamíchaní mezi uprchlíky. Orbán se poučil, a zatarasil hranice. Nezbývá než i v Česku a na Slovensku volit do funkcí pouze naše Orbány!

(Pokračování zítra)

*

Michael Svatoš. MaP 1947, na horním snímku Abdul HAkin al- Šíšání stojí vpravo

4.1 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
danny
danny
před 1 měsícem

Opět mně to nedá. Rusové si za to mohou sami! Svojí idiotskou politikou důvěry v Západ, že se dohodnou, v Ukrajince, že jsou jeden národ a že je nakonec oni budou milovat apod. Opět nás pan Šojgu potěšil, že v Rabotyno postoupili o několik domů. nijak už nevysvětlil, proč je Černomořská flotila zalezlá a třetina flotily… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  danny

No ale Rusové, Bělorusové a Ukrajinci jsou jeden národ. I Hitler to tvrdil. Rusové proto nemohou bojovat proti Ukrajincům s takovou bezohledností, jako třeba proti Němcům. I Ukrajincům byl totiž ten Majdan vnucen a Ukrajinci sami se stali otroky a rukojmími USA a NATO. Na Ukrajině nikdo neví, co vlastně je…jestli Ukrajinec nebo Rus. Jsou promíšení a v 17. století… Číst vice »

danny
danny
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle. Ukrajina je teritorium, které v historii ještě zcela nedávné patřilo různým státům. Východ byl Ruska. Halič patřila Rakousku, Zakarpatí pak Uhersku a Rumunsku. Tedy obyvatelé jsou buď Poláci, Rumuni, Maďaři, Rusíni, Židé nebo Rusové. Tak jako jediný Tajwanec je náš trouba Vystrčil. Protože Tajwan je ostrov a stát který na něm leží… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  danny

To je otázka, kdy je něco už jiný jazyk a kdy je to jen nářečí nějakého stávajícího jazyka. Ruštinu znám dobře a z ukrajinštiny také něco znám. Myslím si, že se ty jazyky dost liší, i když našim uším můžou znít stejně. Ukrajinština má zřejmě blíže k běloruštině. V 17. století tam mluvili a psali všichni asi stejně.… Číst vice »

standa
standa
před 1 měsícem

Jen poznámka k masakru. Jeden Francouz se vyjádřil – zkráceně interpretuji – Za 1 1/2 roku nedokázal Západ říci kdo vyhodil Nordstream do vzduchu a u izraelských zvěrstev Západ tvrdí, že se vše musí nejdříve vyšetřit a to už tam zvěrstva IZRAELE probíhají 7. měsíc !!! Ale že v tom nebyla Ukrajina, ale byl v tom Isil, tak… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  standa

Podle diskutérů na idnes, novnky, seznam ty lidi zabil Putin sám, aby měl záminku pro další mobilizaci. Pokud ty lidi zabil Zelenskyj, tak na to měl právo, protože ho Putin přepadl a páchá v Zelenskeho vlasti zvěrstva. Například v Buči. Nordstream si taky vyhodil do vzduchu Putin sám. Aby pak mohl obvinit Západ.… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

Oni mají stejný sem jako jejich páníčci touha po světovládě banderovi došli lidi tak tam naženou džihádisty. Jenže Rusové s tím mají zkušenosti a poradí si s tím.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

No bude to mít Západ s Mohamedány těžké. Několikamilionová armáda v jeho zemích, záloha bojovniků proti bezvěrcům. Pochybuje někdo, že by ,,evropským” Muslimům ISIL snad nějak vadil? Že by šli proti vlastním a podporovali bezvěrce? Pěkně dlouhá pátá kolona, ta až se rozjede! Co jsme si, to jsme si! (Že by něčí úmysl?).… Číst vice »

standa
standa
před 1 měsícem

Pan Svatoš jasně výborný ! Že za masakrem stojí Ukrajina je jasné, souvislosti jsou. Kdo řídí Ukrajinu ? No přece USA, bez Amíků si Ukrajinci ani nepr*nou ! Takže za masakrem stojí kolektivní Západ, jehož jsme součástí, a to je třeba si přiznat. Jsme podílníky na válce a podílníky eskalace války, navíc… Číst vice »