Tak jaké budou notičky?

Český premiér a náčelníci našich tajných služeb si odletěli do USA pro instrukce, jak se dále chovat. Na stole leží plno nových událostí a evropská modrožlutá hlásná trouba Bílého domu si musela nechat nalít do hlavy další postup, jak dále.

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Situace na Ukrajině je tristní a Rusové převzali iniciativu. Technika, munice a především peníze jsou přesouvány na východ Evropy způsobem připomínajícím vyplňování černé díry. Lidé si už všimnuli jistého ústupu ukrajinské armády ze slávy a z ,,dosažených“ pozic i vysoké demoralizace jejích příslušníků. Změnila se oslavná rétorika a všichni víceméně čekají, co vše si chce Moskva vzít zpět. Spokojí se s pobřežím Černého moře? Nebo vyslechne i žádosti separatistů až v Moldavsku? A jak bude reagovat Zelenskyj na klesající popularitu mezi ,,svými“? Je tedy třeba se domluvit, jaký přístup zaujme Česká republika k těmto událostem.A není to jediná problematika, o které se Fiala potřebuje informovat.

Další konflikt hoří na Blízkém Východu. Izrael začal rozšiřovat své území na úkor Palestinců a čistí Gazu. Zároveň podráždil Írán a zabil mu na území Sýrie dva významné představitele armády. Očekávaně přišla odveta, o jejíž účinnosti se polemizuje, protože ani jedna ze stran nepřizná jakýkoliv neúspěch. Íránci dlouhodobě stojí v oblasti proti zájmům USA a mají tendenci se s nimi tak nějak škorpit, Izrael je zase takové dítě Američanů na pobřeží Středozemního moře. Teherán má blízko k Moskvě, takže může jít o pokus strhnout pozornost zase jinam. I když je to od nás dále, je třeba se asi k tomu nějak postavit a Fiala netušil jak, nebo nechtěl udělat chybu. Je třeba se poradit.

Velitelé tajných služeb potřebují také nějak nasměrovat. V České republice se vzedmula malá vlna odporu proti vládě a zemědělci na chvíli zazlobili. Přestože jim vzápětí vládní úředníci vystavili vysoký účet, který vysoko přesahuje hodnotu kupky hnoje vysypané před úřadem vlády, nespokojenost s liberály osídlujícími Strakovu akademii a Pražský hrad je na svém maximu. Popularita vládního kabinetu klesla údajně ke 2%, což považujeme za nesmysl vzhledem k nárůstu preferencí ODS a Pirátů. Dokonce by se prý ve Sněmovně udrželi i STAN, což naznačuje sebevražedné úmysly českých občanů. Pokles zaznamenalo ANO, čemuž se nelze divit, když jeho předáci vyhlašují neochotu spolupracovat s SPD.

To vše jsou ale především obvyklé politické hrátky, daleko podstatnější je pro tajné služby sledování alternativní scény, na jejímž pódiu se hlásí o pozornost noví herci. Máte tu ambiciózní seskupení Přísahy a Motoristů sobě s hlavní tváří Filipem Turkem (už se na něj vrhnula média), Stačilo v čele s Kateřinou Konečnou a momentálně popularitu i díky usilovné práci novinářů ztrácející PRO Jindřicha Rajchla. Ani Svobodní nezůstávají nominací svých osobností do voleb moc pozadu a ekonomka Šichtařová je dlouhodobým kritikem systému. Je tedy třeba eliminovat šance na proniknutí nových a pro liberály nebezpečných tváří do politiky, od toho máme tajné služby.

Kolem všech těchto subjektů se to hemží námi dezoláty, proruskými živly a euroskeptiky. Tedy aspoň tak to vnímá vláda a proliberální média vlastněná západními korporáty. A jistě pochopíte, že je třeba již zasáhnout. I za komunistů měla StB podchycena všechny protisocialistické živly a v kotelnách si usadila své tajné agenty. Ty získávala do poslední možné chvíle z řad demonstrantů odchycených při Palachově týdnu v lednu 1989 i v prvních okamžicích tzv. Sametové revoluce. Jenže to trvalo už jen pár dní a vzápětí se tajné služby transformovaly v jiné a nyní se jejich náčelníci učí místo od KGB nově od CIA. A ta, jak víme, sídlí v USA, byť by možná stačilo se sejít na americké ambasádě v Praze.

Celá ta cesta Petra Fialy a jeho nosičů vody do USA připomíná ostudné předávání reportu svým pánům a skutečné získávání instrukcí nehodné premiéra kdysi hrdého samostatného státu. Fiala už mnohokrát ukázal, že mu je osud České republiky ukradený a je pouze zmocněncem USA pro Střední Evropu s úkolem ji vydrancovat v zájmu USA. Modrožluté šílenství vlády je průvodním jevem podřazenosti našich představitelů vedení ze zámoří. Pokud hledáte místo českého občana v této mašinérii, pak jeho označení je asi jako povinný investor bez nároku na zisk. Ponížení českého národa převyšuje to, ke kterému už ani nemůže být přirovnáno v nedávné minulosti. Tedy jeho situaci po roku 1968 a vyhlášení poslušnosti komunistům z Kremlu. V něm se mnohé změnilo a my jsme se stali opět otroky cizí mocnosti, tentokráte Bílého domu. Naše kolaborantská vláda i prezident se chovají mnohem hůře, než tomu bylo za protektorátu. Ano, je důvod se stydět za osazenstvo Pražského hradu i Strakovky. S čím se tedy Fiala vytasí po svém návratu?

**

Jindřich Kulhavý, iNadhled

4.6 17 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
25 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A ještě hlas z Kanady – sice malý, ale přesto potvrzení, že někteří už se probouzejí
https://www.gnews.cz/politika/protestujici-vyzyvaji-kanadu-k-vystoupeni-z-nato/
(i když ono to zapadá do řízeného scénáře “Dost bylo USA”)

Karel2002
Karel2002
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Vondra v diskuzi neměl navrch, proto musel reagovat jedině urážkou. Zde je estebácké video s členy Charty 77 https://www.youtube.com/watch?v=dEkXaU9_Dlk. Vondra je tam také. Je to neuvěřitelné, že takový člověk se dostal do vedení státu a rozhoduje o našich životech.

vachav
vachav
před 13 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

“Elita ” národa -hnus!! A my blbci jsme tehdy komunistům nevěřili.

standa
standa
před 13 dny

Novější info ze Slovenska. Současnost – Soudní rada Slovenska projednává už 2hod (živě- Youtube) 1.bod – návrh na odvolání předsedy Soudní rady Mazáka pro jeho pochybení při výkonu funkce. Předseda a podpředseda a jeden do toho házejí vidle. Fakt zajímavé i o dvojím metru předsedy naživo. Doporučuji ke zhlédnutí !

standa
standa
před 13 dny
Odpověď uživateli  standa

Doplnění. Byl podán návrh na odvolání předsedy soudní rady Slovenska Mazáka pro zneužití funkce veřejného činitele – neoprávněně nechal lustrovat soudce na základě a zasahoval do spisů (ze spisů něco zmizelo a pod.) – anonymů a odhalena chapadla chobotnice likvidující právní stát Slovensko ! od r. 2021 do současnosti. Předseda Soudní rady Slovenska… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 13 dny

neustálé otravné omílání roku 68 už je vážně trapné. Pokud autor netuší kvůli čemu k nám přišla spojenecká vojska, nechť raději mlčí a neztrapňuje se.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Pražské jaro 68 začalo 5. ledna. A nikdo nechce vidět (a nejvíc mě tím naštval Zeman), že to byl den, kdy Brežněv podepsal kapitulaci SSSR před Británii- Brežněv,Nixon a Kissinger Po létech o tom psal i Pithart, že 5. leden byl v předpovědi okupace předpovědí rekordní a pronesl ji Z. Mlynář – český učitel Gorbačova https://outsidermedia.cz/prazske-jaro-zacalo-kapitulaci-sovetskeho-svazu-srpen-1968-byl-akci-globalnich-zajmu-4-dil/ Globalisté pak situaci zachraňovali… Číst vice »

Naposledy upraveno před 13 dny uživatelem Pozorovatelka
standa
standa
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Mlynář uklouznul aniž o tom věděl. Ke Gorbačovovi – trockista – trockisté nepřátelsky převzali vedení – začali ve 30.letech a pak po smrti Stalina- a celou KSSS a předali SSSR na zlatém podnosu USA v tzv. “Zlatých 90.kách)! Co následovalo bylo velmi odporné – hladomor, bída, gangy, vzestup oligarchů. V Rusku, až na cca  10%, nikdo nechce zpět… Číst vice »

spartak
spartak
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Pithart? Ta kluzká nula?

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Odpověď uživateli  spartak

Pithart :”Věděl jsem, že Mlynář je vždy dobře informován. Volal jsem mu proto onoho 5. ledna pár desítek minut po zvolení Dubčeka. Tak co, ptám se ho, právě to hlásí v rádiu, ten Dubček, ale já o něm vůbec nic nevím, to je dobře, nebo špatně? Zdeněk se po svém způsobu uchechtl: jak pro koho,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny

Ono by to bylo na článek, ale to je moc času a energie, tak jen “stručně” v rámci diskuse: Jsem pyšná na českého premiéra, protože to je sqělé! Premiér vydržel čekat cca 40 minut (důvod zpoždění není znám), než si na něj Biden udělal čas. Když k setkání konečně došlo, byl u vytržení z toho,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Dalším důvodem k pýše na českého premiéra byla jeho řeč pro české zdroje, cituji volně: “Když máte svůj jasný názor a své hodnoty a za obojím si stojíte, ve světě to vzbuzuje respekt, zatímco když jste jen bláto, respekt si nezískáte”. A to je sqělé od premiéra, který názory mění z týdne na týden, byť… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Že premiéra doprovázela BIS a také Pojar (dříve působící ve zbrojařské firmě Holečka, kde pořád působí Kolář), že pro Česko domluvil dodávky LNG a řeší tím energetickou krizi pro Česko, to už jsou jen takové perličky na dortu. Jen mě v tom všem trápí takové maličkosti – USA jsou vyháněny z Blízkého východu (Sýrie/Írán,… Číst vice »

standa
standa
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Fiala je dospělá osoba, ale naprosto bezcharakterní ! Jaká ODS, takový předseda.

mikkesh
mikkesh
před 13 dny
Odpověď uživateli  standa

Přerostlé hloupé dítě.

standa
standa
před 13 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Gorbačov, sám to přiznal, pracoval od začátku proti SSSR a vlastnímu národu !

cablik
cablik
před 13 dny

Běžte se bodnout i s komunisty tohle je stokrát horší než socialismus doslova jde o všechno o majek i život. Že rostou preference ODS a pyjátům je předvolební manipulace. Pokud jde ANO dolu je to dobře to není žádná opozice ale západní B-team.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 13 dny

U Irancu zapominate na teroristicky utok,ktery tam provedli o neco drive.Na vzpominkove akci za generala,ktereho jim USA zavrazdilo za Trumpa bylo zabito asi 100 lidi

Karel2002
Karel2002
před 13 dny

Tak jaké budou notičky? To je přece jasné. Posílat Zelenskemu více zbraní. Mobilizace českých mužů (možná i žen) a jejich poslání na frontu. Boj proti vnitřnímu nepříteli, který bude zahrnovat zákaz opozičních stran, vypnutí opozičních serverů, zatýkání za nesprávné názory, vyhazování ze zaměstnání a škol, dobudování rozsáhlé sítě udavačů na internetu, na školách,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 13 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Vyklepat z lidi vice penez,at to stoji,co to stoji…Noticky jsou v podstate porad stejne…Dojte je pro nas ” kapitalismus”…Blahove jsem si drive namlouvala,ze by se mel uzivit sam

standa
standa
před 13 dny

Bezcharakterní Fiala přišel do Bílého Domu se poníženou suplikou, v ruce mačkal čepicí v poníženém předklonu. Nevíme co líbal, prsten to nebyl, ale to co políbil smrdělo žumpou a prezentováno to bylo hnědou barvou. Co to jen mohlo být ? Nu EU je také hnědá, ale tohle určitě bylo něco jiného než hnědá… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 13 dny

Hned, jak je řeč o “náčelnících českých tajných služeb,” vybavím si Michala Čoudelku, vrchního vibrátora BIS, Bezpečnostní informační služby, a musím se smát. Ten pán je totiž kombinací Spejbla, Hurvínka a Švejka. Neustále halucinuje o nějakých cizích agentech, které ovšem nikde nikdo neviděl, ale když měl loni v prosinci zabránit teroristickému útoku v Praze, tak čuměl… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 13 dny
Odpověď uživateli  Vendol

BIS a její “vibrator” jsou v této zemi více než “cetka” – ČTK. GENERÁLNÍ tajeMNIK rehtacka z dej-vice je také výživný. Árii Kecala v opeře by jim nenapsali lépe ani Queen.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 13 dny
Odpověď uživateli  Vendol

Neco jsem si o nem nacetla a byla jsem v soku,proc se u nas povysuje.Kdybyste si myslel,ze za zasluhy nebo schopnosti byl byste vedle jak ta jedle..Stropnicky (v te dobe ministr valky) si diky nejakym skolam nebo kurzum na diplomata myslel,ze vsichni musi byt povyseni,aby je pry zahranicni partneri brali s vetsi vaznosti…Ja si tedy,cely zivot… Číst vice »