A máme tu opět novou BIOMASU

Pavel Pilný

Od vysílání televizního pořadu Uvolněte se prosím, ve kterém si moderátor Jan Kraus doslova vychutnával fanatičku Zelených Kateřinu Jacques (čti česky Žak) která mu nebyla schopna odpovědět na otázku, cože je to ta biomasa, kterou několikrát zmínila, uplynul již nějaký ten čas a zdálo se, že tak trapné vystoupení, po kterém nebohé Kateřině již nikdo jinak neřekl a dodnes neřekne než b.bá biomasa jen tak nikdo nepřekoná.

A přece se to stalo. To, když do křesla pro zpovídanou v pořadu České televize Interview usedla Hana Langšádlová politička z TOP 09 coby kandidátka na post ministryně pro vědu a výzkum v budoucí Fialově vládě.

Když už po několikáté z ní moderátorka tahala odpovědi na otázky, jak bude ona sama a celá vláda řešit současnou situaci a ona konkrétně neodpovídala a kličkovala jak sněžný zajíc, najednou jako by ji osvítil duch svatý vypálila: na to máme strategickou komunikaci.

Nebyl jsem rozhodně sám, kdo u obrazovek strnul a zpozorněl co že je to za zázračnou metodu, která má vyvést společnost z krize. To chtěla pochopitelně vysvětlit pro své posluchače i redaktorka ČT, a tak začal kolotoč cože se za onou strategickou komunikací, kterou jmenovaná zmínila následně více jak desetkrát vlastně skrývá. Marná snaha diváci. Strategická komunikace je prostě strategickou komunikací, je na všechna řešení a basta.

Druhý den se mě kamarád ptal. Také jsi včera večer viděl tu b.bku? Co ona tam chce na tom ministerstvu vlastně dělat? No přeci strategickou komunikaci Pepíku, strategickou komunikaci, už rozumíš???

 

4 35 hlasy
Hodnocení článku
27 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Tak to je když se rozdávají trafiky a nové se tvoří oni budou dostávat notičky ze západu které tady na nás budou aplikovat. Proto tam nesedí lidé co přemýšlí a pracují pro svůj národ. Jinak havloidi budou dělat velké čistky a vyhazovat lidi od Babiše.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Příchod Fialy! Sociolog strhl oponu: Sorovci řídící ČT, promořovací deep-state… A hlavně ne fotky z nemocnic. Umírat doma!
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Prichod-Fialy-Sociolog-strhl-oponu-Sorovci-ridici-CT-promorovaci-deep-state-A-hlavne-ne-fotky-z-nemocnic-Umirat-doma-686872

3P
3P
před 2 lety

Jak dlouho se na to budeme dívat a čekat co to s námi všemi udělá a na jakou mizinu to národ přivede?

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety
Odpověď uživateli  3P

Dokud všichni nezchudneme. A možná ani to nepomůže. Kdysi se třídní a majetkové rozdíly vysvětlovaly “vůlí boží”. A celá staletí to fungovalo.

kolokol
kolokol
před 2 lety
Odpověď uživateli  zhnuseny

Dokud všichni nezduchneme

P.K.
P.K.
před 2 lety

Strategická komunikace, bude výraz newspeaku, který se ve spojení s covidem, teprve musí naplnit obsahem. Udivující je spojení komunikace s nějakým vojenským útvarem. Takže by to mohla být metoda cukru a biče. Odměna za podvolení se jehle (což Lanšáglová připouští) a bič (který nechce upřesnit, neboť bude zřejmě záviset také od reakce společnosti) pro… Číst vice »

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety

“Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu”.
Na koho chcete svádět skutečnost, že si do svého čela, zatím svobodně, vybíráme Lipavské a Lanšádlové? Kdysi bylo zvykem všechno svádět na komunisty. “My ne, to komunisti”, říkávalo se tenkrát. Tak dneska už nejsou. Na koho to svedeme nyní?

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety

Nebudu hájit IQ Lanšádlové. To bych se pustil na hodně tenký led. Ale pokud jsem to správně pochopil, měla s termínem “strategická komunikace” pravdu. Bohužel. Hned vysvětlím. Noví koně začnou používat novou rétoriku. Hlavním heslem bude, nenechat vinu na sobě. Tak že se bude pružně operovat s vinou dosluhující vlády, minulým režimem,… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Na těch Božích mlýnech určitě něco bude. Když nám vědci dokázali vygenerovat do svého čela blba, akademika Jirku … “tumáš čerte kropáč” tady máte ministryni pro vědu jak z praku. V komickém duu Kalousek-Langšádlová byla skvělá. Ale zdá se, že se Mírkovi utrhla ze řetězu a má našlápnuto výš. Míra bude muset sakra… Číst vice »

Tatran
Tatran
před 2 lety

Tá chlapoženská vypadá nebezpečně a ne příliš lichotivě. Může ona po celou dobu vystačit se strategickou komunikací? Je to sice klasický pojem v rámci vědecké komunikace, ale velmi neurčitý. Pochybuji, že se v této hlavičce něco strategického zrodí, spíše bych řekl, že spíš něco katastrofického, z čeho bude bolet hlava nejen Filaju, ale nás všech.… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Z klukovské zvědavosti bych také rád viděl manžela. Pokud je, musí to bejt setsakra fajnšmekr.

Milan
Milan
před 2 lety

Ještě by to chtělo za prezidenta Tchajvance a bylo by to dokonalé.

Prodost
Prodost
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Možná, že se na tomu už pracuje

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  Prodost

A což teprve kdyby Tchajvanec Strategickou komunikaci ještě k tomu úspěšně pokryl! To by panečku bylo teprve veselo! Už takhle po Hadráku absentující kritický rozum by zcela vymizel, národní IQ by se úspěšně posunulo na úroveň kozo.mr.dů, a nic by už nebránilo vzniku středoevropského chálifátu.

adam
adam
před 2 lety

Případ Langšádlová opravdu není k smíchu. Ono je totiž až drtivě deprimující, že něco tak hloupého a ideologicky zatemněného se může v české politice uplatnit a dosáhnout až na ministerské křeslo, v němž má dbát o rozvoj vědy. Uvědomují si lidé, kteří tohle očividně omezené monstrum volili, že to velmi zřetelně vypovídá i o jejich intelektuálních a morálních kvalitách?… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  adam

Ti co tenhle otřes volili si to neuvědomují, neb jsou na stejnaké mentální úrovni, a nám proto nezbývé, než si z toho dělat srandu, abychom se nezbláznili. Drama to bylo, aspoň pro mě, do voleb. Teď to beru jako tragikomedii. A což teprve až začne ouřadovat zamini…

vachav
vachav
před 2 lety
Odpověď uživateli  adam

Když se před časem začala objevovat na politické scéně “Mirka”Němcová a o něco později”zrzavá zpěvačka”,coby ministryně obrany,domníval jsem se- zřejmě naivně-že nic tak hrozného se mezi slepicemi a “šílenými krávami”již nemůže vyskytovat,a v duchu jsem se omlouval předlistopadové političce Marii Kabrhelové,ke které jsem měl v té době jakési výhrady,Ovšem Langšádlová mě z toho totálně vyvedla!

Prodost
Prodost
před 2 lety
Odpověď uživateli  adam

Už 3/4 století se rozhlížím po tomto světě. Volby? Myslím, že nikde na světě na jejich výsledek voliči nemají žádný vliv. Nikde! A pokud jde o kolonii, jakou ČR bez diskuze je, vždy jsou dosazovány naprosto poslušné loutky. Říká se tomu establishment, česky to zní taky dobře INSTALACE.

Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety
Odpověď uživateli  adam

Jak už jsem zde psal. Jaká to úroveň naší vysokoškolské inteligence. Právě vědecká komunita probruselskou pětku téměř jednotně volila.

Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety

No a tohle si podle mainstreamu zvolili především mladí voliči s větších měst a s vysokoškolským vzděláním. Jaká to vizitka našich VŠ.

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vlastimil

Ano, pokud si národ dokáže zvolit i takové nadělení, není mu pomoci.
Darmo zachraňovat z vody toho, který se chce utopit.

idiotronic
idiotronic
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

A poslední zhasne!

Heimlich
Heimlich
před 2 lety
Odpověď uživateli  idiotronic

Nejsem si jisty zda bude co zhasnout

Raksa.A
Raksa.A
před 2 lety
Odpověď uživateli  idiotronic

Jen aby nezhasnul Šojgu…

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  idiotronic

Už je zhasnuto.