A máme tu opět novou BIOMASU

Pavel Pilný

Od vysílání televizního pořadu Uvolněte se prosím, ve kterém si moderátor Jan Kraus doslova vychutnával fanatičku Zelených Kateřinu Jacques (čti česky Žak) která mu nebyla schopna odpovědět na otázku, cože je to ta biomasa, kterou několikrát zmínila, uplynul již nějaký ten čas a zdálo se, že tak trapné vystoupení, po kterém nebohé Kateřině již nikdo jinak neřekl a dodnes neřekne než b.bá biomasa jen tak nikdo nepřekoná.

A přece se to stalo. To, když do křesla pro zpovídanou v pořadu České televize Interview usedla Hana Langšádlová politička z TOP 09 coby kandidátka na post ministryně pro vědu a výzkum v budoucí Fialově vládě.

Když už po několikáté z ní moderátorka tahala odpovědi na otázky, jak bude ona sama a celá vláda řešit současnou situaci a ona konkrétně neodpovídala a kličkovala jak sněžný zajíc, najednou jako by ji osvítil duch svatý vypálila: na to máme strategickou komunikaci.

Nebyl jsem rozhodně sám, kdo u obrazovek strnul a zpozorněl co že je to za zázračnou metodu, která má vyvést společnost z krize. To chtěla pochopitelně vysvětlit pro své posluchače i redaktorka ČT, a tak začal kolotoč cože se za onou strategickou komunikací, kterou jmenovaná zmínila následně více jak desetkrát vlastně skrývá. Marná snaha diváci. Strategická komunikace je prostě strategickou komunikací, je na všechna řešení a basta.

Druhý den se mě kamarád ptal. Také jsi včera večer viděl tu b.bku? Co ona tam chce na tom ministerstvu vlastně dělat? No přeci strategickou komunikaci Pepíku, strategickou komunikaci, už rozumíš???

 

4 35 hlasy
Hodnocení článku
27 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cajkis
cajkis
před 2 lety

Langšádlová se už před lety proslavila svou tezí o tom, že jaderná válka proti Rusku by byla bojem za svobodu. Ta paní inteligencí jen září.

Georg
Georg
před 2 lety

Co je pravda a co lež budou naše ministerstva vysvětlovat. Dozvěděl jsem se to od budoucí ministrině p.Langšádlové v ČT 24 při Interwiev myslím 6.12. Vysvětlovala, že nyní celá vláda, všechny státní instituce budou muset “implementovat” tak .zv “strategickou komunikaci”, která byla již zavedena v EU, kde je na to celé oddělení. Bohužel i na… Číst vice »