Polští trestači – fašizmus nakročil do zemí NATO (AKTUALIZOVÁNO 19.12.2021)

Nejprve svět obletělo video z popravy arabských a afghánských migrantů na bělorusko-polské hranici. Prý šlo o padělek. Nyní se ukazuje, že video bylo pravé. Do Běloruska dorazil polský voják Emil Čečko, svědek poprav, prováděných polskými pohraničníky.

Colonel Cassad
Colonel Cassad
Zdroj: plukovník cassad

Nikdy nenastala taková situace, že bychom migranty doprovázeli a nezabíjeli je. V pořadu Panorama na běloruské televizi 1 o tom hovořil polský voják Emil Čečko, který požádal o politický azyl v Bělorusku, informuje BelTA. Během rozhovoru polský voják řekl, že v určitém okamžiku začala na místo jeho služby přijíždět auta s pohraničníky a brát s sebou jeho kolegy. Emil Čečko a jeho kolega byli odvezeni jako první. Cestou jim nabídli drink. Když tam dorazili, viděli několik lidí.

“Jeden z dalších příslušníků pohraniční stráže se zeptal, zda má nabít zbraň. A když jsme se zeptali proč, řekli, abychom znovu nabili, a začali nám mířit na hlavu, abychom stříleli. Na první hlídce jsme byli opilí, cestou jsme chytili osamělého muže, odvezli ho do lesa, vykopali díru a přímo před našimi očima ho pohraničníci střelili do hlavy,“  řekl.

Podle něj, mezi těmi, kteří byli zabiti polskými pohraničníky byli dobrovolníci a migranti.

“Byl jsem v takové situaci, když přijel dobrovolník a začal říkat:”

Kam je (uprchlíky) vezete?” “

A pohraničník ho náhle střelil do čela. Viděl jsem dvě takové situace, “ řekl  Čečko.

Nikdy nenastala taková situace, že bychom eskortovali migranty a nezabíjeli je. Vždycky jsme zabíjeli. Těla migrantů jsou pohřbena v zemi nebo roztrhána na kusy vlky, ale většina je v jámách. Těžko říct, kolik tam je hrobů. Červený kříž se tam prostě musí dostat a všechno to prozkoumat.“

Podrobnější rozhovor s polským vojákem, který uprchl do Běloruska:

Za zmínku stojí, že téměř od samého začátku krize na hranicích s Běloruskem Polsko uzavřelo novinářům přístup na území, kudy uprchlíci pronikli.

Nyní se důvody pro odmítnutí vpustit tisk stávají transparentnějšími, když šlo o banální zatajování zločinů, ke kterému by bez vědomí polské vlády jen stěží mohlo dojít.

A teď si připomínáme video, které uniklo Achmetovem s popravami migrantů na hranici Běloruska a Ukrajiny. Pak řekli, že video je prý zablácené a na hranici s Běloruskem o tom nejsou žádné důkazy.

Nejprve se ale objevilo video z popravy a nyní dorazil i svědek vražd.

Mimochodem, během krize s migranty na hranicích s Běloruskem zahynuli 2 polští vojáci. Jeden údajně zemřel ve svém stanu, zatímco druhý se údajně zastřelil. Ve světle informací o Čečkovi vyvstávají otázky, zda polští vojáci zemřeli přirozenou smrtí. Možná se také nechtěli podílet na vraždách…

 

Aktualizováno:

Nepohodlný Čečko
 

Den po prohlášeních https://colonelcassad.livejournal.com/7303171.html (viz Nová republiky nahoře) polského vojáka Čečka, který požádal o politický azyl v Bělorusku poté, co byl donucen podílet se na zabíjení migrantů, jsme se dozvěděli, že:
(  Kolaps  )

1. je alkoholik 
2. je narkoman 
3. zmlátil matku
4. porušil pravidla silničního provozu
5. měl problémy se zákonem
6. před útěkem do Běloruska odešel z armády
7. neměl být na hranicích
8. je to potenciální špión pro Bělorusko nebo Rusko
9. byl mu vymyt mozek běloruskou státní propagandou
10. je to prostě blázen

A myslím, že to není poslední „ŠOKUJÍCÍ PRAVDA“, kterou se o něm v nadcházejících dnech dozvíme, protože úkol zdiskreditovat ho jako zdroj vyžaduje na něj co nejvíce nakydat špínu, jak se to stalo se stejným Protaševičem poté, co si Západ uvědomil, že zcela záměrně spolupracuje s běloruskou KGB. V tomto případě bude Polsko na jedné straně jeho výroky co nejvíce ignorovat a zároveň nasměruje síly informační konfrontace k diskreditaci Čečka a jeho výroků. V důsledku Čečkova útěku byli z polské armády propuštěni již tři důstojníci. Dá se očekávat, že bude provedena operace k zahlazení stop případů, které Čečko oznámil.

Je přitom krajně nepravděpodobné, že bychom se dočkali nějakého nezávislého vyšetřování Čečkových výroků. Řekněme že nějaký „Červený kříž“ spolu s „Amnesty International“ by mohly volat po vytvoření nezávislé mezinárodní komise ze zástupců různých zemí v otázce posouzení pravosti Čečkových výroků aby se zjistilo, kdo lže a zda se jedná o zločiny, které popsal.  Ale ve skutečnosti se to samozřejmě nestane.

3.7 32 hlasy
Hodnocení článku
110 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

„Lipavský bude plnit šéfovo zadání.“ Počkat, Fiala to není? Foldyna odpálil bombu
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Lipavsky-bude-plnit-sefovo-zadani-Pockat-Fiala-to-neni-Foldyna-odpalil-bombu-687049

Ludvik
Ludvik
před 2 lety

Nepohodlný Čečko https://colonelcassad.livejournal.com/7304851.html “Den po prohlášeních https://colonelcassad.livejournal.com/7303171.html polského vojáka Čečka, který požádal o politický azyl v Bělorusku poté, co byl donucen podílet se na zabíjení migrantů, jsme se dozvěděli, že je : Alkoholik Narkoman Zmlátil matku Porušil pravidla silničního provozu Měl problémy se zákonem Před útěkem do Běloruska odešel z armády Neměl být na hranicích Je… Číst vice »

zhnuseny
zhnuseny
před 2 lety

Musím se jenom smát nad představami 90 % pitomců o průběhu války. Jedno jaké. Na jedné straně čiré dobro, na druhé temné zlo. Černá a bílá. Navíc, bojuje se přece na frontách a bojištích. Co by se mi mohlo stát v týlu, tisíc kilometrů za frontou? 90% blbců ví o válce kulový. A proto válka bude. Ti… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  zhnuseny

Pokud směrováno na mě, blbě jste mě pochopil. Jak to myslím s tou černou a bílou a nic mezi tím, najdete, tedy pokud budete chtít, v mé odpovědi panu V. Dvořákovi když si kliknete na předešlou část diskuze. Klidně bych tu část zkopíroval a hodil sem, ale proč by měli číst kolegové diskutéři dvakrát jedno a to… Číst vice »

oldo
oldo
před 2 lety

Lide,kteri si mohou rikat lide by si meli tuto diskusi precist celou a potom popremyslet,jak je to s temi nemeckymi zlociny v druhe valce.Kazdy se nad nimi pohoruje,ale vsimnete si,kolik kreatur je v DNESNI dobe schopno vrazdeni bezbrannych lidi schvalovat!Byli by jiste schopni sami zabijet! Je to v nas,ve velke casti z nas a pokud by se… Číst vice »

vera
vera
před 2 lety
Odpověď uživateli  oldo

Neberte to jako danou vec. Jsme ve valce, a temer vse je propaganda.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  oldo

Další dobroser obviňuje nevinné. Kdo dal příčinu skutků jeho? Ne ochota ale ochota sloužit. Toť pane je ten červ který saje . Nejsem zkáza vaše. Jsem vaše poselství. Děkuji nechci. Pane Oldo , opět zde děláte z nevinných vinné. Kdo vám dává právo? Vaše svědomí nebo …? Koho viníte ze zabíjení?… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety

Začínáme se točit v kruhu. Asi bych to shrnul (ne uzavřel). Jedni by stříleli, jiní nestříleli. Každopádně nikdo z diskutujících to nemusí řešit v praxi. Takže nikdo nebude ani střílet ani nestřílet. Ale vidím to tak, že když nepřijdou utečenci přes Polsko (je jich pár a Lukašenko už je posílá domů), tak dorazí ze… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

Abych to shrnul, docela dobrá diskuse jen kdyby se to tu ještě obešlo bez těch urážek a zesměšňování oponenta. Nevěřím, že je tu někdo fašista a havlojdi mají dnes jiné starosti, než aby se tu realizovali.. Vždyť oslavují deset let úmrtí svého vůdce a už se někde válí pod stoly. Ať žije Havel!… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ono to záleží na tom, kdo s invektivami začne. Pak už to jede samospádem, protože “lidi jsou lidi”.

basos
basos
před 2 lety

Vazeni, je samozrejme ze zabijet bezbranne at lidske tvory, nebo aj i zvirata pro treba trofej, nebo pro penize je skutecna svinarna, za kterou by se melo trestat bez jakehokoliv pardonu. bohuzel ve svete se to stale deje, a at to byly masove popravy v Katynu, pozdeji bombardovani Drazdan, vyvrazdeni v MyLai (nevim jak… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

…..aby byl tak laskav a donutil OKIho videt realitu nejen v Polsku ale u nas doma. To co se deje v Polsku,at je to co je to, hezke ci hnusne, lidske ci nelidske, je sice moralni problem ale neni to nas problem. Nas problem nastal nastoupenim noveho lepsovladniho pentagonu ci slepence, ktery zrejme nebude… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety

vzhledem k tomu, co se děje v Polsku jsem nakloněna tomu věřit.

reproduktor
reproduktor
před 2 lety
Odpověď uživateli  haf

Aha a co se deje v Polsku? Poinformujte nas.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  reproduktor

No, v Polsku došli k názoru, že hranice jsou hranice a že mají bránit. Sice Polsko (ne Poláky) nemusím, protože vezmu-li polský stát jako subjekt, “právnickou osobu”, jedná se napříč staletími o mimořádně všiváckou “osobu”, schopnou kdykoli kohokoli podrazit, ale vzácně musím s jejich postoji souhlasit. A toto je právě ten vzácný případ. Druhý aspekt, kde… Číst vice »