Polští trestači – fašizmus nakročil do zemí NATO (AKTUALIZOVÁNO 19.12.2021)

Nejprve svět obletělo video z popravy arabských a afghánských migrantů na bělorusko-polské hranici. Prý šlo o padělek. Nyní se ukazuje, že video bylo pravé. Do Běloruska dorazil polský voják Emil Čečko, svědek poprav, prováděných polskými pohraničníky.

Colonel Cassad
Colonel Cassad
Zdroj: plukovník cassad

Nikdy nenastala taková situace, že bychom migranty doprovázeli a nezabíjeli je. V pořadu Panorama na běloruské televizi 1 o tom hovořil polský voják Emil Čečko, který požádal o politický azyl v Bělorusku, informuje BelTA. Během rozhovoru polský voják řekl, že v určitém okamžiku začala na místo jeho služby přijíždět auta s pohraničníky a brát s sebou jeho kolegy. Emil Čečko a jeho kolega byli odvezeni jako první. Cestou jim nabídli drink. Když tam dorazili, viděli několik lidí.

“Jeden z dalších příslušníků pohraniční stráže se zeptal, zda má nabít zbraň. A když jsme se zeptali proč, řekli, abychom znovu nabili, a začali nám mířit na hlavu, abychom stříleli. Na první hlídce jsme byli opilí, cestou jsme chytili osamělého muže, odvezli ho do lesa, vykopali díru a přímo před našimi očima ho pohraničníci střelili do hlavy,“  řekl.

Podle něj, mezi těmi, kteří byli zabiti polskými pohraničníky byli dobrovolníci a migranti.

“Byl jsem v takové situaci, když přijel dobrovolník a začal říkat:”

Kam je (uprchlíky) vezete?” “

A pohraničník ho náhle střelil do čela. Viděl jsem dvě takové situace, “ řekl  Čečko.

Nikdy nenastala taková situace, že bychom eskortovali migranty a nezabíjeli je. Vždycky jsme zabíjeli. Těla migrantů jsou pohřbena v zemi nebo roztrhána na kusy vlky, ale většina je v jámách. Těžko říct, kolik tam je hrobů. Červený kříž se tam prostě musí dostat a všechno to prozkoumat.“

Podrobnější rozhovor s polským vojákem, který uprchl do Běloruska:

Za zmínku stojí, že téměř od samého začátku krize na hranicích s Běloruskem Polsko uzavřelo novinářům přístup na území, kudy uprchlíci pronikli.

Nyní se důvody pro odmítnutí vpustit tisk stávají transparentnějšími, když šlo o banální zatajování zločinů, ke kterému by bez vědomí polské vlády jen stěží mohlo dojít.

A teď si připomínáme video, které uniklo Achmetovem s popravami migrantů na hranici Běloruska a Ukrajiny. Pak řekli, že video je prý zablácené a na hranici s Běloruskem o tom nejsou žádné důkazy.

Nejprve se ale objevilo video z popravy a nyní dorazil i svědek vražd.

Mimochodem, během krize s migranty na hranicích s Běloruskem zahynuli 2 polští vojáci. Jeden údajně zemřel ve svém stanu, zatímco druhý se údajně zastřelil. Ve světle informací o Čečkovi vyvstávají otázky, zda polští vojáci zemřeli přirozenou smrtí. Možná se také nechtěli podílet na vraždách…

 

Aktualizováno:

Nepohodlný Čečko
 

Den po prohlášeních https://colonelcassad.livejournal.com/7303171.html (viz Nová republiky nahoře) polského vojáka Čečka, který požádal o politický azyl v Bělorusku poté, co byl donucen podílet se na zabíjení migrantů, jsme se dozvěděli, že:
(  Kolaps  )

1. je alkoholik 
2. je narkoman 
3. zmlátil matku
4. porušil pravidla silničního provozu
5. měl problémy se zákonem
6. před útěkem do Běloruska odešel z armády
7. neměl být na hranicích
8. je to potenciální špión pro Bělorusko nebo Rusko
9. byl mu vymyt mozek běloruskou státní propagandou
10. je to prostě blázen

A myslím, že to není poslední „ŠOKUJÍCÍ PRAVDA“, kterou se o něm v nadcházejících dnech dozvíme, protože úkol zdiskreditovat ho jako zdroj vyžaduje na něj co nejvíce nakydat špínu, jak se to stalo se stejným Protaševičem poté, co si Západ uvědomil, že zcela záměrně spolupracuje s běloruskou KGB. V tomto případě bude Polsko na jedné straně jeho výroky co nejvíce ignorovat a zároveň nasměruje síly informační konfrontace k diskreditaci Čečka a jeho výroků. V důsledku Čečkova útěku byli z polské armády propuštěni již tři důstojníci. Dá se očekávat, že bude provedena operace k zahlazení stop případů, které Čečko oznámil.

Je přitom krajně nepravděpodobné, že bychom se dočkali nějakého nezávislého vyšetřování Čečkových výroků. Řekněme že nějaký „Červený kříž“ spolu s „Amnesty International“ by mohly volat po vytvoření nezávislé mezinárodní komise ze zástupců různých zemí v otázce posouzení pravosti Čečkových výroků aby se zjistilo, kdo lže a zda se jedná o zločiny, které popsal.  Ale ve skutečnosti se to samozřejmě nestane.

3.7 32 hlasy
Hodnocení článku
110 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
reproduktor
reproduktor
před 2 lety

Asi tak. Dnes je velice tezke rozlisit co je pravda ci zamerna manipulace. Verit dezerterovi? No, hlidat hranice i za pouziti zbrane schvaluji. Neschvaluji bestialni vrazdeni. Jiz davno se melo strilet a potapet lode pravazejici migranty pokud neuposlechli vystrah. Hranice mezi Usa a Mexikem, hranice mezi Palestinou s Izraelem. A funguje to.

adam
adam
před 2 lety

Vyjádření toho člověka na mě zrovna důvěryhodně nepůsobí. Navíc je to dezertér, který se logicky bude snažit vyhovět “poptávce”. Nicméně vyčkejme na řádné vyšetření případu…

danny
danny
před 2 lety

Díky za diskusi. Pro všechny: vraždění civilistů je válečný zločin podle mezinárodních zákonů i našich. A jistě i polských. Je to naprosto neomluvitelné a podle těch zákonů i nepromlčitelné! Vždy za to platily ty nejtvrdší tresty. Zpravidla šibenice. A to i pro vojáky, kteří se toho dopustili. Pro ty, kteří tvrdí, že “my nic, my muzikanti” (pro… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Mi to ale zrovna přijde jako hrušky z jabkama. Jsem námořník na lodi.Mám tam nějak žít ,ale to kdy se nabije dělo na koho vystřelí o tom asi nerozhoduju- a není šance čurat proti větru. Nemám šanci ani ovlivnit kam kormidelník loď nasměruje.Jakmile nás přepadne jiná loď, z jakéhokoliv popudu- msta apod. budu se… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Magore

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Ustašovci, Talibán, Al Kaida, Hamás, partyzáni, IRA, Fronta an-Nusrá, Boko Haram, mudžáhedíni a cirka dvě stovky stovky dalších teroristických organizací, jsou kdo, óóó moudrý? Dle vás civilové, že. Chodí přece v civilu. Asiže byste se měl obrátit do Hágu a dát podnět k trestnímu stíhání všech vlád, kteří proti nim bojují – po vašem vraždí… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Aby bylo jasno. Jsem tvrdě proti imigraci. Ale střílet do civilů je zločin! Kdyby na hranicích Poláci (a kdokoliv) zastřelil členy IS nebo jiných teroristických organizací, byl bych jednoznačně pro! Ale o no to tak není, nebo ano? Já tady tvrdím, že jde o zločiny a že nesouhlasím s vražděním civilistů. A k tomu ještě selektivnímu. Protože… Číst vice »

LadyAnn
LadyAnn
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Souhlasím s vámi. Ale kde máte jistotu, že Poláci stříleli civilisty-migranty? Věříte, že výpověď toho dezertéra se zakládá na pravdě? A že to je opravdu polský voják, který dezertoval? Nevylučuje se ani možnost, že to je infiltrovaný běloruský, ruský nebo dokonce “bruselský” nasazený agent-chodec.Už ta protipolská rétorika tomu nasvědčuje.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Jenže právě o to jde !!! Vy, ani já, nevíme kolik je mezi těmi ubohými enonomickými migranty kriminálních živlů a teroristů ! A protože to nevíme a jakákoli skutečná kontrola totožnosti, jako i jejich činnosti v jejich rodné zemi, je de fakto vyloučena, nezbývá nám nic jiného, než bránit své hranice nekompromisně. Černá, nebo bílá –… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

ne každá v EU a NTO organizace označená jako teroristická teropristickou skutečně je a  rozhodně to, co činí Západ světu i jeho kamarád Izrael mnohdy je jasným terorismem

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

Konkrétní příklad !!!

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Jaký je rozdíl mezi partyzány, kteří ojují proti okupantům, a teroristy?
Co je Hizballáh? Jsou to partyzáni, kteří chtějí Arabům vrátit ukradenou zem nebo teroristi? Pro Araby hrdinové, partyzáni, pro Izrael teroristi…. Komu fandit?!

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Partyzán bojuje za vlast se zbraní v ruce proti ozbrojenému nepříteli a jeho oběti jsou adresné – střílíš po mě pacholku loupežnická? tak tumáš dávku na revanš -, terorista volí nahodilé civilní oběti. Hm… O té, Arabům ukradené zemi, bych si dovolil při vší úctě, s úspěchem pochybovat. Izraelské království existovalo už nejméně jedenáct století před… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Velmi dobrý příspěvek, ale tady nehovoříme o národech.Nýbrž o náboženství. Když tam vládli Římané, předpokládám, že na tom území žily kmeny které bojovaly o místo na slunci.Pak se do toho zamotala víra.a to je ta největší smrtka v dějinách lidstva.Spolu s mamonem.Podívejte se na filipojakubskou noc.Křížové výpravy.Husitské války.ale takto lze najít kdeco po celém světě.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Vražda je zločin. Zločin je také porušování zákonů kterékoli země. Nedovolené překročení státní hranice je vesměs u všech islámských zemí jeden z nejtěžších zločinů. Když toto činím, musím počítat s tím nejhorším. Třeba i se smrtí. Svědectví jednoho problémového člověka je problém který se rádo zneužívá. Hold i u nás se chytají dobráci na vějičku. Již… Číst vice »

vera havrankova
vera havrankova
před 2 lety

Konečně někdo brání své hranice!

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  vera havrankova

Nebrání, zabíjí migranty za hraniceni, a to je velký rozdíl .. Je to jenom tupá msta …

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Další dobroser. Co?

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Migranti byli určitě také z Afganistánu, incident s jejich zabíjením Polskou Nato armádou je dobré PR pro naverbování muslimských vojáků v Afganistánu i jinde Lukašenkem a Putinem, aby si to s těmi Nato mamánky chlapsky za své bratry a sestry vyřídili … Kadyrov s Rusko – čečenskou muslimskou armádou v Sýriii i se Syřany jsou také dobří bojovníci za ruskou věc… Číst vice »

toto
toto
před 2 lety

Tak už je to tady. Míroví vojáci NATO z Polska vraždí bezbranné civilisty. Alespoň je jasné, proč nesměli novináři k hranici… Polská i naše vláda to samozřejmě označí za dezinformaci.

LadyAnn
LadyAnn
před 2 lety
Odpověď uživateli  toto

Já tomu nevěřím. Maximálně je stříkali stříkačkami. Tohle je protipolská propaganda a lidi tomu hned věří. Informace (s otazníkem), jako druh zbraně v hybridní válce.

LadyAnn
LadyAnn
před 2 lety
Odpověď uživateli  toto

Viděl jste to video, jak tam Poláci střílí migranty-civilisty? Jste si jist, že to byli skuteční uprchlíci v nouzi, nebo najatí vojáci v civilu nebo potencionální teroristi? Nikdo nic jistě neví, ani nikde neviděl, jenom to, co řekl údajný dezertér. A to je proklatě málo.

maxim
maxim
před 2 lety

Jsou to “mírové” válečné zločiny, když vojáci zabíjí civilisty bezdůvodně po překročení hranic, na tom nejde nic změnit … Něco jiného je obrana vojáky hranic státu s nereagováním na výzvu narušitelem (nevadí jestli z venku nebo zevnitř), a přesto u nás zdebilizovaná justice s debilními havloidy chce za tuto legální činnost na hranicích státu trestat komunistické… Číst vice »

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Ještě dodám, že Polsko -Běloruská hranice je hlavně hranicí NATO, připravující se na útok do Ruska, migrace je bezvýznamná … Stratég generál Gerasimov (náčelník štábu Ruských ozbrojených sil) a Lukašenko (velitel Běloruských ozbrojených sil) budou dobře vědět jak tento incident využít k připravovanému zlikvidování zdebilněných šaškovských armád zemí NATO v pásmu až k Atlantiku… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

No nevím, Salviny bude trestán za to že nechtěl umožnit přístup migrantů na italské území. No ještě kdyby na pobřeží postavil vojáky, kteří by do migrantů stříleli. To by dostal trest smrti! Nevadí, že byl v Itálii zrušen. Dva různé přístupy dvou zemí ke stejnému problému ve společném molochu, hrdě nazvaném… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety

Tak teda jo. Nezabiješ. Ale také nepokradeš. Byli snad dotyční zabiti ve svých domovech, ve své zemi? Ne. Byli zabiti proto, že se vydali na loupeživou výpravu do Evropy. Protože co jiného než olupování Evropanů je parazitismus “migrantů” na úkor Evropanů? Ano. Nezabiješ. Nepokradeš. Tak to stojí v Bibli. Ale nestojí… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Dle vaší teorie byla Katyň vlastně naprosto v pořádku. Polští důstojníci překročili hranici a tedy byli pobiti právem. Zkusím nabídnout fašistům jako jste vy trochu jiný pohled: “Vaše země se podílela na zničení té mé. Vaši vojáci pobíjeli naše lidi. Mé spoluobčany a příbuzné. Vy jste zorganizovali bandy hrdlořezů jako je IS a poštvali… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem danny
cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Ti lidé by se měli snažit svoje země zas postavit na nohy ale oni jdou za vysokou životní úrovní. A jak tady žijeme je jim šumák už teď vykřikují v hostitelských zemích že to bude jejich.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cabe, MY jim rozmlátíme zemi, přivedeme ji k totálnímu bankrotu a ONI!! si ji mají dát dohromady a po nás nic nechtít? Trochu mimo, ne?

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

My jim nic nerozmlátili.
A mimo jste vy. Zákony ohranicích, pokud vím nezrušilo ani Polsko ani my.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Byli jsme v Jugoslávii? Byli! Byli jsme v Iráku? Byli! Byli jsme v Afghánistánu? Byli! Byli jsme v Mali? Byli a ještě jsme. Tak co melete o tom, že my nic? Zákony o hranicích měly i ztyto země a my jsme na ně kašlali. Tak proč by měli oni dodržovat ty naše? Sklízíme, co jsme zaseli.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Debile byli jsme v Americe? Byli . Byli jsme v Japonsku? Byli. Byli jsme v Rusku? Byli. A tam dodnes někteří vzpomínají v dobrém i zlém. To vím z osobní zkušenosti. Kde ještě? Kde byl Hanzelka a Zikmund? A to všechno je naše svědomí? Ano, já si také prdnul v Paříži, Berlíně, Barcelóně, Londýně, Varšavě, Vídni, Římě, Bernu, Amterdamu… mám… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

v zemích, které jmenovalLubez jsme ve spojení s jinými páchali zlo, a to se nám vrací

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

ne? a co děláme v Mali? staráme e, aby Frantíci mohli stále krást jejich nerostné bohatství nebo ne? co jsme dělali v Afganistánu?

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

Darmo hafe. Lubez je primitiv a dohlédne max, na pípu. Marná snaha. Vůl zůstane volem, i kdyby na housle hrál s do knížecího se strojil.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Ááá, pán je učenec a mele dohromady neslučitelné, dnešek a masakr polských důstojníků. Tam bych ještě do té Haliče zapletl Malopolsko a další země. Ale to pánovi nic neříká. On má pouze propagandou zneužívanou událost u Smolenska. Můj profesor na škole by řekl: danny běžte na toaletu a až to z vás vyplave tak přijďte a budeme… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Lubez
Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Ještě malá oprava biskupský vikář.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

Milá dámo, já neříkám že vše co se děje ve světě křivdy je pouze to co činí jiní. Základ tohoto zla je jinde než ho nachází danny. Je velice politováníhodná naše účast na tomto zločinu v tomto světě. To jde na vrub našich pochlebovačů v nejen NATU ale i v EU. Ovšem, to co… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Lubez
idiotronic
idiotronic
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

A pokud chtějí zůstat u své zbraně, v obchodním domě Odra (název města jsem zapomněl) si mohou koupit vyhazovací nože , popřípadě boxer.

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

jo,, měli by se o to snažit, ale asi je omrzelo stále něco budovat, když tam pak přilítne francouzské nebo americké komando, vymění vládu a další lidé jsou bojovat do džungle, aby je nezabili…kdo vyrábí zbraně a kdo na nich bohatne, kterými se oni tam vraždí?

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

A
jéje! A už tu máme nálepky fašista a nácek. A hned i rozbor a
Katyni. A hurá na manipulaci!

Víte
co, danny? Myslím, že dobře víte jak jsem to myslel. Že mi šlo
o ochranu Evropy jak ji známe. Takže odmítám tu s vámi mlátit
prázdnou slámu a poměřovat si pinďoury.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Vraždění civilistů je válečný zločin už stovky let a není pro něj omluva! Pro nikoho. A je to typické pro fašisty. Jestliže to schvalujete, jste špinavý nácek. Být tam, jistě byste nezaváhal. I Adolf chránil Německo, Evropu a svět před Židy a bolševiky. Katyň je naprosto stejný případ jak tento. A ani ne tak daleko. Takže… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Hele, mudrlante, a co byli ustašovci? Civilové, nebo teroristi? A co jsou dle vás teroristi? Také civilové, že. A co jsou dle vás muslimští “migranti”, dle mého džihádisti? Také civilové, že. Pak není co dodat, óóó moudrý. P. S. Jdu se podívat jak jsem na tom s pinďourem. Jestli se mi třeba po přečtení těch vašich… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

s byli by džihádisti kdekoliv tak úspěšní, kdyby před tím jejich země nebyly vystaveny kolonizačnímu tlaku, násilí a zlodejům z Evropy a USA? kdo podporoval podivné krále a samozvané prezidenty v rozojových zemích? kdo zabil ty, kteří vzešli z národně osvobozovacvího boje, kjako třeba Lumumba a nahradili je násilnými zrůdami?

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

Hele a co kdybyste si před tím, než začnete moudrotrousit, přečetla napřed dějiny Blízkého a Středního východu? Chápu. Příliš obsáhlé. Tak co třeba dějiny Byzancie? Třeba byste pak pochopila, proč Cařihrad nyní sluje Istanbul a dozvěděla se, kolik říší, států a zemí, muslimové rozvrátili, kolik nevěřících psů v nich vyvraždili a zotročili, a jakým způsobem se islám… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Trošičku moc to motáte dohromady.
Katyň byla jiná historie a původ tohoto příběhu je už z dob mocnářství a zemí v té době.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Lubezi, koukněte se do dějepisu pro obecnou školu a doplňte si vzdělání. Dozvíte se, kdy skončilo mocnářství a kdy byla Katyň. Ti polští důstojníci se dopustili naprosto stejného činu, jako ti dnešní uprchlíci: přešli ilegálně hranici do SSSR, když utíkali před válkou a vražděním. A jak vidíte, co Poláci vyčítají Rusům to dělají ono… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

A že jsem tak smělý, oni byli ti důstojníci v civilu?
A jinak – jak to bylo v Katyni skutečně, těžko říct. Možná tak, možná jinak. To ale nic nemění na tom, že primitivně manipulujete.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

On je v tom nějaký rozdíl? Nepřišli do SSSR proti němu bojovat. Jenže musel byste o tom něco vědět. Stačí si přečíst pár vzpomínek našich letců a vojáků, jak se Poláci chovali k našim uprchlíkům v r. 1939. Mnoho jich vrátili do Protektorátu. Jak se k nim chovali ve Francii, kam utekli z Polska. Pro všechny byli… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Hňupe Už to bez invektiv jinak zvládnout nemůžu. Ty si doplň vzdělání. Tys nepochopilsvůbec nic a pouze tady lamentuješ s cizími myšlenkami. Původ Katyně má dějinnou spojitost s v té době s názvem země Halič. Doplňuj a čti. Potom dávej do souvislosti. S blbem je těžké se domlouvat. A mimochodem, jakou má podle tebe spojitost Katyň a dnešní dění?… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Lubez
LadyAnn
LadyAnn
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Argumentujete premisou, že Poláci vraždí migranty. Máte jiný věrohodný zdroj, než co vypovídal “dezertér”?

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

a ti ruští carští vojáci, kteří zemřeli hladem v polském zajetí, ti zemřeli proč?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Nesouhlasím s vámi, je to příliš tvrdé i když na pozoru, kdo k nám leze, se musíme mít.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Máte pravdu, je to možná příliš tvrdé. Jenže jaksi jsem mezi těmi migranty postrádal… jinak. Viděl jste někdy fotky evropských utečenců před Hitlerem? Určitě ano. Tak je porovnejte s těmito “migranty”. Také věk. Ještě jinak. Myslím, že doba barevného vidění světa pro Evropany definitivně končí. Že už zbývají pouze dvě barvy… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Nedej se máš pravdu. Jak toto nějaký diletant může srovnávat s Katyní?

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Ten diletant si to může dovolit, protože dával lepší pozor v hodinách dějepisu na základní škole, vy inteligente.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

I vy náš chudáčku…
Další oběť inkluzivního školství.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Milane, já už měl za inkluze dáááávno školy za sebou. Nejsem žádný mladík. A o Katyni jsem četl za komunistů i za Gorbačova i nyní. Ať to bylo jak bylo, byli postříleni už neozbrojení lidé a to je zločin! Jak vidíte, je z toho zle do dneška, po 80. letech. Ostatně celá polská vláda i s prezidentem zahynula v letadle, když… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

a dočetl jste se, co tomu předcházelo od Polska k ruským carským vojákům? a proč by to mělo mít zádadní vliv na situaci dnešníchj uprchlíků mezi Polskem a Běloruskem, kteří jsou asi spíše tvořeni rodinami než namakanými mladíky v plné síle.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Ajajaj.
Komunistický student.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Ajajaj.
Kdo studoval za socialismu (komunismus nikde nebyl že, to my pamětníci víme…), tak kdo studoval za socialismu je nevzdělaný idiot. Ovšem dnešní absolventi, to jsou fakt bedny.

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

nezemřela snad v Polsku u hranoc s Běloruskemm rodička, které nebyla poskytnuta pomoc? nejsou tam snad jasně na foto viditelné děti? to nejsou lodě plné mladých mužů i mobily…

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

a neloupí NTO i jeho majitel USA více v těch cizích zemích? nekradou snad syrskou ropu spolu s Tureckem? nezničili snad Afganoistán a také Libyii?

cablik
cablik
před 2 lety

Ať to vysvětlí! Nacher udeřil na Rakušanovy peníze z Kypru. Není se na co vymlouvat
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/At-to-vysvetli-Nacher-uderil-na-Rakusanovy-penize-z-Kypru-Neni-se-na-co-vymlouvat-686

„Vy to nevíte, paní redaktorko?!“ Okamura se krátce po jmenování Fialovy vlády objevil v ČT. Silně znepokojen
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vy-to-nevite-pani-redaktorko-Okamura-se-kratce-po-jmenovani-Fialovy-vlady-objevil-v-CT-Silne-znepokojen-686908

Statisíce Afghánců je připraveno utíkat do Evropy, varuje ruská diplomacie
https://cz.sputniknews.com/20211217/mzv-rf-upozornilo-na-statisice-afghancu-pripravenych-utikat-do-evropy-16887737.html

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Eropa a Amerika byla příliš dlouho u nich.. to bude tím.

cablik
cablik
před 2 lety

Co k tomu napsat střílet někoho je špatné ale migranti sem nepatří měli zůstat doma chtěj lepší život ale to se musí snažit ve své zemi.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cablo, nekde jsem cetl “kdo seje vitr, sklizi bouri” je samozrejme, ze lidi zvlaste bezbranni lide se nemaji zabijet, delali to nemci za valky kdy likvidovali Polaky, Ukrajince a Rusy, proste celou tu slovanskou verbez, ovsem tenkrat Nemci ….ale o tom uz snad vis davno. Ohledne toho zabijeni, kdyz v 69 jsem utek… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Jenomže ty si šel za hranice pracovat a normálně žít a tito lidé jdou pobírat sociální dávky. Odkdy dává kapitalismus něco zadarmo mají s nimi zlé úmysly.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

cabo, vis, ze ani nevim proc jsem vlastne zdrhnul? ono jit nekam s dvema malymi detmi a 4 kufry a manzelkou s minimalni znalosti jazyka ve 34 letech je trestuhodna pitomost,…ale tak nejak diky Bohu mne to vyslo. ale zpet k 68 roku, tehdy za “krvavych bolseviku” se mi zde diky smeline vedlo jako praseti… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

z vašeho hlediak je možno konstatovat, že polid Taliban zabíjel cizí vojáky, byl v právu…

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cabi, my (a celé NATO) jim rozbilo jejich fungující země, zničilo infrastrukturu, To naši vojáci se podíleli na pobití miliónů lidí ještě více miliónům vzali domov. Doslova střechu nad hlavou. A ničí je dodnes. Právě politika zemí NATO nedovolí, aby se tyto země opět vzchopily. Nebo snad pomáháme s obnovou? Třeba v Sýrii? Libyi?… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Chlapy kdo ze to vše může miliardáři z USA ti nesou vinu za všechny války po hadráku.

Jinak děkuji neznámým „lidumilům” za mínus až bude migrantů většina tak se z bílými hubami mazat nebudou a to naštěstí už nestihnu.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cabliku, neblázněte, ty mínusy jsou náhodou prima věc. Jak jinak byste věděl kolik havloidů tady dovádí?

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cabe, ti miliardáři iniciovali války i před hadrákem (jen ty nejznámější – Korea a Vietnam). Ale my těm miliardářům sloužíme a děláme za ně špinavou práci. A tak neseme za ně i odpovědnost. I to si taky zařídili oni. Ale pořád to neomlouvá vraždění civilistů.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

No vy to podáváte rovněž řádně zjednodušeně. Myslím, že jsme svým způsobem kolonie, která těžko vůbec za něco zodpovídá. Nic nám tu už víceméně nepatří a brát si na svá bedra zodpovědnost za války v Sýrii, Libyi či Iráku? Rozhodně ani vy ani já nezodpovídáme za to, že tam bylo posláno pár českých… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

Správně pane souhlasím také se jich bojím čtu co na tom „slavným” západě vyvádí.

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

Výborně popsáno Díky.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

Kluci, nehadejte se, podivejte se na historii, kolik civilizaci vzniklo a zaniklo, a tento cyklus se stale zrychluje. nakonec nas za 100 let historie srovna, jak viteze tak i porazene. Jedna vec mne skutecne sere, a to je ten nas cesky lezdoprdelizmus, mozna ze ne ani Cesky ale Prazsky, Brnensky a hlavne Moravsky. Nevim proc… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

asi aby Praha přežila…. dělat se jí nechce

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

ale odpovídáme, vy mluvíte jako chycení nácci před tribunálem, i Eichman tak hovořil…

idiotronic
idiotronic
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

Nějaký vliv na vstup do NATO jsme měli. Například ČSSD věděla přesně, že tam nikdy nevstoupíme.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Danny, od čeho máme Člověka v tísni, kterého stát podporuje částkou 270 miliony korun ročně! No teď má jistě problémy s pomocí u nás doma ohledně covidu. To ho omlouvá…

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Politická státní ziskovka nikde nepomáhá ale všude škodí.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Bingo! Tentokrát bezvýhradný souhlas!

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Danny, pravda je někde uprostřed. Ano. NATO a i bývalé koloniální mocnosti jim v minulosti udělali křivdu. Dobře. Chyba. Ale nemyslím si, že sem lezou z vámi uvedených důvodů..Za mně je to invaze.Oni se tu nechtějí asimilovat.Oni ví, že jsou předvoj a čeká se až populačně někam vyrostou. Nám původním domorodcům skutečně půjde o život. A možná… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  eFPe

proč by se měli chtít asimilovat? někteří přicházejí z civilizací popdstatně starších než jsou ty evropské.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Hm… Souhlasím, že NATO je zločinecká organizace a tvrdím, že mělo být ohledně našeho vstupu do NATO vypsané referendum. Naši vojáci neměli být v Afghánistánu, nemají co dělat v Mali. A jo, my musíme zabrat. Tož vyhrňte si rukávy a zaberte. Bubnujte na poplach, třeba i zde, na těchto stránkách, že je třeba vystoupit z Eurounie a z NATO!… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Milane, melete páté přes deváté. Byla to jejich země a fungovala tak, jak oni chtěli. I ten Afghánistán. Nebo jste před válkou o nějakých masových exodech z této země slyšel? nebo kdy začaly vlny uprchlíků z Iráku? Za Saddáma? Ne. Až po jeho zničení. Kdy se začaly valit uprchlíci přes Libyi? Za Kaddáfího? Nikoliv. Až po jeho… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

To, co se k nám do Evropy cpe jsou muslimští džíhádisti v civilu s cílem dobýt a podrobit si Evropu a její obyvatelstvo zotročit, ne nějací ubozí, politováníhodní civilové!!! Jsou věci, které ovlivnit mohu, a jsou věci které ovlivnit nemohu. Mohu se za některé věci které napáchala naše vláda do hloubi duše stydět, ale odmítám její,… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

a proč vůbec vznikli\, protože jejich země byly západem využívány a ničeny.

vera
vera
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

No, to taky. Ale islam je s nami ve valce uz 1400 let.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Zase jeden, který chce spasit svět převzetím všech hříchů lidstva. Bravo, běž si vytřít ústa kopřivami. Bude od tebe na chvilku pokoj.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Výborná myšlenka Lubezi s tím spasením. Tak mně maně napadá – kde je církev obecně? A ta polská zejména? Ohání se největší věrností ideálům Krista, na jiní zem se dívá s vrchu a konkrétně na Čechy jako na pohany. Ale i polské neziskovky jsou hlasitější. Nikde jsem nečetl žádné vyjádření církevních otců, i když jindy jsou… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

No nazdar.
Boha máš buď v srdci a podle tohoto se sladí tvůj život nebo ho máš pouze plnou h… pardon ústa a kecáš a kecáš že Jurečko.

haf
haf
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

možná si léta přáli, aby dobrodějové z EU a NATO taky zůstai doma a stejně jako vy – marně.