Prolhaná a nenávistí prolezlá chátra

Je neuvěřitelné, kam jsme se dopracovali. Současná vládnoucí klika v Evropě a v naší republice patří za mříže, protože blázinec by byl přílišným milosrdenstvím.

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Zvůle moci proložená naprosto zvrhlou ideologií a ochota podvolovat se i těm nejstrašidelnějším plánům u našich pseudoelit nás strhává ke dnu. Nejstrašnější konspirace jsou realitou a je nepochopitelné, kolik vzdělaných a na první pohled inteligentních lidí si odmítá připouštět, že se stali součástí zmanipulovaného davu, slouží zájmům malé vyvolené skupiny a jsou pod vlivem jejich často naprosto hloupých sluhů.

Evropská unie a její řídící orgány jsou zločinné spolčení parazitující na práci obyvatel Evropy. Korporátní kapitalismus ovládnul celý Západ, takže ani život v kdysi tak ceněných lokalitách, jakými bývaly Kanada, Austrálie, Nový Zéland není momentálně nijak výjimečně pozitivní. Samotná Evropa se tak dlouho viděla ve Spojených státech, až přestala vnímat tamní realitu a přehlíží jak jejich agresivní politiku, tak i vnitřní problémy. Evropská unie je sdružením států ztrácejících samostatnost, navíc je v ní naprostá nerovnost mezi členy. Nenávist pohrobků EHS k novým zemím je stále zjevnější a projevuje se v obrovských rozdílech v kvalitě života. Její pokles je sice patrný napříč celou EU, ovšem je evidentní, že ve Střední a Východní Evropě zrychluje. Nejsme bráni jako partneři, ale pouze jako hlupáci poskytující finanční zdroje.

Občané České republiky jsou zneužíváni. Nejdříve pro svou touhu přidat se k Západu, později pro ochotu prodat cokoliv, co by jim krátkodobě dalo dojem bohatství. Když už nebylo co u nás nakoupit, byli jsme oblíbení jako levná námezdní síla a jako zákazníci schopní přeplácet naprosto nekvalitní zboží. Kruh se uzavírá a zahraniční obchodníci nám odprodávají zpět vše, co bylo kdysi naše a nyní stojí mnohonásobek toho, za co to kdysi oni získali. Jen to je často v ještě horším stavu. Nechávají si jen to, co denně potřebujeme. Třeba vodu. Postavit zpět českou ekonomiku na zdravé nohy je ve střednědobém výhledu utopií. Navíc k tomu chybí jakákoliv snaha.

Pokud se ohlédneme zpět, je velmi těžké hledat po roce 1989 dobrou vládu. V prvním desetiletí bychom mohli ještě přimhouřit oko, nikdo netušil, jak rozdělit státní majetek a jak s ním hospodařit, navíc Havel nedokázal zabránit svým bývalým souputníkům z STB v získávání výhod v soutěži. Privatizace se zvrhnula, restituce byly unáhlené a ty církevní už doslova ožebračující. Klaus a Zeman byli ekonomové, ovšem po nich už se k moci dostávali jen absolutní prospěcháři a amatéři zároveň. Možná trochu vybočoval Paroubek, ale bohužel neměl cit pro politické zákulisí. S Babišem přišla kapitalizace politiky ve vedení státu, kdy se tento premiér pokusil o vytvoření systému podobnému Agrofertu. A také se tak k občanům choval. Za covidu ukázal svou slabost a podřídil se Leyenové. Ne zadarmo. Navíc zaklekával na podnikatelské subjekty za to, co sám ve svých firmách běžně dělal. Přestože se opět vrací na výslunní, kdo má dobrou paměť, je mu z toho všelijak, jen ne dobře.

Vše dosud řečené však bledne ve spojení se současnou vládní koalicí. Tolik hlouposti, neschopnosti, zloby a ideologické pomatenosti v opravdu silné koncentraci nešlo nikdy očekávat. Jestliže Babiš občas připomínal barona Prášila neschopného vstřebat některé události a postavit se k nim se ctí a nadhledem, pak to, co se děje nyní, je proti tomu psycho.

Premiér Fiala před deseti roky znějící relativně rozumně otočil o 180° a mimo vizuální změny prošel i tou morální. Je to notorický lhář, defraudant a ideologický pomatenec postižený chorobnou nenávistí k Rusku. Musí snad levitovat na dálkové ovládání. Bohužel jeho okolí funguje na stejném principu a podobně nízké úrovni. Amatérismus vládních úředníků, jejich poradců a poskoků plně vyhovuje těm, kdo s nimi manipulují. Unikátním případem je Markéta Pekarová Adamová. Každá její věta je ukázkou toho, jak snadno lze někoho naučit papouškovat naučené a někým předepsané fráze. Její mentální kouč odvádí dobrou práci, nicméně arogance z ní čišící zvýrazňuje neschopnost vnímat realitu. Není však jediná, kdo zní jako prolhaný kolovrátek. Rakušan, Sikela, Stanjura či Jurečka jsou na tom úplně stejně, jen u nich národ nemůže doufat v to, že otěhotní a odejdou do ústraní.

Samostatnou kapitolou jsou Piráti. Jak řekl Václav Klaus, mají v genech loupeže, jen to nazývají sdílením. Škodí naprosto všude, navíc mají vliv na mládež, která tak rychleji degeneruje. Netvrdíme, že všechna, ovšem Mladé Pirátstvo je unikátní sbírka naprostých jelit. Slušně to říct opravdu nelze. Neblahý dopad existence Pirátů lze zaznamenat všude, kde se některý z nich objevil. Bohužel k nim lze přiřadit i soudobé novináře celkově se schovávající pod označení mainstream.

K završení výčtu sebranky podílející se na urychlené likvidaci světa, jaký jsme znali, už chybí jen stávající prezident Petr Pavel. Plně se začlenil do systému a je jen dalším článkem dlouhých prstů korporátů a jejich majitelů. Poslouchá jako hodinky, není moc přemýšlivý, což nahrazuje vcelku obstojným vzhledem, ježděním na motorce, létání v letadle i na padáku a neschopností vnímat realitu. A momentálně dle návodu nesnáší Rusko a nenávist obhajuje naprosto uměle vytvořenými teoriemi. Takže asi vše v pořádku.

Pokud se Vám právě přitížilo, věřte tomu, že nejste jediní. Ale kolik z vás dělá něco pro změnu? Jak dlouho to vydržíte? Ztratili jste úctu k sobě, zodpovědnost k potomkům, lásku k vlasti, směr k prosperitě a respekt k budoucnosti. Opět vás ovládnul strach. Bojíte se mluvit hlasitě, postavit se na odpor. Chcete li s tím žít, pak jste přistoupili na to, že budete otroky. Tedy si nestěžujte.

*

Jindřich Kulhavý, iNadhled

4.4 14 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
21 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 16 dny

-dok- Za jak důležitou tuto událost považuje Putin, o tom svědčí to, že v roce 2004 zavedl na počest tehdejšího vyhnání Poláků z Ruska 4. listopad jako Den národní jednoty. A každý rok v tento den pokládá květiny k památníku Minina a Požarského, kteří měli tehdy Rusy sjednotit a Poláky z Ruska vyhnat https://www.kommersant.ru/doc/631079 4.listopad navíc měl nahradit oslavu výročí… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 16 dny

“Polsko se může stát iniciátorem totální války s Ruskem” – z polského zdroje vyšlo zdehttps://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/polsko-se-muze-stat-iniciatorem-totalni-valky-s-ruskem/ Zrovna když proběhl summit projektu Trojmoří, který jde na ruku USA a kde Polsko má hlavní slovo https://www.forum24.cz/iniciativa-trojmori-jaky-ma-geostrategicky-vyznam-pro-evropu-a-usa/ a kde pohovořil i Pavel, je to článek velmi aktuální. Jak už kdysi dávno popsal Pjakin, Polsku byla červeno-bílou vlajkou určena role… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 16 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-dok- Za jak důležitou tuto událost považuje Putin, o tom svědčí to, že v roce 2004 zavedl na počest tehdejšího vyhnání Poláků z Ruska 4. listopad jako Den národní jednoty. A každý rok v tento den pokládá květiny k památníku Minina a Požarského, kteří měli tehdy Rusy sjednotit a Poláky z Ruska vyhnat https://www.kommersant.ru/doc/631079 4.listopad navíc měl nahradit oslavu výročí… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 16 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka
Naposledy upraveno před 16 dny uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 16 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Ještě se mi vybavil článek, který jsem napsala v 2015
“Polské volby – eurohujeři se třesou, ale máme se radovat? Polsko jako nová velmoc, Ukrajina jako polská kolonie?”Z něj mi totiž v paměti utkvěla v Polsku prezentovaná mapa Polska k 11.11.2015, navíc k 11. hodině. comment image

Ta mapa totiž nově (staronově?) zahrnuje kus Ukrajiny a k tomu jsem tehdy napsala:
“Ukrajina – polská kolonie?

Polsko se chystá uplatnit na Ukrajině rozsáhlé restituční nároky, v současnosti má mít připraveno asi 600 sad dokumentů a na 1200 žádostí o navrácení majetků, které mají být brzy předloženy soudům v Kyjevě. Potenciálních žadatelů má být na sto tisíc a ti všichni jsou údajnými dědici území a majetků na Ukrajině. S právními kroky žadatelům pomáhá organizace “Race of Independence” , která vznikla v dubnu letošního roku a která ve Lvově vyvolala skandál obrázkem mapy Polska, na které je část Ukrajiny (včetně Lvova) součástí Polska”

Dále jsem v tehdejším článku napsala:

Vzniká nová evropská velmoc?

Jestli se tedy z polských voleb radovat, je otázka. Možná se právě rodí nová evropská velmoc, jejíž hranice budou blíže k Rusku než ty německé a navíc rozšířené o území západní Ukrajiny, která od začátku neměla pro Západ jinou cenu, než jako kolonie se strategickým územím” 

https://aeronet.news/polske-volby-eurohujeri-se-tresou-ale-mame-se-radovat-polsko-jako-nova-velmoc-ukrajina-jako-polska-kolonie/

Jak známo, 1.WW skončila 11.11. v 11 hodin
https://aeronet.news/pred-sto-lety-se-evropa-zmenila-na-predtim-a-potom-11-11-v-11-hodin-skoncila-v-roce-1918-prvni-svetova-valka-v-evrope-vznikly-nove-staty-a-nove-narody-ovsem-pouze-v-te-vychodni-tandem-fra/
a určitě není náhoda, že Polsko v 2015 prezentovalo svou mapu rovněž se třemi jedenáctkami.

Ale pointa: V Evropě skutečně vzniká nová velmoc přesně tak, jak jsem o tom psala před cca 10 lety, její role však je “pouze” rozbušná. Naštěstí Putin, na rozdíl od všech tajtrlíků, moc dobře vidí scénář, zatímco šašci, včetně našich, plní jen epizodní role. Aneb jak tomu říkám už dlouho – zatímco tajtrlíci hrají Člověče, nezlob se, Putin hraje šachy.

Hokarc
Hokarc
před 17 dny

Vychovávejme své děti. Nedovolme, aby je vychoval ,,někdo” jiný.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 17 dny

Njn..je to trosku zoufale.Volici voli voly i kdyz vztah je predem dany.My je platime proto,aby pro nas neco udelali ( nevim,proc treba po zednikovi jsou lide schopni praci pro ne vyzadovat a i kontrolovat a po politicich ne…vztah je naprosto stejny…za platbu neco chcete)..Misto toho voli pokrytce,povrchni pozery a zvanily a jeste je omlouvaji

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 17 dny

Zbabělost je charakteristický rys českého národa, ale ne všichni jsou zde zbabělí, ve středu 10.4.2024 pochodovalo 50 odvážných Prahou od Úřadu vlády k Ministerstvu obrany za zvuků bubnů a píšťal za transparentem ““NAŠE OMLUVA RUSKU ZA VRAŽDÍCÍ ČESKÉ RAKETY NA JEJICH MĚSTA”, kdy jsme pak rozložili svůj stánek před hlavní bránou Ministerstva obrany.… Číst vice »

Vaclav Kurel
Vaclav Kurel
před 17 dny
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Děkuji, za celou svou rodinu.

cablik
cablik
před 17 dny

A jé je nechtěl sem na západ a také tam nepatřím. Jsem slovanský Čech ze střední Evropy a nepatřím ani na východ. Nikdy jsem po převratu nevolil nic takového, co nám dnes rádoby vládne, jenže aby se to změnilo musí se táhnout za jeden provaz.

Naposledy upraveno před 17 dny uživatelem Václav Dvořák
Karel2002
Karel2002
před 17 dny

Prostě musíte vydržet do parlamentních voleb na podzim příštího roku. A také do prezidentských voleb za čtyři roky. Ale bohužel šance na vítězství jsou stále malé, protože opozice se není schopna spojit, takže opět propadne milion hlasů. Fialovi a spol. díky korespondenčním volbám přibudou noví voliči..nenávistní emigranti. Budou volit ještě děti (16… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 17 dny

Připomenu už stokrát řečene: Tzv. pád sociku přišel právě včas, aby vlil živou krev do poslednich kapitol konkurenčního kapiku. Tento systém plný existenčnich bedaru byl právě na počátku další cyklické krize, kterou mohl snadno muskovat událostmi ve východní Evropě. Následný rychlý proces rozkradacek od malých až po obří lze lehce doložit a vlezdoprdelismus… Číst vice »

standa
standa
před 17 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Socialismus několikrát zachránil kapitalismu před přímým úpadkem. Poskytovali jsme jim za hubičku zdroje, ty si později vzali natrvalo. Naše hloupost jim to umožnila na zlatém podnose. Teď skučíme, ale koule jsme už ztratili cestou na Západ. Nevíme jak z toho, protože spousta kolaborantů pracuje proti českému národu! Měli bychom začít hledat… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 17 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Každému milovnikovi emerickych tanků a duchaplnych sitcomu přeji ošetření u zubního felcara v jeho bytě poblíž nekonečných nouzovych podchodů na chodníku v samém srdci Manhatanu. Když dosednete do sedačky z kombajnu a dostanete znecitlivujici preparát ve formě marjany, tak vrtačka poháněná noznim mechanismem má co dělat, aby vyvinula rotaci hodnou ukrobotu na východní frontě. A emericky felcar… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 17 dny

,, Naše vládní elity’ nepatří do žádných výchovných a zdravotních zařízení, do vězení. Velká část veřejného mínění našich občanů je už mnohem dál… Proč tak podrobně vážený pane Kulhavý? Stačí shrnout do pár vět. Banda v běžném životě bezvýznamných, zbytečných, nepotřebných, ubohých a hloupých kretenů, bez jaké autority a respektu, kteří se dostali k moci.… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 17 dny

Pan Kulhavý opět skvěle. Snad se trochu plete u pablba Fialy. Né že by to nebyl notorický lhář a defraudant, ale ideologii nikdy žádnou neměl, obávám se, že neví co to je. Není ani rusofob. Je to prostě šašek, odporný slouha, vypěstovaný od mládí. Co mu nařídí aktivně plní. Stačí si dohledat… Číst vice »

laskra
laskra
před 17 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Za ty peníze.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 17 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Šašek, odporný slouha, co mu nařídí aktivně plní…Otázka je, jestli skutečně máte na mysli Fialu anebo toho na Hradě… Tragédií samozřejmě je, že v čele Česka právě jsou dva stejní šaškové, volbami posvěceni k velení všem dalším šaškům v naší šaškovské vládě. Vybavuje se mi, jak v Británii globalisté odstranili Camerona a na jeho místo… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 17 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Ten moula na hradě je na tom stejně. Ale musím uznat, že ten kdo vytipuje, nejen u nás, tyhle individua, tak ten opravdu svoje řemeslo ovládá dokonale.

Karel2002
Karel2002
před 17 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Fiala a spol. volby nevyhráli, u moci jsou jen díky pomoci svých lidí v ústavním soudu. Nicméně Fialův člověk, agent Pávek, vyhrál volby s obrovskou převahou. Pávek žádný názor nemá, dříve sloužil komunistům a GRU, pak sloužil NATO a CIA. Slouží tomu, kdo mu dá více peněz a výsad. Pokud by se splnily nejhorší obavy demokratů ze… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 17 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Podle mně má rád hlavně Německo, jeho historii, Germány jako takové, habsburská nadvláda nad Čechy se mu jeví jako nejskvělejší období našich dějin. V tom jsou zajedno s Kalouskem. Fiala je rovněž fanatický katolík. Kdyby nebylo sudetských Němců, s kterými se Fiala spojil, aby mu pomohli ke kariéře, nikdy bychom o něm neslyšeli. Ve… Číst vice »