Europoslanec Ivan David o dezinformacích, které v televizi vypouštěla pirátka Gregorová

Zdechovský, Gregorová a další eurposlanci za dnešní vládní pětikoalici se musí uchylovat ke lžím, překrucovíní a zamlčování, aby obhájili neobhajitelné – zradu národních zájmů při hlasování v evropském parlamentu. Eurpolsnace z SPD MUDr. Ivan David na ně ukazuje prstem a vysvětluje

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Klamavé tvrzení paní europoslankyně Markéty Gregorové (Piráti), že budeme znát veškeré podrobnosti o každém jednotlivém migrantovi, jsou hrubě zavádějící. Realita je, že vstupní formality mají být dle schváleného Migračního paktu EU stručné a postrádají hloubku potřebnou k tomu, abychom skutečně poznali charakter těch, kteří vstupují na evropský kontinent a díky neexistujícím hranicím se pak mohou volně pohybovat.

Navíc mnoho těchto imigrantů přichází bez jakékoli dokumentace, případně s falešnými doklady. Tvrdit, že budeme dokonale znát každého z nich, je nejen falešné, ale také nebezpečně naivní.

Selhání multikulturalismu jsou evidentní: rostoucí míra kriminality, snížená sociální důvěra a výrazné demografické změny, které zatěžují společenskou strukturu západních zemí. To není pouhá náhoda – je to důsledek chybných politik a přehlížení základního významu národní a kulturní sourodosti pro normální a zdravý společenský život.

Širší agenda globalistů se snaží vytvořit v Evropě smíšenou populaci postrádající pevnější identity, což usnadňuje manipulaci a kontrolu.

SPD stojí jasně proti tomuto plánu. Věříme v zachování jedinečných identit národů a ochranu osvědčených hodnot, které nás definují a vedou nás našimi životy. Odmítáme se podvolit tlakům bruselských elit, které se s pomocí radikálně aktivistických stran jako Piráti snaží narušit naši státní suverenitu a vnucovat nám migrační kvóty.

SPD podporuje takovou budoucnost, kde je naše identita střežena, naše společnost je bezpečná a naše ekonomika prosperující.

*

video ZDE

4.8 20 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
ryba III
ryba III
před 12 dny

Další blbka s tím jediným správným názorem.

vachav
vachav
před 15 dny

Položil jsem si v duchu otázku,jaký je rozdil mezi ODS a Piráty a odpovídám svým názorem.ODS je stranou nebezpečných zločinců,kdežto Piráti jsou stranou nebezpečných pitomců.Pro společnost to ovšem bohužel vyjde nastejno.

mikkesh
mikkesh
před 16 dny

Pane doktore, domnívám se že ta nešťastnice nelže. Respektive, přesněji ona neví že lže. Prostě to co jí a nejen jí, napíší to žvatlá. A pokud je to věta jednoduchá, tak všichni jí podobní, jako přes kopírák. Copak si může drogami zdevastovaný mozeček Markétky pamatovat, co před pár léty přivezla zase jiná… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 16 dny

On ten jejich multikulturalismus, vytváří leda tak monokulturu. A to pro mnoho národů a kultur, znamená konec. Oni jsou nebezpečí, oni jsou nepřítel.

cablik
cablik
před 16 dny
Odpověď uživateli  Hokarc

To co se děje ve Francii nebo v Anglii potažmo v USA kde budou mít většinu se za pár dekád bude dít tam kam se migranti dostanou.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny

Nejhorsi nebo nejlepsi,jak se to vezme, je kdyz ti ” mravni majaci” ukazi svou skutecnou povahu a znalosti

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jeste bych dodala,ze ti sami,kteri z nas chteji vytahovat penize na Green Deal, podporuji zbrojeni a valceni…Asi nevi,ze nejhorsi pro prirodu je valka…nebo realnejsi zhodnoceni…je jim jedno,jak z nas vytahaji prachy…hlavne,ze tece

cablik
cablik
před 16 dny
cablik
cablik
před 16 dny
Odpověď uživateli  cablik

To si přečtěte to chystají přes EU i na nás.

tomaskova
tomaskova
před 16 dny

Je škoda, že Dr. David nezůstal jedničkou na kandidátce SPD. Nic proti p. Machovi, ale je to nevýrazný, nicneříkající tip, který naší republice moc velkým přínosem nebude. Jediným řešením na změnu bude to, že všichni zakroužkujeme Dr. Davida.

Naposledy upraveno před 16 dny uživatelem tomaskova
standa
standa
před 16 dny

Zkorumpovaný Brusel si řeže větev pod sebou a pracuje na vytvoření EU chalífátu. Podvodnými volbami, zařizovanými Bruselem, mohou islamisté dosáhnout mnoha volebních vítězství. Za další dekádu budou politicky velmi silní !

cablik
cablik
před 16 dny

Tak to je vymaštění pyjáti podporují vše co odporuje zdravému rozumu nic nebudou kontrolovat a většinová společnost je tady nechce. Další důvod pro Čechy aby šli k volbám žádný multikulturní ráj nikde neexistuje.