Naštvaný Okamura na záznamu. Šlachta, Volný, Piráti, vše. To se nevidí

Lubomír Volný, Robert Šlachta, lidé z iniciativy Chcípl pes a další byli projektem globalistických sil na oslabení SPD. Tato vážná obvinění pronesl Tomio Okamura na půdě alternativního rozhlasového pořadu Studio Beta s Vladimírem Kapalem.

Zdroj: Parlamentní listy

Jde podle něj o mustr ze zahraničí, osvědčený proti Marine Le Pen či Salvinimu. Vždy se objeví nějaký jedinec, který rychle zaujme vlastenecké voliče, pak s ním naváží spolupráci státní orgány a on začne útočit na skutečné vlastenecké síly, jak to dělají špatně. Výsledkem je vláda globalistů. A u nás tento podlý scénář uspěl stoprocentně.

Okamura po debatě o covidových opatřeních popisoval, jak probíhal jeho pokus o navázání spolupráce s organizací Chcípl pes Jiřího Janečka. Ten několikrát schůzku zrušil a po pár měsících mu oznámil, že podpoří Trikoloru, které ale všechny hlasy propadly.

„Já jsem podal ruku ke spolupráci, oslovil jsem je sám. Stejně tak, teď už to snad můžu říct, jsem oslovil ke spolupráci Václava Klause mladšího. On to odmítl, a ještě mě začal urážet,“ vyprávěl Okamura. Skutečně se prý snažil dát dohromady celou alternativu, ale mnozí nechtěli.

„Klaus upřednostnil své osobní ambice, a nakonec odešel i z Trikolory,“ pokrčil Okamura rameny. Jiní se naopak na spolupráci dohodli, třeba Jaroslav Bašta. Nebo MUDr. Síla, který v Moravskoslezském kraji postavil úspěšné komunální sdružení.

„Takže je třeba, aby bylo vidět, že je nás hodně,“ shrnul Okamura.

CELÁ NAHRÁVKA ZDE

Následoval dotaz diváka, proč Okamura v předvolebních debatách neřekl, že „Fiala je spolupracovník Sudeťáků“. Moderátor se s ním začal hádat, protože se mylně domníval, že telefonující myslí Radima Fialu, místopředsedu SPD.

Pak občan ještě varoval, že „v příštích volbách už se do vlády nedostane, protože Piráti to zelektronizují a bude to podvod jako v Americe“. Kapal to ocenil jako jasnozřivou politickou analýzu na úrovni Zdeňka Zbořila.

Okamura upozornil, že tuto informaci o Fialovi poskytl několikrát. „Ale že by mi to vyhrálo volby, to je nesmysl,“ myslí si. Lidé podle Tomio Okamury dobře vědí, co je jejich nastávající premiér zač, statisíce z nic viděly i jeho fotku s Berndtem Posseltem.

Fotografie, o které se hovoří:

Hlavním problémem voleb bylo podle Okamury to, že se tříštily hlasy a vlastenecká scéna se nedokázala semknout. Kapal k tomu vyjádřil názor, že Lubomír Volný byl „zaplacený, aby rozbíjel vlasteneckou scénu, a tuto informaci mám potvrzenou“.

Stejně tak byl placen Robert Šlachta. A oba byli podle Kapala placeni státem. „Můžete si domyslet, kdo je platil – pan čučkař, který potřeboval rozvrátit vlasteneckou scénu. Proto tyto strany vznikly. A konzervativní lidé, kteří by měli volit SPD, jim naletěli jak nejhorší hlupáci,“ myslí si.

Proto nechápe, proč takoví lidé dnes radí tak zkušenému poslanci, jako je Tomio Okamura, co má dělat.

Předseda SPD doplnil, že má řadu indicií, které ostrá Kapalova slova potvrzují. „Je to bohužel tak. Je to podobný scénář, jako je vůči Marine Le Pen ve Francii, vůči Salvinimu v Itálii, teď je podobný scénář i v Rakousku, kde to bylo nejdříve proti Svobodným, teď i proti Kurzovi. Všude, kde posilují vlastenecky smýšlející politici, tak je snaha vytvořit placenou pátou kolonu, která ta vlastenecká hnutí rozvrací,“ povšiml si.

Naivní lidé podle něj mohou věřit, že se taková uskupení vždy před volbami objeví náhodou. „Budou tu i v tomto období vznikat nějací noví rozvraceči, kteří se budou tvářit jako vlastenci, budou se snažit roztříštit tu vlasteneckou scénu,“ obává se.

„Postup je podle něj vždy stejný. Nějaký jedinec se zviditelní ve vlastenecké scéně, následně je osloven státem a když si získá důvěru vlasteneckých voličů, tak jde tvrdě proti skutečné protisystémové alternativě,“ popsal Okamura.

Tito lidé pak nekritizují establishment, ale alternativu, že to dělá špatně. „Cílem je rozvrat SPD, hlavní vlastenecké strany, toho si všimněte,“ upozorňoval předseda SPD.

(celý text najdete zde)

4.7 6 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Věřím že oslabili vlastence Volný blok nic jiného nebylo ale SPD se musí naučit spolupracovat s jinými podobnými stranami nebo dopadne špatně.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Zatím dopadli špatně ti ostatní.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Ano zatím ale přes nejlepší kampaň máme méně než minule a pokud bude sestupná tendence pokračovat tak dopadneme jako ti jiní.

15084@atlas.cz
15084@atlas.cz
před 2 lety

Pan Okamura není již dávno to co býval hodně mě zklamal

Pavel 1964
Pavel 1964
před 2 lety

Okamura jen dvě období vykládá, a libuje si v opozici.

Rozehnal
Rozehnal
před 2 lety

Pan Okamura má pravdu. Také v Evropské komisi se poměrně rozsáhlá sekce zabývá průběžným vyhodnocováním preferencí vlasteneckých stran (označovaných za nedemokratické, populistické, xenofobní a krajně pravicové) ve všech členských zemích a v případě tzv.” ohrožení evropských hodnot” jsou v předstihu před volbami přijímána opatření. Sekce disponuje obrovskými finančními prostředky, je významně spolufinancována z fondu G.Sorose- OSF… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 lety

Něco na tom bude ,ale já si myslím ,že za vším jsou peníze a nové staré tváře zkouší cestu k politickým peňezům a v určité situaci si přihřejí svou polívčičku síly podporující demoblok ODS a.s.