P. C. Roberts: Bude se tedy bojovat až do posledního Ukrajince

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Ukrajina ztratila téměř půl milionu vojáků (viz ZDE).  A vypadá to, že balíčky „pomoci“ USA/UK/EU budou stát Ukrajinu dalších půl milionu vojáků (Viz ZDE).

Britský premiér ospravedlňuje zničení Ukrajiny tímto nesmyslným argumentem: Obrana Ukrajiny proti brutálním ambicím Ruska je životně důležitá pro naši bezpečnost a pro celou Evropu. Pokud se totiž Putinovi umožní uspět v této útočné válce, nezastaví se na polských hranicích.

Proč britský premiér tak nestydatě lže? Nebo je možné, že je opravdu takový trouba?

Žádná zpravodajská služba nikde na světě neposkytla totiž ani ždibeček důkazu, že Rusko má vůči Evropě expanzivní záměry. Navíc, jak ruská vláda opakovaně dávala a dává slovy i činy najevo, žádná ruská invaze na Ukrajinu neexistuje. Probíhá omezená vojenská operace, která má vypudit ukrajinské síly z území obydlených Rusy. Jde o území, jež se od Ukrajiny odtrhla po americkém převratu, který svrhl ukrajinskou vládu a místo ní dosadil vládu protiruskou, ostře ruské obyvatelstvo Ukrajiny pronásledující.

Všichni to vědí, ale Západ předstírá, že jde o invazi. Jsou to USA, Spojené království a EU, kdo mění omezenou operaci ve válku všeobecnou.

Bohužel, Putin si neuvědomil, že i takovýto může být důsledek jeho omezené operace. Špatně Západ odhadl – a zmýlil se. Měl Ukrajinu okamžitě knokautovat a mít to za sebou dřív, než Západ stihne zasáhnout.

Ale rozhodni, čtenáři, sám.

Kdo tedy ničí Ukrajinu? Rusko nebo Západ?

*

P.C.Roberts, Pokec24, překlad Lubomír Man

4.1 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
didusin
didusin
před 8 dny

Skončí to hubením jen Ukrajinců a Rusů?

Karel2002
Karel2002
před 9 dny

Britský premiér je hluboce věřící budhista, jak by ten mohl lhát? 🙂 Před měsícem se tady psalo, že se na Ukrajině chystá vzpoura proti Zelenskemu. Je to jen a jen na Ukrajincích, jestli chtějí dále umírat za Bidena, Sunaka, Scholze, Macrona a Fialu.

Karel2002
Karel2002
před 9 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Jinak Zelenskyj řekl, že potřebuje přímou pomoc armády USA, dodávky zbraní mu nestačí.

Jarda
Jarda
před 9 dny

Smutné na této situaci je to,že mezi ukrajinci se najde dost lidí věřící západním hajzlům a ještě se mezi nimi najde dost omezenců,kteří sympatizují s fašistickými jevy.Podotýkám,že jsem nebyl ani v Rusku ani na Ukrajině jen jsem přesvědčen,že většina Ukrajinců naletěla západním hajzlům.Je mi upřímně líto obyčejných obyvatel Ukrajiny-ne fašistů a podobné sebranky .

Karel2002
Karel2002
před 9 dny
Odpověď uživateli  Jarda

A většina Čechů snad nenaletěla “západním hajzlům”?

mikkesh
mikkesh
před 9 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Hezké. Jen dodám, že my máme alespoň alternativu. Ukrajinec nemá ani to. Takhle to dopadá, když chybí veřejná diskuze. A přitom by stačilo ve studiu veřejnoprávní televize posadit toho britského Sunaka, třeba právě proti Robertsovi. Po pár minutách by určitě ze Sunaka vypadlo, že o dění na Ukrajině ví hovno, ale přečetl pouze… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 9 dny

Njn..Ti nasi tydyti se take udajne boji Ruska a u toho se zbavili vseho armadniho vybaveni a objednavaji ” nove” predrazene,ktere tu bude nejdriv za 10 let. Tedy veri,ze Rus pocka az se vyzbrojime..To nevymyslis