Američané zbraně Ukrajincům prodávají, „Češi“ jim je darují. Tak vypadá řízení české kolonie….

Ukrajina je zcela závislá na dodávkách zbraní a obslužného personálu ze zahraničí. Jsou v zásadě 2 okruhy zemí, ze kterých Ukrajina zbraně dostává. Jedny jí je prodávají, nebo dávají na splátky. Ty druhé jí je darují zdrama.

Hlavní země, které mají z války na Ukrajině a dodávek zbraní především kšeft, jsou USA, Velká Británie, Izrael a Francie. Mezi země, které veškeré zbraně na Ukrajinu dávají zdarma patří především země ze střední a východní Evropy: Česká Republika, Polsko, Bulharsko, Slovensko, Rumunsko, Litva, Estonsko, Lotyšsko a překvapivě Německo.

Jedná se o země, které byly po roce 1989 de facto přeměněny v západní kolonie a kolonie mají sloužit cizím pánům jako levná zdrojová základna. Dříve se tomu říkalo vykořisťování. Výše uvedené země si pak navíc musí od svých pánům nakoupit jejich drahou a často velmi pochybnou techniku. Příkladem budiž nákup amerických stíhaček F-35, které musí ČR zaplatit předem, ale dostane je (možná) až za mnoho let. Dalším příkladem budiž izraelské drony za 3 mld kč, které jsou desítky let staré a mají hodnotu šrotu.

Jenže kolonie zvaná posměšně Česko nemá na vybranou. Musí posílat zdroje na Ukrajinu podle rozkazu. O dodávkách na Ukrajinu navíc nerozhodují v české kolonii Češi, ale soukmenovci skutečných majitelů a vládců Ukrajiny.  …

Jim nebude zatěžko poslat na Ukrajinu bojovat za jejich zájmy i české chlapce a muže. Půjdou se tam Češi nechat zabít za bandu samozvaných … vládců světa a nechat se pozabíjet ve válce proti jiným Slovanům?!

*

Joe Nowak, Chicago, USA, zdroj: Česká Věc, na snímku poslední vteřina existence ex-českého raketometu Vampír v hladáčku útočícího ruského dronu-kamikadze

*

** Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010 **

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Velká Británie se zavázala, že bude v příštích 100 letech ze všech sil podporovat Zelenskeho. Válka tedy pak skončí až v roce 2124.

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Že by vláda mohla beztrestně rozdávat majetek státu kamarádům? Jestli ne, tak je velká škoda, že polovinu té vládní tlupy každý soud osvobodí pro nesvéprávnost.

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Ano, až dostane Fialův blízký přítel a neonacista Posselt 28. 10. 2024 nejvyšší české vyznamenání, bude se jim předávat i majetek. Území Sudet se jim předávat nemusí, protože díky tomu, že jsme podepsali Lisabonskou smlouvu a že jsme podřízeni Bruselu, Sudety defacto Německu patří. Německo je totiž nejsilnější součástí EU, bez Německa by EU nebylo,… Číst vice »

Jarda
Jarda
před 2 měsíci

Já osobně doporučuji změnit část názvu článku a to Hajzlové fialenko a spol zbraně vyrobené za naše peníze darují ukrofašistům na příkaz hajzlů z usabordelu..

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Vždyť je to dojemné, že pangermanista Fiala, přítel Posselta a Habsburků, daruje čistě slovanským Ukrajincům zbraně zadarmo. Za peníze českých důchodců. Ne jako hrabivé USA, které Ukrajincům zbraně prodaly.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Opět se zde nesměle připomenu, když jsem tu nedávno psal, že Američani nedají nikomu nic zadarmo a armáda je v USA vedena jako obchodní organizace. Svůj supermarket s přebytky mají i v Rakousku. Nic se nevyhodí, vše se prodá. Každá válka je pro ně jen a jen byznys. Oni Ukrajině půjčí(!) velké peníze, ta za ně… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Je to vykoristovani a je uplne jedno jakou pohadkou to maskuji

cablik
cablik
před 2 měsíci

MUSLIMSKÉ BRATRSTVO VYZÝVÁ EVROPSKÉ MUSLIMY, ABY ŠLI K EUROVOLBÁM A VOLILI PRO ISLÁM
https://pravyprostor.net/muslimske-bratrstvo-vyzyva-evropske-muslimy-aby-sli-k-eurovolbam-a-volili-pro-islam/

DESTRUKCE IDENTITY NÁRODŮ EVROPY
https://pravyprostor.net/destrukce-identity-narodu-evropy/

cablik
cablik
před 2 měsíci

Přesně tak dvojnásobná kolonie značka ČR musí skákat jak páníčci za oceánem pískají. Můžou jim to darovat zadara i prachy co vydřou z Českého národa kdybyste nevěděli tak Fialenko a spol jsou ve válce s RF.