Ještě chvilku…

Vidlák k českým vlastizrádným “elitám” hovoří v logice jejich hodnot. Oni totiž službou cizí moci zrazují nejne národní, ale i své vlastní zájmy. Pochopí to?

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák

Vážení mocipáni! Vy, co řídíte tuto republiku a jste vidět, i vy, co řídíte tuto republiku a nejste vidět. Vy, co máte peníze i moc, vy, co máte vliv a konexe, vy, co máte školy, certifikáty i bezpečnostní prověrky. Vy, co jste v pětikoalici i vy, co jste v opozici. Hele, pojďte se podívat pravdě do očí a přiznejte si všichni, že je tahle republika spolu s celým Západem totálně v prdeli.

Přiznejte si, že jste za třicet let nedokázali postavit jadernou elektrárnu, nepostavili jste jedinou pořádnou přehradu, neotevřeli jste žádný nový důl… a co je nejhorší, nechali jste se zatáhnout do války, ale pro naši obranyschopnost jste neudělali vůbec ale vůbec nic. Přiznejte si, že umíte jen kecat, dělat porady a psát analýzy, ale kromě vznešených řečí se za poslední dva roky vůbec nic nezměnilo.

Máme největší továrnu na nitrocelulózu v Evropě. Je větší než ty zbylé dvě (ve Francii a Srbsku) dohromady. Vyrábí ročně osm tisíc tun výbušniny. Za dva roky té „strašlivé ruské agrese, která nás všechny k smrti ohrožuje“ se kapacita nijak podstatně nezvýšila. Je úplně jedno, co jste si odhlasovali v parlamentech. Je úplně jedno, jaké jste si napsali deklarace. Výroba té nejzákladnější vojenské suroviny je pořád stejná i po dvou letech války! Vy jste zrádci. Vy jste řvali o ruském nebezpečí, ale nic jste neudělali.

Jen stoupla cena a výrobní kapacita je zamluvena na šest let dopředu…

Mimochodem… viděli jste někdo u Pardubic nějaký protiletadlový systém? Pokud by měla začít válka s NATO, tak Rusové jedním hladkým výstřelem zničí polovinu evropské výroby výbušnin. Je úplně jedno, kolik budeme mít linek na granáty a kolik budeme mít tanků. Bez produkce nitrocelulózy se všechno sesype do několika měsíců.

Přiznejte si, že ten „Putinův slouha, Fico a jeho podržtaška Pellegrini,“ mají pod palcem největší část výroby granátů pro Ukrajinu, která se má zvedat ze zhruba třiceti tisíc kusů ročně na dvě stě tisíc kusů ročně a Ficovi to vůbec nevadí, protože je to byznys jako sviňa, dělá to docela slušnou zaměstnanost, válečný zisk je vysoký a tím pádem z toho budou i tučné daně pro slovenský rozpočet. Vy tady pořádáte orgie nenávisti proti demokraticky zvolené slovenské vládě a přitom oni byli prakticky jediní, kteří byli schopni povolit nové muniční linky a rozeběhnout výrobu.

Mimochodem… výrobní cena dělostřeleckého granátu je deset tisíc korun a prodejní cena je osmdesát tisíc korun. Za tento osmisetprocentní zisk stojí za to posílat Ukrajince do mlýnku na maso a stojí za to udržovat stroj války v chodu. Za tyto prachy se vyplatí vraždit, korumpovat, mlžit, dělat propagandu a uplácet všechny intervjuky naráz.

Přiznejte si, že i přes toto všechno, Rusové rozšiřují své továrny lusknutím prstů a jejich převaha na bojišti den ode dne roste. Sice dávají na zbrojení čtyřikrát méně peněz než Evropa a desetkrát méně peněz než USA, ale také si přiznejte, že evropské i americké peníze nejdou ani tak do granátů, ale do šílených platů generálů v dámských lodičkách a analytiků, kteří nikdy nebojovali, ale zato o tom napsali spoustu chytrých a nepoužitelných knih. V reálu Rusové vyrábějí několikrát více granátů než celý Západ dohromady.

Přiznejte si, že převaha Rusů roste, čímž klesá riziko utržených nohou, takže Rusové nemají problém jít na frontu, protože dostanou dost peněz, jejich děti zadarmo vystudují a jejich ženy dostanou slušné odstupné, když to náhodou nedopadne. Přiznejte si, že u Ukrajinců riziko ustřelených nohou stoupá a riziko smrti také, takže se jim do zákopů bude chtít míň a míň.

Přiznejte si, že ukrajinští vojáci Zelenského i Syrského nenávidí.

Přiznejte si, že žádných milion granátů pro Ukrajinu nebude, protože naše věrchuška neuměla držet jazyk za zuby. Strnad obvolal kamarády obchodníky, zjistil, kde ještě má kdo ve skladě nějaké granáty a náš derniér o tom musel velkohubě vyprávět novinářům, jak zachránil Ukrajinu. Většina těch granátů je ve vlastnictví obchodníků se zbraněmi. Ti prodají tomu, kdo nabídne víc. Co myslíte, že se teď právě děje? Rusové jim všem zavolali a… světe div se, nabídli víc… A během vyjednávání o ceně suše konstatovali, že časy jsou zlé a někteří nechápaví lidé padají z oken…

Přiznejte si, že Rusko má třikrát menší ztráty než Ukrajina. Přiznejte to, co si už cvrlikají vrabci na střechách, že Ukrajinců padlo víc než šest set tisíc! Vy víte, že to tak je! Víte to a lžete nám. Víte, že jste andělé smrti a bojíte se dne, kdy to praskne. Přiznejte si, že každá jiná armáda by se už dávno rozpadla, ale Ukrajinci i Rusové jsou prostě takové zabejčené povahy, že bojují i v podmínkách, které by rozložily všechny armády NATO během několika týdnů.

Přiznejte si, že největšími vlastizrádci jsou členové vlády, kteří v podmínkách ohrožení státu koupili naprosto nesmyslné stíhačky, které dostaneme za deset let. Přiznejte si, že jen tupý amatér dělá sbírky na drony pro Ukrajinu, místo aby u nás postavil na takové drony rovnou továrnu. Kdyby vzali peníze na letošní splátku stíhaček a postavili by za to provoz, která by vyráběl milion dronů ročně. To není žádná složitá výroba. Ano, obranyschopnost našeho státu se dá zajistit za dvacet miliard. Stačí tu ve velkém produkovat drony a ve velkém vychovávat obsluhy. To je stejné jako počítačová hra a operátor nemusí být dvacetiletý lamželezo. Může mu být klidně šedesát, mít nadváhu a zdravotní problémy, protože stačí, když bude sedět u počítače..

Místo toho vláda vyhazuje stamiliardy za obrněný šrot, který případě války zničí ruský tlustoprd pomocí nějakého Lancetu. Sedí pěkně v zázemí a hraje takovou reálnější počítačovou hru.

Přiznejte si, že jste všichni jen požitkáři, kterým zatím ještě pořád chodí peníze na účet a tak neděláte nic. Jen si vymýšlíte důvody, proč něco nejde. Hážete klacky pod nohy jakémukoliv úsilí a ničíte ekonomiku, místo abyste ji právě teď multiplikovali. Mluvíte o hodnotové politice, ale jen mluvíte. Neudělali jste ani to, co jste snadno udělat mohli. Bojíte se něco dělat…

Všichni už dávno dobře víte, že je konec. Ale ještě chodí peníze, že? Ještě pořád je doma teplíčko. I když všichni víte, že se stát rozpadá pod rukama, nikdo se nehodláte zvednout a začít dělat správné kroky. Dokonce i pražští libtardi vědí, že mám pravdu. Dokonce i ti fanatičtí novináři to vědí. Vracionová to ví, Vohralíková to ví, dokonce i ten Petr Pavel to ví. Ti, co na mě podávají trestní oznámení to vědí. Ti, kteří mě vyšetřují, to vědí. Ba i ti soudci, až mě budou soudit, to budou vědět. Stejně tak to bude vědět žalobce i obhájce.

Ale raději budete dál čekat pod gilotinou. Víte, že prohrajeme, ale nevíte jak dál. Víte, že selhali, ale nevíte, jak z toho ven. Na kandidátky už seženete jen naprosté idioty, protože normální člověk by za vás nekandidoval ani za milion. Víte, že jste jako kůl v plotě, ale už nemáte možnost s tím něco udělat.

Vy víte, že končíte…. a tak vlastně už jen žadoníte na katovi ještě jednu další chvilku. Taktika KDD. Každý den dobrý.

**

Daniel Sterzik – Vildák, Litterate

5 19 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
17 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 15 dny

Situace je už dlouho taková, že se špičkou globální pyramidy může soupeřit pouze ten, kdo má zdroje. A takovým subjektem (nikoliv tedy objektem řízení) je pouze Rusko. Když v naší době kterýkoliv evropský stát (a nejen evropský) nebude mít plyn a ropu, jakékoliv řeči o vlastenectví, tedy i ty nejpoctivější, budou o ničem, protože narazí na zcela… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 15 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka
orinoko
orinoko
před 16 dny

To je, jak říkáme my z Domova důCHODCU, na ferovku. Linie prvni: Bidet zapomněl, kde je Halic. Linie druhá: Deep Fiala netušil, že podepsal roli v Hollywoodu. Linie treti: Vnitro má ojebavat svoje krasavice , které nejsou k UDÁNÍ, nikoli honit svoje klacky před atomovou Drabovou. Linie čtvrtá a definitivni: Když český Pirát vnikne… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 16 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Už to tu bylo a je to tu zase:

https://youtu.be/uosvEu4YQ9k?si=dkVVuic_bcNehxdo

Prodost
Prodost
před 16 dny

“Oni totiž službou cizí moci zrazují nejne národní, ale i své vlastní zájmy. Pochopí to?” Odpovídám, že nepochopí! Kdyby to byli schopni pochopit, nedělali by to! Měli spoustu času na rozmyšlení. A je na každém pozorovateli, aby uhodl/odhalil, co je to za fanatismus, který je k jejich jednání vede. Podotýkám, že to se… Číst vice »

Jarda
Jarda
před 16 dny

Osobně si přeji,aby hajzlové 5kolky v letošních a hlavně v roce 2025 totálně propadli a nedostali se ke korytům.Volba ANO není v žádném případě řešením,protože babišovi pacholci jsou schopni se spojit s ODS.
Jedinou možností je nevolit žádného zmrda 5 kolky a ANO.

Prodost
Prodost
před 16 dny
Odpověď uživateli  Jarda

Zklamání, jenom zklamání. Zamyslel jste se nad hlavní funkcí opozičních stran a straniček? Proč se nesjednotí? Jejich politickým úkolem je plnit odpadkové koše propadlými marnými hlasy. Ano, divnohra na demokracii. Minule (dle ČSÚ) to bylo přes 1M, tj. 19,82%. To je 10 plných Václaváků slušně nasraných lidí. Jenom sjednocení přinese řešení. Jenže… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 16 dny
Odpověď uživateli  Prodost

Viděl jsem překvapive billboardy. Finanční a průmyslové kruhy Kakanie odepsali fialoveho pitomce, protože fsechno zvoral. Přijal hlavní roli v Hollywoodu a nikoli Bílé zemljance.

Ludvik
Ludvik
před 16 dny

Nic nového pod sluncem. Ještě dvacátého dubna 1945, tedy k datu narození Adolfa Hitlera, přebírali čeští kolaboranti na Staroměstské radnici v Praze za práci pro říši, Svatováclavskou orlici…

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny

Jeste bych pridala,ze ti pitomci nam zase davaji za priklad USA ( jak jim roste ekonomika), kdyz ti se obohacuji na nas ukor….Je to normalni?

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

A ta tovarna na nitrocelulozu pry uz neni nase.Patri do nejakeho americkeho koncernu

orinoko
orinoko
před 16 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jenom optika. Inflace jde nahoru, prdoch bidet se rozčiluje, že bez bezencu není v emerice pracovní síla a největší výsměch? Donedávna vlajky USA šila Čína.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny

Pravda

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Granaty asi nepotrebovali…vzdyt takhle jim zase zustane neco za nehty

cablik
cablik
před 16 dny

Pan Vidlák to popsal přesně zatím se peníze ještě sypou tak je třeba vytrvat a po nás potopa Už aby byli pryč a naši zem bude čekat mnoho práce aby dali zničenou republiku do kupy.

standa
standa
před 16 dny

Tak tohle je vostrý ! Pravdivý !

laskra
laskra
před 16 dny
Odpověď uživateli  standa

A jednoduchý.Tomu souhrnně lze říct vetchismus.