Rusko je připraveno zahájit preventivní úder proti skladišti jaderných zbraní USA v Německu

Zdroj: Avia.pro překlad Pokec24, Janinna

Možnosti preemptivního úderu Ruska umožňují zničit americký sklad jaderných zbraní v Německu.

Přítomnost taktických raketových zbraní a hypersonických raket v arzenálu země dává Rusku možnost zničit obrovský sklad jaderných zbraní USA na německém území několika preventivními údery.

Důsledky toho budou pro NATO tak vážné, že ve skutečnosti bude zničena celá střední a východní Evropa.

Provokativní akce NATO a otevřená agrese proti Rusku vedou k tomu, že ruská strana bude připravena v případě sebemenší provokace ze strany kteréhokoli členského státu NATO zasáhnout preventivním úderem proti jakékoli jiné zemi NATO. 

S ohledem na skutečnost, že největší úložiště amerických jaderných zbraní v Evropě se nachází na území Německa, bude cílem právě tento objekt. (ale také Itálie, Belgie, a pravděpodobně i Rumunsko a Polsko – pozn. red. N.R. – vd-)

Navzdory skutečnosti, že Rusko v současnosti nemá pozemní taktické raketové komplexy schopné zasáhnout americký sklad jaderných zbraní na letecké základně Ramstein v Německu, ruské hypersonické raketové systémy Kinžal a Zircon to umožňují.

Pár přesných zásahů na strategické zařízení hypersonickými zbraněmi ke zničení základny bude stačit a v případě výbuchu jaderného arzenálu budou následky pro celou Evropu katastrofální.

Navíc v případě potřeby je Rusko schopno sestřelit americké stíhačky a bombardéry nesoucí jaderné zbraně přímo na hranicích Německa.

Údaje o této záležitosti již dříve zveřejnil Viktor Baranec, který poznamenal, že schopnosti ruských stíhaček a systémů protivzdušné obrany budou dostatečné k tomu, aby zabránily letadlům NATO vlétnout k nebi s jadernými zbraněmi – budou zničeny ještě předtím, než začnou představovat skutečnou hrozbou.

4.4 27 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
toto
toto
před 2 lety

Tohle nám ještě scházelo :-(. Při zabedněnosti dnešní nastupující vlády je reálný předpoklad, že se jaderné zbraně přesunou k nám. Lidé jako Lanšádlová ostatně volají po jaderné válce s Ruskem. Že to v případě sebemenšího konfliktu bude znamenat konec Česka a většiny jeho občanů, ji až tak nebolí, myslí si, že je nesmrtelná… O voličích, kteří takové… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 2 lety

No to jsou zase kecy. Vymyslel Viktor Baranec. Todle by mohl vymyslet klidně nějaký kolokol. Ale rozhodně by se pod takový slint nepodepsal!

Plebej
Plebej
před 2 lety

Spíš než by zásah US skladů s jadernými hlavicemi přivodil jejich (jaderný) výbuch s rozsáhlým radiokativním zamořením půlky Evropy, dokázal by ji rozprostřít po širším okolí podobně, jak to dokázal i výbuch muničáku kousek od Vrbětic.

A jinak – odjakživa se říkávalo, že nejlepší je prevence! …

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Jaderná fúze je o něčem jiném než její eliminace třeba i poškození výbuchem.
Trošičku používat vzdělání.

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Lubez
Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Pokud vím, tak i US vizigóti ukládají (Pu239) roznětky mimo své A-bomby. A adjustují je až těsně před taktickým nasazením. Stejně tak se dá i s úspěchem pochybovat o tom, že by se jednalo o vodíkovou (či trojfázovou) jadernou munici, takže nikoliv fúzní ale jaderně-štěpná munice. Samosebou, nedá se vyloučit její přivedení ke štěpné reakci v důsledku indukce… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Omlouvám se za tu fúzi.

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

… netřeba se omlouvat!!
Jen si, prosím, povšimněte, že vám neukládám vzdělávání.
Diskuse jsou užitečné i tím, že máme příležitost vyměňovat si své náhledy, aniž bychom se přitom museli trumfovat, kdo je jak kvalifikován.
Váš (věčně nedovzdělaný) plebej. Ostatně, co taky od něj čekat, viďte? 🙂

Tatran
Tatran
před 2 lety

Takto si zahrávají teroristé USA s ohněm. Nejen Zirkony a Kinžály, dávají Rusku možnost obrany. Ani americké satelity ve vesmíru nejsou zárukou bezpečí USA a jejich loutkových satelitů. Také výsledek jednání mezi Putinem dokazuje, že Bidet je schopen jen opakovat to co mu jeho nadřízení z vojensko-průmyslových komplexů nadiktují. A to je důkaz, že Putin… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Tak to by byl maras to by zlikvidovalo celou Evropu snad se takové věci nikdy nestanou. Jak by Rusové sestřelovali jejich letadla tak nám by padala na hlavu.

standa
standa
před 2 lety

Z vojenského hlediska sklady zbraní – jakékoliv – především ty, které svým množstvím a silou představují hrozbu budou zničeny. Na všechno nebudou plýtvat raketami. Výroba PHM a neodveze se nic nikam. Cisternové vlaky ? Minulost. Mosty hlavní tahy. Elektrárny, prakticky po by zbylo po jádru by se dodělalo. Ale kdo by fungoval po zničení jaderných… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  standa

To je konečně použité myšlení.
Bravo Stando.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Rusko,tehdy ještě SSSR měl v Norimberku a nejden trvat na trestu smrti VŠECH FRICKŮ,KTEŘÍ BYLI JAKKOLIV ZAPLETENI DO DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY…..A DNES MOHL BÝT RELATIVNÍ KLID,ALESPOŇ OD JEDNĚCH KRIPLŮ.

panan
panan
před 2 lety

Ano, má to logiku,agresor musí být potrestán, NATO je agresor a tím i všichni jeho členové. Ostatně na Rusko vždy v historii útočila koalice zemi Evropy, ve II SV jen s výjimkou okupovaného Česka Německem všechny státy vytvořili divize SS a útočily na tehdejší SSSR. Rusko nedovolí nepotrestáni agresorů a to bohužel se týká i nás. Jsme… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  panan

Jsme jedinci žijící na určitém území říkající si stát, kde platí nějaké zákony.Společný máme leda jazyk.Ta mediální masáž přináší své ovoce a dnes bychom po boku poláků a banderovců určitě postavili sledy elitních fanatiků.
Já sám jsem ten, který by se šel postavit na opačnou stranu barikády a šel bránit po boku rusů normální svět.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  panan

Trošičku doplň seznam všech agresorů.