Američané zbraně Ukrajincům prodávají, „Češi“ jim je darují. Tak vypadá řízení české kolonie….

Ukrajina je zcela závislá na dodávkách zbraní a obslužného personálu ze zahraničí. Jsou v zásadě 2 okruhy zemí, ze kterých Ukrajina zbraně dostává. Jedny jí je prodávají, nebo dávají na splátky. Ty druhé jí je darují zdrama.

Hlavní země, které mají z války na Ukrajině a dodávek zbraní především kšeft, jsou USA, Velká Británie, Izrael a Francie. Mezi země, které veškeré zbraně na Ukrajinu dávají zdarma patří především země ze střední a východní Evropy: Česká Republika, Polsko, Bulharsko, Slovensko, Rumunsko, Litva, Estonsko, Lotyšsko a překvapivě Německo.

Jedná se o země, které byly po roce 1989 de facto přeměněny v západní kolonie a kolonie mají sloužit cizím pánům jako levná zdrojová základna. Dříve se tomu říkalo vykořisťování. Výše uvedené země si pak navíc musí od svých pánům nakoupit jejich drahou a často velmi pochybnou techniku. Příkladem budiž nákup amerických stíhaček F-35, které musí ČR zaplatit předem, ale dostane je (možná) až za mnoho let. Dalším příkladem budiž izraelské drony za 3 mld kč, které jsou desítky let staré a mají hodnotu šrotu.

Jenže kolonie zvaná posměšně Česko nemá na vybranou. Musí posílat zdroje na Ukrajinu podle rozkazu. O dodávkách na Ukrajinu navíc nerozhodují v české kolonii Češi, ale soukmenovci skutečných majitelů a vládců Ukrajiny.  …

Jim nebude zatěžko poslat na Ukrajinu bojovat za jejich zájmy i české chlapce a muže. Půjdou se tam Češi nechat zabít za bandu samozvaných … vládců světa a nechat se pozabíjet ve válce proti jiným Slovanům?!

*

Joe Nowak, Chicago, USA, zdroj: Česká Věc, na snímku poslední vteřina existence ex-českého raketometu Vampír v hladáčku útočícího ruského dronu-kamikadze

*

** Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010 **

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 12 dny

Velká Británie se zavázala, že bude v příštích 100 letech ze všech sil podporovat Zelenskeho. Válka tedy pak skončí až v roce 2124.

mikkesh
mikkesh
před 12 dny

Že by vláda mohla beztrestně rozdávat majetek státu kamarádům? Jestli ne, tak je velká škoda, že polovinu té vládní tlupy každý soud osvobodí pro nesvéprávnost.

Karel2002
Karel2002
před 12 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Ano, až dostane Fialův blízký přítel a neonacista Posselt 28. 10. 2024 nejvyšší české vyznamenání, bude se jim předávat i majetek. Území Sudet se jim předávat nemusí, protože díky tomu, že jsme podepsali Lisabonskou smlouvu a že jsme podřízeni Bruselu, Sudety defacto Německu patří. Německo je totiž nejsilnější součástí EU, bez Německa by EU nebylo,… Číst vice »

Jarda
Jarda
před 12 dny

Já osobně doporučuji změnit část názvu článku a to Hajzlové fialenko a spol zbraně vyrobené za naše peníze darují ukrofašistům na příkaz hajzlů z usabordelu..

Karel2002
Karel2002
před 13 dny

Vždyť je to dojemné, že pangermanista Fiala, přítel Posselta a Habsburků, daruje čistě slovanským Ukrajincům zbraně zadarmo. Za peníze českých důchodců. Ne jako hrabivé USA, které Ukrajincům zbraně prodaly.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 13 dny

Opět se zde nesměle připomenu, když jsem tu nedávno psal, že Američani nedají nikomu nic zadarmo a armáda je v USA vedena jako obchodní organizace. Svůj supermarket s přebytky mají i v Rakousku. Nic se nevyhodí, vše se prodá. Každá válka je pro ně jen a jen byznys. Oni Ukrajině půjčí(!) velké peníze, ta za ně… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 13 dny

Je to vykoristovani a je uplne jedno jakou pohadkou to maskuji

cablik
cablik
před 13 dny

MUSLIMSKÉ BRATRSTVO VYZÝVÁ EVROPSKÉ MUSLIMY, ABY ŠLI K EUROVOLBÁM A VOLILI PRO ISLÁM
https://pravyprostor.net/muslimske-bratrstvo-vyzyva-evropske-muslimy-aby-sli-k-eurovolbam-a-volili-pro-islam/

DESTRUKCE IDENTITY NÁRODŮ EVROPY
https://pravyprostor.net/destrukce-identity-narodu-evropy/

cablik
cablik
před 13 dny

Přesně tak dvojnásobná kolonie značka ČR musí skákat jak páníčci za oceánem pískají. Můžou jim to darovat zadara i prachy co vydřou z Českého národa kdybyste nevěděli tak Fialenko a spol jsou ve válce s RF.