Jaroslav Štefec: Pak budeme pozdě honit bycha

Dnes, díky ústupkům vůči stále agresivnějším požadavkům muslimských předáků na změny kulturního prostředí Německa tak, aby „splňovalo“ náboženské a právní požadavky islámu

Jaroslav Štefec
Jaroslav Štefec

Zdroj: blog autora

Německo statečně, pevně a neochvějně kráčí ve stopách Francie, Belgie, Holandska a dalších západních zemí k vlastnímu sebezničení. V milionovém Kolíně nad Rýnem žije asi 120 tisíc muslimů a zdejší muslimská komunita je tak jednou z nejpočetnějších městských komunit vůbec. V samotném hlavním městě Berlíně žije cca 250 tisíc až 300 tisíc muslimů, což je přibližně 9 % berlínské populace. Stejně jako většina z 5,5 miliónu muslimů, žijících v Německu, pochází z Turecka a jejich exodus do této země začal zhruba před 60 lety první generací dočasných tzv. „gastarbeiterů“, kteří si postupně vysoudili právo přivést si své rodiny a zůstat v Německu natrvalo.

Podle serveru tagesspiegel.de se včera kolínská radnice rozhodla jako projev údajného „respektu k muslimským spoluobčanům“ povolit všem 45 mešitám ve městě (!) svolávat k modlitbě prostřednictvím muezzinů. Dosud bylo v celém Německu, kde je kolem 3000 mešit, vydáno povolení, podle něhož smějí muezzini vyzývat vyvoláváním v arabském jazyce k modlitbě, jen asi 30 z nich.

Volání muezzina zaznělo nad Německem poprvé ve městě Düren v roce 1985, v době, kdy se počet mešit v Německu dal spočítat na prstech jedné ruky. O jeho povolení tehdy i přes protesty původních obyvatel města rozhodl soud. Dnes, díky ústupkům vůči stále agresivnějším požadavkům muslimských předáků na změny kulturního prostředí Německa tak, aby „splňovalo“ náboženské a právní požadavky islámu, úmyslnému přehlížení problémů s rostoucím počtem uzavřených muslimských komunit, s radikalizací části mladých muslimů, se zamlžováním informací o rostoucí kriminalitě a zejména díky otevření hranic Německa nové vlně přistěhovalců z Afriky a Středního východu, se především západní část Německa potýká s realitou rychle rostoucích bezpečnostních hrozeb vůči původnímu obyvatelstvu, jejich kulturnímu dědictví, životům a majetku, ještě před dvaceti lety prakticky neznámých, nebo existujících v pouhých náznacích.

Jako člověk, nucený žít v naší malé české kotlince, pozorně a s obavami sleduji vývoj bezpečnostní situace nejen u našich sousedů ale v celé Evropě. Díky informacím, získávaným naším Centrem pro výzkum terorismu vím, že také v ČR už začala růst kriminalita, související s pomalu, ale viditelně rostoucími počty imigrantů ze zemí Afriky a Středního východu, stejně jako jsou již identifikovatelné projevy počínající islamizace naší země. Navzdory důslednému mlžení českých médií, raději hýkajících nadšením nad vítězstvím party politických amatérů, neumětelů a netáhel, místo podávání objektivních a nezkreslených informací o vývoji bezpečnostní situace na západ od nás a konkrétních hrozbách pro český stát a nás, jeho občany.

V České republice se v současnosti vlastně opakuje situace, která se před sedmnácti lety vyvinula v Belgii. Tehdy její vláda odmítla z důvodů „politické korektnosti“ návrh řešení bezpečnostních hrozeb, plynoucích z rostoucích rozporů mezi původními obyvateli a muslimskými přistěhovalci, pocházející z pera špičkových expertů, pozvaných belgickou vládou z Izraele. Kdo navštívil v poslední době Brusel, sám může vidět důsledky.

ČR je dnes v situaci, kdy s nepříznivým vývojem ještě může za pomoci zahraničních zkušeností a odborníků něco udělat. Za čtyři roky, pokud obě „smluvní“ koalice skutečně vytvoří něco jako vládu a vydrží se celou dobu tvářit, že skutečně vládnou, zatímco budou prosazovat své agendy přibližování se Německu, otevírání se migraci a likvidace zbytků české státnosti, už bude pozdě „bycha honit“, jak říká krásné staročeské pořekadlo. Pak už budou nejspíš použitelná jen všem křesťanům známá poslední slova Ježíšova “Dokonáno jest”.

Osobně se domnívám, že už to nebude trvat ani rok, a také u nás, nad Brnem a/nebo Hradcem Králové, se z minaretů nových mešit vznese jásavý pokřik muezzinů, arabsky vzývajících Alláha, chválících islám a šířících jeho slávu naplno vytočenými ampliony všem dobrým muslimům pro radost a všem nevěřícím dhimmi na vztek. Parta nadšených proevropsky laděných mládežníků ve sněmovně se o to už postará.

4.8 17 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
basos
basos
před 2 lety

Vim ze dnesni Islam je skutecne nesmiritelny, ale to vzdy nebylo tak, do 15 stoleti byl Islam docela tolerantni a daleko pokrokovejsi nez Katolicicsmus ci krestanstvi… nebyt tohoto puvodniho Islamu tak by nebyly zachovany zadne spisy ci historie z Anticke doby. neni to obrana Islamu, ale co jsme my Evropane.. no spise… Číst vice »

P.K.
P.K.
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Ano, Západ, to jsou koloniální státy, které zbytek světa, a nyní už i nás, vnímají jako své kolonie. Když někdo tvrdí, že patříme k Západu, tak souhlasí s tím, že patříme Západu. Bohužel, pod touto falešnou zápaďáckou euforií, naši spoluobčané zvolili do vedení země, přidavače na stavbě muslimské Evropy, než aby zvolili zedníky na… Číst vice »

Tatran
Tatran
před 2 lety

No může být pozdě, až předvede Panevropan Filaja návrh na zrušení Benešových dekretů, či až Richtrová či pekařová oznámí konec slev v dopravě či snižování důchodů od Stan Jury. Pekařová asi ani neví, že slevy v dopravě se akceptovali proto, aby senioři raději využívali veřejnou dopravu, než své auta se kterými se stávají nebezpečím pro… Číst vice »

Falka
Falka
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Ano, Tatrane, spousta lidí (nejen ona topácká aktivistka) si neuvědomuje, že ty slevy v dopravě pro důchodce jsou nejdůležitější pro to, aby ti důchodci nesedali za volanty

cablik
cablik
před 2 lety

Sladká Paříž – bejvávalo ! Kdo by tam nechtěl žít ?
https://zvraceny.cz/content/88373-sladka-pariz—bejvavalo-

Tak to chodí na ulici v New Yorku
https://zvraceny.cz/content/88365-tak-to-chodi-na-ulici-v-new-yorku

cablik
cablik
před 2 lety

Německo tahoun NWO v Evropě jede důsledně jako vždy a snad je k nám nenavozí na Slovensku mají též takovou vládu a presidentku a nevozí je tam. Navíc oni tady naštěstí být nechtějí. Pokud se tu dostanou tak to bude konec se vším.

Falka
Falka
před 2 lety

Mám obavu, že to bude tak, jak v posledních dvou odstavcích píše pan Štefec. Co dělat? Jako většina lidí u nás – nevím. Máme se jak v ČR, tak v celé Evropě ještě příliš dobře na nějaký skutečný boj proti roztahujícímu se islámu. Nevidíme ani jak naši civilizaci ničí různé gréty a propagátorky metoo…

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Falka

Falko, vis co je to Jidasky gros? pokud ne, zeptej se Klause, Topolanka, Necase, a pro budoucnost Fialy, Bartose, aj i Kalouska… je zajimave, kdy nam Soukup rekne pravdu, kdo ho pred casem prinutil zmenit kormidlo, a proc zacal ty jeho hovory s Kalousem