Jak najít bod “G” – tip referenta NR pro intimní záležitosti

Viktoria Bulitko

14. 4. 2017, Petr Ďoubalík, zdroj: Dizel Šou – Viktoria Bulitko – opožděná písnička k MDŽ 2017

Velmi rád přidávám na stránky Nové republiky cokoli příjemného z Ukrajiny. Dnes se pokusí Viktoria Bulitko z ukrajinské humoristické skupiny Dizel Šou navigovat muže k bodu “G”. Viktoria ji zpívala k MDŽ, já ji našel až později, ale to nevadí. Máme jaro a vůbec – její rady jsou aktuální vždy. Od teď až po ty “dvě vrásčité dlaně”.

Překlad pro NR: Ďouba

Když uviděla historii internetového prohlížeče, pochopila manželka, jak právě ona má obdarovat svého muže. Vůbec se mi zdá, že naše ženy milují ne ušima, jak by se zdálo, ony milují dárky, nebo jinými částmi těla. Právě o tom je nová píseň Viktorie Bulitko:

Ach, konečně přišlo jaro a všem se chce tolik milovat, já se dnes rozhodla s mužem o intimním pohovořit. Často píší v žurnálech módních, že u žen, někde uvnitř, je uklizen přírodou, velmi skrytý bod G.

To není ani náhodou “radiotočka” ( Радиотрансляционная точка) , ani SIM karta, ani GPS, kdo nezná – tomu tajemství odkryji:
Bod G, to je něco pro sex.
A dnes, promiňte děvčata, odhalím naše tajemství: tam, kde hledají muži bod, tam u žen prostě není. Ne, u žen on nebloudí, ale jste na špatné cestě, teď pro vás mapu vytvořím, jak tajný bod najít. Nehledejte hned v posteli, pozvěte nejprve do kina, pohledejte ji na schůzce u objednaného drahého vína, u některé je v restauraci, ve zlatnictví, v salónu kožichů, u jiných je bod v “dolině” (Silicon Valley? – tv seriál nebo území: https://cs.wikipedia.org/wiki/Silicon_Valley) silikonových zadků a rtů. A najdeš bod na Maledivách, Zanzibaru a Bali, ale v Turecku a Egyptu všichni nacházejí jen bod “žer” (žraní?).
Vědí mnozí, že v Mercedesech, v Cayennech (Porsche Cayenne) je bod G, a které jsou nenáročné, najdou ji v Žiguli. Jestli jsi příteli dávno ženatý a hledání bodu G tě unavilo, neboj, ne navždy jsi ho ve tvém životě ztratil.
Jen někdy přijď dřív z práce, cestou sežeň květy, za trpělivost, za starostlivost svoji ženu pochval, obejmi ji něžně rukama, kompliment jí do ouška zašeptej, tento způsob se ti příteli bude hodit ve složitých hledáních bodu G. Já vím, jsi příliš zaměstnaný, ale třeba jen hodinku se projdi s dětmi, místo hledání na internetu politických “pro i pí” (?), postarej se být častěji střízlivý, častěji tchyni mámou nazvi a možná dokonce i u tchyně se zažehne něco uvnitř…

A umyj v neděli nádobí nebo prach o víkendu setři, a – ó, sám zázračně najde se přeslavný bodíček G. Jestli miluješ ženu silně, nekašleš na ni, každý den budeš starostlivě u své polovičky bod hledat, když bude dlaň v dlani, dvě vrásčité ruce, to znamená, že jste ne bod, ale něco většího společně našli!

Dizel Šou – na Nové republice již bylo:
2. 11. 2016 – Něco veselejšího z Ukrajiny, zde
6. 11. 2016 – Jak přemluvit muže na sexzde
9. 4. 2017 – Etapy manželského soužití, zde